- 31 Ekim 2012
- 2.215
- 134
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #9.781
Merhaba kızlaarrHepinize mutlu güzel bir cuma ve akabinde kocişlerinizle ve karındaki minnoşlarınızla sevgi dolu bir haftasonu diliyorummm.
heeeeyyy yarın kese görme günüüü.. çoook heyecanlı
offff baya az uyumuşssun sen kuzum amaUykusuzluğa hiç tahammülü olmayan biri olarak seni kutluyorum. İşe gittiğin için. Uykusuz günler hiç çekilmez olur ya.
O resmi bir ben göremedim sanırımFotoğraflara baktım ama boş.
çok güldüm bunaa
aaaa noldu kim sana bişi dedii?? Bence çok mantıklı ve güzel bir karar almışssınız. Karnın burnunda artık tabiki merkezde oturma gibi bir alternatifin varken daha uzakta olasın? Bu neden görmemişlik olsun? Mantıklı düşünmek bu. Öyle bir ev olmasaydı sende evinde beklicektin ama madem abin orda oturuyor neden onda kalmayasın ki? Üstelik psikolojik olarak kendini güvende hissettiğin yerde olman doğumu bile kolaylaştıracak birşey.
İnsanlar çok kötü kalpli. Kıskanç ve fesat. İnsani değerlerimizi gitgide kaybediyoruz. Gerçekten kimseyi takmadan yaşamayı başarmak lazım. Aileden gerisi boş. Bir de birkaç yakın arkadaş. Allah herkesin gönlüne göre versin ki veriyo gerçekten.
bencedee
Kuzum sen kan testini ne zaman yaptırcaksın? ben de pek heyecanlandım yaa
Gerçekten öyle.
zaman hiç geçmiyor kiii
canım hoşgeldinn
orda havalar nasıl..burda hep yağmur hep yağmur
içim karardı..
bu arada amayanın fotosunu görmen için sanırım arkadaş olmanız gerek..
sen de albüm yapsana...damlaçikolatayı da görmedik görelim birbirimizi
biz en başta koymuştuk fotolarımızı..süper oluyor
çook iyi anlıyorum seni prenses..
o umut da hiç bitmiyor biliyorum..diyorum ya reglim geçtikten 1 hafta sonra test negatif çıktı ama yine de acaba diyor insan..
bide iyice umutlandırmak istemem ama içimde kalmasın dün başım ağrıyo demiştin yaa
hamileliğin en yeni zamanlarında olurmuş..benim de 3 hafta önce falan ağırmıştı dayanılmıcak derecede..
inşallah bebiş yoldadır
ayyyy var ya benim de içimden geçti de dedim dur kesinleşsin gebeliği sonra söyliyim böyle de bir durum var dye.... inşallah PRENSES hamiledir yaaaa......canım hoşgeldinn
içim karardı..
çook iyi anlıyorum seni prenses..
o umut da hiç bitmiyor biliyorum..diyorum ya reglim geçtikten 1 hafta sonra test negatif çıktı ama yine de acaba diyor insan..
bide iyice umutlandırmak istemem ama içimde kalmasın dün başım ağrıyo demiştin yaa
hamileliğin en yeni zamanlarında olurmuş..benim de 3 hafta önce falan ağırmıştı dayanılmıcak derecede..
inşallah bebiş yoldadır
heeee idrardan sonra kan yaptırcaksın.. Hadi bakalımm hayırlısıı olur işallahhcitircik bn önce idrar testini bekliyorum böyle en azından umudum var kan testi kesin belli olucak :26:
canım hoşgeldinn
içim karardı..
Kızlar merhaba hayrlı cumalar ben bugun ıyı degılım bulantılarm arttı sadece okuyorum pek bsy yazıcak halım yok ınanılmaz uykum da var enerjı sıfır anlıcgnzz
Kızlar merhaba hayrlı cumalar ben bugun ıyı degılım bulantılarm arttı sadece okuyorum pek bsy yazıcak halım yok ınanılmaz uykum da var enerjı sıfır anlıcgnzz
evet ekleyelim fotoları görelim birbirimizii
neyseki eşim de artık sizin erkek olmadığınıza inandı aylar sonra
bi ara kafayı takmıştı ya erkek var mı diye..
şimdi az çok biliyor sizi
AMAYAAA demek yaramazlık öğrendi...ee kafese kendi girebiliyor muu?
kıyamam nenamaa...bi de çalışıyorsun di mi sen de:26:
kötü olursan rapor falan alsan?
benim de bazen içim bulanıyor ama uzun sürmüyor...
