Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
günaydın kızçelerrr :KK16:
bankada nöbetçiyim bu hafta be açıp-kapatıyorum o yüzden sabahın 8inde geldim :KK5:
ya plojo demişti ya hamileyken garip rüyalar görülür diye ondan mı etkilendim bilemiyorum saçma ötesi rüyalar görüyorum..
dün gece rüyamda arka sokaklardaydım-dizi var ya- :KK9:
patlamalar kovalamacalar çok heyecan doluydu :KK9:
neyse iyiki polis olmamışım kalbim dayamazdı :KK9: :KK9:
Ben varim prennsess :)

Bugun evimize geldik cok sukur..
Ara ara baktim ama yazamadim ziyaretciler,minik malum..

Ozluyorum sizi deee :)

hem evinizee hem topiğimizee hoş geldiniziii :KK52:
biz de seni çok özlüyoruz kuzum..
ziyaretçiler azalsın rutin hayatına başlayınca gelirsin arada hem ayrıntıları dinlemedik daha..
meraktayızzz:KK36:
öptük siziiii :KK54:
bekleyiş sona erdi ve regl geldii yeni bat 9 haziran kızlar efkarlaradyımm:85:

canım ben eminim yaz bitmede haberlerini alıcaz seni..
regl gelsin de gitsin biran önce yeni çalışmalara başlayın:KK17:
bebiş en doğru zamanda gelir kiii:emir_bebek:

günaydın tazecik gelincikler... anneler, anne adayları ve anne aday adayları:KK1::KK1:

canım ya bence senin regl döngün 28 günde bir değil, herkes 28 gün de bir regl olmuyor sonuçta;35 günde bir olan bile var..... en azından burdan takip ettiğim kadarıyla seninde pek 28 günde bir gibi değil.... acaba o gecikmiyoda sen gecikti mi zannediyosun????

bir sonraki ay gelemesin inşallah hatta sonra ki 9 ay hiç gelemesin reglin :KK16::KK16::KK16::KK16:

günaydın kızçelerrr :KK16:
bankada nöbetçiyim bu hafta be açıp-kapatıyorum o yüzden sabahın 8inde geldim :KK5:
ya plojo demişti ya hamileyken garip rüyalar görülür diye ondan mı etkilendim bilemiyorum saçma ötesi rüyalar görüyorum..
dün gece rüyamda arka sokaklardaydım-dizi var ya- :KK9:
patlamalar kovalamacalar çok heyecan doluydu :KK9:
neyse iyiki polis olmamışım kalbim dayamazdı :KK9: :KK9:
günaydın svitiiiii:KK54::KK54::KK54: normalde kaç te başlıyo ki sizin mesainiz? 9 mu?
acaba arka sokakların bursa ayağı çekilcek seni de konuk oyuncu mu yapcaklar????

Son düzenleme:
günaydın tazecik gelincikler... anneler, anne adayları ve anne aday adayları:KK1::KK1:

canım ya bence senin regl döngün 28 günde bir değil, en azından burdan takip ettiğim kadarıyla..... acaba o gecikmiyoda sen gecikti mi zannediyosun???? bir sonraki ay gelemesin inşallah hatta sonra ki 9 ay hiç gelemesin reglin :KK16::KK16::KK16::KK16:

günaydın svitiiiii:KK54::KK54::KK54: normalde kaç te başlıyo ki sizin mesainiz? 9 mu?
acaba arka sokakların bursa ayağı çekilcek seni de konuk oyuncu mu yapcaklar????

:KK9: :KK9: çok güldürdün beni amayaaaa :KK9: :KK9:
o rüyadan sonra arkadan geçen figüran bile olamam ben :KK53:
normalde mesai 9da başlıyor bizim 5-10 dk geç önce gelmemiş geerekiyor ama ben hep son dakika koşturuyorum :KK9:
sizin 8 mi 8 buçuk mesai saatiniz?

süper kiii :KK76:

amayaaa haftaya ptesi tatilll:21:
geçen hafta uyuyamadığını 3 gün telafi et :KK9:

ah svitiii sorma tatlım ya hala ve ısrarla uyuyamadım ya.... sabahları kalkmak işkence, dün eve dönene kadar esnedim durdum.... nası bi uykuysa açılmıyo da.... bugünde göz kapaklarımı zor kaldırıyorum... haftasonunu iple çekiyorum ahhhhh bi cumartesi gelse şöyle öğlene kadar devrilsemmmmm:KK1::KK1:

günaydınn beybilerr :KK52::KK52::KK52:
akşam yemeğe anneme gittik sonra eve gelincede ben yemek yaptım bugüne duş aldım falan birazda survivor'a baktım 12'de uyudum.
uyumayı çok seviyorum :KK53::KK53:

Aynen citircim bu gun yapmasam gene mecbur o gun yapcam e o gunde zor olcak bana. Simdiden uc bes bisi koyayim kolay olur dedim. Esim bana kiziyor krndini yorma yapamiyorm dersin diyor. Yapsin yesinler evde yapmiomu anam dio. Onada benin icim el vermiyor ki:KK43:
Ahhh anacim gelsinde hic bi is yaptirmaz bana. Valla ana gibisi yok.

valla eşin doğru söylemiş evinde yapıp yemiyomu sanki.

ayy canımm sen mi geldinn :KK3:
birazcık iyileşte misafirlerde durulsun senin yazdıklarından sezoşu okumak istiyorum artık .
kim bilir nasıl güzel anlatacaksın yinee :KK16:

hmm hayırlısı de artık kuzu bak nena ve swite hiç düşünmediler rahat bıraktılar kendilerini ve hamişler.
onlarda bizde hala şaşkınız hamiş olmalarına :KK52:

Bebek için ekle demiştim canım. Düğün tarihide mi ekleniyor?

ayy 11 günlük evli yepyeni gelincik :KK52:

ah svitiii sorma tatlım ya hala ve ısrarla uyuyamadım ya.... sabahları kalkmak işkence, dün eve dönene kadar esnedim durdum.... nası bi uykuysa açılmıyo da.... bugünde göz kapaklarımı zor kaldırıyorum... haftasonunu iple çekiyorum ahhhhh bi cumartesi gelse şöyle öğlene kadar devrilsemmmmm:KK1::KK1:

bende hep hafta sonlarını bekliyorum uyumak için ama sonra sabahın 7'sinde uyanıyorum ve bir daha uyuyamıyorum.
benim kv evedeyken çok erken uyanıyor ne kadar sessiz olmaya çalışsada ses çıkıyor ve uyanıyorum.
bide onun uyanık olduğunu bildiğim için uykum gelmiyor galiba

ama geçtiğimiz hafta sonu kimse yoktu yinede uyuyamadım :KK50:

Gunaydin millettt napiyorsnz dun misss kokulu derli toplu evimde guzel vakit gecrdm valllahi :) PLOJO HG SEZOS NAPIO TATLI PRENSESIMZ BAKIM :) prenses uzulme zamani var demekki bekliysn ya ondan olmuo hic bekleme akisina birak bebegmz kendilignden gelsin bakalim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gunaydin hatunlar.. o kadar yorgunum ki ( yorgunluguda astim hasta gibiyim:KK43: ayip söylemesi mantı yaptim dun hemde bir suru:KK43: normalde hazir yaparim ama sevgili kvcigime özel:mad: cok kıymetimi bilir ya bide marmelat yaptim ...eşim marketlerde satilmiyormy bu diyo:KK43: pofff hep şikayet ettim yahuu aman siZz Nasılsıniz tizlarrr ??

bende hep hafta sonlarını bekliyorum uyumak için ama sonra sabahın 7'sinde uyanıyorum ve bir daha uyuyamıyorum.
benim kv evedeyken çok erken uyanıyor ne kadar sessiz olmaya çalışsada ses çıkıyor ve uyanıyorum.
bide onun uyanık olduğunu bildiğim için uykum gelmiyor galiba

ama geçtiğimiz hafta sonu kimse yoktu yinede uyuyamadım :KK50:

hiç affetmem her türlü gürültü patırtı da horul horul :KK1: uyuyabilirim..... sağolsun kv de bize özellikle haftasonları gelmez, gerçi hafta içi de pek gelmez.... haftaiçi çalışıyosun zaten yoruluyosun ben gelip ne rahatsız ediyim der, haftasonu için de bi rahat rahat dinlenin gezin tozun bir kaç yıl geçsin sonra gelirim der :KK1: sağolsun hakkatten.... bir de haftasonları öğleme kadar yat sakın erken kalkma der ki, hastayım bu cümlesine.... valla kv sözü dinliyorum şekerim napıyım :KK1: hatta geçen hafta kocam gece çalışcak diye akşam yemeklerinde ona gittim, yemekleri yapmıştır zaten sofrayı hazırlar yardım ediyim dersin sen yorgunsun der 1 hafta içinde sadece 1 kez bulaşıkları yıkayabildim onda da aşırı derece de ısrar edince...

