Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .

Sen bilirsin canim vajinal baktrmak riskli diyolar ama o yuzden dusuk yapan da duymadim yani. En guzeli karindan bosver. İstersen iki hafta bekle ama bnm degerim 77 cikmisti iki hafta bekleyp keseyi gordum. Sen cok rahat gorursun icim rahat etmez diyosan da bekle tabi

ayy evet ya olmadı valla bnce de hamileesin tatlım hayrlı olsun

nenaaaaa ben bakamadım resimlerineee bende bakmak istiyorummmm
bu arada günaydın kızlaaaaarrrr

arkads olarak eklım senı bakarsınherkes bakıo bnm reımlerede ben neden kımseye bakamıorm kımse foto koymamıs bozuluorum amaaaabu haftayı album haftası ılan edıyorum herkes kendı capında bı kac resım atsın bakım

güaydınnnnnn

test alsana canım bak ben de merak etttim siz istiyodunuz di mi?

nena sen da adet olamadım demiştin..oldun mu?

olamadım kuzum be belırtısı bıle yok yuzumde sıvılce cıkardı o da cıkmadı anammm korkmaya basladm

ayy nasl anlıcam kii 14 gün geçtiğiniiii :26::26:

ekle beni nenaaaaaa bende bi tane düğün resmi eklerim evim,n de resimlerini çekmek istiyorum ama daha avize almadık eksiklerimiz var ama yinede eklerim 3-5 resimm

ekle beni nenaaaaaa bende bi tane düğün resmi eklerim evim,n de resimlerini çekmek istiyorum ama daha avize almadık eksiklerimiz var ama yinede eklerim 3-5 resimm

bnmde eksıgım var baya salona cıcek almadm konsolumun uzerıne tablo alcktm fıyatları cok yuksek dıe alamadm henuz sonracgma banyo aynam bıle yok hem şık hem uygun bsy bakıorumda bulamadm vs.. vss yenı evlının eksıgı coktur guzelım sen cek evını koy da bakalm nasıl avıze gder hem belkı ozerırız bı yerler ben koçtaştanalmstm butun evın malıyetını 450 tlye getrmstm baska yerde olsaydı 1000-1200 cıvarına mal oluodu

bu arada ekleyemıorum sen benı eklermsn kzuuşşş

ayy nasl anlıcam kii 14 gün geçtiğiniiii :26::26:

Eğer yumurtlama düzenin normalde adettin ilk gününden 13-14-15 günleri yumurtlamanın en yoğun olduğu günler, ilişki olduysa onlardan biri olabilir. Ona göre hesaplayabilirsin. Tabi geç döllenme olduysa bilemiyeceğiz:26::26::26:

bende senle aynı durumdayım keşke evlenmeseydim keşke daha iyi tanısaydım

biz arkadaş olmuşuz nenacım gördümşimdiii 1- şalvarına bayıldımmmm
2- çok hoşsun maşallaahh çok güzel bi gelin olmuşsunn 3- evinde çok sade çok hoşş güle güle huzurla oturunn

ben boluda yaşadığım için pek çeşit bulamıyorum şöle bi ara istanbula fln gidersek ikeadan fln aksesuar bakmak istiyorum avizelerime flnda büyük yerlerden gönlüme göre seçmek istiyorumm yarınn bende hem eviminn hemde düğünüümden resimler koyarımo zamann özendimçookk

olmusmuyuz arkds bend enıe ekleyemıorum dıorum şalvarım güzeldir biz balkan göçmenıyız kınamda tam 7 kıyafet gydm bunlardan 3ü şalvardı bızde yenı evlenen ve kınasına davetlı yenı evlı gelınler salvar gyer adetlermz oyledır....

benı begendıgıne sevndm kuzuşum

evimide sade dizayn ettm kalablık ıncık boncuk benı yoruo bıde ev kadını olsam temzlık sorun olmazdıda ne kadr sade okadr rahat temzlenıo hem kocıste kalabalık ev sevmıo begendıgın ıcın tesekkur ederm kuzssss

ıkea da aksesuar falan guzelde mobılyalar cok ii deil bide aydınlatmalrı cok hoş dil koçtaşta çeşit cok öenririm yani yavruşşş

tatlım yorumlarınızı şimdi gördüm çoğu kişiden duydum evliliğin başlarında geneldeçiftler kavga ediyormuş aynı evde yaşamaya alışırken böyle şeyler normal diye biliyorum şuan pisman olmak için çok erken bence evlilikte sabırda çok önemli ya :44: biraz daha sabredin elbet düzelir allah sabır versin biz üniversitede beraber de yaşadık birmüddet ondan birbirimze alışıktık ondan çok sıkıntı yaşamadık belkide ama çoğu kişiden duydum kavag olayınınacizene fikrim biraz sabredinn

anladım canım bende gtmmştm ama gittm işde başa gelnce

cansın ya tşk ederm moral oldu valla..bekleym bakarım belkide haftaya giderm biraz duralımda

ya bişey sorayım mı sana canım? hamile kaldıgını öğrenmeden önce ne gibi belirtilerin wardı mesela sarı akıntın oluyomuydu

akıntıda vardı hala var beyaz rengi.. midem yanıoyordu karın ve kasık ağrım vardı hala var bunlar ama mide bulantım felan yok şuan..

tamam tatlış teşekkür ederim fikirlerin için koçtaşa bakarım ank yada istanbula gidersem benimkocamda hiç kalabalığı sevmiyo dantel seriliydi ilk günle anında yumcukladı koydu çekmeceye gerçi bende pek sevmiyorum ama şu ikeanın çerçevelerinden çok istiyorummm :2: bende az bıraz göçmenlik var bulgaristan taraflarından ama tabi baya eskiye dayanıyo

dediğin gibi az eşya en iyisi aman huzur olsun daa eksiklerimiz oluversinnn

kavga mı??? kızlarrrrr neden kavga edıyorsunuz evliliğin keyfni neden cıkaramıosunuz problem ne asenin dediği gibi pişman olmak için çok erken dilmi yaaa???

alışmak zor katılıyorum benım eşim bana cok yardmcı oluo bir dediğimi 2 etmıo gözümün içine bakıo bsy ıstesemde yapsa gibi ama bizde ufak tefek tartısıoruz hafta da 1 defa ki biz 5 yıl flört ettk 1 defa bıle ayrılmadk hıc tartısmadk ama evlendgmzden bu yana arada bır atısıoruz ben naz a cekıorum kapris yapıorum falan barısıoruz sonrada dıorumki evllılıgın tadı böle cıkar her dkka öpüşmenn manası da yok flörtlüler gibi....

sizde kavga etmeyn tartısın problemlerı cozmeye calısın eşlerinz eger sıkıntı yaratıosa bsylerı onlarda duzeltemıosn öyle kabul edin beklentıye grmeyn ozamn daha huzurlu olursunuz nacizane fikrim

akıntıda vardı hala var beyaz rengi.. midem yanıoyordu karın ve kasık ağrım vardı hala var bunlar ama mide bulantım felan yok şuan..

tesekkürler canım.kasık agrım war sarı akıntm war..kasık agrım acaba adet belirtisimi diorum..yarın adet olmam gerek bakalım olacakmıyım cok merak ediorum

kızlar bzde çok kavga ediyoruz onun beni sevdğinden hiç şüphem yok bnde seviyorum ama kavgalarmz eksk olmuyo şu aralar azaldı sanki ama yine yok değil heleki ilk günler ilk ay ölmek istedm bn ne yaptım neden evlendm diye çok pişman oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…