Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .

ay prensesi cnm üzme kendini erkekler bazı dönemlerde farklı psikolojilere grebılıolar belki sana bile anlatamdgı sıkıntısı vardr bilemezsn ki... ne yorum yapacgmıda bılemedm rahatlatmak ıcın ama üzülme düzelir dua okumayı bılıosan eşine hissettirmeden oku bildklerni rahatlar yada surahının ıcındekı suya oku o suyu ıcsın bnm eşim tuhaflasınca ben okuorum bildklermı sonra ii oluo gerçi çok başıma gelmedı ama nazar vardr belkı ondan boyledr :26:napsakki enişte için şimdi sen üzülme sen yine pozitf ol kavgaya meyil verme evlilik sabır işidir böyle günlerde sınanırız hep koklaşıcak halımız yokkı bız bıle buyuk askla evlndk kı hala asıgız arada bır nolıuosa bagırısıorz olur yani her evlılıkte bır dönüm noktası mutlka var siz belki ilkini yasıosunuz rahat atlatmaya bak aksam ıcın kocann sevdgıyemegı yap mesela sofrayı şık hazrla özel misafrlere koydgn takımlardan koy sonra ne bılym böyle bı suslen puslen moralını bozma ii karşıla bak bakım tepki aynımı aynıysa baska yol bulalım aynı degılse hosuna gderse yaptklarn belkı onu beklıodur bılemedm şimdi yaaaa

yani dicem o ki ailene karsı degıstıysede belkı sana bozulmustr onlarada aynı tepkıyı verıodur... ama mesela bnm esımd enısanlıyken dahacok sohbetlıydı babamla falan bızden cıkmazdı her aksam bzdeydı.. sımdı gdelım dıorum e daha 2 gun once ordaydık dıo mesela gttgmzdede eskısı gıbı pek gulup eglenmez anca cok cok cok komık bsy olması lazm

ya mesela evlendıkten 1 ay sonra bnmde basıma şöyle bi şey geldi ben anneme 4 sokak aşağıda oturuorum evımz 5 dkka yakından tuttuk daireyi özellikle neyse hafta 2 bazen 3 gün aksam yemegıne gdyrz ii oluo hazr yemek nolcak aılem yabancımı zaten annem sureklı cagırıo neyse uzatmıcam...eşime dıorumkı annemde guzel yeemk var gdelmmı evet olur gdelım dıo gdyrz

bnm aılemde ınanılmaz sakacı yanı bız hep kendı aramzda sakalar yaparız babala erkek kardesm guresır gırıgrı samata annemle babam guresır falan boyle komıkelrdır bız hepımz gulmekten yarılıyoruz oluyoruz ama catlıcaz bnm kocam somurtuo smdı herkes gulerken onun somurtması abes onlarn yannda bsyde dıemıorum yolda eve yururken soruorum nıe somurtuosun ee yorgnm ee ama herkes yorgn herkes calısıo bsylerden keyf almaya bakıoruz aılem yanlıs anlıo o somurturken acaba aramızda bsy mı oldu dıe esımde ee sen bana baskı yapma gulmek zzorunda deılım ıcımden gelınce gulerm falan fılan muhabbetı yapıo ama kendı aılesnde kardesnn cok aptalca bsyıne yarıla yarıla guluo bnde bakıorum komık olan ne anlamaıorum ama herkes gulerken bndede mal bı gulus ama neye guldgmude bılmıorum demekkı bu damaltların genelı boyle hepsnı sopaya cekemek lazım

bnm aileme o cok gitmz ki bn o işteyken giderim ablam geldi diye 2 gun gittk ust uste onun ailesiyele daha cok gorusuyoruz aslnda...

