Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
aydın günler tazecik anne adaylarııııı:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1: aynı zamanda taze gelincik de olabilirsiniz tabiiii:KK9::KK9::KK9:

:) sana daaa kizcee..sizde supriz adaylarimizsiniz :KK16:

iyiki sen de varsın PLOJOOOOOOOOO :KK16:
Aynen vücudum ona bakıyor artık hatta daha nokta kadar ama eşimle ben de ona göre hareket ediyoruz :KK52:
Pastorize süt bile içmezken ben bu sabah kaynatılan sütlerden içtim :KK31:
her şey onun içinnn :KK52:

sağol canım bilgiler için..doktora sorucağım çok soru var ama uuturum kesin..
yazsam mı acaba o da yazılı cevaplasın :KK9: :KK9:
ama doktor gibi arkadaşlarım var benim :KK52:

AMAYACIMM sana da kocaman günaydınlarrrrr..
:KK16: :KK16:

Şımarıciiim kuzum :KK9::KK9:

Buraya geldigim ilk gunden beri anlattigim kadar varmis di mi? :KK16:

Yumurtanida ihmal etme yiyebiliyorsan,her sabah haslanmis 1 tane yiyordum ama artik aralari aciyorum 1gun yemiyorum cok tiskindim,gıdaklayacam az kaldi :))))

Hoageldinz canlar...plojooo nasıl durum bebişte? ? Dogumun yaklaştığı hissediliyormu canim ya mrk ediyorm ben. Ne gibi değişiklikler var yani

En buyuk fark zaman :)
Duruyor bildigin :)
Dönmeden once hissediyordum degisiklikleri,kasiklarim baskisi fln guzeldi..Sert hareket etsede bas o kadar acitmiyor..
Suan kafasi sol yanimda dusun..
Simdi kasiklarimda cok degil baski,canim aciyor kipirdandiginda hele bide sert hareket ettiginde her yerim aciyor..
Kaburgalarimda inanilmaz bi baski var..agriyor..
Gobegim bildigin kare :)))

günaydınn gelinciklerrr :KK52::KK52::KK52:
yavaş yavaş eskimeye 1. yılımızı doldurmaya başlayacağız :KK53::KK53:
ayrıca yarın kv yolcuu :KK9::KK9:

Gunaydiiinn :KK66:
Eskimek degil ooo kizce,yenilenmek valla :) insan pisiyor,keyiflerini biliyor vs :)
Kv selam olsuun,gule gule gitsin kaldikca kalasi gelsin :KK66:)))

Kizlarrrr cok paniklendimmmm bizin temmuz topigindn birisi bu gun sezeryana aliniyormus bebegin suyu azalmisss... dogumlar başlıyor ve ben panikliyorummm uuhuhu:'(

:) sana daaa kizcee..sizde supriz adaylarimizsiniz :KK16:

Şımarıciiim kuzum :KK9::KK9:

Buraya geldigim ilk gunden beri anlattigim kadar varmis di mi? :KK16:

Yumurtanida ihmal etme yiyebiliyorsan,her sabah haslanmis 1 tane yiyordum ama artik aralari aciyorum 1gun yemiyorum cok tiskindim,gıdaklayacam az kaldi :))))

En buyuk fark zaman :)
Duruyor bildigin :)
Dönmeden once hissediyordum degisiklikleri,kasiklarim baskisi fln guzeldi..Sert hareket etsede bas o kadar acitmiyor..
Suan kafasi sol yanimda dusun..
Simdi kasiklarimda cok degil baski,canim aciyor kipirdandiginda hele bide sert hareket ettiginde her yerim aciyor..
Kaburgalarimda inanilmaz bi baski var..agriyor..
Gobegim bildigin kare :)))

normalde haşlanmış yumurta sevmem ama haftasonu yedim zorla
babam da çift sarılı yumurta bulmuş bana :KK52:
tavada kırınca daha çok seviyorum öyle de olur mu plocoo?
sen böle yazınca içim kıpır kıpır oluyor vee hep senin yaptığın gibi konuşuyorum onunla :KK52:
Kizlarrrr cok paniklendimmmm bizin temmuz topigindn birisi bu gun sezeryana aliniyormus bebegin suyu azalmisss... dogumlar başlıyor ve ben panikliyorummm uuhuhu:'(

canımm sakin olll ..
plojoların grupta da vardı erken doğum ama bak sezen son ana kadar direndi :KK9:
senin kağan paşa da vakitli gelicek inşallahhhhh :emir_bebek:

Iyi olsunlar yeter ki canim,uzulme dua et,korkutma kendini..

