- 29 Temmuz 2013
- 5.323
- 2.804
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #9.601
Sezen hanim yaramazlik yapmis teyzeleri..
Haftalardir bas gelisti..
Makat gelismis suan..
Ptesi gecesi dönmüs demek,cok zorlamisti beni..
O sabahin huznu bundanmis herhalde..
Tahliller vs halledildi,cuma ya da ptesi anesteziyle gorusecez..Gün belirlenecek..
O zamana kadar tekrar donmezse sezeryan olacak..
Makat gelismis suan..
Tahliller vs halledildi,cuma ya da ptesi anesteziyle gorusecez..Gün belirlenecek..
Ismi yabanci degil ama gittigim bi yer degil..belli eder ama kendini nettede..
SaSa cok guzeldir ama haftasonu hava nasil olur,rezervasyonlar nasil bilmiyorum biz direk gittigimiz icin..
Makat gelismis suan..
meerhaba kızlar banada yer varmı :)
Canim gecmis olsun... ahh işte bende bundn korkuyorum yaaa hersey normal giderken bi anda sezeryan. Allh yardimcin olsun sağlıkla gelsin inaallh kuzucun.Sezen hanim yaramazlik yapmis teyzeleri..
Makat gelismis suan..
meerhaba kızlar banada yer varmı :)
hoşgeldiiinnn tabikiii topiğimizzz herkezee acıkk
Canim gecmis olsun... ahh işte bende bundn korkuyorum yaaa hersey normal giderken bi anda sezeryan. Allh yardimcin olsun sağlıkla gelsin inaallh kuzucun.
Hoşgeldin ... herkese yer var :)
Heyyyyy gunaydin millettt nqpiosunzzz bakalimmm ben ilac iciyrm bulantlarm hafifledi cok sukur saglik gbisi yok vallahi :))aramiza yeni gelin gelms hg mis ben hic aglamamistm ne salagin yaaa kina nikah hic bsyde aglamadm belime kusak baglanrken bile aglamadm ki ben cok sulu gözlüyumdr hayrt bana hele balayinda ailem aklima bile gelmedi sevglmle mutluluk kervanina grmsym 5sene snra evlennce ole oluo demekki ahahaha o gunler aklima geldi ne cabuk gecti 7.5ay vayyy beeee smdi bebisim bile gelio oturup smdi aglicam esas smdi duygusallastm malum hamilelik hormonu insana sacma sapan syler yaptrio bu ara icindr sikilio hep kotu bsy olcakms gbi hatta dun cok durgundm Güle medim hic istanbulda hava da berbat iyice daraliyorum :)))ay kafa utuledm sorryyyyy
yaaaaaa yazık ama size yaaaaa....Ayy kızlar size çok alıştımm. Her sabah kahvaltı edip bilgisayar açıp benim kızlar ne alemde diye merak ediyorum.
Tam bilmiyorum aslında. Haftasonları eşimin oburluğundan kaynaklı ''insan'' gibi yemek yemediğimiz için herşey dokunmuş olabilir
Ama haftaiçi sebze yapıyorum ve sağlıklı besleniyorum. Hem kilo alıcam hem allerji falan yapıyor yani dikkat etmek lazım.
oohhh hamilelik en başlarda en çok uyku yapıyor sanırım. Uyu aşer.. Valla tadını çıkar bugünlerin ne güzel hertürlü kapris serbest bu zamanda bize
5 hafta sonra test negatif mi çıktıııAAA çok enteresan...
Merhaba hoşgeldin. Ben teorikte 7,5 aylık evliyiyim ama pratikte 6 haftalık diyelim :) Eşim yurtdışında yaşadığı için balayı sonrası döndü ve vize evrak derken evliliğimizin 6. ayında kavuşabildik. Ben de o kadar beklememe, sabretmeme ve vize çıkmadığı hergün söylenmeme rağmen buraya gelince çok hüzünlendim. Anne evinden ayrılmak insana koyuyor. Alıştığın düzen bozuluyor çünkü. Ama şimdi alıştım. Annemi de özledim tabiki ama burdaki hayatımdan memnunum. Sen de zamanla kendi evinde daha mutlu olacaksın. Ev işlerini senin yapman zor geliyor başta ama senin evin ister yap ister yapma karışan yok söylenen yok. Yemek içinde öyle. Birde eşinle ilişkinde zamanla oturuyor. Daha da güzel bir hal alıyor. Evlilik doğru insanla çok güzel birşey. Allah sağlık sıhhat ve mutlu huzurlu yuva nasip etsin..
Anneler ne kadar kutsal... Çocuk için neler çekiliyor.. Neyse son aylar artık az daha sabır
Ben de kınada ve düğünde ağlamadım. Ama sabah evden gelin almaya geldikleri zaman apartman kapısının önünde anneme sarılıp salya sümük ağladım. Hem ağlarım hem giderim misali
İşin komik tarafı da var bizde. Sabah gelin almaya geldiler davul zurna pazar sabahı. Herkes cama çıktı uyandı. Duymayan görmeyen komşu kalmadı kısaca. Düğün oldu. 1 haftada balayı derken ben 1 hafta sonra elimde bavulum anne evine geri döndüm
Herkes şoktaa!!! Tabi kimse bilmiyor eşimin yurtdışına geri döndüğünü. Anneme imalı laflar. ''Sizin kızı mı gördük acaba yoksa başkasımıydı ee o daha yeni evli ne işi var burda'' falan demeler. Bir de ben 6 ay kalınca artık soramayan ve işin aslını öğrenemeyen teyzeler bana baya ağlamaklı bakıyorlardı
bu kadar bolluk içindee hamişlerin arasında kaldık...