Allah yardımcın olsun..
merak edıyorum yazdklarnızı cvp vermesemde okumak keyf verıo ama sanrm daha okuyamcm pek ıyı deılım bu arada ınsallah hamılesndr hadı allahn ıznıyle sende gel aramıza canımmmhayırlı cumalar nenaa.. bnce sen okumayıda bırak müsaitsen yat dilen deilsen başını masya koy dinlendir kendini
cok geçmiş olsuunn
yok ya demıo ozur mozur hakgetıre rahatsz edıp duruo karata o cıksın ordan ısırıcam poposunu zor beklıyrm zatentabiki hayır.... çok uğraştırdı... parmağıma gelince ayağını tuttum, böylece uçamıycak bende hemen kafese koyup koşarak işe gelecektim nolduuuuu kanat çırpmaya başladı ben yapma sadece evine gidicez dedikçe daha beter çırptı üzüldüm bıraktım... sonra gidip bi şal aldım elime diğer elimin parmağına aldım tekrardan şalı üzerine koyunca kanat çırpamadı güzelce gittik evine ama onu da öğreticem... kendi girip çıksın istiyorum.... hatta mümkünse tuvaletini kafese yapsın arkasından ıslak mendille dolanıyorum yaaaaa yada kafesten çıkarmadan günlük pedlerden yapıştırcam totişine
canım yaaaa çok geçmiş olsun... havalar hepimizi bulantıp enerjimizi düşürdü, e sen bi de ufaklığın yapı çalışmalarından kaynaklı mide bulantılarıyla uğraşıyosun... hiç de demiyo dimi "etrafa verdiğimiz rahatsızlıktan ötürü özür dileriz" diye.....
tabiki hayır.... çok uğraştırdı... parmağıma gelince ayağını tuttum, böylece uçamıycak bende hemen kafese koyup koşarak işe gelecektim nolduuuuu kanat çırpmaya başladı ben yapma sadece evine gidicez dedikçe daha beter çırptı üzüldüm bıraktım... sonra gidip bi şal aldım elime diğer elimin parmağına aldım tekrardan şalı üzerine koyunca kanat çırpamadı güzelce gittik evine ama onu da öğreticem... kendi girip çıksın istiyorum.... hatta mümkünse tuvaletini kafese yapsın arkasından ıslak mendille dolanıyorum yaaaaa yada kafesten çıkarmadan günlük pedlerden yapıştırcam totişine
canım yaaaa çok geçmiş olsun... havalar hepimizi bulantıp enerjimizi düşürdü, e sen bi de ufaklığın yapı çalışmalarından kaynaklı mide bulantılarıyla uğraşıyosun... hiç de demiyo dimi "etrafa verdiğimiz rahatsızlıktan ötürü özür dileriz" diye.....
tabiki hayır.... çok uğraştırdı... parmağıma gelince ayağını tuttum, böylece uçamıycak bende hemen kafese koyup koşarak işe gelecektim nolduuuuu kanat çırpmaya başladı ben yapma sadece evine gidicez dedikçe daha beter çırptı üzüldüm bıraktım... sonra gidip bi şal aldım elime diğer elimin parmağına aldım tekrardan şalı üzerine koyunca kanat çırpamadı güzelce gittik evine ama onu da öğreticem... kendi girip çıksın istiyorum.... hatta mümkünse tuvaletini kafese yapsın arkasından ıslak mendille dolanıyorum yaaaaa yada kafesten çıkarmadan günlük pedlerden yapıştırcam totişine
ne güzel dedinnn....valla başkalarının mutsuzluğundan mutlu olan insanları anlamıyorum hiç..
ama şuna inanıyorum..Allah herkesin kalbine göre veriyor..o insanlar da bi türlü mutluluğu yakalayamıyorlar hayatta..
hadii inş. bugun 2.hamilee duası aldımm
benim yerime de öpersin ayaklarından :)))))))raporluk bır durum deılkı kuzu 3-4 ay oluo bu kımısınde ıdare edıcem bu donemı atlatana kadr bakalım ınsallah sen daha kolay atlatrsn kuzucum
merak edıyorum yazdklarnızı cvp vermesemde okumak keyf verıo ama sanrm daha okuyamcm pek ıyı deılım bu arada ınsallah hamılesndr hadı allahn ıznıyle sende gel aramıza canımmm
yok ya demıo ozur mozur hakgetıre rahatsz edıp duruo karata o cıksın ordan ısırıcam poposunu zor beklıyrm zaten
sizin kuş ele geliyormuu ne güzel bizimki 3 yıldır hiç elimize konmadı arda bnm sırtma konup kaçar o kdr
bizimki kendi kendine giriyor bazen hiç kafesini kapatmıyorz kendi kafasna göre tekılıyor..ama bnce 1hafta fln acma alıssın..bizimki camın yanında duruyor içerdeki köşeye koyduk giremedi kafesinee
harika fikirçok güldüm amaya Hakkatten günlük ped süper fikir
hani " kendi girip çıksın istiyorum"demişi ya arkadaki cümleyi şöyle tahim ettim ben "hatta mümkünse ıslakk medille poposunu silsin isityorum
hiç iyi değilim yahuu
kızlar sanki miğdem bulanıyor normalmidirr bilmiyorumm ama bn cıkıyorum aksma gorusuruzz..