- 24 Kasım 2013
- 2.356
- 757
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #9.941
Ya yigit nerden cikti kaan bizim bi komsunn oglu oldu daha yeni adi yiit bilinc altmda kalms demekki kusura bakma yaaa kaancgmz o bizim
Aa sen nerenn gocmensn hemsermyz yoksa plojoda gocmen sende bnde :)ne guzelll....evim evet bildgn çam kokuo çam kokulu deterjanlar almstim kadnda kararinda kullanms abartmamista boyle her yer piril piril anlatamam annemde kiskanmis bugun butun evni kaldrdi temzlik yapio cilgin kadin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben geldiiiimmm
ne güzel kaynatmışınız yine
ben de sabah uykusuna doyamıyorummmm...Allah'tan işim yürüyerek 10 dk. önceden kahvaltı yapmıyordum 8de kalkıyordum
ama şimdi bebiş için yumurta kaynatıp süt içiyorum...diyorum ki ona bak kıymet bil kimse için süt içmedim ben
ÇITIRCIK galiba haklısın kızları olan kvler daha anlayışlı oluyor sanırım..benimki de her şey hazırlar öyle bekler bizi ama bulaşıkları da ben koyuyorum makineye bi zahmet dimigerçi benim teyzem de bi kaynana var kızı olmasa nasıl olurdu bilmem
Türkiye'den Almanya'ya yetişiyor..neyse biz şanslıyız..ne güzel senin de kv gelicekmiş..Türkiye'den birinin gelmesi bile çok güzel bir şeydir..
gözün aydın olsun şimdiden...
DAMLAÇİKOLATa bu gün hiiiç kalkma valla topikçe dayağa gelicez
NENA ben bile kıskandım evini..cumartesi misafir gelicek bana yemeğeannem yardıma gelicek..benim de evim mis olucak kiii
anne gibi yok valla...
başka şeyler de yazıcaktım sanki ama unuttum
buarada bu hafta çalışma nedeniyle sular hep kesik..ben de öğle tatiline yakın su içtim..akıllandım
bu seferde tlfn klavye hatasi oldu kagannnnnnnn heh smdi tamam :)Evet kaan da diil teyzesi Kağan. .:))
Cam kokulu deterjan hic gormedim benim favorim cicek ve camasir suyu kokusudur.. cam kokulular hangisiymis soylede bide onu deneyim canim.
sen yanmissin bu hafta wc problemi buyuk dert vallahi canim... hafta sonu temzlik yapican demekk superrr herkes ev temizlio bu ara vallahi iyimis sana kim gelick hafta sonuben geldiiiimmm
ne güzel kaynatmışınız yine
ben de sabah uykusuna doyamıyorummmm...Allah'tan işim yürüyerek 10 dk. önceden kahvaltı yapmıyordum 8de kalkıyordum
ama şimdi bebiş için yumurta kaynatıp süt içiyorum...diyorum ki ona bak kıymet bil kimse için süt içmedim ben
ÇITIRCIK galiba haklısın kızları olan kvler daha anlayışlı oluyor sanırım..benimki de her şey hazırlar öyle bekler bizi ama bulaşıkları da ben koyuyorum makineye bi zahmet dimigerçi benim teyzem de bi kaynana var kızı olmasa nasıl olurdu bilmem
Türkiye'den Almanya'ya yetişiyor..neyse biz şanslıyız..ne güzel senin de kv gelicekmiş..Türkiye'den birinin gelmesi bile çok güzel bir şeydir..
gözün aydın olsun şimdiden...
DAMLAÇİKOLATa bu gün hiiiç kalkma valla topikçe dayağa gelicez
NENA ben bile kıskandım evini..cumartesi misafir gelicek bana yemeğeannem yardıma gelicek..benim de evim mis olucak kiii
anne gibi yok valla...
başka şeyler de yazıcaktım sanki ama unuttum
buarada bu hafta çalışma nedeniyle sular hep kesik..ben de öğle tatiline yakın su içtim..akıllandım
selam kızlar asılsınız . Sizlere azıcık içimi dökeyim de rahatlayayım ya olurmu kızmayın bana :) biz 2,5 ay önce evlendik ankaradan diyarbakıra geldik eşimin mesleğinden dolayı 25 yaşındayım eşimde 24 :) benim bi görümcem var fakat buraya geldik geleli bir kez olsun aramadı nasıl abladır kardeşini hiçmi merak etmiyo anlamış değilim her neyse eşime bu durumu söylediğimde sürekli ablasını savunuyo yok el evinde başında kocası var yok kontörü yoktur vs vs . benim görümcem teyzeleriyle günlük konuşan görüşen biri bizzat çoğu kez şahitoldum bizi aramaya gelince hep bi mazeret her neyse dün kv durumu açıkladım çok ayıp yaptığı dedim herkes el evinde sonuçda dedim çünkü benim ablamda var Allah razı olsun günlük arar msj atar sağolsun aynı durum eşimin teyzeleri içinde geçerli bugün aylar sonra eşimin teyzesi aradı bana diyoki niye aramıyosunuz gurbette olan biziz aylar olmuş geleli siz aradınızmıki varmı bi yaramazlık diye dedim eşimde yanımdaydı bişey diyemediteyzede bozuldu içimin yağları eridiherşeye rağmen benim eşim sürekli arıyo akrabalarını bu yönden çok dertliyim millet aramaz benimkinin benimki mecbur gibi arar napacam bilmiyorum çok yazdım k.bakmayın ama doldum gerçekten buralarda anlatacak dertleşecek kimsem yok
Canim ya aslinda anliyorm seni görümcem yok ama bizde gurbetteyiz. . Biraz icli davranıyorsun sadece.. ama anlamadigim neden dert ettin ki görümcenin aramamasinj cok mu seviyorsun ki... aramasin daha iyi ay kafan rahat olsun.
Bence yap kahveni bak keyfine..( kahve icmeyi ozledimmm)(
bu seferde tlfn klavye hatasi oldu kagannnnnnnn heh smdi tamam :)
sen yanmissin bu hafta wc problemi buyuk dert vallahi canim... hafta sonu temzlik yapican demekk superrr herkes ev temizlio bu ara vallahi iyimis sana kim gelick hafta sonu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
selam kızlar asılsınız . Sizlere azıcık içimi dökeyim de rahatlayayım ya olurmu kızmayın bana :) biz 2,5 ay önce evlendik ankaradan diyarbakıra geldik eşimin mesleğinden dolayı 25 yaşındayım eşimde 24 :) benim bi görümcem var fakat buraya geldik geleli bir kez olsun aramadı nasıl abladır kardeşini hiçmi merak etmiyo anlamış değilim her neyse eşime bu durumu söylediğimde sürekli ablasını savunuyo yok el evinde başında kocası var yok kontörü yoktur vs vs . benim görümcem teyzeleriyle günlük konuşan görüşen biri bizzat çoğu kez şahitoldum bizi aramaya gelince hep bi mazeret her neyse dün kv durumu açıkladım çok ayıp yaptığı dedim herkes el evinde sonuçda dedim çünkü benim ablamda var Allah razı olsun günlük arar msj atar sağolsun aynı durum eşimin teyzeleri içinde geçerli bugün aylar sonra eşimin teyzesi aradı bana diyoki niye aramıyosunuz gurbette olan biziz aylar olmuş geleli siz aradınızmıki varmı bi yaramazlık diye dedim eşimde yanımdaydı bişey diyemediteyzede bozuldu içimin yağları eridiherşeye rağmen benim eşim sürekli arıyo akrabalarını bu yönden çok dertliyim millet aramaz benimkinin benimki mecbur gibi arar napacam bilmiyorum çok yazdım k.bakmayın ama doldum gerçekten buralarda anlatacak dertleşecek kimsem yok
Canim ya aslinda anliyorm seni görümcem yok ama bizde gurbetteyiz. . Biraz icli davranıyorsun sadece.. ama anlamadigim neden dert ettin ki görümcenin aramamasinj cok mu seviyorsun ki... aramasin daha iyi ay kafan rahat olsun.
Bence yap kahveni bak keyfine..( kahve icmeyi ozledimmm)(
Canım kızğınlığım şu eşim sürekli onları arama çabasında anlatıyorum sürekli bak ablan bi abla olarak düğünümüzde bişey takmadı üstelik ona rağmen arayıp sormuyo sen mecbur gibi arıyosun diyorum ararım ben diyoeşimin halasının kızı gelicek eşi çocukları bi de kv ..
henüz kuzeni hamile olduğumu bilmiyor kvye gidelim demiş kv de bana dedi gelmeyin dicek halim yok tabi
bırak eşim de görmemişin çocuğu olmuş misali elime süpürge aldırmıyor halbuki yapabilirim iyiyim..
