Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .

hayırlısı inş. cnm belki beklemez o kdr geliveriri hemen..sezen ve sen iyi ol da...

ters mi dönmüş ??? hyrlısı plojom sezeryamda olsa kavus artk sezenine elleri yumuk yumuktur şimdi onun...

Ismi yabanci degil ama gittigim bi yer degil..belli eder ama kendini nettede..
SaSa cok guzeldir ama haftasonu hava nasil olur,rezervasyonlar nasil bilmiyorum biz direk gittigimiz icin..

sasa mı oraya bakamdm dur bıde oraya bakım bu hafta sonu soguk olcakms hava sanırım olmadı haftaya ertelrmde bnm ıcın mekan onemlı ya

oyy maşallah canım sonuna gelmişsin, darısı bizlere inşallah hayırlısıyla kucağına aırsın inşallah

Canim gecmis olsun... ahh işte bende bundn korkuyorum yaaa hersey normal giderken bi anda sezeryan. Allh yardimcin olsun sağlıkla gelsin inaallh kuzucun.
meerhaba kızlar banada yer varmı :)

Hoşgeldin ... herkese yer var :)

Canim gecmis olsun... ahh işte bende bundn korkuyorum yaaa hersey normal giderken bi anda sezeryan. Allh yardimcin olsun sağlıkla gelsin inaallh kuzucun.

Hoşgeldin ... herkese yer var :)

kızlar şimdi bişey sorucam yumurtalık çatlatma iğnesi vuruldum ama aynı zamandada soğan kürünü yapsam sıkıntı olurmuki bilen varmı acaba buarada bende 2 aylık gelinim :)

bende bunalıyorum nenacık yaaaa.... güneşi göresim var

yaaaaaa yazık ama size yaaaaa.... neyse ki kavuşmuşsunuz, yazın bol bol kolkola gezersiniz artık teyzelerde görür

yapım aşaması gerçekten orjinal olmuş canım... inşallah ben talebimi bildirdim yapılıyo yavaş yavaş gebiş topiği olmuşuz ya kız.... inşallah bize de bulaştırsın bu hatunlarrrr

hayırlısı nasılsa öyle olsun kuzum, doğum zor bi durum vesselam.... geçen gece nerden estiyse videolarını izledim ve de korktum azcık gerçi benim eğer Rabbim nasip ederse sezeryan olmak zorunda karnımı kestiklerinden miyomlarım için.... bundan ötürü her hamileliğim sezeryanla son bulcakmış, onun da videolarına baktım ama o da zor gibi... gerçekten cennetin neden annelerin ayakları altında olduğunu anlamak zor değil, doğum yeterli sebep bence sezen de kolaycacık ve güzelce gelsin, sezeryanla yada normal.....

kızlar şimdi bişey sorucam yumurtalık çatlatma iğnesi vuruldum ama aynı zamandada soğan kürünü yapsam sıkıntı olurmuki bilen varmı acaba buarada bende 2 aylık gelinim :)
yumurtaçatlatma iğnesini ne zaman vuruldun? bunun önemi var kürler açısından... ben varım canım, tüp bebek tedavisi görüp kürler de yaptığımdan az buçuk bilgim var gibi

Canim ben bilemiyorum o kürleri falan. Ama daha igne icinnkur icin falan cok erken diilmi ki 2 ay yani. Bi 6 ay falan deneseydinz olmuyor diye nerdn cikardinZ ki anlamadm.

Canim ben bilemiyorum o kürleri falan. Ama daha igne icinnkur icin falan cok erken diilmi ki 2 ay yani. Bi 6 ay falan deneseydinz olmuyor diye nerdn cikardinZ ki anlamadm.

ben adet düzensizliğinden gittim canım yumurtalık zamanında çatlamıyo falan dedi aklıma ilk gelen bebeğimde olmaz yada çok sıkıntılı olur dedim doktorlakonuştuk ailemden uzağım yalnızım eşim çok sık nöbete kalıyo kimsem yok bi bebeğim olsun hem bana eş olur hemde istiyorum artık yaş oluyo 25

Anaaa ne cok ortak noktamiz varmis bende ailemdn uzagim esimin nobetli bi mesleği var. Nr iş yapio ki senin esin? He ya bende bi dogursm geceleri esim yokken sikilmam diyorum. Gecmis olsun bu arada. Ins en kisa zamnda bebiş gelir

Anaaa ne cok ortak noktamiz varmis bende ailemdn uzagim esimin nobetli bi mesleği var. Nr iş yapio ki senin esin? He ya bende bi dogursm geceleri esim yokken sikilmam diyorum. Gecmis olsun bu arada. Ins en kisa zamnda bebiş gelir

:) askeri personel eşim ailem Angarada biz diyarbakırdayız çok zor oluyo ilk defa uzağa çıktım evlenmeden önce bi kaç yıl istemem çocuk diyodum ama buraya gelince çok istekli hale geldim eşimde aynı durumda çok sağol canım senin eşin ne işle meşgul Allah isteyenlere nasip etsin inş bebiş

iğneyi 3 gün önce vuruldum canım

kürlerle her hangi bir tedavi yada iğne-ilacı aynı anda kullanma.... soğan kürü dediğin rahmin temizlenmesi kist vs. varsa bunlardan arınmak için kullanılır. ama sen zaten çatlatma iğneni yeni olmuşsun ki zaten 36 saat içerisinde tamamen çatlayarak herhangi bir ilişki de döllenmeye yardımcı olacaktır. şimdi soğan kürünü yaparsan Allah korusun oluşmaya çalışan emriyoyu vücut dışarı atmaya çalışır. o yüzden en az 2-3 hafta daha bekle... neden 2-3 hafta, çünkü yumurta döllenir ve rahme tutunursa en erken kanda bu zaman zarfında görünür canımcım. eğer gebelik oluşursa regl olmazsın zaten(ender durumlarda regl olunabiliyor, üstüne görme diye tabir ediliyor) ve kan testi ile bunu öğrenirsin böylece soğan kürüne ihtiyacın kalmaz. ancak eğer gebelik oluşmazsa ondan sonra soğana başvur. henüz zaten yumurtayı döllenmeye hazırlamışsın...

bir de doktora gittiğinde sadece muayene mi oldun yoksa kan testleri de yaptırdın mı bu da önemli. hormonal testlerimiz durumumuz hakkında bilgi verir. eğer kan testi yaptırdıysan onların sonuçlarını yaz, ona göre bi durum değerlendirmesi yapalım tatlım

tabi benim sözlerim doktorların sözlerinden önde değil... mutlaka doktor tavsiyelerinize harfiyen uyun.... biliyorum doktorlar bu kürlere hiç anlayışla yaklaşmıyorlar....

teşekkür ederim tatlım :) muayeneyle birlikte kan tahlilleride yaptı ve guatr çıktı üstelik :) hormonlar hakkında bşy demişti ama şuanda hatırlayamıyorum

Benimde canim eşim aynen. Bizde su an konyadayiz seneye bi Doğu yapalim diyoruz artik:)) buraya gelin geldim ben zor oluyor valla aile olmayinca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…