Gunaydin hatunlar.. o kadar yorgunum ki ( yorgunluguda astim hasta gibiyim:KK43: ayip söylemesi mantı yaptim dun hemde bir suru:KK43: normalde hazir yaparim ama sevgili kvcigime özel:mad: cok kıymetimi bilir ya bide marmelat yaptim ...eşim marketlerde satilmiyormy bu diyo:KK43: pofff hep şikayet ettim yahuu aman siZz Nasılsıniz tizlarrr ??

Sen hasta olduysan tamam zor toparlanrsn bugun uzan dineln bide manti açmış hey allahim ya sopaliksin vallahi hicte ugtasmazdm :)

Sen hasta olduysan tamam zor toparlanrsn bugun uzan dineln bide manti açmış hey allahim ya sopaliksin vallahi hicte ugtasmazdm :)

Salagim ben işte. .!!
Valla kolumu kaldircak halim yok zatn yatiyorm.
Sopa atin bana dövün beni hakettim ben... :KK43: daha sarma sarcaktim ihhh sararim.. eşim bişi daha yaparsan acimam çöpe atarim dedi :KK43:(

hiç affetmem her türlü gürültü patırtı da horul horul :KK1: uyuyabilirim..... sağolsun kv de bize özellikle haftasonları gelmez, gerçi hafta içi de pek gelmez.... haftaiçi çalışıyosun zaten yoruluyosun ben gelip ne rahatsız ediyim der, haftasonu için de bi rahat rahat dinlenin gezin tozun bir kaç yıl geçsin sonra gelirim der :KK1: sağolsun hakkatten.... bir de haftasonları öğleme kadar yat sakın erken kalkma der ki, hastayım bu cümlesine.... valla kv sözü dinliyorum şekerim napıyım :KK1: hatta geçen hafta kocam gece çalışcak diye akşam yemeklerinde ona gittim, yemekleri yapmıştır zaten sofrayı hazırlar yardım ediyim dersin sen yorgunsun der 1 hafta içinde sadece 1 kez bulaşıkları yıkayabildim onda da aşırı derece de ısrar edince...

ne güzel ya keşke bende öyle uyusam. eşimden dolayıda iyice hassaslaştım uyku konusunda.
benim kv'de de hafta içi hiç iş yaptırmaz yemek bulaşık hep onda :KK52:
ilk başlarda hep ben yapmak istiyordum hafta sonu en azından ben yemek yapayım diyordum ama artık ne yapçam ya çıkar gezerim dedim :KK33:

gunaydin guzellikler :KK3:

günaydın canımm :21:

Salagim ben işte. .!!
Sopa atin bana dövün beni hakettim ben... :KK43: daha sarma sarcaktim ihhh sararim.. eşim bişi daha yaparsan acimam çöpe atarim dedi :KK43:(

valla tam dayaklıksın eşin öyle söylemekte haklı :KK20::KK20:

merhaba arkadaşlar
yeni evlenen arkadaşlar; evliliğe,yeni evinize,eşinize,eşinizin ailesiyle ve kendi ailenizle ilgili sorunlarınızı,sevinçlerinizi paylaşabilirsiniz.

_:KK12:_______________:123:_________
plojovic______________16.09.2012_____
amayaa____________
28.10.2012____

deva2_______________23.05.2013_____
evlimutluuu_________22.06.2013___
sweatfebruary27_____26.06.2013_____
do_major____________10.08.2013_____
asen7_______________24.08.2013__________
AyPrensessi _________01.09.2013_____
nena______________ 22.09.2013

_____

gelinler___________durum:KK49:
plojoo _____________hamile
nena ______________hamile
svit________________hamile
damlaçikolata _______hamile
pembegelin_________hamile
istahsıztospa________hamile
esraaydogan________hamile
amayaa ___________ yapım aşamasında
ayprensessi ________ beklemede
gldngelnck__________beklemede
angelheart__________beklemede
major _____________istemiyor
asen ______________istemiyor
deva ______________istemiyor
çitircik _____________istemiyor

