- 9 Nisan 2014
- 3.505
- 2.170
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #11.841
Aslinda tam tersi kalici olsunlar diye her gelene ilgi var bikmadan ama duran yok :)
Bende Aralik gbydi katildigimda hamileligimi burda gecirdim sayilir :)
Ben geldigimde diger arkadaslar tanisiyordu ama hic dislandigimi muhabbet disi kaldigimi hissetmedim,katilip ogrenmek adina sorular sordum :)
Iyi ki de katilmisim..Suan en yenimiz Damlacikolata ama o da gitmedi mesela..
Ara ara takip ettikce keyfini farkedersin zamanin oluyorsa,bekleriz her zaman :)
Bende 2012 Eylulde evlendim,gectigimiz ayin 10unda da kizimi kucagima aldim..
Bu topigin hepsi kocasina asık
Kv sorunlari olsada ara ara pek takan yok :)
Sen nerelisin? Kac yasindasin?
Nasil gidiyor evlilik?
Buarada yildonumunuz ne zaman gecti mi? :)
Uzuun yillar olsun insallah onunuzde huzurla..
internet bağlantım olabildikçe giriyorum...ama saran yerlere daha çok takılıyorum..bdv ilgimi çok çekiyo mesela..bi de buraya gireyim dedim ben de haziran 2013 te evlendim..baktım burası tam benim alanım...tabi baştan beri takılanlar daha çok eğleniyo olabilir,birbirlerini tanıdıkları için...
Ne güzel ara ara yazarım ben de umarım...bende kocama aşığım ama çok ciddi problemler yaşadık onları tam atlattım sayılmaz...birbirimizi çok seviyoruz ama dediğim gibi ilk ayları çok kötüydü evliliğimizin..şuan daha iyi çok şükür...26si yıl dönümü..Allah hayırlı büyütmeyi nasip etsin bebeğinizi..ben henüz herşey yoluna girmediği için çocuk istemiyorum..ama problemler hallolunca geç olmadan olur inşallah
merhabalar ben de 1yıllık evliyim...bu forum belli arkadaşların takıldığı bi yer mi yoksam herkes yazıyo mu anacım..1000sayfayı görünce okumaya üşendim sorayım dedim....
Major..
O kara korkunc bulutlar şimdi bursada...
Sen Bebek mii istiyorsun yahuuu
Svit
Hala aynıyım neden böyleyim bilmiyorum. .sanırım kahve içmek gerek. ..
telden kk uygulamasından yazıyorum kiii (simgeler umarım doğrudur.)
hoşbuşdukk :))neden bakıp gittiklerini anlıyorum..baştan beri takılanlar birbirlerini tanıdıkları için kendi aralarında muhabbete dalıyolar, sonradan gelenlerde tam dahil olamadıkları için tutunamıyolar..ben de işte haziran 2013te evlendiğim için yeni gelin sayılırım diye geldim bakalım benle benzer durumdaki arkadaşlar ne alemde diye..:))
Neee gecmiissss tukendiiiiii
Neee yariiinnlaaarrr
Hayattt yeniiileeerr bizzlerrriiiii
Gecsedeee yoluumuuuzzz bozkiirrlaardann
Denizzlereee cikarr sokakklaarrr
Guunaydiinnn
yok sen yanlış anlamışsın bence canım.
mesela damla çikolatada çook sonradan katıldı aramıza ama gitmedi.
yani biz yeni gelen arkadaşlarla ilgilenmiyor değiliz.
çok fazla ilgiden sıkılıp gitmiş olabilirler
Amin cumlemize nasip etsin..
Allah gonlunuze gore versin..
Biraz konularini okudum,zamanla daha da oturur umarim..
Plojo arkadaşım cok güzel anlatmış katılıyorum ona..
Biz fotolarımızı ekledk gördük birbirimizi..vs.
Sen 10 günde bi kez gelirsen sıkılırsın belki.yada konu dısında kalabilirsin.. Bu sana bağlı..
Eşiyle ilk zamanlar herkezn sorunu oluyor...devam ediyorsa bizimle paylaşabilirsin istersen...
telden kk uygulamasından yazıyorum kiii (simgeler umarım doğrudur.)
major naberrrr
umıtlı sanada gunaydn
Yok canimm tam tersii aslinda ama herkes vir iki yaziyo 2 gun sonra yokdamla cikolata en songelen o da artik icimizdee sende gel herfunn muhabbet ilerlesinn tatlim nail gidiyo evlilikk
inşallah canım:) hergün olmasa da sizleri tanıdığıma sevindim..
iyi gidiyo çok şükür..
inşallahh çook daha iyi olacak :)
siz napıyonuz bakiiimm ??
Hosgeldin kizce...
Bende 1 ,senelik evliyim..oglusuma hamisim gelsin diye bekliyorum..kocisime asikim topikce oldugu gibikv sorunun var benimde ama off takmamaya calisiom tirtt yani iste boyleee
hoşbulduk canım, Allah oğluşunla birlikte musmutlu etsin sizi :))
sevindim takmamana kv.yi..
zaten eşin denge kuruyosa sen yıpranmazsın o konuda..
burda yazılan topiclerde hep erkeklerin pasifliğinden kv.ler yüz buluyo anladığım..
amaaann...dış kapının mandalı..aynen tırtt :))
ben de 25 yaşındayım öğretmenim birazdan okula gitcem yemek yapıyom :))
sen naapiyon bakim..:))?
yemek mı benım aksam yemegım yoksmdı benıde yemek derdıne dusurdun sevgılıme ne pısırsem kiii:26: