Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Merhaba kızlaarr:KK16::KK16: Hepinize mutlu güzel bir cuma ve akabinde kocişlerinizle ve karındaki minnoşlarınızla sevgi dolu bir haftasonu diliyorummm.

heeeeyyy yarın kese görme günüüü.. çoook heyecanlı:KK52:

offff baya az uyumuşssun sen kuzum ama :KK53: Uykusuzluğa hiç tahammülü olmayan biri olarak seni kutluyorum. İşe gittiğin için. Uykusuz günler hiç çekilmez olur ya.

O resmi bir ben göremedim sanırım:KK43: Fotoğraflara baktım ama boş.

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: çok güldüm bunaa

aaaa noldu kim sana bişi dedii?? Bence çok mantıklı ve güzel bir karar almışssınız. Karnın burnunda artık tabiki merkezde oturma gibi bir alternatifin varken daha uzakta olasın? Bu neden görmemişlik olsun? Mantıklı düşünmek bu. Öyle bir ev olmasaydı sende evinde beklicektin ama madem abin orda oturuyor neden onda kalmayasın ki? Üstelik psikolojik olarak kendini güvende hissettiğin yerde olman doğumu bile kolaylaştıracak birşey.

İnsanlar çok kötü kalpli. Kıskanç ve fesat. İnsani değerlerimizi gitgide kaybediyoruz. Gerçekten kimseyi takmadan yaşamayı başarmak lazım. Aileden gerisi boş. Bir de birkaç yakın arkadaş. Allah herkesin gönlüne göre versin ki veriyo gerçekten.

:KK9::KK9::KK9::KK9: bencedee

Kuzum sen kan testini ne zaman yaptırcaksın? ben de pek heyecanlandım yaa :KK52:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: Gerçekten öyle.

canım hoşgeldinn:KK52:
orda havalar nasıl..burda hep yağmur hep yağmur :KK31:
içim karardı..
bu arada amayanın fotosunu görmen için sanırım arkadaş olmanız gerek..
sen de albüm yapsana...damlaçikolatayı da görmedik görelim birbirimizi :KK16:
biz en başta koymuştuk fotolarımızı..süper oluyor :KK52:

zaman hiç geçmiyor kiii

çook iyi anlıyorum seni prenses..
o umut da hiç bitmiyor biliyorum..diyorum ya reglim geçtikten 1 hafta sonra test negatif çıktı ama yine de acaba diyor insan..
bide iyice umutlandırmak istemem ama içimde kalmasın dün başım ağrıyo demiştin yaa
hamileliğin en yeni zamanlarında olurmuş..benim de 3 hafta önce falan ağırmıştı dayanılmıcak derecede..
inşallah bebiş yoldadır :KK9:

içim karardı..

o umut da hiç bitmiyor biliyorum..diyorum ya reglim geçtikten 1 hafta sonra test negatif çıktı ama yine de acaba diyor insan..
bide iyice umutlandırmak istemem ama içimde kalmasın dün başım ağrıyo demiştin yaa
hamileliğin en yeni zamanlarında olurmuş..benim de 3 hafta önce falan ağırmıştı dayanılmıcak derecede..

amiinnnnn inşallah svitciimmm..
inşallah demekten başka bişi gelmiyor elimden..sağlıkla gelsin inş.:26:

içim karardı..

ayyyy var ya benim de içimden geçti de dedim dur kesinleşsin gebeliği sonra söyliyim böyle de bir durum var dye.... inşallah PRENSES hamiledir yaaaa......:KK16::KK16::KK16:

çıtırcık seni de ekledim arkadaş olarak şimdi görebilirsin, beni köpeğimizi ve kuşumuzu :))))) bu arada öğlen eve geliyorum ben yemeğe, eşim hala uyuyodu; dedim bugün cuma ben yemek hazırlıyım sen de kalk birlikte yiyelim sonra da cuma ya git nasısa evdesin... tarçının kafesi hep açık ama o ben parmağıma alıp çıkarmadan dışarı çıkmaz... gece de açık unutmuşum yine de çıkmamış; kocama dedim çok uslu bak çıkarmadan hiç niyetlenmiyo... sonra kocam gitti ve az önce tarçın kapıyı keşfetti fink atıyo evin içinde :KK1: yaşasın oğlumuz yaramazlık öğrendi :KK1:

citircik bn önce idrar testini bekliyorum böyle en azından umudum var kan testi kesin belli olucak :26:
heeee idrardan sonra kan yaptırcaksın.. Hadi bakalımm hayırlısıı olur işallahh
içim karardı..
biz en başta koymuştuk fotolarımızı..süper oluyor

Burda şu an yağmur yok güneş bir açıyor bir kapıyor hafif serin bir hava var. Buraya geldiğimden beri hava güzel genelde. Dün çok yağdı burda ama bugün yağış yok şimdilik.

tamam yaparım tabi.. sizleri bende çok merak ediyorummm:KK16:

bende burda sağlıklı yaşama taktım:KK9: Çıkıp spor yapayim biraz bari. Evde otur otur totom kocamanlaşcak valla:KK14:

amayaa resimleri gördümm çok tatlı bir ailesiniz maşallah. Eşinle çok yakışıyorsunuz. Tarçın ve köpeğiniz de çook tatlıı

Son düzenleme:
evet ekleyelim fotoları görelim birbirimizii :KK9:
neyseki eşim de artık sizin erkek olmadığınıza inandı aylar sonra :KK9:
bi ara kafayı takmıştı ya erkek var mı diye..
şimdi az çok biliyor sizi :KK52:

AMAYAAA demek yaramazlık öğrendi...ee kafese kendi girebiliyor muu?

Kızlar merhaba hayrlı cumalar ben bugun ıyı degılım bulantılarm arttı sadece okuyorum pek bsy yazıcak halım yok ınanılmaz uykum da var enerjı sıfır anlıcgnzz:KK14:

Kızlar merhaba hayrlı cumalar ben bugun ıyı degılım bulantılarm arttı sadece okuyorum pek bsy yazıcak halım yok ınanılmaz uykum da var enerjı sıfır anlıcgnzz:KK14:

kıyamam nenamaa...bi de çalışıyorsun di mi sen de:26:
kötü olursan rapor falan alsan?
benim de bazen içim bulanıyor ama uzun sürmüyor...
Allah yardımcın olsun..

hayırlı cumalar nenaa.. bnce sen okumayıda bırak müsaitsen yat dilen deilsen başını masya koy dinlendir kendini
cok geçmiş olsuunn

evet ekleyelim fotoları görelim birbirimizii :KK9:
neyseki eşim de artık sizin erkek olmadığınıza inandı aylar sonra :KK9:
bi ara kafayı takmıştı ya erkek var mı diye..
şimdi az çok biliyor sizi :KK52:

AMAYAAA demek yaramazlık öğrendi...ee kafese kendi girebiliyor muu?
:KK1: tabiki hayır.... çok uğraştırdı... parmağıma gelince ayağını tuttum, böylece uçamıycak bende hemen kafese koyup koşarak işe gelecektim nolduuuuu kanat çırpmaya başladı ben yapma sadece evine gidicez dedikçe daha beter çırptı üzüldüm bıraktım... sonra gidip bi şal aldım elime diğer elimin parmağına aldım tekrardan şalı üzerine koyunca kanat çırpamadı güzelce gittik evine :KK1: ama onu da öğreticem... kendi girip çıksın istiyorum.... hatta mümkünse tuvaletini kafese yapsın arkasından ıslak mendille dolanıyorum yaaaaa :KK9: :KK9: yada kafesten çıkarmadan günlük pedlerden yapıştırcam totişine :KK9:

canım yaaaa çok geçmiş olsun... havalar hepimizi bulantıp enerjimizi düşürdü, e sen bi de ufaklığın yapı çalışmalarından kaynaklı mide bulantılarıyla uğraşıyosun... hiç de demiyo dimi "etrafa verdiğimiz rahatsızlıktan ötürü özür dileriz" diye.....

kıyamam nenamaa...bi de çalışıyorsun di mi sen de:26:
kötü olursan rapor falan alsan?
benim de bazen içim bulanıyor ama uzun sürmüyor...
Allah yardımcın olsun..

raporluk bır durum deılkı kuzu 3-4 ay oluo bu kımısınde ıdare edıcem bu donemı atlatana kadr bakalım ınsallah sen daha kolay atlatrsn kuzucum

hayırlı cumalar nenaa.. bnce sen okumayıda bırak müsaitsen yat dilen deilsen başını masya koy dinlendir kendini
cok geçmiş olsuunn
merak edıyorum yazdklarnızı cvp vermesemde okumak keyf verıo ama sanrm daha okuyamcm pek ıyı deılım bu arada ınsallah hamılesndr hadı allahn ıznıyle sende gel aramıza canımmm

:KK1: tabiki hayır.... çok uğraştırdı... parmağıma gelince ayağını tuttum, böylece uçamıycak bende hemen kafese koyup koşarak işe gelecektim nolduuuuu kanat çırpmaya başladı ben yapma sadece evine gidicez dedikçe daha beter çırptı üzüldüm bıraktım... sonra gidip bi şal aldım elime diğer elimin parmağına aldım tekrardan şalı üzerine koyunca kanat çırpamadı güzelce gittik evine :KK1: ama onu da öğreticem... kendi girip çıksın istiyorum.... hatta mümkünse tuvaletini kafese yapsın arkasından ıslak mendille dolanıyorum yaaaaa :KK9: :KK9: yada kafesten çıkarmadan günlük pedlerden yapıştırcam totişine :KK9:

canım yaaaa çok geçmiş olsun... havalar hepimizi bulantıp enerjimizi düşürdü, e sen bi de ufaklığın yapı çalışmalarından kaynaklı mide bulantılarıyla uğraşıyosun... hiç de demiyo dimi "etrafa verdiğimiz rahatsızlıktan ötürü özür dileriz" diye.....
yok ya demıo ozur mozur hakgetıre rahatsz edıp duruo karata o cıksın ordan ısırıcam poposunu zor beklıyrm zaten

sizin kuş ele geliyormuu ne güzel bizimki 3 yıldır hiç elimize konmadı arda bnm sırtma konup kaçar o kdr :KK53:
bizimki kendi kendine giriyor bazen hiç kafesini kapatmıyorz kendi kafasna göre tekılıyor..ama bnce 1hafta fln acma alıssın..bizimki camın yanında duruyor içerdeki köşeye koyduk giremedi kafesinee

:KK9: çok güldüm amaya :KK9: Hakkatten günlük ped süper fikir :KK52:
hani " kendi girip çıksın istiyorum"demişi ya arkadaki cümleyi şöyle tahim ettim ben "hatta mümkünse ıslakk medille poposunu silsin isityorum :KK9:
hiç iyi değilim yahuu :KK37:

ne güzel dedinnn....valla başkalarının mutsuzluğundan mutlu olan insanları anlamıyorum hiç..
ama şuna inanıyorum..Allah herkesin kalbine göre veriyor..o insanlar da bi türlü mutluluğu yakalayamıyorlar hayatta..

beğenemeyince alıntıladım canım sana katılıyorum.
şu beğeni işini neden kaldırdılar anlayamıyorum eskiden ne güzeldi.

