Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .

Canim hayirli olsun yavrunu saglikla aldin şükür kucagina. Darisi bizlere ins. Cok sevindim. Rabbim saglik mutluluk versin. Dun dedim ama ben plojo dogurmus olabilir diye :))) Öpücükler sezene

Gunaydin kizlar... pazar pazar Kağan bey uyutmadi gene bizi:)
Sivitii takvimini yerim senin masallh pitirciga:) cok sevindim canim saglikla buyusun annesinin göbüşünde ins.

Kızlarrr pazar sabahından ve anneler gününden hepinize merhaba :)
Bu sabah erkenden kalktım kocacığıma nefis bir pazar sabahı kahvaltısı hazırlıyorum :)
Tabi öncesindeçamaşırları makinaya attim ve bulaşık makinasını boşaltım zaman kaybım oldu.
Hepinizi çok seviyorumm geçmişi şimdilik okuyamadım. Anne adaylarımızın geleceğin annelerinin ve anneleriniz anneler günü kutlu olsun

Canım çok sevindim allah kucağına almayı nasip etsinn inşaallah

Plojooo ne kadar çok sevindim anlatamam.
Yüzümde aptal bir gülümseme gözlerim dolu oldu okurken.
Allah korumuş sezosu canım benim.
Öyleyse ilk anneler günün kutlu olsun yavruss :)

kızlarr günaydınlar hepinizeeee
eşim evlendiğimizden beri ilk kez sabah kahvaltısı hazırlıyor bana anneler günü şerefine
normalde sabah afyonunun patlaması 2 saat aldığından kahvaltıya el sürmez ama bu gün mutfağa gelme dedi canıma minnet
bu arada anneler günümüz kutlu olsunnn
annelerinizin de elllerinden öperim ki...

bu arada rüyamda kucağımda "oğlum" vardı...ama hayırlısı rüyalar tersine çıkarmış da

amin asoşcanım
bi de senden kazala karışık bir haber alırmışızzzz
çok da şom ağazlıyımdır kiii
not:kızma sakın banaaaaa şaka kiiii

Gunaydin kizlar... pazar pazar Kağan bey uyutmadi gene bizi:)
Sivitii takvimini yerim senin masallh pitirciga:) cok sevindim canim saglikla buyusun annesinin göbüşünde ins.
inşallah damlaçikolatacım en azından Kağan kadar olsa da hareketlerini hissetsem..

oo major gelmişş
seni pazar sabahı görmek ne güzel kiii
benim de çamaşır atmam gerek makineye..iyi hatırlattın

öptüm hepinizi...

ayyyyy çokkkk güzeeeeeellllll yaaaaaaa önce pıt pıtlarını duy sonra hareketlerini hisset sağlıkla kucağına aldığını da duyalım burdan inşallahhhhhhhh

tattttttlllııııımmmmmm çok çok çok sevindim.... Rabbbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin, dünyanızı güzelleştirmeye devam etsin sezennn..... cennet kokulun uuuuzzzzzzzuuuuunnnn bir ömrü olsun, mutluluklar yakasını hhhiiiiiçççç bırakmasın inşallah.....

her yeni doğan bebek dünyanın güzelleşmesine en güzel sebepppp sımsıkı sarılıyorum ikinize deeeeee

Bir suru sey yazmistimm ama hepsi gitti
Annemleri yolladim az once ev o kadar sessiz kaldi ki esimle sulandik biraz
Allah annemizi babamizi basimizdan eksik etmesin

Bu arada en basta plojo sivitos nena damlacikolata baska aklima gelmeyen hamis arkadaslar ve her an hamile kalacak canlarr hepinizin en icten anneler gununuzu kutluyoruuum allah herkesi evladina evladini da ailesine bagislasin suan asiei duygusalim

Hepimizin anneler günü kutlu olsun

canımm benimm çok sevindim. Çok heyecanlanmışssındır.
Kutlarımm canımm. Geçmiş olsun Sezen'de dünyadaki 2. gününde. Hoşgeldi. Sağlıklı sıhhatli şanslı çok mutlu güzel ve uzun bir yaşamı olsun işallah.
oohh valla pazar kahvaltısı başka. Günümüz maçlarla devam ediyor tabi pazar günü o benim adıma acıklı
Anneler günümüz kutlu olsunnnn.. babamiz bize cicek almis. Oglu göndermiş içerden.:)
Ohhhh ne tatlıymış da annesine çiçek yollarmışşşş

iyi aksmalr kızlarr

hayırlı olsun svitcimm artık sayılı günler hemencik gecer inş.

gözün aydın gözümüzz aydınnnnn

anneler gününe anne olarak girdin ne mutlu sana kızın yanındaaa...

Sezen sağlıklı mutlu huzurlu bir ömür ailesiyle olsun inş.

Kızlar evime döndüm. Halının tüyleri uçuşuyor. :) temizlik takıntılı oldum sanki. Çok değişik bir duygu.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gunaydinnnnnn canlaaar
Bir pazartesiden merhabaa
Biraz pazartesi sendromu sarmis durumda
Cunkuuu bir de bahce nobetcisiyim
Opuyoorummmm hepiciginizii

sendromların sendromu pazartesi sendromuna, hafta sonu çalışmışlığımı(öğlene kadar da olsa sabah erken kalkmış olmak yetiyo) gece de 2:30 yatağa girişimizi de katarak gözlerimin açılmamak için tüm güçlerini kullandıklarını üstüne ısrar ettiğimde hafif bi yanma ve sulanmayla sık sık kırpışmalarını ekliyoruuummmm... pazartesi böyle çok daha çekilmezzzzz....

yine de günaydınlar tazecik gelincikler... bana aymadı ama olsun size aymış olsunnn

Kızlar evime döndüm. Halının tüyleri uçuşuyor. :) temizlik takıntılı oldum sanki. Çok değişik bir duygu.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

benden tavsiye kirlenmelerini beklemeden yıkat... oldukça rahatlatıyo tatlım.... yıkanana kadar o tüyler her yerde yaaaaa

yaaaaaaaa ploojoooo cok heyecanlandm okurken, okadar cok sevndm kı anlatamam saglıkla sıhatle buyutun yavrunuzu bol bol kokla melegımızı yesın teyzelerı onuuu

kızlarrr bugun evımın temızlık gunu annem bende kadın da geldı uzun zamn sonra mısss kokulu bır eve grıcem bu aksam

Gunaydinnn kizlarrr...
Hafta sonu ne cabuk gecti yahu
Nenacim benimde temizlik gunu bugün bi kadinda bana geleydi iyiydi :)( kadın tutup ardindan temizlik yaparim genelde) yaa plojo anneler gununu kizcesiyle gecirdi nasil bi mutluluktur allahim. ..
Isim bitincr gelirim kaganda öptü teyzeleri. ..

günaydın gelinciklerrr
bugün sendromlu pazartesi olduğu için sabah 5'te servisi kaçırdığım kabusuyla uyandım ve bir daha uyuyamadım.
bu pazartesiler neden böyle yaa

valla ınsallah bnde temızlıkcıden sonra temızlemem kadınınreferansı ıyıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…