Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
ee hayatın öyle bi rutinde geçiyo tatlım mecbur her şeyi ona göre düşünüyosun
pembiş benim göbüş çıktı kız bi de salak gibi triplere girdim eşime cinnet getirdim ben ağlama krizine girdim bi yere gidicektik yok bunda karnım büyük göründü yok şişko göründüm yani ne bekliyoduysam hamilesin tabi karnın büyüycek şimdi alıştım zırt pırt aynadan bakıyorum ayy gündüz çok belli olmuyo ama akşam 6 aylık gibiyim
ayy yok ben netten bakıp yapamam illa yanımda biri göstermeli atkı lif örmüşlüğüm var

Orguye sipariş alayim bari
Haydi aplalar 3 lira 5 lira 15 liraa ( bizim pazardaki kumasci gibi bagiricam) :))

aa demek öyle sonradan döllenmede olabiliyor. Ya bu arada ben çin takvimi değilde yumurtlama dönemi takvimi biliyorum. teyzem diyebilceğim kadar yakın biri 2 çocuğunu da onla planlamış. 2side tutmuş dediğine göre.
amin işallah. Eşim istiyor aslında ama ben Allah nasip ederse 1 sene sonra gibi planlıyorum.
off cidden mii yaa? Niye o kadar tuvalet geliyor? Baskı mı yapıyor bebiş?
Evet hem evliliğin tadını çıkarmak için hem alışmak için iyi bir süre. Herşey bir anda çok fala gelebilir insana. Sizin tam zamanında olmuşç. Allah ne güzel nasip etmiş.
Slm bende 8 aylık evliyim bebiş düşünüoruz sizce ertelemek mi lazım birz daha
Tamamen size bağlı bir konu bu aslında. Maddi ve manevi o sorumluluğa hazır olmak lazım. Aynı zamanda ilişkinin oturması da lazım. Eminseniz erteleyip napıcaksınız.
O zmn diger orduklerimi hiiicc göstermeyim :) tsk ederiz teyzeler yakin olsaniz orerdim Size. Ben cok seviyorun ormeyi.
Ellerine sağlık. Harika şeyler yapmışsın. Gerçekten bayıldım ve şaşırdım.
4 5 çocuk muu Valla kolay değil ama bir yandan harika olur. Çok çocuklu aile olmak harika birşeyyy. bir o kadar da zor tabi ama dolu dolu bir ev ne güzel.
Evliliğimiz çok iyi ğidiyor çocukta çok istiyoruz ama ben yaşımı birAz küçük buluyorum 23 yaşındayım
Evet küçükmüşsün ama genç anne olmanın tadı da başka. Çocuğunla arkadaş gibi olursun. Şimdi hamile kalsan seneye doğsa 24 yaşında annesin o 20 yaşındayken sene hala 44 yaşında olursun. Gencecik.
ne çok kilo vermişsiin. Ama bir yandan iyi olmuş hiç vermesen bir de iştahın açılsa çok kilo alırdın. Şimdi gene makuldür durum
Aynen öyle. Hem ilişkiye hem eşine hem maddiyata bağlı.
İşte bunlar birazii:))) araya bode gobusteki kagani sikistirdim :))
valla daha napacağğdıınnn???

ellerine sağlık mükemmelller
Çıktı ama kimyasal olmasından korkuyorumm sevinemedim bilee hayırlısı olsun hakkımıZda
o ne yahu?? Hamileliğin demi kimyasalı çıktı? Bir o kimyasal olmamıştı artık o da hayırlı olsun!!!
ooh ne güzel şanslısın sen. Görümceler örsün bol bol.

ayyy ne çok kaynatmışsınız kızlar oku oku bitiremedim.

Kağan'ın yelekleri çok güzelmişler kiii gelsinde giysin

topikteki bütün gelinler hamile nerdeyse, amaya ve prenseste hamiş olursa geriye kalan bizlerin utanması lazım asen, çıtırcık ve bennn

hamile topiği gibi olduk

bu kadar bolluk içindee hamişlerin arasında kaldık...
amayaa ve bana da nasip olsun tez zmnda en sağlıklı şekilde inş.

topikte herkez hamiilee maşallahh

gelinler___________durum
plojoo _____________hamile
nena ______________hamile
svit________________hamile
damlaçikolata _______hamile
pembegelin_________hamile
istahsıztospa________hamile
esraaydogan________hamile
amayaa ___________ yapım aşamasında
ayprensessi ________ beklemede
major _____________istemiyor
asen ______________istemiyor
deva ______________istemiyor
çitircik _____________istemiyor

maşallahh
inşallah atlammısımdır ve yanlış yazmamısımdırr

Son düzenleme:

ahah amaayaaa ya cok guldum yapım asamasın da

Hihhh süper olmus valla liste prenses. ..
Gidemde ocaga bi yemek koyam poffff bu ne yaaa her gün her gün yemek mi yapilirmis:)

