Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
sınavımı da oldum fotoğraf da koydum şimdi de akşama çorba yapim diyorum yemek var zaten :) iyi akşamlar diliyorum kızlaarr öpüldünüüzz:KK54::KK54:

Kzlar naslsnz bn anemdym.szi merk etm.ewe gdnce bkicm neler knusulmus.teldn ck zor bkyrm

sağol gevezeemm:KK52:

eheh sanırım aşığızz seninki de benimkine benziyo ama daha bi temizi en azından :KK70: sivitcimmm ne olacak benm bu halim aşırı leyle oldumm:KK52: sanırım beynimi kaybettim gören oldumuuu:KK53::KK1::44:

ayhh ben de öyleyim genel bi leylalık var üzerimde..mecnunlarımıza kavuştuk ama ölümüne leylayız :KK1:

arkads olarak eklım senı bakarsın:KK9:herkes bakıo bnm reımlerede ben neden kımseye bakamıorm kımse foto koymamıs bozuluorum amaaaa:KK50:bu haftayı album haftası ılan edıyorum herkes kendı capında bı kac resım atsın bakım:KK20:

olamadım kuzum be belırtısı bıle yok yuzumde sıvılce cıkardı o da cıkmadı anammm korkmaya basladm:KK14:

anammmm teyze mi oluyoruz yoksaa :KK52: zaten nenacım bizimki yaramazlığın rahatlığına alıştı korunası gelmiyor...ama artık adetimin üzerinden 10 gün geçti riske atamıcam..sen de test yapsan mı kiii :KK9:

tatlım yorumlarınızı şimdi gördüm çoğu kişiden duydum evliliğin başlarında geneldeçiftler kavga ediyormuş aynı evde yaşamaya alışırken böyle şeyler normal diye biliyorum şuan pisman olmak için çok erken bence evlilikte sabırda çok önemli ya :44: biraz daha sabredin elbet düzelir allah sabır versin :KK17: biz üniversitede beraber de yaşadık birmüddet ondan birbirimze alışıktık ondan çok sıkıntı yaşamadık belkide ama çoğu kişiden duydum kavag olayınınacizene fikrim biraz sabredinn:KK5::KK5:

asencimm biz de üniversitede başladığımız için sizin gibiydik :KK16: o yüzden bu ilk aylar biraz daha kolay geçiyor..ama yine de atıştığımız oluyor tabii..normalde eşim uzatırdı kavgaları konuşmasam konuşmazdı ama o da şimdi ilk adımı atıyor kavgalıyken kös kös oturuyoruz sonra birbirimize bakınca gülüveriyoruz sonra gelsin sarılmalar,koklaşmalar ....:KK9:
bence herşeyin başı sabır..bi tarafın alttan alması gerekiyor..eşime göre alttan alan o bana göre ben :KK52: neyse yuvarlanıp gidiyoruz işte..
Kzlar naslsnz bn anemdym.szi merk etm.ewe gdnce bkicm neler knusulmus.teldn ck zor bkyrm
hoşgeldin prensesss...bu gün ben yokken de bayağa kaynatmışlar ama hepsiciğini okumaya çalıştım..dediğin gibi tel.dem işkence oluyor..mesela ben tel.den cevap yazmayı henüz başaramadım teknoloji özürlü müyüm neyim :KK1:

kızlaarr yardmm edin yanıyoruuumm :KK14::KK14: genital bölgemde çok fena yanma var sizce neden ya . hamilelik belirtsnde bunu yaşayan var mıııı offf offf :KK14:

kızlaarr yardmm edin yanıyoruuumm :KK14::KK14: genital bölgemde çok fena yanma var sizce neden ya . hamilelik belirtsnde bunu yaşayan var mıııı offf offf :KK14:

hamiş arkadaşlar daha kolay yorum yapabilir bilemedim ben :KK31:
adetin kaç gün gecikti canım..test almazsan senle beraber ben de çatlıcam :KK1:

ben de yemeğin pişmesini bekliyorum...zavallı kocacım uyuyakaldı yemeği beklerken ...

