Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
gunaydnnnn hatunlarrrr bu sabah cok guzeellllll bol bol opucuklu uyandımmmmm canım kocıs ılk defa bnden once kalkmıssss :KK9::KK9::KK9:

neeeeeeee biri bizim güzel topıgımıze sıkııcı mı dedi:26: buyur sende katıl aramıza burası gayet keyıflı bir topıktır biz kimseyi dıslamayız hos gelmıssnzzz umıtlı ve tubaa :KK3::KK3::KK3:biz demirbaşlar olarak kalabalık deglızdr artk herkesn her synı bılırız o sebeple sohbetmz koyu ve keyflıdır yenı gelenlern alısması zor oluyor konulara adapte olamadklarndan gdıyorlar bır hafta vakıt ayrsanz sizde kendnızı dahıl olmus hssedıceksnz zaten:KK51::KK51:

bizim topık mısafır perverdır dıslamak olmaz yenı gelenlerı dıslayanı ben dıslarım dermişimmmmmmmmmmmmm:KK52::KK52:

asen gecen cok pratık guzel bı tarf buldm netten paylasımda yap cok pratık ve keyflıaz sonra bulunca paylasacgm

pıyano kekıde yazın yapma agır kacar topıkce pıyanocuyuz zaten ama yazın olmazzzzzzzzzz:KK20:
Aaa patlassan ya acil kuzuuumm:KK56: cunku sanirim kurs ogleden sonrda var:KK53: kesin totomda pireler ucusacaaaakk:KK30::KK30:
En kotu islak kek yaparim haa kizdirmatin:KK53:

inşallah canım:) hergün olmasa da sizleri tanıdığıma sevindim..
iyi gidiyo çok şükür..
inşallahh çook daha iyi olacak :)
siz napıyonuz bakiiimm ??
Nena yazmis ama bende yazayim kuzum subatta atanmis ogretmenimm suan aaylik seminerim var vee aksama misafiri olan pasakli kizim:KK53::KK53:(nena nin dedigi gibi):KK9:
Ne ogretmenisin kuzum

umıtlı sen de mi ögretmensin bizim asos ta ogretmen szn ortak yanınız var cabuk kaynasrsnzzz ama o senn gbı hamarat deıl erkenden yemek yapmıo:KK52::KK52: hatta aksam mısafırı var kuzumun kıyamam yaaa yakın olsam yardm ederdm:KK52:

Valla kuzumm hakkatten evimi sey goturuyoo:KK53:
Neyse yaparim yaa 3 cesit yaparim artik:KK53:

Menumu sayimmiii canin istermikii:18:

Bu arada gunaydinn demeden daldim konuyaa:KK9:
GUNAYDINNN tatliskolaaarr:KK64::87::87::87::86::124::124::131:
Yineee seminerdwyimm telefon ve kitapla katiliyorum:123: :124:
Nasilsiniz bakalimm:KK23:

Kocisim sagolsun denge konusunda superdir hatta terazinin fazlasi karicigini tartar:) seviyorum onu:KK66: anasinin huyunu bildigindn oda sanirim...hepimizin yuvasi mutlulukla dolsun ins.
Sabah dolanmasindayim su an benkahvalti etcm oglusum acikti..
Ben icra katibiyim aslinda su an oglum icin evdeyjm ev cok guzelll:))

Bu gun ne yapsak nenosumm:KK66: menu bulunca haber et...annemde sormaya basladi bana

valla bılemıyorum aslnda sen daha ıyıseyler yapablrsn ben ısten eve gdnce hep pratık yapıorum dun menemen ayran gecıstırdık, bnm fıkırler sana uymaz ama pazar gunku menulerm uyablr ozamn yemek ıcın daha cok vakıt ayırıyorum...dondurucumda bosnak boregım varr annısım yapıp verdı olmadı onu pısırırım yanınada cay dıe dusunuyrm... esımın yemek problemı olmdgı ıcın yogurtlu makrna bıle yıo:KK52:

Aaa patlassan ya acil kuzuuumm:KK56: cunku sanirim kurs ogleden sonrda var:KK53: kesin totomda pireler ucusacaaaakk:KK30::KK30:
En kotu islak kek yaparim haa kizdirmatin:KK53:

Nena yazmis ama bende yazayim kuzum subatta atanmis ogretmenimm suan aaylik seminerim var vee aksama misafiri olan pasakli kizim:KK53::KK53:(nena nin dedigi gibi):KK9:
Ne ogretmenisin kuzum

Valla kuzumm hakkatten evimi sey goturuyoo:KK53:
Neyse yaparim yaa 3 cesit yaparim artik:KK53:

Menumu sayimmiii canin istermikii:18:

dur hemen patlatıcam menunde neler var merak ettm sayyyy

evett yeni türkü :KK24::KK24:
denizlere çıkan sokaklar Bodrum'da çok güzeldi

sahi sen TV'den bağlanmıyorsun artık bize dimi :KK19:

Yok artik telefondan :)
Yemek yerken,Sezen uyurken,wcden fln artik :KK9::KK9:

umarım canım hepimizin inşallah gönlüne göre olur...
konularımdakiler yansıtabildiklerim..
Allah gizli saklı her derdimize deva versin inşallah :))

Amin :)
Esinle bol bol konus,icine atma da onemli olan o..

