Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
yaa evet bı kac sokak var aramzda esım ozellıkle annemlere yakın olsun ıstemstı acıl durum olursa kosan bırılrı olsun diye bn basta uzaklasmak ıstemstm ama smdı esıme hak verıyorum akıllı bıdıgım benım annemde guzel seyler yaptkca cagırıo ben her seyı yıemıorm mıdem almıo ama en azından benım yuzumden evde peynr ekmek yıen esım ıcınsuper degısıklık oluo hatta bugunde dedm kı annem cagrdı menu super dıe ondan olleyyyy dıe bı ses geldi bn kıyamm ki ona yoksa peynr ekmek domates zeytne talıptı

prenses liste çok iyi olmuş
sen bir harikasın

çıtırcık ben çalıştırmıştım. sıvı bir şeydi yarım litre kadar galiba makinan içine ters koyup boş olarak çalıştırıyorsun.
bulaşıkların çizilmesine engel oluyormuş.

teşekkür ederim majorcumm sizler harikasınızz

:26::26: camasır mak. tabletmı o makına bosken mı kullanılıo anaaaaaa ben mak alırken bıtane cıkmstı ıcınden bnde tablet detrjandr dıe onla camasr yıkamıstım sımdı yanlımı olmus oldu

Miden hassasmia canim benimde oyledir aslinda.. koydum ben yemegimi kuru fasulye pilav dunden corbada var yeter valla amannn...

Ben ilk 4 ay hic bisi yapmadim mutfaga giremedim canim aen ne kadarliksin bilmiyorum. Su anda cok hoşlamiyorum ama mecburen kocamada yazik be aylarca yumurta yedi yazik kiyamam ona yaaa :)

:26::26: camasır mak. tabletmı o makına bosken mı kullanılıo anaaaaaa ben mak alırken bıtane cıkmstı ıcınden bnde tablet detrjandr dıe onla camasr yıkamıstım sımdı yanlımı olmus oldu

içinden cıkan deterjanları bnde kullandm sankii üzerinde yazdığı şekilde ama hatırlamıyorum hiçç

Ben ilk 4 ay hic bisi yapmadim mutfaga giremedim canim aen ne kadarliksin bilmiyorum. Su anda cok hoşlamiyorum ama mecburen kocamada yazik be aylarca yumurta yedi yazik kiyamam ona yaaa :)

fena mı canım protein almış bol bol şaka bi yana ben de üzülüyorum valla eşim için ama kv ile aynı apart. oturuyoruz her gün pişirdiğinden getiriyo bazen eşim dışardan getiriyo idare ediyoruz işte. 14 haftalığım canım.

Sorma o kadar protein aldi ama zayıflamış ti garibim:) ohh valla ayni apt de mis kv dicem ama senin memnun oldugunu pek sanmıyorum:) genede iş yapıyormuş ama bak :) benim annede uzak kv dede. 14 haftalikken ben nete falan nerde gircm surunuyordum hastanelerde. HalimiZe sukur canım.

Ben canim..Sakaryadayim merkezde..Sapanca cok yakin cok gidip geliriz..

ya bir mekan sorucam da gülüzar bahce dıe ben ınt. buldum cok begendm ama gercekte nasıldr tavsıye almak ıstıyordum da hafta sonu brunch rezervasyonu yaptrdm guzel degılse ıptal edıcem bilirmsn orayı

ayy başlarda hiç memnun değildim çok sinirleniyodum ama şimdi işime yarıyo cidden yemek konusunda özellikle bebek işe yaradı anlıcağın sonrasında nolur bilemicem çok şükür hastanelik olmadım ben ama benim tansiyon sorunum başladı 4. ayda kusmalarım başladı ama çok şükür idare ediyorum işte

Sezen hanim yaramazlik yapmis teyzeleri..
Haftalardir bas gelisti..
Makat gelismis suan..
Ptesi gecesi dönmüs demek,cok zorlamisti beni..
O sabahin huznu bundanmis herhalde..

Tahliller vs halledildi,cuma ya da ptesi anesteziyle gorusecez..Gün belirlenecek..

O zamana kadar tekrar donmezse sezeryan olacak..

ya bir mekan sorucam da gülüzar bahce dıe ben ınt. buldum cok begendm ama gercekte nasıldr tavsıye almak ıstıyordum da hafta sonu brunch rezervasyonu yaptrdm guzel degılse ıptal edıcem bilirmsn orayı

Ismi yabanci degil ama gittigim bi yer degil..belli eder ama kendini nettede..
SaSa cok guzeldir ama haftasonu hava nasil olur,rezervasyonlar nasil bilmiyorum biz direk gittigimiz icin..

annesi ters mi dönmüş yani geçen gün söylemiştin çok oynadı diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…