Günaydın taze gelincikler ve taze hamişler :KK16: Bulgaristan lafı açılmış bende Bulgaristan muhacırıyım. 92'de İstanbul'a geldik.Bende 1 sene bekleyenlerden olucam bebiş konusunda hatta 1,5 sene falan Allah'ın izniyle.Bende 3-4 yıl beklerim diyordum ama eşim çok istiyor ona kalsa şimdi olsun bebeğimiz :KK52: 2 lafından biri bebek.Ben durduruyorum bi konuşma yapıyorum 2 gün gidiyor :KK53: Bebişlerde çok tatlı ama ya :KK16:

aynen canm bn de bg'liyim. bnm hayallerimde 2 yıl vardı ama eşim seneye diyo hatta bu aksam 5.5aylık yeğenime hırkasını giydirdim ""tmm sen hazırsın"" diyo bana:KK30::KK52:

yaptrdk kan testi hcg 1630 çıktı ama şu kadrlk demedi dr işde... aradğmzda blgi vermedler veremeyz die ama gelmeyn arayn diyorlar birde salaklar.. aradık blgi veremeyz dedler eşim snrlendi nası veremezsn ya dedi arayn dedinz dedi varmı yok mu onu dicen dedi.. gebelk şuan var dedi sonra gttk kağıdı aldı eşim hcg 1630 dio bişiler var değerler şu haflak tekabl die galiba ona göre benmki 5 haftalğa felan tekabl edio.. arkadşmda öyle değil gebelk sonradan gelr dio ayy ne blm kesede görnmedi dr ultrasonla baktı kan tahlli vermeden daha şimdi 2 hafta beklycez drda arkadşmda öyle dedi 2 hafta bekle kese görnr dediler bakalm insan kaygılanıo kese neden görnmedi die... arkadşmda henüz çok yeni görnmez olşm aşamasnda dio

cnm bnce sen en iisi youtube'den izle hamile kalmak nasl bn izlemiştim gecenlerde biraz.o zmn daha iyi anlayabılırsın sanırm ne demek istediğini dr.un için rahat olur

bende daha yesyenicik evliyim:):):)

hoşgeldin canm hayırlı olsunn
:KK14::KK14: nedir bu bayanların derdi ya bitmek bilmezz... benimde adet günüm gecikti ve daha çok yeni evli olduğum için çok korkuyorum yaa :S :2:

hayırlı olsun canm. neden korkuyosun hamile kalmaktanmı?

idrarında yanma oluyormu? idrardan sonraa yine idrara gitme ihtiyacın oluyormu?

bu arada bugun ççoook iyi kaynatmışsınızz beni özlememişsinizz:KK19:

ekle beni nenaaaaaa:KK52: bende bi tane düğün resmi eklerim:p evim,n de resimlerini çekmek istiyorum ama daha avize almadık eksiklerimiz var :KK51: ama yinede eklerim 3-5 resimm:KK42:

biz de daha avize almadık ya... gerçi tek misafir odasının eksik.. onları da beğenmiştik, sonra biz gidene kadar satılmış... tekrar baktık ama pahalı geldi... düğünden sonra aklımıza bile gelmedi :KK1: geçen misafirimiz:
aaaa, almadınız mı salona avize dedi, hhyr almadım dedim... sinir oluyorum böyle tiplere :KK47: bir de tayinim çıkarsa ev değiştireceğiz, burda 2 tane almam gerekiyor salona ama belki taşınacağım yerde tek yetecek... offf.. çok konuştum :KK1:
kızzlaar ben çıkıyorummm ilk defa rekor kırdımm 1 haftadır kv gitmeme rekoru :KK1: böyle diyorum ama seviyorum da aslında :KK1::KK1:bugün yemeğe ordayızz öptüm sizi :KK54:

nasıl yapıyorsun o işi, taktik versene :KK34:

bence hamilelikle alakalı değil de sistit olabilir canım....

bu arada kızlar, benim ky çok fena... geçen arkadaşlarım misafirliğe gelmişlerdi... pazar günü aaradı kocamı... eee kim geldi... kaldılar mı... naptınız... tarzında bir sürü soru sordu... sinir oldum... biz kendimiz face etiketlemiştik, ordan öğrendi geldiklerini ama o kadar detaylı niye soruyorki...
kocam da saf gibi cvp verdi sorulara...

