- 7 Eylül 2012
- 5.687
- 6.395
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #9.581
yaa evet bı kac sokak var aramzda esım ozellıkle annemlere yakın olsun ıstemstı acıl durum olursa kosan bırılrı olsun diyeTelefonda çok kötü oluyor. Bir de tüm herkesde benim nickim çıkıyor benim telimde garip bişi
Valla hamiş topiği oldu burası
Harikasın Prenses Ellerine sağlık. ''yapım aşamasında'' Şahane
Pfff gerçekten yemek yapmayı severim ama her akşam ne yemek yapsam demek can sıkıcı. Ama olsun benim kocam pek sebze falan yemez. Ona daha pratik seveceği şeyler yapıp koyuyorum önüne. Zamanla daha sağlıklı beslenir diye umuyorum.
Annelerin yakın olması ne büyük şans bu anlamda. Bir de sen hamişsin diye onlara yemeğe gitmene daha da sevinirler.
Evet alışverişi kocayla yapmak güzel oluyo. tek başına çok zor.
Bu arada çamaşır makinenizi boş kireç çözen tabletle çalıştırdınız mı?? Ben bişi aldım ama tam ne anlamadım. Ama sanırım makineye boş atılıp onla çalıştırmam lazım. Buranın da suyu aşırı kireçli.
prenses liste çok iyi olmuş
sen bir harikasın
çıtırcık ben çalıştırmıştım. sıvı bir şeydi yarım litre kadar galiba makinan içine ters koyup boş olarak çalıştırıyorsun.
bulaşıkların çizilmesine engel oluyormuş.
ne yapıcam bilmiyorum kii eşim hala uyuyor bi uynsındaa markete gidelim dicemm..belki annemlere yada annenlere gidelim der
calgon ve yumusatıcı almam lazm çamaşır mak.açamıyorumm.. hafta sonu düğnlerden alışveriş yapamdık
sen hamileyken kokuyo diyorsunn ben değilken kokuya dayanamıyorumm..
2ay önce kv.leerde çiğ yumurta koktu içeri kaçtım kv.de hamile mi diye soruyormuşş hamile kalınca ne oluck durumum bilemiyormm
yemeğe ne pişircenn
ahahahha güldürdün vallaayapım aşamasında
ayy yine maşallah yemek yapıyosun canım ben 7. haftadan beri yapmıyorum dün bi de üstüne yemekli misafirim vardı kv yi çağırdım geldi yaptı yemeklerimi o yaptı ama sanki ben yorulmuşum gibi bi haldeydimbi de üstüne mutfak dolaplarımı silmeye başladı silme yorulma falan diyorum ama içimden seviniyorum dolaplarım temizleniyo diyo hamilelikte hiç silmedim
bebiş geliyo da kv ile aramız düzeldi biziminşallah doğurmak nasip olursa ilk torun olacak o yüzden bu ilgisi ben de accık kullanıyorum
:26::26: camasır mak. tabletmı o makına bosken mı kullanılıo anaaaaaa ben mak alırken bıtane cıkmstı ıcınden bnde tablet detrjandr dıe onla camasr yıkamıstım sımdı yanlımı olmus oldu
içinden cıkan deterjanları bnde kullandm sankii üzerinde yazdığı şekilde ama hatırlamıyorum hiçç
acaba o deterjanın kullanım seklı nasıldı ben bıldgn beyazları yıkadm hemde yakın tarıhte
içinden cıktıgını hatırlıyorum ama nasl kullandım hiç hatırlamıyorum inan kiii
boşver sende takma olan olmuş
Ben ilk 4 ay hic bisi yapmadim mutfaga giremedim canim aen ne kadarliksin bilmiyorum. Su anda cok hoşlamiyorum ama mecburen kocamada yazik be aylarca yumurta yedi yazik kiyamam ona yaaa :)
fena mı canım protein almış bol bolşaka bi yana ben de üzülüyorum valla eşim için ama kv ile aynı apart. oturuyoruz her gün pişirdiğinden getiriyo bazen eşim dışardan getiriyo idare ediyoruz işte. 14 haftalığım canım.
sapanca cıvarı oturanlar varmıydı:26:
Ben canim..Sakaryadayim merkezde..Sapanca cok yakin cok gidip geliriz..
Ben canim..Sakaryadayim merkezde..Sapanca cok yakin cok gidip geliriz..
Sorma o kadar protein aldi ama zayıflamış ti garibim:) ohh valla ayni apt de mis kv dicem ama senin memnun oldugunu pek sanmıyorum:) genede iş yapıyormuş ama bak :) benim annede uzak kv dede. 14 haftalikken ben nete falan nerde gircm surunuyordum hastanelerde. HalimiZe sukur canım.
ya bir mekan sorucam da gülüzar bahce dıe ben ınt. buldum cok begendm ama gercekte nasıldr tavsıye almak ıstıyordum da hafta sonu brunch rezervasyonu yaptrdm guzel degılse ıptal edıcem bilirmsn orayı
Sezen hanim yaramazlik yapmis teyzeleri..
Haftalardir bas gelisti..
Makat gelismis suan..
Ptesi gecesi dönmüs demek,cok zorlamisti beni..
O sabahin huznu bundanmis herhalde..
Tahliller vs halledildi,cuma ya da ptesi anesteziyle gorusecez..Gün belirlenecek..
O zamana kadar tekrar donmezse sezeryan olacak..