- 14 Mart 2013
- 5.906
- 3.234
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #9.641
yok amayacımm yeni arkadası ekledim o da istiyormuş ya beklemedee
aklım yeni gebe haberlerinde şekeriiimmmmmm....
oyyyhhh içim şiştii eşim gs-es maçı izliyor tuturdu cips diyee dur bitsin diyorum bitmiyorrr yazıp öyle gideyim dedimm bn okurken bişi kalmıyorr
amayaa inş canm sıra bizdedir artık..topiğimizin dr.sun maşallah
plojo tabikii dönemsi gerekir Allah korusun ayaklarından doğamaz ztn rabbim öyle yartmış bizi ama sanki daha önce dönmüş olması gerekmiyormuyduu???
yanlış bilmiyorsam döndükten 7gün sonra fln normal doğum başlıyor:26:
sesini çırcaksn bncede herkez sustuğu için sesleri cıkıyor..kv. dra gitiğinde bnde sinirlenip girmiştim dr.un yanına dalgamı geçiyonuz diyee
abinin yanına gitmek iyi firirmiş annende gelsin hattaa
svitt bencede kullanmalısın calgon bi ketılın içine bak neler varr
yaa daha önce demiştim yaa bulaşık mak. detarjanı eritmiyor bazen kapagı bile acılmıyor 4 kez açtım erimedi ya deli oldummm başım ağrıdı sinirden kullanmıcam bu tabletleri jel alcam o olcak
iyiki sesini çıkarmışın canım ya ben de rahatladım burda..
ben de bankaya başlamadan sessiz sakin hakkını pek arayamayan bi kızçeydim..
ilk 1 sene müşterilere her kavgamda ağladım...sonraaaa baktım ki iyiniyeti saflık zannediyor bizim millet şimdi eli maşalı oldum
yine iyi niyetli davranıyorum ama karşılığını alamazsam ben ağlatıyorum onları
aynen prenses ketılın içi feciii
en iyisi alalım kalgon zararın neresinden dönülürse kardır
ben de uzanıcam biraz..yemek bulaşık derken sırtlarım çok fena
yatmadan gelirim kiiii:
+1 eklendiiii
gelinler___________durum
plojoo _____________hamile
nena ______________hamile
svit________________hamile
damlaçikolata _______hamile
pembegelin_________hamile
istahsıztospa________hamile
esraaydogan________hamile
amayaa ___________ yapım aşamasında
ayprensessi ________ beklemede
gldngelnck__________beklemede
major _____________istemiyor
asen ______________istemiyor
deva ______________istemiyor
çitircik _____________istemiyor
Canlaaar hemen yazayim kettili limon tuzuyla kaynatinnn pasparlak oluyo ici caydanliklarinizidaaa:))
Makat geliş doğumlar mevcut ama risk cok fazla canım..
Sezen basaşağı duruyordu haftalardır,gayet normaldi ama neden totosunu döndü bilinmz :)
Vardır bir hayır,Rabbim neylerse güzel eyler..
Annem,eşim,ben,abim kalacaz :) Değişik olacak yahu :)))
Evli değil ya garip oluyor abime gidecek olmak :))
Bankacılarda fenaa hee :)) Demek ki onlarda piştikçe işte :)) İnsanları fazla zorlamayacan demek :)))
Ne güzel olmuuuşş..Hep süpriz bekliyoruuzz bu listeyee
EeveetBende hep limon tuzu kullanırım Annem sağolsun :)
günaydınlarrrrr
süpriz yaptım erken geldim bu sabah...
baktım müşteri yok yetkilimden rica ettim şifresini verdi vee sizlerleyim-bi tek yetkililler mesai saaatindegirebiliyor internete-
dün akşam eşimin dizinde uyuyakaldım 9buçuk gibi 12buçuğa kadar uyumuşum ordan hoop yatağa sabaha kadar uyudum..
çok uykucu oldum bennnn
ama alıntı yapamadım
PRENSES inan +1 deyince sen de hamişsin sanmıştım..valla senin kadar sevincez sen hamiş kalınca
ASOŞ limon tozunu bi arkadaşım da yapıyordu tembelliğe lüzum yok ben de yapayım
PLOJOOO sen de burdasın aşağılarda görüyorum seni yaşasınnnn
bu arada evet bankacılar genelde bu yüzden ters bence...bana hala arkadaşlarım ilk geldiğinde bi melek geldi sandık diyorlarşimdi nasılsam
bu gün eşinin doğum günü di miiiiiii?kutlu mutlu olsun kiiiii
ANGELHEART siz de mi bebek düşünüyorsunuzzz ne güzelllll
DAMLAÇİKOLATA uyutmuyor mu Kağan seni kıyamammm...neyse antreman olur o doğunca zorluk çekmessin
Kimse sivitiyi netten mahrum edemeZ:)) kimse gelmedi sıkıldım bende iyiki geldin yasasin:) kagan bey yaramaz uyutmuyor sorma teyzesi. .. bu arada ilk 3 ay bende iki eylem yapıyordum uyuyordum uyaninca kusuyordum:)) kiziyorlardi bana uyuma bu kadar diye ulen şimdi hani uyku... uyu siviticim bol boll 6 aydan sonra uyku hakgetirecanim da bi cay istedi tobr yareppimmm cay ne yaaa ne alaka demlim bari.. buyrun gelin. .
