- 7 Eylül 2012
- 5.687
- 6.395
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #1.141
sağol tatlım, miyom varmış onu aldırcam.
öyle düşünme pozitif düşün sen Rabbim kısmet edecek de.. inşallah hayırlı haberlerni alırız burdan tatlım
sağol gevezeemm
eheh sanırım aşığızz seninki de benimkine benziyo ama daha bi temizi en azındansivitcimmm ne olacak benm bu halim aşırı leyle oldumm sanırım beynimi kaybettim gören oldumuuu :44:
arkads olarak eklım senı bakarsınherkes bakıo bnm reımlerede ben neden kımseye bakamıorm kımse foto koymamıs bozuluorum amaaaa bu haftayı album haftası ılan edıyorum herkes kendı capında bı kac resım atsın bakım
olamadım kuzum be belırtısı bıle yok yuzumde sıvılce cıkardı o da cıkmadı anammm korkmaya basladm
tatlım yorumlarınızı şimdi gördüm çoğu kişiden duydum evliliğin başlarında geneldeçiftler kavga ediyormuş aynı evde yaşamaya alışırken böyle şeyler normal diye biliyorum şuan pisman olmak için çok erken bence evlilikte sabırda çok önemli ya :44: biraz daha sabredin elbet düzelir allah sabır versinbiz üniversitede beraber de yaşadık birmüddet ondan birbirimze alışıktık ondan çok sıkıntı yaşamadık belkide ama çoğu kişiden duydum kavag olayınınacizene fikrim biraz sabredinn
hoşgeldin prensesss...bu gün ben yokken de bayağa kaynatmışlar ama hepsiciğini okumaya çalıştım..dediğin gibi tel.dem işkence oluyor..mesela ben tel.den cevap yazmayı henüz başaramadım teknoloji özürlü müyüm neyimKzlar naslsnz bn anemdym.szi merk etm.ewe gdnce bkicm neler knusulmus.teldn ck zor bkyrm
allah şifa versin hyrlı haberlnı beklıoruz bol bol dınlen emi
kızlaarr yardmm edin yanıyoruuummgenital bölgemde çok fena yanma var sizce neden ya . hamilelik belirtsnde bunu yaşayan var mıııı offf offf
Günaydın taze gelincikler ve taze hamişlerBulgaristan lafı açılmış bende Bulgaristan muhacırıyım. 92'de İstanbul'a geldik.Bende 1 sene bekleyenlerden olucam bebiş konusunda hatta 1,5 sene falan Allah'ın izniyle.Bende 3-4 yıl beklerim diyordum ama eşim çok istiyor ona kalsa şimdi olsun bebeğimiz 2 lafından biri bebek.Ben durduruyorum bi konuşma yapıyorum 2 gün gidiyor Bebişlerde çok tatlı ama ya
yaptrdk kan testi hcg 1630 çıktı ama şu kadrlk demedi dr işde... aradğmzda blgi vermedler veremeyz die ama gelmeyn arayn diyorlar birde salaklar.. aradık blgi veremeyz dedler eşim snrlendi nası veremezsn ya dedi arayn dedinz dedi varmı yok mu onu dicen dedi.. gebelk şuan var dedi sonra gttk kağıdı aldı eşim hcg 1630 dio bişiler var değerler şu haflak tekabl die galiba ona göre benmki 5 haftalğa felan tekabl edio.. arkadşmda öyle değil gebelk sonradan gelr dio ayy ne blm kesede görnmedi dr ultrasonla baktı kan tahlli vermeden daha şimdi 2 hafta beklycez drda arkadşmda öyle dedi 2 hafta bekle kese görnr dediler bakalm insan kaygılanıo kese neden görnmedi die... arkadşmda henüz çok yeni görnmez olşm aşamasnda dio
bende daha yesyenicik evliyim:):):)
nedir bu bayanların derdi ya bitmek bilmezz... benimde adet günüm gecikti ve daha çok yeni evli olduğum için çok korkuyorum yaa :S :2:
kızlaarr yardmm edin yanıyoruuummgenital bölgemde çok fena yanma var sizce neden ya . hamilelik belirtsnde bunu yaşayan var mıııı offf offf
ekle beni nenaaaaaabende bi tane düğün resmi eklerim evim,n de resimlerini çekmek istiyorum ama daha avize almadık eksiklerimiz var ama yinede eklerim 3-5 resimm
kızzlaar ben çıkıyorummm ilk defa rekor kırdımm 1 haftadır kv gitmeme rekoruböyle diyorum ama seviyorum da aslında bugün yemeğe ordayızz öptüm sizi
biz de daha avize almadık ya... gerçi tek misafir odasının eksik.. onları da beğenmiştik, sonra biz gidene kadar satılmış... tekrar baktık ama pahalı geldi... düğünden sonra aklımıza bile gelmedigeçen misafirimiz:
aaaa, almadınız mı salona avize dedi, hhyr almadım dedim... sinir oluyorum böyle tiplerebir de tayinim çıkarsa ev değiştireceğiz, burda 2 tane almam gerekiyor salona ama belki taşınacağım yerde tek yetecek... offf.. çok konuştum
nasıl yapıyorsun o işi, taktik versene
bence hamilelikle alakalı değil de sistit olabilir canım....