Gidemde ocaga bi yemek koyam poffff bu ne yaaa her gün her gün yemek mi yapilirmis:)

ay ben 1 aydan fazla oldu yemek pişirmiyorum dr yemek yapma cok etkilenrsn kokudan edi kocişte saolsun her aksam hazrlıo sofra ya kahvaltı yapıoruz yada dısardan eger mıdem kotu deılse bı kac aksamda anneme gdyrz miss misss buzdolabmda zaten yemeklık bsy yok full kahvaltılık baska bsy yıemedgmden

ahah amaayaaa ya cok guldum yapım asamasın da

napiim en uygun o olur diye düşündüm bu ay bnm de foss cıkarsa bnde öyle olucam

teşekkür ederimm..
aynen bnde yemek yapıcam ama ne yapsam bilemiyorm baydır orda burdayız yaa şimdi yemek yapma zmnı ama alışverise de gitmek lazmm

prenses pratık bır seyler yapıver 2 dkkada

Daha kalkamadim yemek yapmaya icimdeki hevesi gorun yani işte:) ilk 4 ay buzdolabı bana acayip kokuyordu zeytm peynir ve recelden baskada bisi yok icinde annem neler yapti sildi yikadi yokkk gene kokuyordu sonra gecti artik kokuyor yasasinnn:))

o bndede var acamıyorum buzdolbnı acmamla öğürmem bir oluo bu dolap kokuo dıyıp duruorum esım gelıp kokluo yok hayatm sana ole gelıo dıo bide banyo ve mutfak çöp kutularnn posetlrni degstremıorm parfum sıkamıorm apartnn ıcı her aksam yemek kokuo öğürmekten gözlermden yas gelıo ne zmn bıter bu ezıyet hıc bilmyrm

Dayan canim cok sasiracaksin ama bi anda geciverecek.. hatta benim gecince anaaa ogluma bisimi oldu diye triplere girip dr randevumu öne alip gitmiştim. . Üst komsuma nerdeyse evde yemek yapma koku gelio dicektim. :))

prenses pratık bır seyler yapıver 2 dkkada

ne yapıcam bilmiyorum kii eşim hala uyuyor bi uynsındaa markete gidelim dicemm..belki annemlere yada annenlere gidelim der
calgon ve yumusatıcı almam lazm çamaşır mak.açamıyorumm.. hafta sonu düğnlerden alışveriş yapamdık

sen hamileyken kokuyo diyorsunn ben değilken kokuya dayanamıyorumm..
2ay önce kv.leerde çiğ yumurta koktu içeri kaçtım kv.de hamile mi diye soruyormuşş hamile kalınca ne oluck durumum bilemiyormm

yemeğe ne pişircenn

ohh pcden girdim geniş geniş okuyorum vallahi tlfnla gözüm cıkacaktı
Telefonda çok kötü oluyor. Bir de tüm herkesde benim nickim çıkıyor benim telimde garip bişi
Valla hamiş topiği oldu burası
Harikasın Prenses Ellerine sağlık. ''yapım aşamasında'' Şahane

Pfff gerçekten yemek yapmayı severim ama her akşam ne yemek yapsam demek can sıkıcı. Ama olsun benim kocam pek sebze falan yemez. Ona daha pratik seveceği şeyler yapıp koyuyorum önüne. Zamanla daha sağlıklı beslenir diye umuyorum.
Annelerin yakın olması ne büyük şans bu anlamda. Bir de sen hamişsin diye onlara yemeğe gitmene daha da sevinirler.
Evet alışverişi kocayla yapmak güzel oluyo. tek başına çok zor.

Bu arada çamaşır makinenizi boş kireç çözen tabletle çalıştırdınız mı?? Ben bişi aldım ama tam ne anlamadım. Ama sanırım makineye boş atılıp onla çalıştırmam lazım. Buranın da suyu aşırı kireçli.

evet çok şükür rabbim bizi bekletmedi sağlıkla zamanında gelsin de gerisi önemli değil.

4-5 istiyoruz ama o kadar doğurabilir miyim bilmiyorum ablam hele bunu doğur 2 yi zor düşünürsün diyo

ahahahha güldürdün vallaa yapım aşamasında
ayy yine maşallah yemek yapıyosun canım ben 7. haftadan beri yapmıyorum dün bi de üstüne yemekli misafirim vardı kv yi çağırdım geldi yaptı yemeklerimi o yaptı ama sanki ben yorulmuşum gibi bi haldeydim bi de üstüne mutfak dolaplarımı silmeye başladı silme yorulma falan diyorum ama içimden seviniyorum dolaplarım temizleniyo diyo hamilelikte hiç silmedim
bebiş geliyo da kv ile aramız düzeldi bizim inşallah doğurmak nasip olursa ilk torun olacak o yüzden bu ilgisi ben de accık kullanıyorum

bn çamaşır mak.hiç duymadım genelde bulaşık mak. için duydum boş çalıştırmayı ama onuda yapmadım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…