- 5 Mayıs 2014
- 351
- 62
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #9.621
Benimde canim eşim aynen. Bizde su an konyadayiz seneye bi Doğu yapalim diyoruz artik:)) buraya gelin geldim ben zor oluyor valla aile olmayinca.
mesaj kutuna bakarmısın canım, çıkmam lazım daha uzun yazamıyorum o yüzden....teşekkür ederim tatlım :) muayeneyle birlikte kan tahlilleride yaptı ve guatr çıktı üstelik :) hormonlar hakkında bşy demişti ama şuanda hatırlayamıyorum
aynen çok zor canım düğünüm oldu ertesi gün çıkıp geldik burayapsikolojim bozuldu tek olunca şimdidebebeğe sardım olur inş umud ediyorum :) bizde bu ay bi konya yapalım diyoruz gezmek için
Bende cok zorlandim valla canim 1 yil oldu işte alıştım ama konu komsu vs.. sindide bebek telaşı ins bi an önce olur seninde kafan dagilir. Buyrun gelin konya güzel ama ben cok sıkıldım konyadan gidesim var
inş olur canım eşim şimdiden oğlum olacak olursa diyo kıyamamm çok hevesleniyoben halaa zorlanıyorum kimseler yok ne bi komşu ne bi arkdaş gelince görüşürüz kafa dağıtırız
annesi ters mi dönmüş yani geçen gün söylemiştin çok oynadı diye.
hayırlısı inş. cnm belki beklemez o kdr geliveriri hemen..sezen ve sen iyi ol da...
ters mi dönmüş ??? hyrlısı plojom sezeryamda olsa kavus artk sezenine elleri yumuk yumuktur şimdi onun...
sasa mı oraya bakamdm dur bıde oraya bakım bu hafta sonu soguk olcakms hava sanırım olmadı haftaya ertelrmde bnm ıcın mekan onemlı ya
oyy maşallah canım sonuna gelmişsin, darısı bizlere inşallahhayırlısıyla kucağına aırsın inşallah
Canim gecmis olsun... ahh işte bende bundn korkuyorum yaaa hersey normal giderken bi anda sezeryan. Allh yardimcin olsun sağlıkla gelsin inaallh kuzucun.
Hoşgeldin ... herkese yer var :)
bende bunalıyorum nenacık yaaaa.... güneşi göresim var
yaaaaaa yazık ama size yaaaaa....neyse ki kavuşmuşsunuz, yazın bol bol kolkola gezersiniz artık teyzelerde görür
yapım aşaması gerçekten orjinal olmuş canım... inşallah ben talebimi bildirdim yapılıyo yavaş yavaşgebiş topiği olmuşuz ya kız.... inşallah bize de bulaştırsın bu hatunlarrrr
hayırlısı nasılsa öyle olsun kuzum, doğum zor bi durum vesselam.... geçen gece nerden estiyse videolarını izledim ve de korktum azcıkgerçi benim eğer Rabbim nasip ederse sezeryan olmak zorunda karnımı kestiklerinden miyomlarım için.... bundan ötürü her hamileliğim sezeryanla son bulcakmış, onun da videolarına baktım ama o da zor gibi... gerçekten cennetin neden annelerin ayakları altında olduğunu anlamak zor değil, doğum yeterli sebep bence sezen de kolaycacık ve güzelce gelsin, sezeryanla yada normal.....
Oyle tabi plojocum..nasip valla bende normal istiyorum ama sezeryanada cok karsi diilim sonucta insanin elinde olmuyor bazen. Bu hastane calisanlarinada bende ayar oluyorum. Gecenlerde enfeksiyondan yattim bende doktorum gece araliklarla nst çekilsin dedi ebe gece 12 de götürdü beni nst bagladi gitmiş uyumuş paraladim bende valla bide ozel yani devlet olsa mahfolmusuz..!!