Hiii bide göbüş topigi olacak burasi yakinda ne güzel...
Kudur oglum kudurrrr :)))
günaydınlarrrrr
süpriz yaptım erken geldim bu sabah...
baktım müşteri yok yetkilimden rica ettim şifresini verdi vee sizlerleyim-bi tek yetkililler mesai saaatindegirebiliyor internete-
dün akşam eşimin dizinde uyuyakaldım 9buçuk gibi 12buçuğa kadar uyumuşum ordan hoop yatağa sabaha kadar uyudum..
çok uykucu oldum bennnn
ama alıntı yapamadım
PRENSES inan +1 deyince sen de hamişsin sanmıştım..valla senin kadar sevincez sen hamiş kalınca
ASOŞ limon tozunu bi arkadaşım da yapıyordu tembelliğe lüzum yok ben de yapayım
PLOJOOO sen de burdasın aşağılarda görüyorum seni yaşasınnnn
bu arada evet bankacılar genelde bu yüzden ters bence...bana hala arkadaşlarım ilk geldiğinde bi melek geldi sandık diyorlarşimdi nasılsam
bu gün eşinin doğum günü di miiiiiii?kutlu mutlu olsun kiiiii
ANGELHEART siz de mi bebek düşünüyorsunuzzz ne güzelllll
DAMLAÇİKOLATA uyutmuyor mu Kağan seni kıyamammm...neyse antreman olur o doğunca zorluk çekmessin
ben de6.aydan sonra ve tabi doğumdan sonra uyuyamıcağımı tahmin ettiğim için hiçç ertelemiyorum hep uyuyorum
neyseki bulantım yok henüz..nazar değmesin de...
ya çay zararlı mı?ya da kahve-neskafe-çay zaten içmezdim de bazen neskafe çekiyor canım..her gün içerdim de...
ama içmiyorum artık napalım bebiş uyansın da...
seninki de pek hareketli galiba maaşalah
herkesss nerdeee major bile yok hep sabahları gelirdi
40 yılda 1 nete girdim h.içi sabah onda da yoksunuz ağlarım bakkk
Uykucu sirine :)
Ne keyifli di mi vucudun sana degil ona bakiyor artik :)
Yetkiline el salliyoruz burdan,senden mahrum etmemis bizii :)))))
Cook tesekkur ederiimm buarada dogum gunu eveet :) iyi ki var!
Erteleme pisman olursun:)
Cay kansizlik yapabiliyormus cok icmemek lazim. Doktorum bana icersn de 1 bardak yemekten 1 saat sonra ve acik dedi. Bitki cayi ihlamur haric yasak rahim kasmasi yapiomus. Kahvede aslinda bilimsel olarak bebegin zeka gelişimine faydali ama doktorlar Hayır diyo. Doktorum ayda bir kontroldr ismarliyor bana turk kahvesi birlikte iciyoruZ:)
Nescafe 3 kere falan ictim ben bunca zamanda.. cayda cok aramam ama bazn canim cekio işte.
Bu aralar iyice kudurdu sipa bacaklarının yeri değişti kaydirdi sanirim o da beni bozdu accik
Uykucu sirine :)
Ne keyifli di mi vucudun sana degil ona bakiyor artik :)
Yetkiline el salliyoruz burdan,senden mahrum etmemis bizii :)))))
Cook tesekkur ederiimm buarada dogum gunu eveet :) iyi ki var!
aydın günler tazecik anne adaylarıııııaynı zamanda taze gelincik de olabilirsiniz tabiiii
iyiki sen de varsın PLOJOOOOOOOOO
Aynen vücudum ona bakıyor artık hatta daha nokta kadar ama eşimle ben de ona göre hareket ediyoruz
Pastorize süt bile içmezken ben bu sabah kaynatılan sütlerden içtim
her şey onun içinnn
sağol canım bilgiler için..doktora sorucağım çok soru var ama uuturum kesin..
yazsam mı acaba o da yazılı cevaplasın
ama doktor gibi arkadaşlarım var benim
AMAYACIMM sana da kocaman günaydınlarrrrr..
svitiiii süper kahvaltı sağlıklı beslenme... çay kahve nescafe çok önerilmiyor, çay açık olursa iyi olur.... sen bol su ve süte devam tatlımeminim benden iyi biliyorsundur ama herşeye değecek onun kokusu, varlığı.... seni hem aşırı derece de kızdırıp hemde bi bakışı, bi gülüşüyle hemen yelkenlerini suya indirtebilecek başka bi varlık varmıdır kiiii??? yeğenlerim elimde büyüdü, lise de ben abimde kalıyodum... elime doğdular, sonra yengem çalıştı ben baktım... düşün ki yeğen bile bambaşka iken çocuğun olması çok çok daha ilerisidir.... uykucu şirinnnn
günaydınn gelinciklerrr
yavaş yavaş eskimeye 1. yılımızı doldurmaya başlayacağız
ayrıca yarın kv yolcuu