hadii inş. bugun 2.hamilee duası aldımm:KK16::KK16:

benim anneannem derdiki çocuğunu kaybeden anne dua ederse kabul olurmuş.
o yüzden o bize hep dua ederdi. çünkü benim 1 teyzem ve 1 dayım depremde (1966 Varto Depremi) 1 teyzemde rahim kanserinden ölmüş :KK50:

ay canımm geçmiş olsun tansiyonun düşüyordur tahminen :KK49:

ahh amaya alemsin gerçekten :KK52:
bizim kuşlar acıkınca ve susayınca kafese giriyor.
kafesi kapatalım diye o tarafa gidince acayip hızlı bir hamleyle dışarı atıyorlar kendilerini şaka gibiler :KK52:

raporluk bır durum deılkı kuzu 3-4 ay oluo bu kımısınde ıdare edıcem bu donemı atlatana kadr bakalım ınsallah sen daha kolay atlatrsn kuzucum

merak edıyorum yazdklarnızı cvp vermesemde okumak keyf verıo ama sanrm daha okuyamcm pek ıyı deılım bu arada ınsallah hamılesndr hadı allahn ıznıyle sende gel aramıza canımmm

yok ya demıo ozur mozur hakgetıre rahatsz edıp duruo karata o cıksın ordan ısırıcam poposunu zor beklıyrm zaten
benim yerime de öpersin ayaklarından :)))))))

sizin kuş ele geliyormuu ne güzel bizimki 3 yıldır hiç elimize konmadı arda bnm sırtma konup kaçar o kdr :KK53:
bizimki kendi kendine giriyor bazen hiç kafesini kapatmıyorz kendi kafasna göre tekılıyor..ama bnce 1hafta fln acma alıssın..bizimki camın yanında duruyor içerdeki köşeye koyduk giremedi kafesinee

tarçın 1 hafta 10 gündür falan bizde... ilk 2 gün kafesinin yakınından dahi geçirmedi sağolsun... kendini yerden yere attı... eyvah demiştim nolcak böyle... sonra netten baktım bağ kurmaya çalışın, elinize almaya hatta elinizden yem yedirerek alıştırmaya çalışın yazıyodu. oturdum kafesin başına ilk gün kendini atmaya devam etti... konuştum, sana zarar vermiycem sadece sana dokunmak istiyorum bana güvenebilirsin falan dedim.... bi kaç gün sonra kafesine yaklaşmamdan rahatsız olmamaya başladı, sonra kafesin kapağını açıp parmağımı uzattım tabiki sallamadı beni... 2 gün de parmağıma gelmesi için dil döktüm. şimdi elimi uzatınca parmağıma geliyo sonra hoop diyorum kafesinde durabileceği bi yere zıplıyo hatta gıdıklıyorum da :KK1: yanına gidip ilgilenmezsem kızıyo zaten çığlık çığlığa... hiç sesini de çıkarmıyodu, konuşmasan da öt bari bi sesini duyayım diye yalvar yakar oldum hayvana.... netten muhabbet kuşu sesi dinletip ötmesini sağladım, sonra o sesi taklit etmeyi öğrendim ben; geçen akşam kocama "yaaa bi şii oldu ötemiyorum hayatım" dedim... konuşarak anlaşırız tatlım sorun değil dedi :KK9::KK9:

:KK9: çok güldüm amaya :KK9: Hakkatten günlük ped süper fikir :KK52:
hani " kendi girip çıksın istiyorum"demişi ya arkadaki cümleyi şöyle tahim ettim ben "hatta mümkünse ıslakk medille poposunu silsin isityorum :KK9:
hiç iyi değilim yahuu :KK37:
harika fikir:KK28: bunu denemeliyimmmmm ıslak mendille totişi silmeyi öğrenmeli evettttt:KK9::KK9::KK9:

Son düzenleme:
major başınız sağ olsun..bnm anneannmin de babaanneminde 3er çocukları bebekken vefat etmiş...
Allah kimseye ewlat acısı yaşatmasın..

majorcum başınız sağolsun..Allah ananane sabrını vermiştir heralde...hayattaki e zor acıymış evlat acısı Rabbim yaşatmasın kimseye :26:

Amayaa sen de bu azim varken totiş de silmeyi öğretirsin valla hiçç şaşırmamm :KK9:

kızlar sanki miğdem bulanıyor normalmidirr bilmiyorumm ama bn cıkıyorum aksma gorusuruzz..

X