Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
PLOJOOOO mükemmel olmuş ne güzel her şey el emeği göz nuru
çook marifetli bir kızçesin bana da bulaşır mı biraz
ellerine sağlık hazır gibi olmuş hatta daha da güzel...

AMAYAAA kıyamam sana yaa çok iyi anlıyorum seni...
biz de geçen yılarda bazen cumartesi geliyorduk işe de valla ben de tepine tepine gidiyordum..
neyse annemin cevabını veriyorum sana "kolay iş mi var kızım şükret millet yerin onlarca metre altında çalışıyor"
bu cümleler anneme ait benim işimi maden işçileriyle kıyaslatıp şükrettiriordu bana
gerçi onların işi dünyadaki en zor iş ama ne alaka dimi

ÇITIRCIK ben de dışarıda yemeği çok sevmem ama bu ara o kadar üşengeçlik var ki üstümde dün akşam çok sevindim
bu arada foto bekliyoruz kiii benden de bekleyin azz sonra

DAMLAÇİKOLATA Senin ördüğün yelekleri unutmadık kiii
bu topiğin en beceriksizi benim

atladığım kimse olmadı heralde..

Gunaydin citir gelinlerrr...
Orgude babami tanimam ama gel gelelim süs pus hic anlamam o kapi susumuzu anam istanbuldan getirecek o derece yani:)) hiii bide temizlikte alemi tanimam Kociş evde bu gun yayiliyoruz pazarda var bu gun amannn hic gidesim yok.. aksma yemek yok pofff bişiler daha yoktur ama su an aklima gelmio :)) herkese musmutlu gunlerrrrr

Sivitiiiiii fasulyeyle randevu kacta kuzumm?? Anaaa bi bakmisin kalbi bile atio pit pit

Hamilelik komple stres ilk 3 ay düşük tehlikesindn korkuyorsun. 2 li 3 lu taramalar falan sonra hareketler baslio senin aklin sürekli harekette aman bi yarim saat oynamasin eyvah bisimi oldu niye oynamio... cok oynayinca eyvah erken mi dogurcam offf off yani :)))

elbette kan testi kesin sonuçç reglm gelmezse haftaya giderim artık
bilinçaltımda nasıl bişeysee

hayırlısı artık ya bebek gelicek ya regl saldm kendimii..stres yapmıyorm ama yinede gecikiyor regl düzenimde bozuluyor
bugun carısya gittik geldik annemin çamasır mak. kacıncıya bozuldu artık tamiride yenisi kdr tutuncaa yeni almaya gittik bugun cok gezeriz dedm ama hava kötüü döndük hemencik...
yarn annemlere sonra kvlere fln gideriz diyee yazayım dedim unutmadan

stres demeyelim de aklında böyle bir durum olması, bunu istemen bbu tarz nedenler var tatlım gecikmesinde... tabi inşallah bunlar değil de bebiştir sebep

huu huuu benim de artık hamilelik takvimin var kiiiii
ama burdan geri sayımı takip etmek çok heyecanlıı daha 248 gün varmış doğuma
bu gün doktora gittik sonra anneler gün hediyesi için gezdik durduk PRENSESin dediği gibi çok yağmur var burdaa

doktor da keseyi gördük çok şükür içinde de minicik belki nokta kadar bebişi de gördük
4 hafta 4günlükmüş kiiiii
buna göre benim son adet tarihi 17 mart iken doktor 8 nisana göre hesapla dedi...
o yüzden kızlar yumurtlama günlerine dikkat etmek çook boş
çünkü buna göre ben adet günüme çok yakın bi zaman da belki adet günümde hamile kalmışım
mucize işte....
2015 bebeği olucakmış inşallah 13 ocak.inşallah uslu bebiş olur da gününde gelir...
doktorumuz çok tatlı bi bayan..yürüme mesafesinde başka hastane olduğu halde sanırm değiştirmicem..
2 hafta sonra da inşallah kalp atışlarını duymaya gidicez....

haberler bu kadar bendennn..
ama bir cumartesi klasiği yaşanmış..PLOJO da yazaydı iyiydi

Sezen'im yanimda kizlar :)
2 gunun kalmis dedi doktor,riskleri vs herseyi anlatti..
Iyi ki de gelmisiz 3 kez kordon dolanikmis boynuna..Eger bekleseydin cok zorlanabilirdiniz ikinizde dedi..cok sukur atlattik..
1 bucukta ameliyata girdik,minnosparem 2640 ve 50 cm dogdu..

Rabbim hic kimseyi bu kokudan mahrum etmesin..
Simdi uyuyor ve özlüyorum..

Canim gozunaydin cok heycanlandim goruncee. Kimbilir nasil guzel kokuyordur ya
Allah hayirli ömürler versin minnosunuza ve size

Darisi basimaa

inanmıyorummmm çoook sevindimmmmm
yemin ederim kendi yeğenim hatta kendi bebişim doğmuş kadar sevindim tüylerim diken diken oldu gözlerim doldu ....
Allah sağlıklı uzun ömürler versin Sezen'imize..
bak anneler günü hediyen geldi

bizim için de kokla Sezoşu..
iyi uykular meleğimize..

canım beni de ekler misin evlilik tarihim 22 ağustos 2012 ve ilk hamileliğim 27 temmuzda kısmetse kızım olcak

Allah imm mucize iste yaaa cok sevindim cnm bebisin iyi olusunaaa
Nasil guzel bi duygudur bu simdi allah bebisini senden ayirmasinnnn yesin onu teyzesiiiii

Inanmiyorummmmmm plojooom sezoss tam zamaninda geldi tam anneler gununde dogaraakkk
Allahim ona guzel gunler nasip etsin bahti guzel olsun insallaah
Cok sevindim kuzummmm

Canim gozunaydin cok heycanlandim goruncee. Kimbilir nasil guzel kokuyordur ya
Allah hayirli ömürler versin minnosunuza ve size

Darisi basimaa

Aminn,bekleyen beylemeyen isteyen istemeyen herkesin basina insallah :)
Allah sikintisiz saglikla kucaginiza almayi nasip etsin..

Sagol canim benim,insallah darisi sizin basiniza,ona saglikla kavusun..
Gozunaydin seninde :) Allah hep guzel haberlerini duyursun..

Amiinn canimm..insallah cumlemizinkilerin bahti guzel olsun insallah

plojo gozun aydin allah anali babali uzun omurler versin canim bebisine

yazdiklarini okurken gozlerim doldu zaten bu aralar duygusallagimin hat safhasindayim rabbim insallah bizleri de sag salim kavusturur meleklerimize
cok guzel bi duygu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…