neyse annemle yaparız bir şeyler...
ağlarsa anam ağlar...
nenaa senin evin temizken size gelelim misafirlerle
canım boş ver kafaya takma..bence aramasın daha iyi..yokmuş gibi davran
ben de görümcemlerle pek konuşam tel.de bazen eşim konuşurken alırım tel.i onun dışında özel günler dışında araşmıyoruz...
bence çok samimiyete de gerek yko sonra suyu çıkar
sen uzaktta kafa dinle boşver
aaa ben de kahve istiyorummmmmm:84:
doktor bana günde ya 2 açık çay ya 1 neskafe ya da 1 türk kahvesi içebilirsin dedi ama içmedim hiç....
belki çok canım isterse..
asıl krizim çiğ köftee
acaba etsiz çiğ köfte yesem bişi olur muuu?
Canım kızğınlığım şu eşim sürekli onları arama çabasında anlatıyorum sürekli bak ablan bi abla olarak düğünümüzde bişey takmadı üstelik ona rağmen arayıp sormuyo sen mecbur gibi arıyosun diyorum ararım ben diyo
gunaydinnnnn
Afern sende aklini basina almssn yemek yapmak is yapmak marofetmi cik gez ozendgn seylere bak elimde olsa her gun kadn tutarm :)
Canim bosver arasin eşin hic laf bile söyleme hatta sinirlendigini belli bile etme bence.. ??? Esin mi sana beceriksizmisin gibi davranıyor? ??canım yok sevme değil uzak olsun bana tak kızgınlığım düğünümüzde hiç bişey takmadı arayıp sormuyo bütün olan biteni eşim biliyo ve görüyo o sürekli ablasını arıyo bi türlü anlamıyo sürekli bana şakayla karışık laf sokmaları ben beceriksizmişim gibi davranmaları kızmalarım bunlarr
eşimin halasının kızı gelicek eşi çocukları bi de kv ..
henüz kuzeni hamile olduğumu bilmiyor kvye gidelim demiş kv de bana dedi gelmeyin dicek halim yok tabi
bırak eşim de görmemişin çocuğu olmuş misali elime süpürge aldırmıyor halbuki yapabilirim iyiyim..
ağlarsa anam ağlar...
ben de görümcemlerle pek konuşam tel.de bazen eşim konuşurken alırım tel.i onun dışında özel günler dışında araşmıyoruz...
doktor bana günde ya 2 açık çay ya 1 neskafe ya da 1 türk kahvesi içebilirsin dedi ama içmedim hiç....
asıl krizim çiğ köftee
canım bence sen duymazdan gel ..
sen arama dedikçe kötüledikçe kıymetli olur ablası..
bu erkekler garip çünkü herşeyin tersini yaparlar
sıkıldıkça gel buraya yaz rahatla..
evet aklımı başıma aldımkii
valla doğru az çok anlıyorum seni mesela bende evlendiğimden beri en küçük halam ne evime geldi ne aradı.
neden böyle yaptığını anlamıyorum ama çok sinirimi bozuyor bu durum.
aramızda fazl yaş farkı yok halam benden 6 yaş büyük arkadaş gibiydik biz onunla.
düğün hazırlığı yaparkende hiç arayıp sormamıştı ilgilenmemişti.
öyle yaptıı için bende ona kırgınım bende aramıyorum. insan bir kere merak edip arayıp sormaz mı gelmez mi. dolmuşla 15 dk'lık mesafedeyim.
üstelik dolmuş onların evinin önünden bizim evin arkasından geçiyor.
anlayabiliyorum az çok
yazmayı unutmuşum buarada Görümcem düğünümüzde takı takmadı bize
Canim bosver arasin eşin hic laf bile söyleme hatta sinirlendigini belli bile etme bence.. ??? Esin mi sana beceriksizmisin gibi davranıyor? ??