bu arada iş yerime gidince kötü haberle karşılaştım, 2 hafta ayrıyız.....:KK14::KK14: bu hafta sonu cumartesiye toplantı önümüzdeki hafta da sınav koymuşlar, çok sinir oldum :KK47: sözde öğretmenim ama yok yani... okul müdürüm böyle olduktan sonra...

biz de daha avize almadık ya... gerçi tek misafir odasının eksik.. onları da beğenmiştik, sonra biz gidene kadar satılmış... tekrar baktık ama pahalı geldi... düğünden sonra aklımıza bile gelmedi :KK1: geçen misafirimiz:
aaaa, almadınız mı salona avize dedi, hhyr almadım dedim... sinir oluyorum böyle tiplere :KK47: bir de tayinim çıkarsa ev değiştireceğiz, burda 2 tane almam gerekiyor salona ama belki taşınacağım yerde tek yetecek... offf.. çok konuştum :KK1:

bu arada kızlar, benim ky çok fena... geçen arkadaşlarım misafirliğe gelmişlerdi... pazar günü aaradı kocamı... eee kim geldi... kaldılar mı... naptınız... tarzında bir sürü soru sordu... sinir oldum... biz kendimiz face etiketlemiştik, ordan öğrendi geldiklerini ama o kadar detaylı niye soruyorki...

bu arada iş yerime gidince kötü haberle karşılaştım, 2 hafta ayrıyız.....:KK14::KK14: bu hafta sonu cumartesiye toplantı önümüzdeki hafta da sınav koymuşlar, çok sinir oldum :KK47: sözde öğretmenim ama yok yani... okul müdürüm böyle olduktan sonra...

uyuz oluyorum öyle kv.lere yaa sana ne desenizee

aynen canm bn de bg'liyim. bnm hayallerimde 2 yıl vardı ama eşim seneye diyo hatta bu aksam 5.5aylık yeğenime hırkasını giydirdim ""tmm sen hazırsın"" diyo bana:KK30::KK52:

cnm bnce sen en iisi youtube'den izle hamile kalmak nasl bn izlemiştim gecenlerde biraz.o zmn daha iyi anlayabılırsın sanırm ne demek istediğini dr.un için rahat olur

hoşgeldin canm hayırlı olsunn

hayırlı olsun canm. neden korkuyosun hamile kalmaktanmı?

idrarında yanma oluyormu? idrardan sonraa yine idrara gitme ihtiyacın oluyormu?

bu arada bugun ççoook iyi kaynatmışsınızz beni özlememişsinizz:KK19:

kuzu özlemez olur muyuz hiç seni..sen bu güzel sohpetimiin mimarısın :KK16:
bu arada ne güzel sizin yeğenler var ..bizim ilk torun olucak..daha yelek giydirmişliğim yok bi bebişe :KK53:

millet kıskanç yaa evde ne eksik bulsam diye bakıyor..avize olsaydı başka bir şet bulurlardı..biz tüm avizeleri tekzenden aldık güzel çeşitler vardı...
kvde de belki iyi niyetle sormuştur canım yaa laf arasında muhabbet olsun diye falan sormuştur..

belki eşin gelir bu hafta...özlemler iyidir sonrası daha iyi :KK1: benim de eşim öğretmen ya dediğin gibi toplantılar törenler bitmiyor haftasonları da sabahın köründe ayaktayız bu yüzden.. inşallah şubatta kavuşursunuz beauticik..

uyuz oluyorum öyle kv.lere yaa sana ne desenizee

bana sorsa usturuplu bir dille söyleyeceğim ama bana sormuyor ki :KK47: eşime de annesigille ilgili bir şey demeye gelmiyor... hemen koruyor annesini...o kötü niyetli değil seni çok seviyor diyerek savunuyor falan filan.... neyse yakın oturmamalıyım ben ky deme....

