- 31 Ekim 2012
- 2.215
- 134
- Konu Sahibi ayprensesii
- #9.781
Merhaba kızlaarr Hepinize mutlu güzel bir cuma ve akabinde kocişlerinizle ve karındaki minnoşlarınızla sevgi dolu bir haftasonu diliyorummm.
heeeeyyy yarın kese görme günüüü.. çoook heyecanlı
offff baya az uyumuşssun sen kuzum ama Uykusuzluğa hiç tahammülü olmayan biri olarak seni kutluyorum. İşe gittiğin için. Uykusuz günler hiç çekilmez olur ya.
O resmi bir ben göremedim sanırım Fotoğraflara baktım ama boş.
çok güldüm bunaa
aaaa noldu kim sana bişi dedii?? Bence çok mantıklı ve güzel bir karar almışssınız. Karnın burnunda artık tabiki merkezde oturma gibi bir alternatifin varken daha uzakta olasın? Bu neden görmemişlik olsun? Mantıklı düşünmek bu. Öyle bir ev olmasaydı sende evinde beklicektin ama madem abin orda oturuyor neden onda kalmayasın ki? Üstelik psikolojik olarak kendini güvende hissettiğin yerde olman doğumu bile kolaylaştıracak birşey.
İnsanlar çok kötü kalpli. Kıskanç ve fesat. İnsani değerlerimizi gitgide kaybediyoruz. Gerçekten kimseyi takmadan yaşamayı başarmak lazım. Aileden gerisi boş. Bir de birkaç yakın arkadaş. Allah herkesin gönlüne göre versin ki veriyo gerçekten.
bencedee
Kuzum sen kan testini ne zaman yaptırcaksın? ben de pek heyecanlandım yaa
Gerçekten öyle.
canım hoşgeldinn
orda havalar nasıl..burda hep yağmur hep yağmur
içim karardı..
bu arada amayanın fotosunu görmen için sanırım arkadaş olmanız gerek..
sen de albüm yapsana...damlaçikolatayı da görmedik görelim birbirimizi
biz en başta koymuştuk fotolarımızı..süper oluyor
zaman hiç geçmiyor kiii
çook iyi anlıyorum seni prenses..
o umut da hiç bitmiyor biliyorum..diyorum ya reglim geçtikten 1 hafta sonra test negatif çıktı ama yine de acaba diyor insan..
bide iyice umutlandırmak istemem ama içimde kalmasın dün başım ağrıyo demiştin yaa
hamileliğin en yeni zamanlarında olurmuş..benim de 3 hafta önce falan ağırmıştı dayanılmıcak derecede..
inşallah bebiş yoldadır