Kuzuuumm sezos yoksa yaramaz bi cocukmu olacak
Saka bi yana benim kuzenimin esi de sezeryan oldu ama suan birseyi yok masallahi vaar
hic kafani takma kuzumm sen pozitif bi insansin kiii herseyi atlatirsiin
Bu arada cok da iyi yapmissin ekg ceken kadina zaten insanlar gergin oluyo hastaned sen komsinki milleti azarliyosun demi
Azarlamistir bashekim onuu
Canlar ne cok yazmissinizz yahuuu hepsini usenmeden okusum amaaa hepsini unuttum
En sonda oldugu icin aklimda bi tek plojo kaldi
Bence o insanlarıda bu kadar cesaretlendiren şey,kimsenin tepki vermeyişi..
Herkes azcık dişini gösterse kendilerine gelirler biraz..
4 kişi ya ve biri acilen doğuma alınacaktı,kadın tabi ki telefonuyla ugrasacak,kaptı elinden telefonu biz seni öne aldık bide telefonla ugrasıyorsun dedi kadına.Zaten ordan kıl olmuştum! Hadsiz! Hala kızıyorumm..
Yaramaz yaramaz olsun dedim aldım payımı :)
Sezen pabucu yarım dedikk ondanda aldım payımı,inat etti :)
Doğduktan sonra beni nasıl evirip cevirecek meraktayım
oyyyhhh içim şiştii eşim gs-es maçı izliyor tuturdu cips diyee dur bitsin diyorum bitmiyorrr yazıp öyle gideyim dedimm bn okurken bişi kalmıyorr
amayaa inş canm sıra bizdedir artık..topiğimizin dr.sun maşallah
plojo tabikii dönemsi gerekir Allah korusun ayaklarından doğamaz ztn rabbim öyle yartmış bizi ama sanki daha önce dönmüş olması gerekmiyormuyduu???
yanlış bilmiyorsam döndükten 7gün sonra fln normal doğum başlıyor:26:
sesini çırcaksn bncede herkez sustuğu için sesleri cıkıyor..kv. dra gitiğinde bnde sinirlenip girmiştim dr.un yanına dalgamı geçiyonuz diyee
abinin yanına gitmek iyi firirmiş annende gelsin hattaa
svitt bencede kullanmalısın calgon bi ketılın içine bak neler varr
yaa daha önce demiştim yaa bulaşık mak. detarjanı eritmiyor bazen kapagı bile acılmıyor 4 kez açtım erimedi ya deli oldummm başım ağrıdı sinirden kullanmıcam bu tabletleri jel alcam o olcak
iyiki sesini çıkarmışın canım ya ben de rahatladım burda..
ben de bankaya başlamadan sessiz sakin hakkını pek arayamayan bi kızçeydim..
ilk 1 sene müşterilere her kavgamda ağladım...sonraaaa baktım ki iyiniyeti saflık zannediyor bizim millet şimdi eli maşalı oldum
yine iyi niyetli davranıyorum ama karşılığını alamazsam ben ağlatıyorum onları
aynen prenses ketılın içi feciii
en iyisi alalım kalgon zararın neresinden dönülürse kardır
ben de uzanıcam biraz..yemek bulaşık derken sırtlarım çok fena
yatmadan gelirim kiiii:
al cnm al bn 8aydır kullanıyorum sadece bi kez çalıştırdım kalgonsuzz iyi dinlenmelerr
Canlaaar hemen yazayim kettili limon tuzuyla kaynatinnn pasparlak oluyo ici caydanliklarinizidaaa:))
+1 eklendiiii
gelinler___________durum
plojoo _____________hamile
nena ______________hamile
svit________________hamile
damlaçikolata _______hamile
pembegelin_________hamile
istahsıztospa________hamile
esraaydogan________hamile
amayaa ___________ yapım aşamasında
ayprensessi ________ beklemede
gldngelnck__________beklemede
major _____________istemiyor
asen ______________istemiyor
deva ______________istemiyor
çitircik _____________istemiyor
nası +1 eklendi kız hamile misin???? ama hala beklemede yazıyoooo... noluyo ayollll:18::18::18::18: ayyyy çok heyecanlandım şimdiiiiii