tünaydın kızlarrr sonunda bende geldimmmm...
sanırm p.tesi sendromu diye herkez temizlik yapmış bnde temizlik yaptım az önce bitti...belimi incittim sanrım yineee...
hoşgeldin aramıza...en uygun yere gelmişsinn
aslında bnde tanıştırıldımm..sana biraz anlatayım böylece daha acıklayıcı olur...
öncelikle ewlenmek istiyormusun bu önemlii...eğer ewlenmek istemiyorsan yada hazır değilsen ona göre tanışmalısın...
bnm arkadasım bana birini bulmayı kafasına takmıştı...çok kişi buldu foto gösterdi fln kabul etmedim..en sonunda hiç görmeden tmm dedim...
biz birbirimizin fotolarını görmüştük ve ilk telde konuştuk ilk seslerimizi duyduk sonra o gün msjlastık (çalıştıgı için görüşemedik) yarınki gün arkdasımla beraber tanıstık cok kısa sürdü yine biz msjlastık.. ben kafamda olurmu olmaz mı diye düşündüm sonra oturduk cafede konuştuk...
genelde ben sordum..benim ailem bizim memleketten olması taraftarıydı genelde de öyle olur...memleketeler aynıydı ztn.yakın da oturuyorduk..
sonra ben hiç sigara kullanmadım ilk onu sordum. ailesini sordum.bnm ailemle anlaşabilecek mi diye..yaşı huyu suyu derken... konuşmasına,bana karşı davranışlarına bakmaya başladım..sonra sevgi oluştu sonra aşk...
kısacası illa ki senin için olmazsa olmazların vardır onları bilmelisin..sonra ailen ve ailesi anlasabilirmi.. en son olarak da sen onun yanındayken başkası olurmu aklnda başkasına bakarmısın... zmn vermelisin kii tanıyabilesin...mesleği işi fln onlara pek takılma çunkü para ile mutluluk olmuyor,elbette işi gücü olucak ama 3 veya 4. sırada olmalı... kiii zmnla baktın çalışmıyor iş tutmuyor o zmn olumsuz düşünürsün...
bnm düşüncelerim böyle..mantık olunca aşk; saygı ve sevgi ile geliyor. ama aşk olunca her zmn mantık gelmiyor..
hoşgeldinn...eşinle aranı düzeltmene sevindik...
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.