- 7 Nisan 2014
- 150
- 61
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #9.881
AY HADI INSALLAH mıs kokucak ınsallah c.suyunu cok kullanmaz yoksa mahvolurum vallahi hatta anamı arayıpta sölim ç.suyu kullanmasnlar dıeGünaydınn kızlarrr. Musmutlu güzel haftalarımız olsuunn
Yağmurlu puslu bir pazartesi var burda. Orda nası bahar kokuyo mu etraf?
Sezenimizde geldi çok şükür. Darısı diğer hamişlerimize
Nenacım gözünaydın temiz evde koku yok bulantı yok bundan sonra işallah
asen7 ve amayaa umarım sendromu yok eden harika birgün geçirirsiniz..
AY HADI INSALLAH mıs kokucak ınsallah c.suyunu cok kullanmaz yoksa mahvolurum vallahi hatta anamı arayıpta sölim ç.suyu kullanmasnlar dıe
en cokta buzdolabım mıs kokucgı ıcın mutluyumsen nasılsın cıtırcıkm
evet o çok fena kokar
mis olucak evin valla harika.
iyiyim bende pazartesi ev işi yapma günüm. Ben de temizlik yapıcam evim temiz olucaaakk
Merhaba yeni gelinler.. ben daha evli değilim bir sorum olacaktı en uygun burası geldi.. görücü usulü tanıştırıldığımızda nelere dikkat etmeliyiz.. erkeklerde neler önemli . mutlu bir evlilik için hangi özellikler olmalı.. baştan konuşulacaklar neler .. tecrübeli olanlardan öğrenmek istedim..
kizlar cogunuz beni bilir benim eski ismim bizayrilamayzdi
sizinle okadar guzel sohbetimiz olmustu buyuzden bu guzel haberide sizinle paylasmak istedim:)
Ben hamileyimmmmm bugun positiv ikitane test yaptim testde 1-2 haftalik diyo:))))
Kızlar evime döndüm. Halının tüyleri uçuşuyor. :) temizlik takıntılı oldum sanki. Çok değişik bir duygu.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hg ka naslsn bayadir yoktun bebegn hyrli ugurlu olsn insallah saglikla kucgna almani diliyorum esinle arani duzeltmssn beliki :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
merhaba ben de görucu usuluyle evlendim... ilk zamanlarda(önce facede ve telde görüştük) iş yerinde yaşadıklarımızdan yada izlediğimiz filmde... yani günlük sohbet şeklinde ilerledi... yüzyüze görüştüğümüzde de önce o şekilde başladı, ben öncesinde şunları da konuşmalıyım gibi bi düşünce içerisinde olmamıştım açıkcası... davranış şekilleri, kişiliği gibi genel bilmem gereken özelliklerini bu şekilde görebileceğimi düşündüm... bu arada face de resimlerine baktığımdan futbola olan yoğun ilgisi yüzünden bu işin olmayacağını düşünerek gittim ilk görüşmeye ve oldukça da ters davrandım. ancak ilerleyen görüşmelerimizde, yani artık sevgili olduğumuzda "KONUŞULMASI GEREKENLER" bölümüne geldik.Merhaba yeni gelinler.. ben daha evli değilim bir sorum olacaktı en uygun burası geldi.. görücü usulü tanıştırıldığımızda nelere dikkat etmeliyiz.. erkeklerde neler önemli . mutlu bir evlilik için hangi özellikler olmalı.. baştan konuşulacaklar neler .. tecrübeli olanlardan öğrenmek istedim..
tünaydın kızlarrr sonunda bende geldimmmm...
sanırm p.tesi sendromu diye herkez temizlik yapmış bnde temizlik yaptım az önce bitti...belimi incittim sanrım yineee...
hoşgeldin aramıza...en uygun yere gelmişsinn
aslında bnde tanıştırıldımm..sana biraz anlatayım böylece daha acıklayıcı olur...
öncelikle ewlenmek istiyormusun bu önemlii...eğer ewlenmek istemiyorsan yada hazır değilsen ona göre tanışmalısın...
bnm arkadasım bana birini bulmayı kafasına takmıştı...çok kişi buldu foto gösterdi fln kabul etmedim..en sonunda hiç görmeden tmm dedim...
biz birbirimizin fotolarını görmüştük ve ilk telde konuştuk ilk seslerimizi duyduk sonra o gün msjlastık (çalıştıgı için görüşemedik) yarınki gün arkdasımla beraber tanıstık cok kısa sürdü yine biz msjlastık.. ben kafamda olurmu olmaz mı diye düşündüm sonra oturduk cafede konuştuk...
genelde ben sordum..benim ailem bizim memleketten olması taraftarıydı genelde de öyle olur...memleketeler aynıydı ztn.yakın da oturuyorduk..
sonra ben hiç sigara kullanmadım ilk onu sordum. ailesini sordum.bnm ailemle anlaşabilecek mi diye..yaşı huyu suyu derken... konuşmasına,bana karşı davranışlarına bakmaya başladım..sonra sevgi oluştu sonra aşk...
kısacası illa ki senin için olmazsa olmazların vardır onları bilmelisin..sonra ailen ve ailesi anlasabilirmi.. en son olarak da sen onun yanındayken başkası olurmu aklnda başkasına bakarmısın... zmn vermelisin kii tanıyabilesin...mesleği işi fln onlara pek takılma çunkü para ile mutluluk olmuyor,elbette işi gücü olucak ama 3 veya 4. sırada olmalı... kiii zmnla baktın çalışmıyor iş tutmuyor o zmn olumsuz düşünürsün...
bnm düşüncelerim böyle..mantık olunca aşk; saygı ve sevgi ile geliyor. ama aşk olunca her zmn mantık gelmiyor..
hoşgeldinn...eşinle aranı düzeltmene sevindik...
