Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
tesekkürler canım.kasık agrım war sarı akıntm war..kasık agrım acaba adet belirtisimi diorum..yarın adet olmam gerek bakalım olacakmıyım cok merak ediorum

bekle bakalım regl gnn geçerse test yap evde önce pozitf çıkarsa zaten kan testine gidersn :) hakkında hayırlısı olsun inş.. bebiş geliyordur umarım

bence bu bi süreç tatlım istersen senelercee tanı ama aynı eve girmek sorumluluk almak hiç dekolay değil. bi süre sonra bunların geçeceğini düşünüyorum. rayına oturacak elbet bu arada tuğbacım seni ekledim been, sende resim ekle

ağzın bal kaymak yesin canım inş ya cok istioruz ama 6 aydır tık yok..sen nekadar bekledin

benm reglm düzenlidir hep öne kayardı en son 14 eyllden sonra 14 ekmde yani 30 gnde bi oldm nasılsa.. ama bi arkadşım evlendkten sonra vücut değişir sonraya atar dedi sonrada 14 ekm son regl gnm 14 kasıma kadr olmadım belrtileride yaşaynca kocişin ve burdaki arkadşlarnda ısrarlaryla test yaptm çift çizgiyi görnce akşamına kan testne gttm ama dr önce ultrasonda baktı keseyi göremedi kan testi istedi kan testnde çıktı gebelk ama keseyi göremedk henüz 2 hafta sonra tekrar gtcem ama başka dra..

kızzlaar ben çıkıyorummm ilk defa rekor kırdımm 1 haftadır kv gitmeme rekoru böyle diyorum ama seviyorum da aslında bugün yemeğe ordayızz öptüm sizi

ağzın bal kaymak yesin canım inş ya cok istioruz ama 6 aydır tık yok..sen nekadar bekledin

ben beklemedeyim bende bsy yok daha

kızzlaar ben çıkıyorummm ilk defa rekor kırdımm 1 haftadır kv gitmeme rekoru böyle diyorum ama seviyorum da aslında bugün yemeğe ordayızz öptüm sizi

ohh afyet bal börek olsun bakalım bende bu aksam annemdeyım evde yemegım yok dun etlı kemık suyu corbası yapmıstım kocısle ddırencımz yuksek olsun die bi o var baskada bsy yok

gevezeye sormussun ben bana sordun sandım

ohhh bende bayadır yemek yapmamıştım geçen hafta kocam dalga geçiyodu benle yemek yapmıon diee dün bende körili kremalı tavuk pilav yapmıştım tavsiye ederimm bugün yine yemek önüme gelcek öpüyorum tatlışşş görüşürüzz

olsun canım önemli deil..sen de ben gibi calışmalara dewam edıon anlasılan :)))

seninde cok yeni yani canım..bende 25 gunde bır olurum bakalım yarın 25. gün ama yıne hayal kırıklığı olcak diye cok korkuorum

aa bizim kızceler burdaymıs
merhaba herkese lavişle oprayı takipte gorunce bir bakınayım dedim Yeni ve hamile gelinler var sanırım burada

Tebrik ederim valla hepinizi saglıkla alın kucaklarınıza... Ben deli gibi korkuyorum bebiş dusuncesinden Anne olan bayanlara artık cok daha farklı bakıyorum ne kadar cesurlar diyorum

Busra sanırım yolunda gitmeyen bir seyler var... Evlilik dunyanın en guzel seyi ama karsılıklı anlayıs ve ozveri ile... Belki o dengeyi kuramadınız henuz. Hemen kestirip atmamak lazım. Onu tanımadıgını dusunme, muhtemelen gormedigin yanlarını goruyorsundur sadece su an aynı evi paylasıyorsunuz ne de olsa. Zamanla alısırsın dilerim yoksa o hala senin sevdigin adam degisen bir sey yok olmamalı :44:

Çok sıkıldııım. Herkese merhabalaar

merhaba nasılsın neden sıkıldın

evet burada herkes yenı evlı bı kaçı da hamiş oldu gel sende aramızaaaa bnde senın gıbı dusunuyorum hamişlerimz cok cesurrr vallla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…