Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
PLOJOOOO mükemmel olmuş ne güzel her şey el emeği göz nuru :KK16:
çook marifetli bir kızçesin bana da bulaşır mı biraz :KK9:
ellerine sağlık hazır gibi olmuş hatta daha da güzel...

AMAYAAA kıyamam sana yaa çok iyi anlıyorum seni...
biz de geçen yılarda bazen cumartesi geliyorduk işe de valla ben de tepine tepine gidiyordum..
neyse annemin cevabını veriyorum sana "kolay iş mi var kızım şükret millet yerin onlarca metre altında çalışıyor"
bu cümleler anneme ait benim işimi maden işçileriyle kıyaslatıp şükrettiriordu bana :KK31:
gerçi onların işi dünyadaki en zor iş ama ne alaka dimi :KK31:

ÇITIRCIK ben de dışarıda yemeği çok sevmem ama bu ara o kadar üşengeçlik var ki üstümde dün akşam çok sevindim:KK76:
bu arada foto bekliyoruz kiii benden de bekleyin azz sonra :KK9:

DAMLAÇİKOLATA Senin ördüğün yelekleri unutmadık kiii:KK52:
bu topiğin en beceriksizi benim :KK37:

atladığım kimse olmadı heralde..:KK16:

Gunaydin citir gelinlerrr...
Orgude babami tanimam ama gel gelelim süs pus hic anlamam o kapi susumuzu anam istanbuldan getirecek o derece yani:)) hiii bide temizlikte alemi tanimam:KK66: Kociş evde bu gun yayiliyoruz pazarda var bu gun amannn hic gidesim yok.. aksma yemek yok pofff bişiler daha yoktur ama su an aklima gelmio :)) herkese musmutlu gunlerrrrr

PLOJOOOO mükemmel olmuş ne güzel her şey el emeği göz nuru :KK16:
çook marifetli bir kızçesin bana da bulaşır mı biraz :KK9:
ellerine sağlık hazır gibi olmuş hatta daha da güzel...

AMAYAAA kıyamam sana yaa çok iyi anlıyorum seni...
biz de geçen yılarda bazen cumartesi geliyorduk işe de valla ben de tepine tepine gidiyordum..
neyse annemin cevabını veriyorum sana "kolay iş mi var kızım şükret millet yerin onlarca metre altında çalışıyor"
bu cümleler anneme ait benim işimi maden işçileriyle kıyaslatıp şükrettiriordu bana :KK31:
gerçi onların işi dünyadaki en zor iş ama ne alaka dimi :KK31:

ÇITIRCIK ben de dışarıda yemeği çok sevmem ama bu ara o kadar üşengeçlik var ki üstümde dün akşam çok sevindim:KK76:
bu arada foto bekliyoruz kiii benden de bekleyin azz sonra :KK9:

DAMLAÇİKOLATA Senin ördüğün yelekleri unutmadık kiii:KK52:
bu topiğin en beceriksizi benim :KK37:

atladığım kimse olmadı heralde..:KK16:

Sivitiiiiii fasulyeyle randevu kacta kuzumm?? Anaaa bi bakmisin kalbi bile atio pit pit :KK66:

canımm randevumuz 13:15te..ah bi de kalp atışarını duysak ağarım valla...
ilk 3 ay hep korkulu geçiyor sanırım..
Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin..
sen de pazarı boşver yayılın bugün evde :KK52:

Hamilelik komple stres ilk 3 ay düşük tehlikesindn korkuyorsun. 2 li 3 lu taramalar falan :KK43: sonra hareketler baslio senin aklin sürekli harekette aman bi yarim saat oynamasin eyvah bisimi oldu niye oynamio... cok oynayinca eyvah erken mi dogurcam offf off yani :)))

canım daha öncede söylemiştim beta hcg yani hamile olduğunun anlaşılmasına yarayan hormonun idrara geçme süreleri farklı olabiliyor. yani belki de kan da var ama henüz idrara geçmedi... kesin sonuç kan testidir idrar testleri yanıltıcıdır... sen öyle üstlerinde %90 güvenilir yazmasına aldırma.... elbetteki sana kesin vardır diyemem sadece bunu anlamanın en kesin yolu kan testidir derim canım :))))

sonuç ne olursa olsun, hayırlısı olsun inşallahhh.... rüya konusunda da fazla düşündüğünden bilinçaltının sana küçücük bir oyunu; başka bi şey değil...:KK54:

elbette kan testi kesin sonuçç reglm gelmezse haftaya giderim artık:KK31:
bilinçaltımda nasıl bişeysee:KK53:

canım ne diyim bilemedim :KK50:
bence regl olmadan üzülme hiç hep diorum ya benim de çıkmamıştı..geç döllenme falan olabiliyor..
ama regl olursan da ben eminim geilcek bebiş en yakın zamanda..
için rahatlasın istiorsan bi doktora gidin istersen belirsizlikten kurtulmuş olursunuz...
bi de gerçekten stres çok etkili olsun diye düşündükçe inat yapıyor bebekler:emir_bebek::emir_bebek:

senin de anneler günün kutlu olsun da bu bu haftasonu yazmıcağın için değildi di mi?

hayırlısı artık ya bebek gelicek ya regl saldm kendimii..stres yapmıyorm ama yinede gecikiyor regl düzenimde bozuluyor:KK50:
bugun carısya gittik geldik annemin çamasır mak. kacıncıya bozuldu artık tamiride yenisi kdr tutuncaa yeni almaya gittik bugun cok gezeriz dedm ama hava kötüü döndük hemencik...
yarn annemlere sonra kvlere fln gideriz diyee yazayım dedim unutmadan

elbette kan testi kesin sonuçç reglm gelmezse haftaya giderim artık:KK31:
bilinçaltımda nasıl bişeysee:KK53:

hayırlısı artık ya bebek gelicek ya regl saldm kendimii..stres yapmıyorm ama yinede gecikiyor regl düzenimde bozuluyor:KK50:
bugun carısya gittik geldik annemin çamasır mak. kacıncıya bozuldu artık tamiride yenisi kdr tutuncaa yeni almaya gittik bugun cok gezeriz dedm ama hava kötüü döndük hemencik...
yarn annemlere sonra kvlere fln gideriz diyee yazayım dedim unutmadan
stres demeyelim de aklında böyle bir durum olması, bunu istemen bbu tarz nedenler var tatlım gecikmesinde... tabi inşallah bunlar değil de bebiştir sebep :KK16:

huu huuu benim de artık hamilelik takvimin var kiiiii :KK52:
ama burdan geri sayımı takip etmek çok heyecanlıı daha 248 gün varmış doğuma:emir_bebek:
bu gün doktora gittik sonra anneler gün hediyesi için gezdik durduk PRENSESin dediği gibi çok yağmur var burdaa :KK31:

doktor da keseyi gördük çok şükür içinde de minicik belki nokta kadar bebişi de gördük:nazar:
4 hafta 4günlükmüş kiiiii:emir_bebek:
buna göre benim son adet tarihi 17 mart iken doktor 8 nisana göre hesapla dedi...
o yüzden kızlar yumurtlama günlerine dikkat etmek çook boş
çünkü buna göre ben adet günüme çok yakın bi zaman da belki adet günümde hamile kalmışım :KK53:
mucize işte....
2015 bebeği olucakmış inşallah 13 ocak.inşallah uslu bebiş olur da gününde gelir...
doktorumuz çok tatlı bi bayan..yürüme mesafesinde başka hastane olduğu halde sanırm değiştirmicem..
2 hafta sonra da inşallah kalp atışlarını duymaya gidicez....

haberler bu kadar bendennn..
ama bir cumartesi klasiği yaşanmış..PLOJO da yazaydı iyiydi:KK1:

Sezen'im yanimda kizlar :)
2 gunun kalmis dedi doktor,riskleri vs herseyi anlatti..
Iyi ki de gelmisiz 3 kez kordon dolanikmis boynuna..Eger bekleseydin cok zorlanabilirdiniz ikinizde dedi..cok sukur atlattik..
1 bucukta ameliyata girdik,minnosparem 2640 ve 50 cm dogdu..

Rabbim hic kimseyi bu kokudan mahrum etmesin..
Simdi uyuyor ve özlüyorum.. :KK16:

Iyi ki de gelmisiz 3 kez kordon dolanikmis boynuna..Eger bekleseydin cok zorlanabilirdiniz ikinizde dedi..cok sukur atlattik..

Canim gozunaydin:KK9: cok heycanlandim goruncee. Kimbilir nasil guzel kokuyordur ya:KK16:
Allah hayirli ömürler versin minnosunuza ve size:KK49:

Darisi basimaa:KK66:

inanmıyorummmm çoook sevindimmmmm :KK16: :KK16:
yemin ederim kendi yeğenim hatta kendi bebişim doğmuş kadar sevindim tüylerim diken diken oldu gözlerim doldu ....
Allah sağlıklı uzun ömürler versin Sezen'imize..
bak anneler günü hediyen geldi:KK16:

bizim için de kokla Sezoşu..
iyi uykular meleğimize..

merhaba arkadaşlar
yeni evlenen arkadaşlar; evliliğe,yeni evinize,eşinize,eşinizin ailesiyle ve kendi ailenizle ilgili sorunlarınızı,sevinçlerinizi paylaşabilirsiniz.