Sabh sabh sabrimimi deniyorlar acaba benim...oklava ile hali silkeleme mi kaldi yahuuu ...neyse simdilik susuyorm camlarim silinince silkelesinde goreyimmm:mad:
Annem hastanede karistirdimmi acep seni dio..cadalozmusum:) gelsin tepeme silkelesin o zmn:)

En sevmedigim sey..Silkelenmek icin bi kural yok mu oyle rasgele mi yahu..
Bi gunu olur hatta onunda tek bi camı olur!

Bu arada gunaydinn demeden daldim konuyaa:KK9:
GUNAYDINNN tatliskolaaarr:KK64::87::87::87::86::124::124::131:
Yineee seminerdwyimm telefon ve kitapla katiliyorum:123: :124:
Nasilsiniz bakalimm:KK23:

Iyiyizz operiz ellerinden yanaklarindan :))

Bende sabah sabah sling derdine dustum :KK9::KK9:

offf müdürüm çağırdı genel müdür asistanının yerine yeni birisi bulunana kadar ben bakacakmışım. :KK47::KK47:
ya bulunmazsa dedim o süre uzarsa ben ne yaparım :KK50::KK50:
zaten 7 temmuzda yıllık izne çıkıyorum müdürüm dedim.
o zamana kadar birisini bulacaklardır dedi inşallah bakalım :84: :84: :84: :84: :84: :84:

offf müdürüm çağırdı genel müdür asistanının yerine yeni birisi bulunana kadar ben bakacakmışım. :KK47::KK47:
ya bulunmazsa dedim o süre uzarsa ben ne yaparım :KK50::KK50:
zaten 7 temmuzda yıllık izne çıkıyorum müdürüm dedim.
o zamana kadar birisini bulacaklardır dedi inşallah bakalım :84: :84: :84: :84: :84: :84:

Insallah bulurlar kuzumm:26: neyse 7 temmuza az kaldi zaten kuzumm sabrett:KK30:

kedidilli-meyveli-pasta-foto-500x333.jpg

• 1 paket kedi dili
  • 1 lt süt (1 çay bardağını krem şanti için ayırıyoruz)
  • 5 yemek kaşığı tepeleme un
  • 6 yemek kaşığı şeker
  • 1 paket süt kreması
Üzeri İçin:

• 1 paket krem şanti
  • Meysim meyveleri (Erik, kayısı, şeftali, kiraz kullandım. Bir bölümünde de çilek püresi kullandım)

Mevsim meyveleriyle yapabileceğiniz harika pratik bir lezzet. Bugün kardeşim geldi onun için yaptım ama enfes olmuştu :))
Tenceremize sütü, şekeri, unu katalım ve güzelce muhallebi kıvamına gelene kadar karıştıralım. Biraz katıca oluyor. Sonra ocaktan alınca süt kremamızı dökelim ve mikserle önce düşük devirde sonra yüksek devirde çırpalım. Harika bir kıvam ve lezzet elde ediyoruz.

canım bak bu tarıfff kedıdıllerını dızıosn ustune bırazck sut serpıosn snra muhallebısını yapıp dokuosn... sonra kremayı bıcakla dılım yapar gbı kremayı sekıllı sıkıosun en son ıstedgn meyvelerı dılımle marketen 3-4 cesıt meyve al 1 er tane yetr ne bılım 1 seftalı 3-4 tane cılek 1 kıvı gıbı hem malıyetsz olur hem pratık en ugrastrıcı seyı muhallebı yapmak o da 10 dakıka bukadr yanı