valla nenacım bn ona dedm sıkıldım artık ewde biyerlere gidelim diye gitmedi hafta sonu böyle geçti.hani o bnm için yapsın bişey bn neden yapayım hoş görunen ılımlı yaklasan hep benim moralimi bozanda ztn buu

ewlenince dağişiyorlar işte aldık diye bi halt sanıyolar kendilerini kalkıyo popoları

haklıısn gercekten degısıyorlar ama onlara sor bızd edegısıoruzdur gecen esıme kızdm 360 derece dondun flört ettgm adamla alakan yok dıorum o da dıokı sen kendıne bak eskı nenadan eser yok dıosonra baktık konsumann tansıyonu yukselıo bnde sakaya vurdum amannn kım aynıkı askım demekkı bız ınsanlar degısıoruz dedm baktm o da gulmeye basladı aman pff her dkka kavgamı edelım yani... sende haklsn ama olaylara ii yönden bak belkı adam evınde vakıt gecırmek ıstedı belkı yeternce parası yoktr cıkmak ıcın ben bılememde varsayımlardan ele alıyorum sonracgma belkı iş yernde tadını kacıran bı hadıse oldu da sana boyle davranıo aman bıleyızkı hayatm erkek mılletı ıste

valla cnm iş yerinde iki vardia amiri bunu bölüşemiyolar mışş o ordan istiyo bu burdan.üretimin %80 geçildiği için perşmbe baklava cuma çiğ köfte geldi utanmadan anlatıyo bnada bn ne yapıyorum ewde acba para yok ona lafm yok ama bn dısarı cıkmak isitoyum yaa bi heykele gitmekk bu kdr zormuu
bilmiyorumm ama masj attı az once napıyon diye iim dedim bozuldu hemen..

haklısın valla sana sonuna kadar hak verıorumda ıkı tarfta boyle yaparsanz huzursuzlgnz bıtmez bırbırınzden sıkılrsnz

dün öğlen eve gittim, bi anahtar kaybetmişim onu ararken ufak bi defterim var o geçti elime.... ben yazarım, yani yazarım derken, meslek olarak yazar değilim de, sıkılınca falan yazarım bi yere içimden geçenleri ve böylece deşarj olurum. genelde kızıp bağıramam sesim pek yükselmez ve daha da fenası ağlayamam çünkü. o yüzden üzülünce kırılında yazarım geçer gider....

onu buldum. nisan da biz bi tartışmışız. gerçekten hatırlamıyorum bile. okudum ve güldüm :) yuh dedim yaaa buna mı bozulmuşum ben. spor salonuna gitmek istemişim eşimde yalnız olmaz beraber gidersek ancak demiş bende buna bozulmuşum bana güvenmiyomusun diye. olayda bu... bi de onun bizimkilere gelmemesine takmışım....

ha şimdi sorsan takıyomusun diye.... takmıyorum çünkü anlıyorum. spor salonuna zaten gidecek zamanım yok ve kilom falan da yerinde diye sallamadım zaten bi süre sonra. güven meselesi de değil sanki, şimdi adam bana ben spor salonuna gitcem dese bende hadi ordan diyebilirim gibi geldi :) yani sonuçta fıstık gibi hatunlarda gidiyo olabilir oraya, ne gerek var bensiz gitmesine diye düşünüyorum. o da böyle düşünmüş olabilir. bizimkilere gelmemesine gelince, abim izmirde oturuyo evde bi annem bi ablam var. e adam da haklı ne yapcak ne konuşsak ki hatun kişilerle....

bi de ilk zamanlar bizde durum tam tersiydi, eniştem ve abim falan da olsa hep bizimkiler sohbet açar eşim köşesinden bi iki kelimeyle sohbete katılırdı. ben dedim bizimkilere, "üstünüze alınmayın normalde de pek konuşmaz zaten, zamanla alışacaktır" diye... şimdi onların yanında daha rahat makara kukara yapar....