amayaa ve bana da nasip olsun tez zmnda en sağlıklı şekilde inş.
topikte herkez hamiilee maşallahh
gelinler___________durum
plojoo _____________hamile
nena ______________hamile
svit________________hamile
damlaçikolata _______hamile
pembegelin_________hamile
istahsıztospa________hamile
esraaydogan________hamile
amayaa ___________ yapım aşamasında
ayprensessi ________ beklemede
major _____________istemiyor
asen ______________istemiyor
deva ______________istemiyor
çitircik _____________istemiyor
maşallahh
inşallah atlammısımdır ve yanlış yazmamısımdırr
Makat gelismis suan..
yumurtaçatlatma iğnesini ne zaman vuruldun? bunun önemi var kürler açısından... ben varım canım, tüp bebek tedavisi görüp kürler de yaptığımdan az buçuk bilgim var gibikızlar şimdi bişey sorucam yumurtalık çatlatma iğnesi vuruldum ama aynı zamandada soğan kürünü yapsam sıkıntı olurmuki bilen varmı acaba buarada bende 2 aylık gelinim :)
yumurtaçatlatma iğnesini ne zaman vuruldun? bunun önemi var kürler açısından... ben varım canım, tüp bebek tedavisi görüp kürler de yaptığımdan az buçuk bilgim var gibi
kızlar şimdi bişey sorucam yumurtalık çatlatma iğnesi vuruldum ama aynı zamandada soğan kürünü yapsam sıkıntı olurmuki bilen varmı acaba buarada bende 2 aylık gelinim :)
Canim ben bilemiyorum o kürleri falan. Ama daha igne icinnkur icin falan cok erken diilmi ki 2 ay yani. Bi 6 ay falan deneseydinz olmuyor diye nerdn cikardinZ ki anlamadm.
kızlar şimdi bişey sorucam yumurtalık çatlatma iğnesi vuruldum ama aynı zamandada soğan kürünü yapsam sıkıntı olurmuki bilen varmı acaba buarada bende 2 aylık gelinim :)
ben adet düzensizliğinden gittim canım yumurtalık zamanında çatlamıyo falan dedi aklıma ilk gelen bebeğimde olmaz yada çok sıkıntılı olur dedim doktorlakonuştuk ailemden uzağım yalnızım eşim çok sık nöbete kalıyo kimsem yok bi bebeğim olsun hem bana eş olur hemde istiyorum artık yaş oluyo 25
Anaaa ne cok ortak noktamiz varmis bende ailemdn uzagim esimin nobetli bi mesleği var. Nr iş yapio ki senin esin? He ya bende bi dogursm geceleri esim yokken sikilmam diyorum. Gecmis olsun bu arada. Ins en kisa zamnda bebiş gelir
iğneyi 3 gün önce vuruldum canım
ben adet düzensizliğinden gittim canım yumurtalık zamanında çatlamıyo falan dedi aklıma ilk gelen bebeğimde olmaz yada çok sıkıntılı olur dedim doktorlakonuştuk ailemden uzağım yalnızım eşim çok sık nöbete kalıyo kimsem yok bi bebeğim olsun hem bana eş olur hemde istiyorum artık yaş oluyo 25
kürlerle her hangi bir tedavi yada iğne-ilacı aynı anda kullanma.... soğan kürü dediğin rahmin temizlenmesi kist vs. varsa bunlardan arınmak için kullanılır. ama sen zaten çatlatma iğneni yeni olmuşsun ki zaten 36 saat içerisinde tamamen çatlayarak herhangi bir ilişki de döllenmeye yardımcı olacaktır. şimdi soğan kürünü yaparsan Allah korusun oluşmaya çalışan emriyoyu vücut dışarı atmaya çalışır. o yüzden en az 2-3 hafta daha bekle... neden 2-3 hafta, çünkü yumurta döllenir ve rahme tutunursa en erken kanda bu zaman zarfında görünür canımcım. eğer gebelik oluşursa regl olmazsın zaten(ender durumlarda regl olunabiliyor, üstüne görme diye tabir ediliyor) ve kan testi ile bunu öğrenirsin böylece soğan kürüne ihtiyacın kalmaz. ancak eğer gebelik oluşmazsa ondan sonra soğana başvur. henüz zaten yumurtayı döllenmeye hazırlamışsın...
bir de doktora gittiğinde sadece muayene mi oldun yoksa kan testleri de yaptırdın mı bu da önemli. hormonal testlerimiz durumumuz hakkında bilgi verir. eğer kan testi yaptırdıysan onların sonuçlarını yaz, ona göre bi durum değerlendirmesi yapalım tatlım
tabi benim sözlerim doktorların sözlerinden önde değil... mutlaka doktor tavsiyelerinize harfiyen uyun.... biliyorum doktorlar bu kürlere hiç anlayışla yaklaşmıyorlar....
:) askeri personel eşim ailem Angarada biz diyarbakırdayız çok zor oluyo ilk defa uzağa çıktım evlenmeden önce bi kaç yıl istemem çocuk diyodum ama buraya gelince çok istekli hale geldim eşimde aynı durumda çok sağol canım senin eşin ne işle meşgul Allah isteyenlere nasip etsin inş bebiş