Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .

Ne güzel ara ara yazarım ben de umarım...bende kocama aşığım ama çok ciddi problemler yaşadık onları tam atlattım sayılmaz...birbirimizi çok seviyoruz ama dediğim gibi ilk ayları çok kötüydü evliliğimizin..şuan daha iyi çok şükür...26si yıl dönümü..Allah hayırlı büyütmeyi nasip etsin bebeğinizi..ben henüz herşey yoluna girmediği için çocuk istemiyorum..ama problemler hallolunca geç olmadan olur inşallah

Plojo arkadaşım cok güzel anlatmış katılıyorum ona..
Biz fotolarımızı ekledk gördük birbirimizi..vs.
Sen 10 günde bi kez gelirsen sıkılırsın belki.yada konu dısında kalabilirsin.. Bu sana bağlı..
Eşiyle ilk zamanlar herkezn sorunu oluyor...devam ediyorsa bizimle paylaşabilirsin istersen...

telden kk uygulamasından yazıyorum kiii (simgeler umarım doğrudur.)

Amin cumlemize nasip etsin..
Allah gonlunuze gore versin..

Biraz konularini okudum,zamanla daha da oturur umarim..

Neee gecmiissss tukendiiiiii
Neee yariiinnlaaarrr
Hayattt yeniiileeerr bizzlerrriiiii

Gecsedeee yoluumuuuzzz bozkiirrlaardann
Denizzlereee cikarr sokakklaarrr

Guunaydiinnn

Son düzenleme:
Gunaydin kizcelerim ...
Dun kulagim cinladi accik aa bi baktim cici gelinler beni anmis..
Her sn burda olamasamda topigin demirbsslarindanim opuyorm sizlerrrii..:sly:

Günaydın ürkeklikten çıkmış olan cadı gelinler

merhabalar ben de 1yıllık evliyim...bu forum belli arkadaşların takıldığı bi yer mi yoksam herkes yazıyo mu anacım..1000sayfayı görünce okumaya üşendim sorayım dedim....

hoşgeldin canımm
aslında daimi olan bir kaç kişiyiz.
arada yeni birileri katılıyor 1 hafta 10 gün sohbet muhabbet sonra hoopp kayboluyorlar ortadan.

evet istiyorum yaa
dün burda bir dolu yağdı çatılarda kar gibiydi.
meyve ağaçlarının dalları kırılmıştı
gördüm bir bahçeye kabak falan ekmişler yapraklar hep kırılmıştı.
meyveler ağaçlardan yerlere dökülmüştü.
ekinleri zaten hiç söylemek istemiyorum çürüdüler yerlerde.
bu sene una ekmeğe zam gelirse şaşırmayın kızlar.

yok sen yanlış anlamışsın bence canım.
mesela damla çikolatada çook sonradan katıldı aramıza ama gitmedi.
yani biz yeni gelen arkadaşlarla ilgilenmiyor değiliz.
çok fazla ilgiden sıkılıp gitmiş olabilirler

Son düzenleme:
Neee gecmiissss tukendiiiiii
Neee yariiinnlaaarrr
Hayattt yeniiileeerr bizzlerrriiiii

Gecsedeee yoluumuuuzzz bozkiirrlaardann
Denizzlereee cikarr sokakklaarrr

Guunaydiinnn

evett yeni türkü
denizlere çıkan sokaklar Bodrum'da çok güzeldi

sahi sen TV'den bağlanmıyorsun artık bize dimi

o da güzelmiş
ben kısa bi süre yoğun şekilde girip izimi kaybettiren bi modda olmam muhtemelen seyrek giriyorum yani 2 günde bir falan ama o şekilde bi kaç aydır kk.dayım..iyi madem girdikçe yazarım..memnun oldum :))

gunaydnnnn hatunlarrrr bu sabah cok guzeellllll bol bol opucuklu uyandımmmmm canım kocıs ılk defa bnden once kalkmıssss

