Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
işde evet bu değerlerle vajinal baksa görrmş ama bakalım demedi bende araştrdm sağlıklı değilmiş ne kadr doğru yada değil blmiorum.. 2000-3000 arasında ultrasonda karından görünebilomş kese ayyyyyyyy neler neler araştııom yaa :KK43: bzde 2 hafta bekleyelm dioz şimdi haftaya gtsem görnmese korkarm kaygm artar neden kese yok die streslenmek istemiom ama beklemekde ne kadr kötü :KK43:

Sen bilirsin canim vajinal baktrmak riskli diyolar ama o yuzden dusuk yapan da duymadim yani. En guzeli karindan bosver. İstersen iki hafta bekle ama bnm degerim 77 cikmisti iki hafta bekleyp keseyi gordum. Sen cok rahat gorursun icim rahat etmez diyosan da bekle tabi

tatlım daha çok yeni evlisinizzz olurr acele etme stres yapma lütfenn:26: tabi insanın o yorgunlukta kocacğını bile dinlicek vakti olmuyo dimi:KK53:

gevezecim okuyorum yazdıklarını o doktorun yaptıklarını fln da okudum bende sinirlendim tatlım:KK47: ama konu hakkında pek bilgim olmadığı için konuşmaya giremiyorum:44: ama bence sen hamilesin yaa :KK49:

ayy evet ya olmadı valla :KK70: bnce de hamileesin tatlım hayrlı olsun :nazar::KK1:

nenaaaaa ben bakamadım resimlerineee :KK43: bende bakmak istiyorummmm:KK52::KK52::KK52:
bu arada günaydın kızlaaaaarrrr :KK55:

arkads olarak eklım senı bakarsın:KK9:herkes bakıo bnm reımlerede ben neden kımseye bakamıorm kımse foto koymamıs bozuluorum amaaaa:KK50:bu haftayı album haftası ılan edıyorum herkes kendı capında bı kac resım atsın bakım:KK20:

kızlaarr dün akşam abartmıyorum on iki kişi geldiler misafirlerm öldüm resmen . menümde börek poğaça elmalı turta mercimek köftesi ve sarma vardı ne kaldı geriye dersnz hiç :KK1:. iki dk oturamadm varyaa . ayy nasl yorgunum bugn de sınavm var kafam sepet gibii ayy . sizler naslsınız. bu arada hala adet olmadm yine gecikme mi yaşıyorum hamile miyim blmiyorum malum adetler düzensz oluncaa anlamıyo insan oooff offf çok derdm var çoookk :KK43:

güaydınnnnnn :KK52:

test alsana canım bak ben de merak etttim siz istiyodunuz di mi?

nena sen da adet olamadım demiştin..oldun mu?

olamadım kuzum be belırtısı bıle yok yuzumde sıvılce cıkardı o da cıkmadı anammm korkmaya basladm:KK14:

Allah korusun kötü giden bir şey varsa ultrasondan daha çabuk ordan belli olurmuş. Ben de şaşırmıştım duyunca.

Yani nihayetinde ilişki de devam ediyor hamilelikte, vaginal ultrasondan çok farkı var mı ki:KK17::KK17::KK17:

Evlendikten sonra gitmedim hiç doktora bilemiyorum.

Döllenmeden itibaren 14 gün geçmişse çıkıyormuş. Bir yerde öyle okumuştum.

ayy nasl anlıcam kii 14 gün geçtiğiniiii :26::26:

arkads olarak eklım senı bakarsın:KK9:herkes bakıo bnm reımlerede ben neden kımseye bakamıorm kımse foto koymamıs bozuluorum amaaaa:KK50:bu haftayı album haftası ılan edıyorum herkes kendı capında bı kac resım atsın bakım:KK20:

olamadım kuzum be belırtısı bıle yok yuzumde sıvılce cıkardı o da cıkmadı anammm korkmaya basladm:KK14:

ekle beni nenaaaaaa:KK52: bende bi tane düğün resmi eklerim:p evim,n de resimlerini çekmek istiyorum ama daha avize almadık eksiklerimiz var :KK51: ama yinede eklerim 3-5 resimm:KK42:

olamadım kuzum be belırtısı bıle yok yuzumde sıvılce cıkardı o da cıkmadı anammm korkmaya basladm:KK14:[/QU fotoğraf mı koyuyozz :KK70:

ekle beni nenaaaaaa:KK52: bende bi tane düğün resmi eklerim:p evim,n de resimlerini çekmek istiyorum ama daha avize almadık eksiklerimiz var :KK51: ama yinede eklerim 3-5 resimm:KK42:

bnmde eksıgım var baya salona cıcek almadm konsolumun uzerıne tablo alcktm fıyatları cok yuksek dıe alamadm henuz sonracgma banyo aynam bıle yok hem şık hem uygun bsy bakıorumda bulamadm vs.. vss yenı evlının eksıgı coktur guzelım sen cek evını koy da bakalm nasıl avıze gder hem belkı ozerırız bı yerler ben koçtaştanalmstm butun evın malıyetını 450 tlye getrmstm :KK9:baska yerde olsaydı 1000-1200 cıvarına mal oluodu

bu arada ekleyemıorum sen benı eklermsn kzuuşşş

ayy nasl anlıcam kii 14 gün geçtiğiniiii :26::26:

Eğer yumurtlama düzenin normalde adettin ilk gününden 13-14-15 günleri yumurtlamanın en yoğun olduğu günler, ilişki olduysa onlardan biri olabilir. Ona göre hesaplayabilirsin. Tabi geç döllenme olduysa bilemiyeceğiz:26::26::26:

Benimde dün bir ay oldu ama keske olmasaydı diyorum evlendigimizden beri her gün kavga ediyoruz hicbir konuda anlasamyoruz severek evlendik 4 yıl ćıktık yeni evlendik a sanki tanıyamyorum ayrılmak istiyorum cok seviyorum ama olmuyor. Çalışan bir bayanım ev işlerinin hepsini bana yüklüyor yardmcı olmuyor kavga ettim olmadı küstüm olmadı konuştum olmadı. Dünde kavga ettik konuşmuyoruz hala. Yani kısacası biz hic yeni evli gibi deiliz romantik ya da kahkaha dolu bir günümz olmadı sagolsun misafirlerimizde hic eksik olmadı napcam bilmiyorum
bende senle aynı durumdayım keşke evlenmeseydim keşke daha iyi tanısaydım

bnmde eksıgım var baya salona cıcek almadm konsolumun uzerıne tablo alcktm fıyatları cok yuksek dıe alamadm henuz sonracgma banyo aynam bıle yok hem şık hem uygun bsy bakıorumda bulamadm vs.. vss yenı evlının eksıgı coktur guzelım sen cek evını koy da bakalm nasıl avıze gder hem belkı ozerırız bı yerler ben koçtaştanalmstm butun evın malıyetını 450 tlye getrmstm :KK9:baska yerde olsaydı 1000-1200 cıvarına mal oluodu

bu arada ekleyemıorum sen benı eklermsn kzuuşşş

biz arkadaş olmuşuz nenacım :KK1: gördümşimdiii 1- şalvarına bayıldımmmm:KK16:
2- çok hoşsun maşallaahh çok güzel bi gelin olmuşsunn 3- evinde çok sade çok hoşş güle güle huzurla oturunn:KK16::nazar:

ben boluda yaşadığım için pek çeşit bulamıyorum şöle bi ara istanbula fln gidersek ikeadan fln aksesuar bakmak istiyorum avizelerime flnda büyük yerlerden gönlüme göre seçmek istiyorumm:KK1: yarınn bende hem eviminn hemde düğünüümden resimler koyarımo zamann :KK9: özendimçookk :KK25:

biz arkadaş olmuşuz nenacım :KK1: gördümşimdiii 1- şalvarına bayıldımmmm:KK16:
2- çok hoşsun maşallaahh çok güzel bi gelin olmuşsunn 3- evinde çok sade çok hoşş güle güle huzurla oturunn:KK16::nazar:

ben boluda yaşadığım için pek çeşit bulamıyorum şöle bi ara istanbula fln gidersek ikeadan fln aksesuar bakmak istiyorum avizelerime flnda büyük yerlerden gönlüme göre seçmek istiyorumm:KK1: yarınn bende hem eviminn hemde düğünüümden resimler koyarımo zamann :KK9: özendimçookk :KK25:

olmusmuyuz arkds bend enıe ekleyemıorum dıorum:KK9: şalvarım güzeldir biz balkan göçmenıyız kınamda tam 7 kıyafet gydm bunlardan 3ü şalvardı bızde yenı evlenen ve kınasına davetlı yenı evlı gelınler salvar gyer adetlermz oyledır....

benı begendıgıne sevndm kuzuşum:KK54:

evimide sade dizayn ettm kalablık ıncık boncuk benı yoruo bıde ev kadını olsam temzlık sorun olmazdıda ne kadr sade okadr rahat temzlenıo hem kocıste kalabalık ev sevmıo begendıgın ıcın tesekkur ederm kuzssss

ıkea da aksesuar falan guzelde mobılyalar cok ii deil bide aydınlatmalrı cok hoş dil koçtaşta çeşit cok öenririm yani yavruşşş

tatlım yorumlarınızı şimdi gördüm çoğu kişiden duydum evliliğin başlarında geneldeçiftler kavga ediyormuş aynı evde yaşamaya alışırken böyle şeyler normal diye biliyorum şuan pisman olmak için çok erken bence evlilikte sabırda çok önemli ya :44: biraz daha sabredin elbet düzelir allah sabır versin :KK17: biz üniversitede beraber de yaşadık birmüddet ondan birbirimze alışıktık ondan çok sıkıntı yaşamadık belkide ama çoğu kişiden duydum kavag olayınınacizene fikrim biraz sabredinn:KK5::KK5:

Allah korusun kötü giden bir şey varsa ultrasondan daha çabuk ordan belli olurmuş. Ben de şaşırmıştım duyunca.

