Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .

eee ama sende hamilesin yani heralde ben olsam kafayı yerim öyle bir durumda

ayyy kızım 30. haftadasın dikkat etsene sen kendine ayol.....

Canım major de söylemiş ben de görücü usulü evlenmedim ama sonuçta herkes evlenebiliceğim kişi mi diye bi tartıyor zaman içinde..
arkadaşların söylediklerine ek olarak aranızdaki iletişime bak yani birlikte konuşabiliyor musunuz?bu çok önemli bence
sevgiliden önce arkadaş olunmalı..biz mesela birlikteyken aklına gelebilicek her şeyden konuşuruz cır cır..
zaten mantığına uyarsa görünce biraz da için pır pır eder bence..

kizlar cogunuz beni bilir benim eski ismim bizayrilamayzdi
sizinle okadar guzel sohbetimiz olmustu buyuzden bu guzel haberide sizinle paylasmak istedim:)
Ben hamileyimmmmm bugun positiv ikitane test yaptim testde 1-2 haftalik diyo:))))

hayırlı olsun canım..sağlıkla kucağına al inşallah...

Sweet amannn cok zor durumdasn vallahi bir an önce yap dunyaya don o ne fena bsydr tuttugm zamnlar geldi aklima :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sorma nena öğleni atlattık..akşamı zor ediyorum eve fırlıcam
bi de nöbetçiyim en son ben çıkıcam:84:

canım keşke o kadar yorulmasaydın..
artık kvler ne bulsa yesinler sonuçta karın burnunda olucan kimse kusura bakmaz ki ...
desene ramazan da şenlik var

topıkce temızız masallah bu arada sen benden tam 1 hafta sonra evlenmıssın şimdi farkettm
evet 22 eylül senin dimi? Benimki 29 eylüldü.
Vay be ne çabuk geçti zaman. Düğün geldi gelecek şu hazır bu değil derken 7 ay geçti bile. Senin hele bebişin bile yolda
offf nası dayandın naptın?? Olmaz olmaz hamişliğine denk geldi ya
aaa içine mi doğdu acaba eşine çocuğumuz olmazsa naparız diye sorular sordun? Çok değişik senin evlenmeden önce o konuyu düşünmen ve sonra başına sorduğun şekilde gelmesi. Hissettin herhalde.

Son paragrafına bayıldım. Maşallah bir ömür mutluluğunuz devam etsin ve minnoş gelsin bu mutluluğu taçlandırsın

Annemin görücü usulü evliliklerin çok güzel gittiğine dair bir tezi vardır. Dediğin gibi mantık olan birşeye zamanla aşk ve sevgi geliyor ama mantık yoksa o aşk bitiyor. Görücü usulünde aracı kişi her iki tarafı tanıyor, aynı kültür, aile denklik oluyor. Atalarımız boşuna tencere kapak dememişler. Tabi ki aşk çok önemli ama uygun denk ailelere sahip olmakta çok önemli birşey. Çünkü evlilik sadece eşinle değil aynı zamanda ailesi ile yapılan birşey. Aile uyumsuzluğu zamanla eşlerin ilişkisini de etkiliyor.

yaaa geldiğinde kendi yemeğini kendi yapsınnn
canım yorma kendini yaa. Sen o zaman birde misafir mi ağırlıcan valla kolay gelsin şimdiden.
bencede 2 insanın beraber eğlenebilmesi, vakit geçirmeyi sevmesi, herşeyi konuşması da çok önemli. Zamanla arkadaş olmadığın bir ilişkiden beslenemezsin ve olumsuz olur.

Canlarim tek tek alintilamadim ortak olarak cvp veriyorum... kv de onune yemek bekler bu kiz hamile falan demez kendisi yillarca felcli kvdesine bakmis onhn icin ayni şeyi bekliyor. Eşim gelmesinler falan dedi ama ben gelsinler laf eder sonra gelin istemedi diye dedim. Oyle boylr idare etcem. Annemde doguma gelcek o zaman rahatlarim ins.