bu arada kızlar, benim ky çok fena... geçen arkadaşlarım misafirliğe gelmişlerdi... pazar günü aaradı kocamı... eee kim geldi... kaldılar mı... naptınız... tarzında bir sürü soru sordu... sinir oldum... biz kendimiz face etiketlemiştik, ordan öğrendi geldiklerini ama o kadar detaylı niye soruyorki...
kocam da saf gibi cvp verdi sorulara...
bu arada iş yerime gidince kötü haberle karşılaştım, 2 hafta ayrıyız.....bu hafta sonu cumartesiye toplantı önümüzdeki hafta da sınav koymuşlar, çok sinir oldum sözde öğretmenim ama yok yani... okul müdürüm böyle olduktan sonra...
aynen canm bn de bg'liyim. bnm hayallerimde 2 yıl vardı ama eşim seneye diyo hatta bu aksam 5.5aylık yeğenime hırkasını giydirdim ""tmm sen hazırsın"" diyo bana
cnm bnce sen en iisi youtube'den izle hamile kalmak nasl bn izlemiştim gecenlerde biraz.o zmn daha iyi anlayabılırsın sanırm ne demek istediğini dr.un için rahat olur
hoşgeldin canm hayırlı olsunn
hayırlı olsun canm. neden korkuyosun hamile kalmaktanmı?
idrarında yanma oluyormu? idrardan sonraa yine idrara gitme ihtiyacın oluyormu?
bu arada bugun ççoook iyi kaynatmışsınızz beni özlememişsinizz
biz de daha avize almadık ya... gerçi tek misafir odasının eksik.. onları da beğenmiştik, sonra biz gidene kadar satılmış... tekrar baktık ama pahalı geldi... düğünden sonra aklımıza bile gelmedigeçen misafirimiz:
aaaa, almadınız mı salona avize dedi, hhyr almadım dedim... sinir oluyorum böyle tiplerebir de tayinim çıkarsa ev değiştireceğiz, burda 2 tane almam gerekiyor salona ama belki taşınacağım yerde tek yetecek... offf.. çok konuştum
bu arada kızlar, benim ky çok fena... geçen arkadaşlarım misafirliğe gelmişlerdi... pazar günü aaradı kocamı... eee kim geldi... kaldılar mı... naptınız... tarzında bir sürü soru sordu... sinir oldum... biz kendimiz face etiketlemiştik, ordan öğrendi geldiklerini ama o kadar detaylı niye soruyorki...
bu arada iş yerime gidince kötü haberle karşılaştım, 2 hafta ayrıyız.....bu hafta sonu cumartesiye toplantı önümüzdeki hafta da sınav koymuşlar, çok sinir oldum sözde öğretmenim ama yok yani... okul müdürüm böyle olduktan sonra...