Yani nihayetinde ilişki de devam ediyor hamilelikte, vaginal ultrasondan çok farkı var mı ki:KK17::KK17::KK17:

Evlendikten sonra gitmedim hiç doktora bilemiyorum.

Döllenmeden itibaren 14 gün geçmişse çıkıyormuş. Bir yerde öyle okumuştum.

anladım canım bende gtmmştm ama gittm işde :KK1: başa gelnce

Sen bilirsin canim vajinal baktrmak riskli diyolar ama o yuzden dusuk yapan da duymadim yani. En guzeli karindan bosver. İstersen iki hafta bekle ama bnm degerim 77 cikmisti iki hafta bekleyp keseyi gordum. Sen cok rahat gorursun icim rahat etmez diyosan da bekle tabi

cansın ya tşk ederm :KK16: moral oldu valla..bekleym bakarım belkide haftaya giderm biraz duralımda :KK70: :KK1:

olmusmuyuz arkds bend enıe ekleyemıorum dıorum:KK9: şalvarım güzeldir biz balkan göçmenıyız kınamda tam 7 kıyafet gydm bunlardan 3ü şalvardı bızde yenı evlenen ve kınasına davetlı yenı evlı gelınler salvar gyer adetlermz oyledır....

benı begendıgıne sevndm kuzuşum:KK54:

evimide sade dizayn ettm kalablık ıncık boncuk benı yoruo bıde ev kadını olsam temzlık sorun olmazdıda ne kadr sade okadr rahat temzlenıo hem kocıste kalabalık ev sevmıo begendıgın ıcın tesekkur ederm kuzssss

ıkea da aksesuar falan guzelde mobılyalar cok ii deil bide aydınlatmalrı cok hoş dil koçtaşta çeşit cok öenririm yani yavruşşş

tamam tatlış teşekkür ederim fikirlerin için koçtaşa bakarım ank yada istanbula gidersem :KK52: benimkocamda hiç kalabalığı sevmiyo dantel seriliydi ilk günle anında yumcukladı koydu çekmeceye :KK53: gerçi bende pek sevmiyorum ama şu ikeanın çerçevelerinden çok istiyorummm :2: bende az bıraz göçmenlik var bulgaristan taraflarından ama tabi baya eskiye dayanıyo :KK34:

dediğin gibi az eşya en iyisi :KK1: aman huzur olsun daa eksiklerimiz oluversinnn :KK17:

tatlım yorumlarınızı şimdi gördüm çoğu kişiden duydum evliliğin başlarında geneldeçiftler kavga ediyormuş aynı evde yaşamaya alışırken böyle şeyler normal diye biliyorum şuan pisman olmak için çok erken bence evlilikte sabırda çok önemli ya :44: biraz daha sabredin elbet düzelir allah sabır versin :KK17: biz üniversitede beraber de yaşadık birmüddet ondan birbirimze alışıktık ondan çok sıkıntı yaşamadık belkide ama çoğu kişiden duydum kavag olayınınacizene fikrim biraz sabredinn:KK5::KK5:

kavga mı:KK20:??? kızlarrrrr neden kavga edıyorsunuz evliliğin keyfni neden cıkaramıosunuz problem ne asenin dediği gibi pişman olmak için çok erken dilmi yaaa???

alışmak zor katılıyorum benım eşim bana cok yardmcı oluo bir dediğimi 2 etmıo gözümün içine bakıo bsy ıstesemde yapsa gibi ama bizde ufak tefek tartısıoruz hafta da 1 defa ki biz 5 yıl flört ettk 1 defa bıle ayrılmadk hıc tartısmadk ama evlendgmzden bu yana arada bır atısıoruz ben naz a cekıorum kapris yapıorum falan barısıoruz sonrada dıorumki evllılıgın tadı böle cıkar her dkka öpüşmenn manası da yok flörtlüler gibi....

sizde kavga etmeyn tartısın problemlerı cozmeye calısın eşlerinz eger sıkıntı yaratıosa bsylerı onlarda duzeltemıosn öyle kabul edin beklentıye grmeyn ozamn daha huzurlu olursunuz nacizane fikrim

akıntıda vardı hala var beyaz rengi.. midem yanıoyordu karın ve kasık ağrım vardı hala var bunlar ama mide bulantım felan yok şuan..

tesekkürler canım.kasık agrım war sarı akıntm war..kasık agrım acaba adet belirtisimi diorum..yarın adet olmam gerek bakalım olacakmıyım cok merak ediorum

kızlar bzde çok kavga ediyoruz onun beni sevdğinden hiç şüphem yok bnde seviyorum ama kavgalarmz eksk olmuyo şu aralar azaldı sanki ama yine yok değil heleki ilk günler ilk ay ölmek istedm bn ne yaptım neden evlendm diye çok pişman oldum :KK14::KK14::KK14::KK14:

X