Etsiz cig köfte yedim ben bi kac defa sorun yok ama su var ki lezzet de yok o tadi aramıyosun ki canim yaaa...ben kahve istiyorum orta sekerli ohh bol köpüklü missss.. yanindada bi iki cikolata.. allahimmm rüya gibi.. hii bide balkonda olursaaa deymeyin keyfime aman sabhlar olmasın :)
bence cok takilip kendini yipratma esinde fazla duskun demekki sana abarti gelio bnmde kaynn validemler sorumsz aramaz etmez bnde aramam onlar aramio die esim hic aramaz zaten sulalesyle arasida yok annemede yakin oturyrz saolsnlar annemler esmde cok duskun bnmkilere gecinip gdyrz bnce sende rahatsn hic bulasma esin ariosada senn yannda aramasn bu kadr etkilenmesn ayrica gorumcen taki takmamis ayip etmis kimisi der elinde yok bilmem ne ben valla kardeslerde annede babada mazeret kabul etmyrm biriktrselerms kucuk altn bile ayiptr bana gore kayn biraderm ceyrek takti die esime demedgmi brakmadm banane sende gorumcenn ozel bir gunu olursa hediyesni almazsn olur biter her sy karsilikliselam kızlar asılsınız . Sizlere azıcık içimi dökeyim de rahatlayayım ya olurmu kızmayın bana :) biz 2,5 ay önce evlendik ankaradan diyarbakıra geldik eşimin mesleğinden dolayı 25 yaşındayım eşimde 24 :) benim bi görümcem var fakat buraya geldik geleli bir kez olsun aramadı nasıl abladır kardeşini hiçmi merak etmiyo anlamış değilim her neyse eşime bu durumu söylediğimde sürekli ablasını savunuyo yok el evinde başında kocası var yok kontörü yoktur vs vs . benim görümcem teyzeleriyle günlük konuşan görüşen biri bizzat çoğu kez şahitoldum bizi aramaya gelince hep bi mazeret her neyse dün kv durumu açıkladım çok ayıp yaptığı dedim herkes el evinde sonuçda dedim çünkü benim ablamda var Allah razı olsun günlük arar msj atar sağolsun aynı durum eşimin teyzeleri içinde geçerli bugün aylar sonra eşimin teyzesi aradı bana diyoki niye aramıyosunuz gurbette olan biziz aylar olmuş geleli siz aradınızmıki varmı bi yaramazlık diye dedim eşimde yanımdaydı bişey diyemediteyzede bozuldu içimin yağları eridiherşeye rağmen benim eşim sürekli arıyo akrabalarını bu yönden çok dertliyim millet aramaz benimkinin benimki mecbur gibi arar napacam bilmiyorum çok yazdım k.bakmayın ama doldum gerçekten buralarda anlatacak dertleşecek kimsem yok
Canim ilk 3ay yedgnn bebege ne zarari nede faydasi varms abartmamamk kaydylq ye canin cekiosa mahrum brakma kendni jir isirikta olsa al ben de gecen istedm ve yedm arada bir zannetmyrm yani aman sanki annelermz herseye dikkat mi ediodu tamam ornek almiyrm ama okadrda pimpiriklik iyi deil :) misafrleri al gel bana ya evinz gbi yayilin valla bzdr kocisle odamzda taklrz yigin icin takilin :) senn kocanda bnmki gbi gormemisin cocuklari olmus haberi eli karnmda babasi babasi dio opuyo anayi unutacklar yakindaeşimin halasının kızı gelicek eşi çocukları bi de kv ..
ağlarsa anam ağlar...
asıl krizim çiğ köftee
görümcen seni istemiyomuydu? görümcenin tavırları saçma-takı takmaması- ona katılıyorum ama eşinin araması gayet normal, eğer ablası ise kardeşi değilse... bazı ailelerde öyledir; küçüklerin araması beklenir ve istenir... yada belki eşini arıyodur iş saatlerinde falan, sürekli birlikte misiniz??? bu arayıp sormayı bu kadar büyütmene gerek yok bence.... eşinin aramasını da büyütmene gerek yok. aramak istiyorsa niye arıyosun onlar seni aramıyo diye bıdbıdlanman gereksiz.... bende hiç kimseyi ortada herhangi bi sebep yokken her gün yada haftada bir gün aramam açıkcası, bu benim yapım. aklıma düşerse ancak o zaman ararım.... ki mesela abim izmirde onca zaman yanında kalmışlığım var, genelde onlar arar... gurbette olan abim olduğundan onun araması daha doğal geliyo bizebeni yanlış anlamanı istemem ama çok çok çok küçük bir konuyu aşırı derecede kafana takmışsın.... konuştuklarında sana karşı dolduruyorlar mı diye düşündüm öyle bi şey de dememişsin.... BENCE gittiğinizde sizin aramanız gerekiyordu, biz geldik ev tuttuk yerleştik iyiyiz demek için.... belki de ben yalnış düşünüyorum bilmem ki, yola çıkıldığında bile biz vardık diye aramaz mıyız, normal olanı bu değil mi????