neeeeeeee biri bizim güzel topıgımıze sıkııcı mı dedi:26: buyur sende katıl aramıza burası gayet keyıflı bir topıktır biz kimseyi dıslamayız hos gelmıssnzzz umıtlı ve tubaa biz demirbaşlar olarak kalabalık deglızdr artk herkesn her synı bılırız o sebeple sohbetmz koyu ve keyflıdır yenı gelenlern alısması zor oluyor konulara adapte olamadklarndan gdıyorlar bır hafta vakıt ayrsanz sizde kendnızı dahıl olmus hssedıceksnz zaten

bizim topık mısafır perverdır dıslamak olmaz yenı gelenlerı dıslayanı ben dıslarım dermişimmmmmmmmmmmmm

asen gecen cok pratık guzel bı tarf buldm netten paylasımda yap cok pratık ve keyflıaz sonra bulunca paylasacgm

pıyano kekıde yazın yapma agır kacar topıkce pıyanocuyuz zaten ama yazın olmazzzzzzzzzz

Amin cumlemize nasip etsin..
Allah gonlunuze gore versin..

Biraz konularini okudum,zamanla daha da oturur umarim..

umarım canım hepimizin inşallah gönlüne göre olur...
konularımdakiler yansıtabildiklerim..
Allah gizli saklı her derdimize deva versin inşallah :))

anladım..10 günde bir değil tabi ama 2-3 güne bir giriyorum işim biraz yoğun..girdikçe yazışırız ozaman anacımm çok sağolun

Yok canimm tam tersii aslinda ama herkes vir iki yaziyo 2 gun sonra yok damla cikolata en songelen o da artik icimizdee sende gel herfunn muhabbet ilerlesinn tatlim nail gidiyo evlilikk

inşallah canım:) hergün olmasa da sizleri tanıdığıma sevindim..
iyi gidiyo çok şükür..
inşallahh çook daha iyi olacak :)
siz napıyonuz bakiiimm ??

Sabh sabh sabrimimi deniyorlar acaba benim...oklava ile hali silkeleme mi kaldi yahuuu ...neyse simdilik susuyorm camlarim silinince silkelesinde goreyimmm
Annem hastanede karistirdimmi acep seni dio..cadalozmusum:) gelsin tepeme silkelesin o zmn:)

inşallah canım:) hergün olmasa da sizleri tanıdığıma sevindim..
iyi gidiyo çok şükür..
inşallahh çook daha iyi olacak :)
siz napıyonuz bakiiimm ??

Hosgeldin kizce...
Bende 1 ,senelik evliyim..oglusuma hamisim gelsin diye bekliyorum..kocisime asikim topikce oldugu gibi kv sorunun var benimde ama off takmamaya calisiom tirtt yani iste boyleee

Hosgeldin kizce...
Bende 1 ,senelik evliyim..oglusuma hamisim gelsin diye bekliyorum..kocisime asikim topikce oldugu gibi kv sorunun var benimde ama off takmamaya calisiom tirtt yani iste boyleee

hoşbulduk canım, Allah oğluşunla birlikte musmutlu etsin sizi :))
sevindim takmamana kv.yi..
zaten eşin denge kuruyosa sen yıpranmazsın o konuda..
burda yazılan topiclerde hep erkeklerin pasifliğinden kv.ler yüz buluyo anladığım..
amaaann...dış kapının mandalı..aynen tırtt :))
ben de 25 yaşındayım öğretmenim birazdan okula gitcem yemek yapıyom :))
sen naapiyon bakim..:))?

umıtlı sen de mi ögretmensin bizim asos ta ogretmen szn ortak yanınız var cabuk kaynasrsnzzz ama o senn gbı hamarat deıl erkenden yemek yapmıo hatta aksam mısafırı var kuzumun kıyamam yaaa yakın olsam yardm ederdm

Kocisim sagolsun denge konusunda superdir hatta terazinin fazlasi karicigini tartar:) seviyorum onu anasinin huyunu bildigindn oda sanirim...hepimizin yuvasi mutlulukla dolsun ins.
Sabah dolanmasindayim su an benkahvalti etcm oglusum acikti..
Ben icra katibiyim aslinda su an oglum icin evdeyjm ev cok guzelll:))

yemek mı benım aksam yemegım yok smdı benıde yemek derdıne dusurdun sevgılıme ne pısırsem kiii:26:

Bu gun ne yapsak nenosumm menu bulunca haber et...annemde sormaya basladi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…