_:KK12:_______________:123:_________
plojovic______________16.09.2012_____
amayaa____________
28.10.2012____

deva2_______________23.05.2013_____
evlimutluuu_________22.06.2013___
sweatfebruary27_____26.06.2013_____
do_major____________10.08.2013_____
asen7_______________24.08.2013__________
AyPrensessi _________01.09.2013_____
nena_____________ 22.09.2013

_____

gelinler___________durum:KK49:
plojoo _____________hamile
nena ______________hamile
svit________________hamile
damlaçikolata _______hamile
pembegelin_________hamile
istahsıztospa________hamile
esraaydogan________hamile
amayaa ___________ yapım aşamasında
ayprensessi ________ beklemede
gldngelnck__________beklemede
angelheart__________beklemede
major _____________istemiyor
asen ______________istemiyor
deva ______________istemiyor
çitircik _____________istemiyor

canım beni de ekler misin evlilik tarihim 22 ağustos 2012 ve ilk hamileliğim 27 temmuzda kısmetse kızım olcak:KK49::KK49::KK49:

huu huuu benim de artık hamilelik takvimin var kiiiii :KK52:
ama burdan geri sayımı takip etmek çok heyecanlıı daha 248 gün varmış doğuma:emir_bebek:
bu gün doktora gittik sonra anneler gün hediyesi için gezdik durduk PRENSESin dediği gibi çok yağmur var burdaa :KK31:

doktor da keseyi gördük çok şükür içinde de minicik belki nokta kadar bebişi de gördük:nazar:
4 hafta 4günlükmüş kiiiii:emir_bebek:
buna göre benim son adet tarihi 17 mart iken doktor 8 nisana göre hesapla dedi...
o yüzden kızlar yumurtlama günlerine dikkat etmek çook boş
çünkü buna göre ben adet günüme çok yakın bi zaman da belki adet günümde hamile kalmışım :KK53:
mucize işte....
2015 bebeği olucakmış inşallah 13 ocak.inşallah uslu bebiş olur da gününde gelir...
doktorumuz çok tatlı bi bayan..yürüme mesafesinde başka hastane olduğu halde sanırm değiştirmicem..
2 hafta sonra da inşallah kalp atışlarını duymaya gidicez....

haberler bu kadar bendennn..
ama bir cumartesi klasiği yaşanmış..PLOJO da yazaydı iyiydi:KK1:
Allah imm mucize iste yaaa:KK16: cok sevindim cnm bebisin iyi olusunaaa:KK16:
Nasil guzel bi duygudur bu simdi allah bebisini senden ayirmasinnnn:nazar::nazar: yesin onu teyzesiiiii

Inanmiyorummmmmm plojooom:KK76: sezoss tam zamaninda geldi tam anneler gununde dogaraakkk
Allahim ona guzel gunler nasip etsin bahti guzel olsun insallaah:nazar:
Cok sevindim kuzummmm:nazar::nazar:

Canim gozunaydin:KK9: cok heycanlandim goruncee. Kimbilir nasil guzel kokuyordur ya:KK16:
Allah hayirli ömürler versin minnosunuza ve size:KK49:

Darisi basimaa:KK66:

Aminn,bekleyen beylemeyen isteyen istemeyen herkesin basina insallah :)
Allah sikintisiz saglikla kucaginiza almayi nasip etsin..

inanmıyorummmm çoook sevindimmmmm :KK16: :KK16:
yemin ederim kendi yeğenim hatta kendi bebişim doğmuş kadar sevindim tüylerim diken diken oldu gözlerim doldu ....
Allah sağlıklı uzun ömürler versin Sezen'imize..
bak anneler günü hediyen geldi:KK16:

bizim için de kokla Sezoşu..
iyi uykular meleğimize..

Sagol canim benim,insallah darisi sizin basiniza,ona saglikla kavusun..
Gozunaydin seninde :) Allah hep guzel haberlerini duyursun..

Allah imm mucize iste yaaa:KK16: cok sevindim cnm bebisin iyi olusunaaa:KK16:
Nasil guzel bi duygudur bu simdi allah bebisini senden ayirmasinnnn:nazar::nazar: yesin onu teyzesiiiii

Inanmiyorummmmmm plojooom:KK76: sezoss tam zamaninda geldi tam anneler gununde dogaraakkk
Allahim ona guzel gunler nasip etsin bahti guzel olsun insallaah:nazar:
Cok sevindim kuzummmm:nazar::nazar:

Amiinn canimm..insallah cumlemizinkilerin bahti guzel olsun insallah:KK16:

plojo gozun aydin allah anali babali uzun omurler versin canim bebisine :nazar:

yazdiklarini okurken gozlerim doldu zaten bu aralar duygusallagimin hat safhasindayim rabbim insallah bizleri de sag salim kavusturur meleklerimize
cok guzel bi duygu :KK16: :KK16:

X