Prensescim beni de ekle ayy yetimmiyim ben :KK43: 25.05.2013 senemiz gelio bu arada napcam bennnn.. hamileyim ben hic bisi yapmim:))

gunaydin guzellikler :KK3:
gunaydinnnnn

Salagim ben işte. .!!
ay bide sarma yapicaktm dio kiz sen beni cildrtiosn kafayi yemekle bozmussun karnin burnunda yat asagi vallahi sopaliksin yani esinde hakli bende olsam atarm cope :)hahha sen birazdan kalkip sarma yaparsn aklindaysa bugunde rahat durmazsn sonra buraya gelip oldum bittim oram buram deme sana dil yigite aciyorum garibim ya :):KK70:

ne güzel ya keşke bende öyle uyusam. eşimden dolayıda iyice hassaslaştım uyku konusunda.
benim kv'de de hafta içi hiç iş yaptırmaz yemek bulaşık hep onda :KK52:
ilk başlarda hep ben yapmak istiyordum hafta sonu en azından ben yemek yapayım diyordum ama artık ne yapçam ya çıkar gezerim dedim :KK33:

günaydın canımm :21:

valla tam dayaklıksın eşin öyle söylemekte haklı :KK20::KK20:

Afern sende aklini basina almssn yemek yapmak is yapmak marofetmi cik gez ozendgn seylere bak elimde olsa her gun kadn tutarm :)

Nenacim haklisin kiz bana :KK43: sarma yapamam bu gun aslinda nasil iyi olurdu soyle oturduğum yerde evde yapragin yok esim koy pazarina gidip alacaktu artik para versn gitmez zaten:KK43: yatiom bu gün halim yok zaten. .bu arada şekercim yigit diil ki benin oglumun adi Kağan olacak teyzesi:)) sizin cinsiyeti neydi??

Merhabalar güzel günler kızçelerrr:KK16:

Aynen citircim bu gun yapmasam gene mecbur o gun yapcam e o gunde zor olcak bana. Simdiden uc bes bisi koyayim kolay olur dedim. Esim bana kiziyor krndini yorma yapamiyorm dersin diyor. Yapsin yesinler evde yapmiomu anam dio. Onada benin icim el vermiyor ki:KK43:
Ahhh anacim gelsinde hic bi is yaptirmaz bana. Valla ana gibisi yok..
Anneciğin ne zaman gelicek?
Aman msjlar karisti citrcik araya biyere cvp yazdm oku sana zahmett.
:KK9::KK9::KK9: gördüm alıntının içine karışmış. Bizde göçmeniz aslında ama tüm adetleri yapmayız. Ondan bilirim göçmen düğünleri çok eğlenceli olur.
Kiz damlacikolata çıldırmış olmalisin:KK70:neleer yapip yoruosn kendini allah askina yahu kendine uzulmuosn kaganimiza uzul cocuk dogmadan isyan sarkisini ezbelemstr ki.
:KK9::KK9::KK9: aynenn yaa

Hoşgeldiniz canım evinize. Oyy nası gidiyo annelik plojocum? Dünyanın en güzel şeyi dimi onun o mis kokusu yumuk elleri poğaça ayakları.. Hele emzirmek... Ne kadar mucizevi birşey. Valla Allah her isteyene nasip etsin.
amaaan kuzum boşver ya.. Yılda 12 deneme hakkın var sonuçta. Bu ay olmazsa öbür ay öbür ay olmazsa sonraki ay illa olucak işallah. Bu ayda hazır hamile değilken eşinle gezer tozar keyif yaparsın sonrasında bebecikte gelir işallah..:KK16:

Evlilik listesine beni de eklerimisinnn 29.09.2013:KK16:
Siz konuşunca hatırladım. Sabah 6da kalkardım bende 8-5ti bizim mesaimiz. 5 sene çalıştım ve 6da uyanmaya asla alışamadım. İnsan bioritmine aykırı o kadar erken uyanmak. Kaçta yatarsam yatayım o saatte illa uykum oluyordu. 8de mesai başlıyorsa bile evin yakın olucak 7,5ta uyanıp gitcen yada 9da olucak mesai ya. Ben asya yakasında işim avrupa yakasındaydı her sabah köprü trafiği fln uff çok fenaydı. Dönüş gene aynı. Ev işe yakın olmalı yeni mottom bu :21:
Gunaydin millettt napiyorsnz dun misss kokulu derli toplu evimde guzel vakit gecrdm valllahi :) PLOJO HG SEZOS NAPIO TATLI PRENSESIMZ BAKIM :) prenses uzulme zamani var demekki bekliysn ya ondan olmuo hic bekleme akisina birak bebegmz kendilignden gelsin bakalim
oohh ne güzel nası kokuyo evinn? İstediğin gibi olmuşmu?
:KK53::KK53::KK53::KK53:
Ya arkadaşım yapma valla. Gerek yok yani. Hamilesin ve şu an TEK düşündüğün şey Kaan ve Sen olmalı. Sizin sağlığınız herşeyden önemli. Valla toplanıp kovalıcaz kayınvalideni en sonunda gelemicek:KK9::KK9:En Büyük KK
Yaa ne tatlı kayınvaliden. Anne gibi. Kızı da varmı? Kızı olan kayınvalideler daha anlayışlı oluyor. Gerçi benim eşim tek çocuk ama 41 kere maşallah benim de kayınvalidem çok iyi.:nazar: Haftaya bize gelicek 1 hafta bizde kalıcak gezicez ana kız:KK16:

Nenacim haklisin kiz bana :KK43: sarma yapamam bu gun aslinda nasil iyi olurdu soyle oturduğum yerde evde yapragin yok esim koy pazarina gidip alacaktu artik para versn gitmez zaten:KK43: yatiom bu gün halim yok zaten. .bu arada şekercim yigit diil ki benin oglumun adi Kağan olacak teyzesi:)) sizin cinsiyeti neydi??
Ya yigit nerden cikti kaan bizim bi komsunn oglu oldu daha yeni adi yiit bilinc altmda kalms demekki kusura bakma yaaa kaancgmz o bizim
Merhabalar güzel günler kızçelerrr:KK16:

Anneciğin ne zaman gelicek?

:KK9::KK9::KK9: gördüm alıntının içine karışmış. Bizde göçmeniz aslında ama tüm adetleri yapmayız. Ondan bilirim göçmen düğünleri çok eğlenceli olur.

:KK9::KK9::KK9: aynenn yaa

Hoşgeldiniz canım evinize. Oyy nası gidiyo annelik plojocum? Dünyanın en güzel şeyi dimi onun o mis kokusu yumuk elleri poğaça ayakları.. Hele emzirmek... Ne kadar mucizevi birşey. Valla Allah her isteyene nasip etsin.

amaaan kuzum boşver ya.. Yılda 12 deneme hakkın var sonuçta. Bu ay olmazsa öbür ay öbür ay olmazsa sonraki ay illa olucak işallah. Bu ayda hazır hamile değilken eşinle gezer tozar keyif yaparsın sonrasında bebecikte gelir işallah..:KK16:

Evlilik listesine beni de eklerimisinnn 29.09.2013:KK16:

Siz konuşunca hatırladım. Sabah 6da kalkardım bende 8-5ti bizim mesaimiz. 5 sene çalıştım ve 6da uyanmaya asla alışamadım. İnsan bioritmine aykırı o kadar erken uyanmak. Kaçta yatarsam yatayım o saatte illa uykum oluyordu. 8de mesai başlıyorsa bile evin yakın olucak 7,5ta uyanıp gitcen yada 9da olucak mesai ya. Ben asya yakasında işim avrupa yakasındaydı her sabah köprü trafiği fln uff çok fenaydı. Dönüş gene aynı. Ev işe yakın olmalı yeni mottom bu :21:

oohh ne güzel nası kokuyo evinn? İstediğin gibi olmuşmu?

:KK53::KK53::KK53::KK53:
Ya arkadaşım yapma valla. Gerek yok yani. Hamilesin ve şu an TEK düşündüğün şey Kaan ve Sen olmalı. Sizin sağlığınız herşeyden önemli. Valla toplanıp kovalıcaz kayınvalideni en sonunda gelemicek:KK9::KK9:En Büyük KK

Yaa ne tatlı kayınvaliden. Anne gibi. Kızı da varmı? Kızı olan kayınvalideler daha anlayışlı oluyor. Gerçi benim eşim tek çocuk ama 41 kere maşallah benim de kayınvalidem çok iyi.:nazar: Haftaya bize gelicek 1 hafta bizde kalıcak gezicez ana kız:KK16:
Aa sen nerenn gocmensn hemsermyz yoksa plojoda gocmen sende bnde :)ne guzelll....evim evet bildgn çam kokuo çam kokulu deterjanlar almstim kadnda kararinda kullanms abartmamista boyle her yer piril piril anlatamam annemde kiskanmis bugun butun evni kaldrdi temzlik yapio cilgin kadin :KK66:

X