uyuz oluyorum öyle kv.lere yaa sana ne desenizee
millet kıskanç yaa evde ne eksik bulsam diye bakıyor..avize olsaydı başka bir şet bulurlardı..biz tüm avizeleri tekzenden aldık güzel çeşitler vardı...
kvde de belki iyi niyetle sormuştur canım yaa laf arasında muhabbet olsun diye falan sormuştur..
belki eşin gelir bu hafta...özlemler iyidir sonrası daha iyibenim de eşim öğretmen ya dediğin gibi toplantılar t
örenler bitmiyor haftasonları da sabahın köründe ayaktayız bu yüzden.. inşallah şubatta kavuşursunuz beauticik..
aynen tatlım evlilik sabır işi zaten başlı başına napalımayhh ben de öyleyim genel bi leylalık var üzerimde..mecnunlarımıza kavuştuk ama ölümüne leylayız
anammmm teyze mi oluyoruz yoksaazaten nenacım bizimki yaramazlığın rahatlığına alıştı korunası gelmiyor...ama artık adetimin üzerinden 10 gün geçti riske atamıcam..sen de test yapsan mı kiii
asencimm biz de üniversitede başladığımız için sizin gibiydiko yüzden bu ilk aylar biraz daha kolay geçiyor..ama yine de atıştığımız oluyor tabii..normalde eşim uzatırdı kavgaları konuşmasam konuşmazdı ama o da şimdi ilk adımı atıyor kavgalıyken kös kös oturuyoruz sonra birbirimize bakınca gülüveriyoruz sonra gelsin sarılmalar,koklaşmalar ....
bence herşeyin başı sabır..bi tarafın alttan alması gerekiyor..eşime göre alttan alan o bana göre benneyse yuvarlanıp gidiyoruz işte..
hoşgeldin prensesss...bu gün ben yokken de bayağa kaynatmışlar ama hepsiciğini okumaya çalıştım..dediğin gibi tel.dem işkence oluyor..mesela ben tel.den cevap yazmayı henüz başaramadım teknoloji özürlü müyüm neyim
ayhh ben de öyleyim genel bi leylalık var üzerimde..mecnunlarımıza kavuştuk ama ölümüne leylayız
anammmm teyze mi oluyoruz yoksaazaten nenacım bizimki yaramazlığın rahatlığına alıştı korunası gelmiyor...ama artık adetimin üzerinden 10 gün geçti riske atamıcam..sen de test yapsan mı kiii
asencimm biz de üniversitede başladığımız için sizin gibiydiko yüzden bu ilk aylar biraz daha kolay geçiyor..ama yine de atıştığımız oluyor tabii..normalde eşim uzatırdı kavgaları konuşmasam konuşmazdı ama o da şimdi ilk adımı atıyor kavgalıyken kös kös oturuyoruz sonra birbirimize bakınca gülüveriyoruz sonra gelsin sarılmalar,koklaşmalar ....
bence herşeyin başı sabır..bi tarafın alttan alması gerekiyor..eşime göre alttan alan o bana göre benneyse yuvarlanıp gidiyoruz işte..
hoşgeldin prensesss...bu gün ben yokken de bayağa kaynatmışlar ama hepsiciğini okumaya çalıştım..dediğin gibi tel.dem işkence oluyor..mesela ben tel.den cevap yazmayı henüz başaramadım teknoloji özürlü müyüm neyim
aynen tatlım evlilik sabır işi zaten başlı başına napalımbazen leyla bazen sinir ola ola geçircez ömrü
bizim avizelerin hepsi eksikinsan eve oturunca bişi almıyo ya ben bunu anladım bekarken her hafta bi sürü ev için yeni cicilerim olurdu artık ayda 1 bişi bile almıyorum sanırım avizelerimizi de 10.yıl şerefine alırız artık bu arada kv çok iyidir bugün avm ye götürdük oğlunun kartındanda kendime alırken onada aldım a nasıl mutlu oldu kanki modunda geri döndük akşam valla geçen hafta yoğundum baya ondan uzak kaldık aslında normalinde 2-3 günde 1 biraradayız bende anlamadım nasıl ayrı kalabildik bu kadar