kadınlar yapı olarak öyleler, yani bulundukları ortama kolay ayak uydururlar, erkekler ise ortam onlara uysun ister daha çok ve de işte kalmaya çekinirler rahat hareket edemezler.... nişanlıyken daha rahat olmaları bence geceleri birlikte kalmamanızdan kaynaklanıyo olabilir bunu eşim söylemişti.... hani şu balayından sonra misafirliker oluyo ya, çok enteresan bi adet seviştik geldik haberiniz olsun mu diyoruz biz şimdi demişti benim aileme giderken çekinmişti o yüzden...

ha bi şey daha, bence erkeklere bi şeyi bikaç kez üst üste söylersen ters teper gibi geliyo bana. bence sizin durumunuzda da çok büyütülecek bişey yok. ailen neden somurtuyo diye sorduğundada onun sana verdiği cevapları ilet, hatta kendisine sormalarını söyle. ama bunlar gerçekten bence küçük şeyler fakat alacağın tavırlarla büyüyebilir. orta da bi saygısızlık olsa amenna o zaman elbette ki susup oturma ama bana büyük bi şey gibi gelmedi

ne güzel söyledn yaa bende bunu dmeek ıstemıstım aynen aynen cok feci katılıyorum sana şekerim

canımmm aslında nena ve amayaa çok güzel yazmışlar aynen katılıyorum..şu bir gerçek ki herkes kendi ailesinde daha mutlu..bazen iş çıkışı kvlere gittiğimiz zaman o kadar yorgun oluyorum ki istemeden sessiz kalıyorum yüzüm düşüyor..ama onları sevmemekle hiç ilgisi yok o anda evde pijamalarımı giymenin hayalinde oluyorum
bi de gerçekten erkeklere bir şeyi neden yapıyorsun deyince düzeltmek bi yana inadına yapıyorlar sanki..hepsinin genlerinde inatçılık var
sen bir müddet bekle belki iş yerinde sıkıntı vardır,maddiyatı takıyodur kafasına.. zamanla düzelir belki boşuna bozma huzurunu..bizde de benim canım sıkkın olunca işten gelir gelmez üstümü çıkarmadan eşime anlatır rahatlarım.ama o yatmaya yakın anca anlatır ki ben sorarsam yok bişey der sonra kendini toğparlayınca anlatır..zor bu erkekler

ne yazsam bilemedim ama tatlım sanırım erkekler gerçekten evlendikten sonra az da olsa deişiyorlar, daha doğrusu evliliğe adapte olmakta bayanlara göre daha çok zorlanıyolar.
benim eşimde annemlere gittiğimizde çok konuşmaz tabiki annesinde oturduğu gibi olmuyo biraz daha resmi oluyo, ve insanların yüzüne bakarak konuşmuyo bu da beni sinir ediyo babam gözünün içine bakarak konuşuyo bu tv ye bakarak ceva veriyo mesela banada orda sinir geliyo ama sesimi çıkarmıyorum napim annemlerde alışacak buduruma. bu arada bende kv lere annemlere gittiğimizden daha çok gittiğimizde kendimi suçlu hissediyorum eşime sinirleniyorum yani tatlım diceğimşu ki akışına bırak bazı şeyleri çok takılma :26:
Dertliyim..

Sanırım ben vajinismusum..

Düşmanımın başına verme Rabbim!

canım yeni evli misin :44: yada kaç aylık evlisin

bu aradaa günaydın güzelliklerrr

resim eklemeyenler bende dahil eklesn amaaa görelim birbirimiziii varsa evinizin resimlerini de yükleyinn

hani şu balayından sonra misafirliker oluyo ya, çok enteresan bi adet seviştik geldik haberiniz olsun mu diyoruz biz şimdi demişti
ay ne güldüm buna ama cidden böyle hissediyo insan haklı eşin

canım ya erkekler işde belki bi sorun vardır.. sıkma sen o güzel canını düzelir merak etme senin gibi eşi varrr daha ne istiyor yahu

Yeni evliyim henüz 1 ay oldu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…