ya ben liseyi abimin yanında okudum izmirde, yengemle abim 6 aylık evliydiler ben yanlarına gittiğimde.... bunu onlar istemişti, abim vardiyalı çalışıyordu ve yengem yalnız kalmaya korkuyordu. yengemle aramızda yaklaşık 10 yaş var. yengem ortaokulu bırakmış ve bir süre sonra da çalışmaya başlamış. ilk zamanlar yemek yapmayı falan bilmiyordu, ben biliyordum. abim benim rol modelimdi. hiç sesini yükseltmezdi, hala öyle... ama yine de ben çekinirdim abimin kızmasından... yengemle arkadaş gibiydik, lise 4 te ben 2 gündü okulum, abim de ev alacaktı yengem çalışmaya başladı 1 tane yeğenim vardı ona ben baktım o yıl; 2 gün abim vardıyasını ayarlıyordu diğer günler bendeydi, abim de yengem de 7 gün çalışıyorlardı. abim çok gezip tozmayı sevmez boş günü olursa da dinlenmek isterdi, yengem hem çocuk hava alsın hemde bi stres atsın diye karşıyakaya sahil yoluna giderdik hiç bi şey yapmasak bile.... onlarda görücü üsülüyle evlendiler.... sohbetlerimizde neler konuştuklarından nasıl karar verdiklerinden bahsederdik. yengem abimi rüyasında görmüş tanışmadan evvel, keldir benim abim... kel biriyle evlendiğini görmüş... abimin arkadaşları yengemin en yakın arkadaşını söylemişler abime, söyleyen onun bir "görüştüğü" olduğunu bilmiyormuş. yengemin arkadaşı da ailesine söylerler diye çekindiğinden kendi diye yengemi göndermiş görüşmeye böyle başlamış yengem söylemişti bana, en önemli konulardan biridir genel de canım cicim dönemleri olduğundan konuşulmaz sorulmaz söylenmez ama konuşulmalı demişti... o aklımda kalmıştı, o yüzden sordum.... abimin yengeme verdiği cevabı yıllar sonra eşim bana verdi... abimler 20. yıllarını devirdiler... darısı başımıza :)))))

Son düzenleme:
anladımm. Ee tabi napıcan kadın bekliosa inatlaşılmaz ki. Eşinle aran açılcak bide. Daha anlayışlı olması gerekir ama insanlar değişmez anneciğin gelince sana destek olur. Anne gibi yok
ne güzel bir hikayeleri varmış onlarında. Allah gönlüne göre abine benzeyen bir eş nasip etmiş. 41 kere maşallah. İşallah sizde çok uzun yıllar devirirsiniz. Önemli olan gerçek sevgi. Onu yakalayabilmek.

Aynen citircim bu gun yapmasam gene mecbur o gun yapcam e o gunde zor olcak bana. Simdiden uc bes bisi koyayim kolay olur dedim. Esim bana kiziyor krndini yorma yapamiyorm dersin diyor. Yapsin yesinler evde yapmiomu anam dio. Onada benin icim el vermiyor ki
Ahhh anacim gelsinde hic bi is yaptirmaz bana. Valla ana gibisi yok.

Bebisin tadi muhallebili milfoy tatlisi cekerse#yapilir ve afiyetle yenir

Aman msjlar karisti citrcik araya biyere cvp yazdm oku sana zahmett

Kiz damlacikolata çıldırmış olmalisinneleer yapip yoruosn kendini allah askina yahu kendine uzulmuosn kaganimiza uzul cocuk dogmadan isyan sarkisini ezbelemstr ki

Ben varim prennsess :)

Bugun evimize geldik cok sukur..
Ara ara baktim ama yazamadim ziyaretciler,minik malum..

Ozluyorum sizi deee :)

Ben varim prennsess :)

Bugun evimize geldik cok sukur..
Ara ara baktim ama yazamadim ziyaretciler,minik malum..

Ozluyorum sizi deee :)

hoşgeldiiinnnnn

seni hamilelik takvimsiz göremek cok garip plojoo

tahmin edebiliyorum ilk günler zor oluyodur.. ama doğum anını uzun uzun anlatmanı bekliyorum cok heycanlııı

hoşgeldiiinnnnn

seni hamilelik takvimsiz göremek cok garip plojoo

tahmin edebiliyorum ilk günler zor oluyodur.. ama doğum anını uzun uzun anlatmanı bekliyorum cok heycanlııı

:)) sagol canimm..
Yazacam insallah aklimda :)
Aklimdasiniz sizdee hep ..

ah tüylerr olmasaa...balayı sonrası ewe dönüşşü zordurr...:26:

bu arada daha önce senmi demiştin bana listeye ekle diye düğün tarihini...atlamışsım bulamadım kim oldugunu..

Bebek için ekle demiştim canım. Düğün tarihide mi ekleniyor?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…