Sling ne kizz cok cahil kaldimm:KK53:
Bende operim tatliskomm

Normalde silkeleme yasak bizim sitede canim...aradim yonetimi zatn...uyari alir...devam ederse bende saclarindan yolmak kosuluyla uyarabilirim:)

bak bu da guzel

cilekli-kedidilli-pasta-fotografi-500x333.jpg

belma ulusan
TAKİP ET
112
kişinin defterinde
star.png
Deftere Ekle

Yazdır

[h=2]Çilekli Kedidilli Pasta[/h]

rating_off.gif
rating_off.gif
rating_off.gif
rating_off.gif
rating_off.gif
(0 oy, puan: 0,00 / 5)
Puan verebilmek için üye girişi yapmalısınız.
Kaç Kişilik: 8-10 kişilik Hazırlama: 25dk

reklam

• 1 paket kedidili bisküvi
  • 1 lt süt
  • 3 yumurta
  • 1 su bardağı toz şeker
  • 2 çorba kaşığı un
  • 1 çorba kaşığı nişasta
  • 50 gr margarin
  • 2 vanilya
Üzeri için

• dilediğiniz meyve (muz, kiraz, çilek, kivi v. S. )
  • ve aynı meyvenin jölesi

Eğer büyük dikdörtgen borcama yapacaksanız 2 paket bisküvi kullanın. Ancak benim yaptığım normal dikdörtgen borcama yapmak isterseniz muhallebi biraz fazla geliyor tümünü kullanmasanız iyi olur. Kalan muhallebiyle birkaç tane kupta hazırlayabilirsiniz.
Margarin ve vanilyalar hariç bütün malzemeyi tencereye koyup orta ateşte sürekli karıştırarak muhallebi kıvamına gelene kadar kaynatıp ocaktan alın.
Margarin ve vanilyaları ocaktan aldığınız muhallebiye ekleyip mikser ile 10dk çırpın.
Dikdörtgen borcamın tabanına kedidillerini döşeyip üzerine muhallebinin yarısını dökün kalan bisküvileri de döşeyip kalan muhallebiyi de yayın düzgünce.
Meyveleri doğrayıp muhallebinin üzerine aralıksız döşeyin.

Derin bir kasenin içerisine jöleyi boşaltıp 2 su bardağı sıcak suyu ilave edip jöle eriyene kadar katıştırıp pastanın üzerine dökün ılıyınca buzdolabına koyup soğuk olarak servis yapın.

ya bizim genel müdür çok fena biri mutsuz oluyorum orda.
çünkü ofisim, masam, düzenim her şey değişiyor.
hem kendi işimi yapıyorum hem onun işlerini yoruluyorum bunalıyorum :18::18:
Poff o zaman senin icin dua edelim kuzumm :26::26:zaten genel muduun fena oldugu belli:KK9: her gelen 1 ay dayanabiliyo:KK9:

kedidilli-meyveli-pasta-foto-500x333.jpg

• 1 paket kedi dili
  • 1 lt süt (1 çay bardağını krem şanti için ayırıyoruz)
  • 5 yemek kaşığı tepeleme un
  • 6 yemek kaşığı şeker
  • 1 paket süt kreması
Üzeri İçin:

• 1 paket krem şanti
  • Meysim meyveleri (Erik, kayısı, şeftali, kiraz kullandım. Bir bölümünde de çilek püresi kullandım)

Mevsim meyveleriyle yapabileceğiniz harika pratik bir lezzet. Bugün kardeşim geldi onun için yaptım ama enfes olmuştu :))
Tenceremize sütü, şekeri, unu katalım ve güzelce muhallebi kıvamına gelene kadar karıştıralım. Biraz katıca oluyor. Sonra ocaktan alınca süt kremamızı dökelim ve mikserle önce düşük devirde sonra yüksek devirde çırpalım. Harika bir kıvam ve lezzet elde ediyoruz.
Aa nefis yemek tariflerii:KK52: ben bu sitenin faniyimm:KK52: ama bu tarifi hic gormemistim kiii:KK52: tesekkur ederim tatliskom bakalim cedaret edebilirsem yaparim yoksa piyano keke talim:KK53:

canım bak bu tarıfff kedıdıllerını dızıosn ustune bırazck sut serpıosn snra muhallebısını yapıp dokuosn... sonra kremayı bıcakla dılım yapar gbı kremayı sekıllı sıkıosun en son ıstedgn meyvelerı dılımle marketen 3-4 cesıt meyve al 1 er tane yetr ne bılım 1 seftalı 3-4 tane cılek 1 kıvı gıbı hem malıyetsz olur hem pratık en ugrastrıcı seyı muhallebı yapmak o da 10 dakıka bukadr yanı

Sagoll kuzucummm:KK56::KK56::KK56:

asen son paylastgm da guzel kedıdılı tekrar muhallebı ustune cıleklerı dızıosnnn ve en son vısnelı jole yap nasıl yapıldgnı bılmıosan hemen soylım4 kasık nısastaya 4 yada kıvamına gore 5 su bardagı vısne suyu onu katılasana kadr cırparak pısır kı topaklanmasın

X