millet kıskanç yaa evde ne eksik bulsam diye bakıyor..avize olsaydı başka bir şet bulurlardı..biz tüm avizeleri tekzenden aldık güzel çeşitler vardı...
kvde de belki iyi niyetle sormuştur canım yaa laf arasında muhabbet olsun diye falan sormuştur..

belki eşin gelir bu hafta...özlemler iyidir sonrası daha iyi :KK1: benim de eşim öğretmen ya dediğin gibi toplantılar t
örenler bitmiyor haftasonları da sabahın köründe ayaktayız bu yüzden.. inşallah şubatta kavuşursunuz beauticik..

tekzenle koçtaşa bakalım biz de... ama dediğim gibi şubatta tam yerim belli olsun ona göre alıcaz eksikleri... artık belirli gün ve haftalardan gına geldi diyebilirim... hani her hafta sonu bir şeyler çıkarıyorlar.... öğretmenler yatıyor derler ... tmm rahatız da hafta sonları böyle angarya işlerden bıktım :KK50: :KK50:

ayhh ben de öyleyim genel bi leylalık var üzerimde..mecnunlarımıza kavuştuk ama ölümüne leylayız :KK1:

anammmm teyze mi oluyoruz yoksaa :KK52: zaten nenacım bizimki yaramazlığın rahatlığına alıştı korunası gelmiyor...ama artık adetimin üzerinden 10 gün geçti riske atamıcam..sen de test yapsan mı kiii :KK9:

asencimm biz de üniversitede başladığımız için sizin gibiydik :KK16: o yüzden bu ilk aylar biraz daha kolay geçiyor..ama yine de atıştığımız oluyor tabii..normalde eşim uzatırdı kavgaları konuşmasam konuşmazdı ama o da şimdi ilk adımı atıyor kavgalıyken kös kös oturuyoruz sonra birbirimize bakınca gülüveriyoruz sonra gelsin sarılmalar,koklaşmalar ....:KK9:
bence herşeyin başı sabır..bi tarafın alttan alması gerekiyor..eşime göre alttan alan o bana göre ben :KK52: neyse yuvarlanıp gidiyoruz işte..

hoşgeldin prensesss...bu gün ben yokken de bayağa kaynatmışlar ama hepsiciğini okumaya çalıştım..dediğin gibi tel.dem işkence oluyor..mesela ben tel.den cevap yazmayı henüz başaramadım teknoloji özürlü müyüm neyim :KK1:
aynen tatlım evlilik sabır işi zaten başlı başına napalım :KK9: bazen leyla bazen sinir ola ola geçircez ömrü :KK9::KK9:

bizim avizelerin hepsi eksik :KK9: insan eve oturunca bişi almıyo ya ben bunu anladım :KK9: bekarken her hafta bi sürü ev için yeni cicilerim olurdu artık ayda 1 bişi bile almıyorum :KK5: sanırım avizelerimizi de 10.yıl şerefine alırız artık :KK1::KK1::KK9: bu arada kv çok iyidir bugün avm ye götürdük oğlunun kartındanda kendime alırken onada aldım a nasıl mutlu oldu :KK9: kanki modunda geri döndük akşam :KK9::KK9::KK9: valla geçen hafta yoğundum baya ondan uzak kaldık aslında normalinde 2-3 günde 1 biraradayız :KK9::KK9: bende anlamadım nasıl ayrı kalabildik bu kadar :KK19::KK14:

tuğba tatlım baktım resimlerineee:KK9: çok hoşsun maşallah kapalı halinde açık halinde çok hoşş :nazar:En Büyük KK

sus kızım ne teyzesı ben suan sızı teyze yapamam amannnınnn çok korkuyommmm ben:KK50:test yapıcm c.tesi günü mecburrrr

aynen tatlım evlilik sabır işi zaten başlı başına napalım :KK9: bazen leyla bazen sinir ola ola geçircez ömrü :KK9::KK9:

bizim avizelerin hepsi eksik :KK9: insan eve oturunca bişi almıyo ya ben bunu anladım :KK9: bekarken her hafta bi sürü ev için yeni cicilerim olurdu artık ayda 1 bişi bile almıyorum :KK5: sanırım avizelerimizi de 10.yıl şerefine alırız artık :KK1::KK1::KK9: bu arada kv çok iyidir bugün avm ye götürdük oğlunun kartındanda kendime alırken onada aldım a nasıl mutlu oldu :KK9: kanki modunda geri döndük akşam :KK9::KK9::KK9: valla geçen hafta yoğundum baya ondan uzak kaldık aslında normalinde 2-3 günde 1 biraradayız :KK9::KK9: bende anlamadım nasıl ayrı kalabildik bu kadar :KK19::KK14:

mısafır e ne sızın avızeden olmadgnı görmüomu neden soruo valla terslerdım he bole meraklı tıplere sınır oluorum

kayınvalıde belkı merakından sormustur bnmkıde sorsa bnde mal mal anlatrdm heralde her seyı genelde acık acık anlattgm ıcın art nıet aramzdm sanırım bılemedm sımdı:26:

ayy kuzusum senı kocısle ayırdılarmı 2 hafta kıyamam yaaa görev görevdir napıcn

bu alıntılarla cvplamayı beceremıom hepnızıe serpıstırdm bsyler okuyungari:KK9:

günaydın kızlar nasılsınızz? bnm yine canm sıkkın...birazdan annemle ablam gelicek yazamıcam ama birine anlatmam lazm :KK43:(

2.5aydır şlk defa eşimi yolcu etmedim bu sabah.bunun nedeni isee eşim eskisi gibi değil.önceden bizdeyken (annemlerde) sohbet ederdi vs. bnmle konusursu dertleşirdi. şimdi telde söyluyor.gelince konusuruz diyo ama konusan yok..

ilk böyle davranmaya basladığında hastaydı hasta dedm.sonra yorgundur dedim. ammaa kendi annesinde böyle değil kendi yeğenleriyle güreşiyor.kahkahalar havada uçuşuyor. yorgun olsa da muhabet ediyor. :KK43:(

kv gitmeyi bnde seviyorum c.tesi aksmı gittk pazar p.tesi annemlerdeydık bu aksam gidelim dicektim ama aksam bu şekilde davranması moralimi cok bozdu. şuan hiç gidesim yok.gitmicem de kv bugun kan sonuclarını alıcak fln gitsek iyi olurdu ama o böyle yaparken bnm aileme bna karsı bn nsl onun ailesine böyle davranayım??

bazı şeyler eksik :26: kaç zman oldu..bn daha istekli oluyorum.artık bnde istemiyorum.
aksmlar yataktaa sohbet ederdık en azından.tw fln izlerkn konusamıyoz diye.aksm soru soruyorum cvp"evet" "hayır" devamı yok

söylüyorum annemlerde neden konsumuyosun somurtuyosun diye yorgunum yada kosnuyorum diye cvp veriyo bnde sizde öyle yapcam diyorum ama yapamıyorum ben.o yuzden gitmicem.aksama gelincede bi güzel konusucam.anlasamıyorsak anlasamıyoruzdur.bnm ailemi istemiyorsa açıkca söylesin.:KK14:

benim eşim de benim ailemin yanında fazla konuşmaz. ben de baskı yapmamaya karar verdim kendi canı istediğinde konuşsun. kendi ailesinin yanında çok daha mutlu oluyor. özlüyor çünkü onları ve de hep neşeli görünmeye çalışıyor gönüllerini yapmak için..zaten evlendik evleneli her ikimiz de ailelerimizi hoş etmeye çalışmaktan bir ha olduk:) sanki onları bıraktık evlendik ve şimdi vicdan borcu ödüyoruz. aman gidelim aman konuşalım edelim. kendimizee vakit ayırsak hemen alınıyorlar bozuluyorlar.
bakalım inşallah alışırlar artık kendi hayatımız olduğuna. ha diyince görüşemeyeye..
bence sen eşine baskı yapma, neden öyle davranıyorsun deme. sen de onun ailesine mesafeni koruyarak yaklaş ama surat asma onların bi suçu yok çünkü. eşin de yakında normale döner. kimbilir kafasında neler kuruyor. belki senin ailene daha sık gittiğinizi kendi ailesine haksızlık yaptığını düşünüyordur..

X