Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Benimde canim eşim aynen. Bizde su an konyadayiz seneye bi Doğu yapalim diyoruz artik:)) buraya gelin geldim ben zor oluyor valla aile olmayinca.

aynen çok zor canım düğünüm oldu ertesi gün çıkıp geldik buraya psikolojim bozuldu tek olunca şimdidebebeğe sardım olur inş umud ediyorum :) bizde bu ay bi konya yapalım diyoruz gezmek için

aynen çok zor canım düğünüm oldu ertesi gün çıkıp geldik buraya psikolojim bozuldu tek olunca şimdidebebeğe sardım olur inş umud ediyorum :) bizde bu ay bi konya yapalım diyoruz gezmek için

Bende cok zorlandim valla canim 1 yil oldu işte alıştım ama konu komsu vs.. sindide bebek telaşı ins bi an önce olur seninde kafan dagilir. Buyrun gelin konya güzel ama ben cok sıkıldım konyadan gidesim var

Bende cok zorlandim valla canim 1 yil oldu işte alıştım ama konu komsu vs.. sindide bebek telaşı ins bi an önce olur seninde kafan dagilir. Buyrun gelin konya güzel ama ben cok sıkıldım konyadan gidesim var

inş olur canım eşim şimdiden oğlum olacak olursa diyo kıyamamm çok hevesleniyo ben halaa zorlanıyorum kimseler yok ne bi komşu ne bi arkdaş gelince görüşürüz kafa dağıtırız

annesi ters mi dönmüş yani geçen gün söylemiştin çok oynadı diye.

Evet o gece yaramazlık peşindeymiş :)

hayırlısı inş. cnm belki beklemez o kdr geliveriri hemen..sezen ve sen iyi ol da...

Dönmeden gelmeye kalkarsa durum vahim :)

inşallah canım :)
Dediğin yere de baktım bence güzeldir,yeri fln iyi çünkü

oyy maşallah canım sonuna gelmişsin, darısı bizlere inşallah hayırlısıyla kucağına aırsın inşallah

Aminn inşallaahh :))

Canim gecmis olsun... ahh işte bende bundn korkuyorum yaaa hersey normal giderken bi anda sezeryan. Allh yardimcin olsun sağlıkla gelsin inaallh kuzucun.

Hoşgeldin ... herkese yer var :)

Ki ben çok istiyordum normal olmasını..Sezeryandanda hep korkmuşumdur ama bişy olur diye ona da alıştırmıştım kendimi hamileliğimde..süpriz oldu :) Sağlık olsunda ne yapalım..

:) ne güzel demişsin..
Valla normalden daha çok stres yaptım bugünden beri..Hayırlısı buymuş..Normal dogumdanda sadece olmadık birşeye sebep olurmuyum acaba diye korkardım,demek ki gercekten böyle olması gerekiyormuş..

Bir deeee ekg de bayanla tartıştım..Benden önce 4 kişiyi azarladı zaten,içimde şişmişti ha ağladım ha ağlayacaktım..Bana da atarlandı hanımefendi,geçtim gittim üstünden :)))

Cıkardım bütün ıvır zıvırı üstümden cektirmiyorum dedim,çekecez mecbur dedi,mecbur değilim sana cektirmeye dedim kalktım,gittim başhekime anlattım,bayan odadan alındı benim ekg çekildi..Sonra o ne oldu bilmiyorum..

Yarın itibariylede abimde kalacaz,her an birşey olursa zaman kaybetmemek adına..Onun bekar evi hastaneye daha yakın :))) Tatilee gidiyoosss Ne yapayım bu da bi bakış açısı

Oyle tabi plojocum..nasip valla bende normal istiyorum ama sezeryanada cok karsi diilim sonucta insanin elinde olmuyor bazen. Bu hastane calisanlarinada bende ayar oluyorum. Gecenlerde enfeksiyondan yattim bende doktorum gece araliklarla nst çekilsin dedi ebe gece 12 de götürdü beni nst bagladi gitmiş uyumuş paraladim bende valla bide ozel yani devlet olsa mahfolmusuz..!!

Kuzuuumm sezos yoksa yaramaz bi cocukmu olacak
Saka bi yana benim kuzenimin esi de sezeryan oldu ama suan birseyi yok masallahi vaar

hic kafani takma kuzumm sen pozitif bi insansin kiii herseyi atlatirsiin
Bu arada cok da iyi yapmissin ekg ceken kadina zaten insanlar gergin oluyo hastaned sen komsinki milleti azarliyosun demi
Azarlamistir bashekim onuu

Canlar ne cok yazmissinizz yahuuu hepsini usenmeden okusum amaaa hepsini unuttum
En sonda oldugu icin aklimda bi tek plojo kaldi

nerdeyse bu gün 1000.sayfayı görcekmişiz maaşallah
gözlerim ağırdı okurken
ben de eve geldim eşime kahvaltı yaparız diye konuşmuştuk hamaratlığım tuttu kendim iş çıkardım hamur mayaladım
mayalanmasını beklerken size yazıyorumm..