normalde haşlanmış yumurta sevmem ama haftasonu yedim zorla
babam da çift sarılı yumurta bulmuş bana :KK52:
tavada kırınca daha çok seviyorum öyle de olur mu plocoo?
sen böle yazınca içim kıpır kıpır oluyor vee hep senin yaptığın gibi konuşuyorum onunla :KK52:

canımm sakin olll ..
plojoların grupta da vardı erken doğum ama bak sezen son ana kadar direndi :KK9:
senin kağan paşa da vakitli gelicek inşallahhhhh :emir_bebek:

Bizim babalar ayni cikti :KK9:
Olur kiii,tereyagla yap bence..
Yapamadigin hicbirseyide dert etme,vucut cok iyi yonlendiriyor..
Kursta bi bayan vardi 2. Cocuguna hamileydi,kadin hayati boyunca sut ve sut urunleri yememis yiyemiyor alerjisi vardi,dusunsene kek fln bile yemiyordu..
Hep konus,buyuudukce karnini sebme sekli edin kendine,inan zamanla anlayacaksin ne demek istedigimi :KK66:

Ben kucuk dairelerle severek konustum hep,simdi biri dokunsa bile bisy yapmiyor ama ben oyle sevip konustugumda ittiriyor elime kendini :)

Az once sevdim,dunden beri konusmamistim cok uzuldum..Dokundukca gozlerim doluyordu cunku..
Sana kizmadim ben annem hic,korktum sadece kotu biseyde olabilirdi diye,sen iyi ol yeter ki dedim..O elime ittiriyor ya kendini,bambaska:KK16:

Evet plojocum saglikla gelsin ins. Bebis ama insan panikliyor bi anda işte daha cok erkenmis gibi hani bi hazirana falan gireydik:KK43:

selamlar hatunlarrr okudum da alıntılayamadım ki...

herkes iyidr inşallah iş yerndeyım ya cabuk cabuk okudum k. bakmayın:KK35::KK35:

Kursta bi bayan vardi 2. Cocuguna hamileydi,kadin hayati boyunca sut ve sut urunleri yememis yiyemiyor alerjisi vardi,dusunsene kek fln bile yemiyordu..
Hep konus,buyuudukce karnini sebme sekli edin kendine,inan zamanla anlayacaksin ne demek istedigimi :KK66:

Ben kucuk dairelerle severek konustum hep,simdi biri dokunsa bile bisy yapmiyor ama ben oyle sevip konustugumda ittiriyor elime kendini :)

Az once sevdim,dunden beri konusmamistim cok uzuldum..Dokundukca gozlerim doluyordu cunku..
Sana kizmadim ben annem hic,korktum sadece kotu biseyde olabilirdi diye,sen iyi ol yeter ki dedim..O elime ittiriyor ya kendini,bambaska:KK16:

sen böyle anlatınca gözlerim doluyor ki benimm :KK25:
Sezen çok akıllı bi bebiş zaten..burdan da onun gelişimini takip edicez..
ilk diş çıkarma,yürüme,konuşma...ayhh çok heyecanlı...
bi şey itiraf edeyim mi?
belki hamilelik psikolojisinden ama bazen hüzün çöküyor içime acaba erken miydi? ya da anneliğe -hamileliğe hazır mıydım?diye sorguluyorum kendimi
sonra kendime çok kızıyorum ama aklımdan geçiyor işte belki daha çok yeni diye :KK31:
ama sen böyle yazıncaaaa iyiki miniğim benimlee diyorummmm :KK16:

selammm:KK49::KK49::emir_bebek::emir_bebek:

he ya avatarneyn yaptım kendime leylek bebek avatrı cok havalı oldu:KK52::KK52::KK52:bnde ıyım bugun az bsy yemek yedım mutluyummm:KK52:

afiyet olsunn yarasın bebişeee :KK52:
bak geçmeye başlıyor sanırım...
benim de bazen içim bulanıyor gibi oluyor ama iştahımı kesicek kadar değil
bu iştah zor kesilir :KK1:

Merhaba kızçelerrr:KK8:

Tam tamına 11 sayfa okudum tek tek alıntıladım ama internet sorunu yüzünden hiçbiri yok şimdi:KK53::KK53:

neyse artık aklımda kaldığınca yazıciim bişiler:KK37:

Plojocum Ne kadar ayıp etmiş ekg çeken o kadın. yazık günah hamile kadın karşısındaki. Bazı insanlar çok mutsuz ve başkalarını mutsuz ederek zevk alıyor gerçekten. Kıskanıyordur belki o mutlu değildir sorun yaşıyordur. Ama Allah en kısa zamanda güzel kalpler nasip etsin. Verdiğin tepki çok güzel olmuş ağzına sağlık:KK9: Sezencik ters döndü demek. Sezeryanda bişi anlamıosun. Aslında doğum kısmı daha rahat olabilir. Ablam 2 doğumu da sezeryan yaptı normal yapamamm ben valla iyiki sezeryan var der durur:KK9:

Prensescim bulaşık makinesi için ters dönen şeyi ben de kullandım. Ama çamaşır makinesi için kullanmadım. Bir de Türkiyedeki su kireçli değilmiş. Buraya gelince onu anladım. Ketıl attık 1 tane 2 kere su kaynatmıştım:KK53: Musluk suyundan çay yaptım 1 kerede bulamaç gibi birşey oldu. Herşeyi içme suyuyla yapıyorum artık.

asencim limonlu suyla kaynatma fikri harika:KK9: ben attım ketılı. Ama arada bir kür yapmakta fayda var.

Sivitcim amanin ne hamarat kızsın sen yaa:KK9: hamur mu kızarttın yoksa kahvaltı yanına?:KK56: Bayılırımmm şahane olur :KK52: Bu arada bankacılar ters oluyor evet ama mecburlar. O kadar matematik para hesabı ve stres çekmek çok zor. Annem emekli bankacı. Ben de yakın meslekteyim. Ondan çok alttan almamak gerektiği konusunda tamamen katılıyorum. İnsanlar olmadık şeyler istiyor ve buna hakkı olduğunu düşünüyorlar.

Amayaa Harika bilgiler verdin gene. Doktor gibi olmuşsun valla:KK9:

Majorcüm kaynananın gitmesi harikaa:KK52::KK52::KK8::KK8:

Damlaçikolata aa doğumlar başladı bile mii?? Hadi hayırlısı sular seller gibi geçecek işallah bu dönem.

günaydınn gelinciklerrr :KK52::KK52::KK52:
yavaş yavaş eskimeye 1. yılımızı doldurmaya başlayacağız :KK53::KK53:
ayrıca yarın kv yolcuu :KK9::KK9:
:KK3::KK3: kv ye gel sallıyoruz, havalar güzel köyde süperdir; kalsın kalabildiği kadar hatta.... :KK1: inşallah görümcen de sabırlarınız zorlamaz... iş buyurmayı unutma, yoksa yapmıyo senin görümceee :KK1:

Gunaydiiinn :KK66:
Eskimek degil ooo kizce,yenilenmek valla :) insan pisiyor,keyiflerini biliyor vs :)
Kv selam olsuun,gule gule gitsin kaldikca kalasi gelsin :KK66:)))

:KK1::KK1::KK1:

aman canım panik yapma yahu.... temmuzda ilk tüp bebek denememde hamile kalan bir arkadaş da sezeryanla yaptı, ikizdi ve çok küçük doğdu yavrucaklar kızı 1200 gr, oğlu 750 gr dı. eve çıkmış kızı oğlunun da durumu oldukça iyiymiş sağlıkla evine gelecek inşallah oğlu da.... demem o ki Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin...:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

bi şey itiraf edeyim mi?
belki hamilelik psikolojisinden ama bazen hüzün çöküyor içime acaba erken miydi? ya da anneliğe -hamileliğe hazır mıydım?diye sorguluyorum kendimi
sonra kendime çok kızıyorum ama aklımdan geçiyor işte belki daha çok yeni diye :KK31:
hadi sen hamilesin ve plojonun sözlerine gözlerin doluyo, bana noluyoooo:KK43::KK43::KK43: kesinlikle iyiki melekleriniz sizlerle.... anneliğe de hamileliğe de hazır değilsen bile bebiş hazırlar ki seni....:KK31::KK31::KK31:

he ya avatarneyn yaptım kendime leylek bebek avatrı cok havalı oldu:KK52::KK52::KK52:bnde ıyım bugun az bsy yemek yedım mutluyummm:KK52:

:KK9::KK9::KK9::KK9: daha çok yediğin günler çarçabuk gelsin emiiiii

afiyet olsunn yarasın bebişeee :KK52:
bak geçmeye başlıyor sanırım...
benim de bazen içim bulanıyor gibi oluyor ama iştahımı kesicek kadar değil
bu iştah zor kesilir :KK1:
bnm ıstahım kesıldıyse senın hayli hayli keslr ama ksilmesn ınanılmaz zor bsy o bulantı kokmayan seye bıle kokuo dıosun dusunsene ıgrenc bır durum bnm hala gecmedi ama hafıfledı

bi şey itiraf edeyim mi?
Eminim hazırsındır arkadaşım. En iyi anne olacağına eminim. Rabbim onu sana verdiyse mutlaka bir sebebi vardır. Bu da çok normal. Sonuçta hayatın değişecek ve her değişim ilk başta insanı korkutuyor. zamanla alışıyoruz ve seviyoruz ama:KK16:

Avatarın çoook tatlıııı.. Senin minnoş gagada geliyooo:KK49:

:KK3::KK3: kv ye gel sallıyoruz, havalar güzel köyde süperdir; kalsın kalabildiği kadar hatta.... :KK1: inşallah görümcen de sabırlarınız zorlamaz... iş buyurmayı unutma, yoksa yapmıyo senin görümceee :KK1:

aman canım panik yapma yahu.... temmuzda ilk tüp bebek denememde hamile kalan bir arkadaş da sezeryanla yaptı, ikizdi ve çok küçük doğdu yavrucaklar kızı 1200 gr, oğlu 750 gr dı. eve çıkmış kızı oğlunun da durumu oldukça iyiymiş sağlıkla evine gelecek inşallah oğlu da.... demem o ki Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin...:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

hadi sen hamilesin ve plojonun sözlerine gözlerin doluyo, bana noluyoooo:KK43::KK43::KK43: kesinlikle iyiki melekleriniz sizlerle.... anneliğe de hamileliğe de hazır değilsen bile bebiş hazırlar ki seni....:KK31::KK31::KK31:

yok daha cok yemeyım duba gıbı olurum smdıden zaten vucudum sıstı rahatsz oluyrm:KK52:

Merhaba kızçelerrr:KK8:

Tam tamına 11 sayfa okudum tek tek alıntıladım ama internet sorunu yüzünden hiçbiri yok şimdi:KK53::KK53:

neyse artık aklımda kaldığınca yazıciim bişiler:KK37:

Plojocum Ne kadar ayıp etmiş ekg çeken o kadın. yazık günah hamile kadın karşısındaki. Bazı insanlar çok mutsuz ve başkalarını mutsuz ederek zevk alıyor gerçekten. Kıskanıyordur belki o mutlu değildir sorun yaşıyordur. Ama Allah en kısa zamanda güzel kalpler nasip etsin. Verdiğin tepki çok güzel olmuş ağzına sağlık:KK9: Sezencik ters döndü demek. Sezeryanda bişi anlamıosun. Aslında doğum kısmı daha rahat olabilir. Ablam 2 doğumu da sezeryan yaptı normal yapamamm ben valla iyiki sezeryan var der durur:KK9:

Prensescim bulaşık makinesi için ters dönen şeyi ben de kullandım. Ama çamaşır makinesi için kullanmadım. Bir de Türkiyedeki su kireçli değilmiş. Buraya gelince onu anladım. Ketıl attık 1 tane 2 kere su kaynatmıştım:KK53: Musluk suyundan çay yaptım 1 kerede bulamaç gibi birşey oldu. Herşeyi içme suyuyla yapıyorum artık.

asencim limonlu suyla kaynatma fikri harika:KK9: ben attım ketılı. Ama arada bir kür yapmakta fayda var.

Sivitcim amanin ne hamarat kızsın sen yaa:KK9: hamur mu kızarttın yoksa kahvaltı yanına?:KK56: Bayılırımmm şahane olur :KK52: Bu arada bankacılar ters oluyor evet ama mecburlar. O kadar matematik para hesabı ve stres çekmek çok zor. Annem emekli bankacı. Ben de yakın meslekteyim. Ondan çok alttan almamak gerektiği konusunda tamamen katılıyorum. İnsanlar olmadık şeyler istiyor ve buna hakkı olduğunu düşünüyorlar.

Amayaa Harika bilgiler verdin gene. Doktor gibi olmuşsun valla:KK9:

Majorcüm kaynananın gitmesi harikaa:KK52::KK52::KK8::KK8:

Damlaçikolata aa doğumlar başladı bile mii?? Hadi hayırlısı sular seller gibi geçecek işallah bu dönem.

aa nasıl öyle oranın sularııı :KK53:
nerdeyse musluktan kireç akıcak heralde :KK9:
bu arada annen emekli bankacı mııııı :KK52:
sanırım önceden daha da zormuş bankacılık bizim emekliliğ yakın ablalar anlatırdı eskiden gecelere kadar kalırdık
çocuklarımız bize hasret büyüdü diye..
şimdi biraz daha kolay sanırmm..
senin iş başvuruları ne oldu haber var mı?

bece de iyiki diyorum hamilelik 9 ay :KK1:
bence benim bu gelgitler hormon değişiminde..bi garip ruh halindeyim :KK31:

X