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.
teşekkürler cevabın için sana özelden mesaj attım ama mesaj kutun doluymuş bu arada
teşekkürler canım cevabın için inşallah en kısa zamanda bebeğiniz olur...merhaba ben de görucu usuluyle evlendim... ilk zamanlarda(önce facede ve telde görüştük) iş yerinde yaşadıklarımızdan yada izlediğimiz filmde... yani günlük sohbet şeklinde ilerledi... yüzyüze görüştüğümüzde de önce o şekilde başladı, ben öncesinde şunları da konuşmalıyım gibi bi düşünce içerisinde olmamıştım açıkcası... davranış şekilleri, kişiliği gibi genel bilmem gereken özelliklerini bu şekilde görebileceğimi düşündüm... bu arada face de resimlerine baktığımdan futbola olan yoğun ilgisi yüzünden bu işin olmayacağını düşünerek gittim ilk görüşmeye ve oldukça da ters davrandım. ancak ilerleyen görüşmelerimizde, yani artık sevgili olduğumuzda "KONUŞULMASI GEREKENLER" bölümüne geldik.
mesela eşim çok iş değiştirmiş, ben bunun sebebini sordum; uyum sorunu olup olmadığını merak ettiğimden. küçük oyunlara ASLA başvurmadım, vurmam da; hani beni seviyo mu kıskanıyo mu anlamak için yapılan saçma sapan oyuncuklar varya, sen arama bakalım seni arıycak mı gibi :)))) önce kendimden bahsettim, mesela yalana tahammülüm yoktur küçüğü de büyüğü de mide bulandırır ve affedemem dedim... biraz güven problemim var da:))) bi şey söylediğim zaman ne demek istedi diye düşünme ben basit bi yapıya sahibim söylemek istediğimi söylemişimdir imalarda bulunmam... senden de aynısını ister ve beklerim dedim. içinde biriktirme patlar, sana yanlış gelen bir şey olursa kendi içinde büyütmeden halledelim dedim....
fark ettin mi bilmiyorum ama evi var mı, arabası var mı, maaşı ne kadar... gibi soru ve sorunlarım olmadı; ama benim hayat boyu öyle sorunlarım olmadı. hiç bi zaman maddi yönden çok iyi olmadı durumum ve idare etmeyi yıllardır bilirim, maddiyatın hiç önemi olmadı huzurum olsun istedim... en büyük isteğim buydu... bir de ailesi çok önemliydi benim için... ailesiyle tanışınca ev ve aile yapılarını çözmeye, anlamaya çalıştım. ikimizinde babası vefat etmiş, annelerde sadece emekli maaşı var.. bizler de ben 31 o 34 yaşındaydı evlendiğimizde, her ikimizinde işi gücü var sonuçta.... tüm düğün ev eşyası yok kuaförü takısı çektiğimiz kredi ile yaptık. çok şükür ki 4 ay sonra benim kredim bitiyo, 1 yıl sonra da onun kredisi bitecek.....
bir de nişanlandıktan sonra evlendikten sonra çocuğumuz olmazsa naparız diye bir konuşma yapmıştım... tedavi oluruz demişti eşim, yine de olmazsa ve sorun bendeyse dedim; yeniden tedavi oluruz dedi... ben bunun üzerine tedavi olduk ve olmadı ve doktorlar çocuğumuz olamayacağını söylerse senden boşanırım demiştim.... eşim bunun üzerine "ha yani diyosun ki olurda çocuğumuz olmazsa ve sorun sendeyse seni boşarım mı diyosun bana" diyince ne demek istediğini anladım... şu an tüp bebek tedavisi görüyoruz ve sorun bende :))))
bir buçuk yıldan biraz fazla zaman oldu evleneli 2 kez ufak tartışmalar yaşadık, hiç kavga etmedik. görümcelerim ve kayınvalidemle de aram oldukça iyi, hatta çok iyi... hiç bir şeyime karışmazlar. anlayışlıdırlar. eşim bence dünyanın en bana göre adamı ve şükürler olsun ki Rabbim bizim yolumuzu bir etmiş, sonsuza dek de bizi birbirimizle bir etsin inşallahhhhh
evet cnm allahima bin sukur hicbir sorunumuz kalmadi cok mutluyuz☺️ evliligin oturmasi gercekten zaman aliyormus..iyiyim cnm cok iyiyim hemde sen nasilsin? aminnnn insallah rabbim sizede tattirsin bu duyguyu tatlim
Merhaba yeni gelinler.. ben daha evli değilim bir sorum olacaktı en uygun burası geldi.. görücü usulü tanıştırıldığımızda nelere dikkat etmeliyiz.. erkeklerde neler önemli . mutlu bir evlilik için hangi özellikler olmalı.. baştan konuşulacaklar neler .. tecrübeli olanlardan öğrenmek istedim..
kizlar cogunuz beni bilir benim eski ismim bizayrilamayzdi
sizinle okadar guzel sohbetimiz olmustu buyuzden bu guzel haberide sizinle paylasmak istedim:)
Ben hamileyimmmmm bugun positiv ikitane test yaptim testde 1-2 haftalik diyo:))))
Kizlarrrr ben ölüyorum sanirimm... cok yoruldummm. Bittim yahusabh temizlikle ugrastim ogledn sonra ramazana misafirim var dondurucuya bişiler atiyorm sanırım bu gun en zorunu yaptim sirtim mahfoldu belimdn bahsetmiyorm bile arada bide marmelat kaynattim bunca is yaptim ama yemek yapacak halim kalmadi...:'( sizler napiosunuz ses verin bakim...