aklımda kalanlarrr...

yaaa ben çamaşır makinesi için kalgon kullanmıyorum
kullanmam lazım dimi ki çok kireçli bizim sular:18:
bulaşık makinesi içinde bi kere aldık temizliyiciden finishin di galiba boş çalıştırdık..ama bi işe yaradı mı bilmiyorum
çünkü o zaman sıvı deterjan kullanıdum sonra fairy mucizesini keşfettim
reklam gibi oldu

yeni arkadaşlar da hoşgelmiş herkese kapımız açık kiii

veee PLOJOOO canımm sen zaten hissetmiştin galia Sezenin içeride yaramazlık yaptığını
hiiç canını sıkma benim nerdeyse tüm tanıdıklarım sezeryanla doğum yaptı...
gayet de kolay doğurdular..sonraki bikaç gün dikişlerden sıkıntılı geçer ama annen yanında zaten...
yeter ki sezen gelsin de nasıl gelirse gelsin
hem doğum sancısı çekmiceksin bu da süper yanııı

şimdi sivit gidiyor..acıktımm valla

Bence o insanlarıda bu kadar cesaretlendiren şey,kimsenin tepki vermeyişi..
Herkes azcık dişini gösterse kendilerine gelirler biraz..
4 kişi ya ve biri acilen doğuma alınacaktı,kadın tabi ki telefonuyla ugrasacak,kaptı elinden telefonu biz seni öne aldık bide telefonla ugrasıyorsun dedi kadına. Zaten ordan kıl olmuştum! Hadsiz! Hala kızıyorumm..

Yaramaz yaramaz olsun dedim aldım payımı :)
Sezen pabucu yarım dedikk ondanda aldım payımı,inat etti :)
Doğduktan sonra beni nasıl evirip cevirecek meraktayım

oyyyhhh içim şiştii eşim gs-es maçı izliyor tuturdu cips diyee dur bitsin diyorum bitmiyorrr yazıp öyle gideyim dedimm bn okurken bişi kalmıyorr

amayaa inş canm sıra bizdedir artık..topiğimizin dr.sun maşallah

plojo tabikii dönemsi gerekir Allah korusun ayaklarından doğamaz ztn rabbim öyle yartmış bizi ama sanki daha önce dönmüş olması gerekmiyormuyduu???
yanlış bilmiyorsam döndükten 7gün sonra fln normal doğum başlıyor:26:
sesini çırcaksn bncede herkez sustuğu için sesleri cıkıyor..kv. dra gitiğinde bnde sinirlenip girmiştim dr.un yanına dalgamı geçiyonuz diyee
abinin yanına gitmek iyi firirmiş annende gelsin hattaa

svitt bencede kullanmalısın calgon bi ketılın içine bak neler varr

yaa daha önce demiştim yaa bulaşık mak. detarjanı eritmiyor bazen kapagı bile acılmıyor 4 kez açtım erimedi ya deli oldummm başım ağrıdı sinirden kullanmıcam bu tabletleri jel alcam o olcak

iyiki sesini çıkarmışın canım ya ben de rahatladım burda..
ben de bankaya başlamadan sessiz sakin hakkını pek arayamayan bi kızçeydim..
ilk 1 sene müşterilere her kavgamda ağladım...sonraaaa baktım ki iyiniyeti saflık zannediyor bizim millet şimdi eli maşalı oldum
yine iyi niyetli davranıyorum ama karşılığını alamazsam ben ağlatıyorum onları

aynen prenses ketılın içi feciii
en iyisi alalım kalgon zararın neresinden dönülürse kardır

ben de uzanıcam biraz..yemek bulaşık derken sırtlarım çok fena

yatmadan gelirim kiiii :

al cnm al bn 8aydır kullanıyorum sadece bi kez çalıştırdım kalgonsuzz iyi dinlenmelerr

+1 eklendiiii

gelinler___________durum
plojoo _____________hamile
nena ______________hamile
svit________________hamile
damlaçikolata _______hamile
pembegelin_________hamile
istahsıztospa________hamile
esraaydogan________hamile
amayaa ___________ yapım aşamasında
ayprensessi ________ beklemede
gldngelnck__________beklemede
major _____________istemiyor
asen ______________istemiyor
deva ______________istemiyor
çitircik _____________istemiyor

Canlaaar hemen yazayim kettili limon tuzuyla kaynatinnn pasparlak oluyo ici caydanliklarinizidaaa:))

nası +1 eklendi kız hamile misin???? ama hala beklemede yazıyoooo... noluyo ayollll:18::18::18::18: ayyyy çok heyecanlandım şimdiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…