Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .

söylerken ne kadar kolay yavrum bi de koca 3 ayı düşünüyorum ben yaz bi de günler uzun aman yarabbiii ama yazı dolu dolu geçirmeye kararlıyım önce memlekete annemlere gidicem ordan eşimin memleketine gideriz bi de arnavutluğa gitme planımız var bu sene bakalım inşallah öyle böyle geçiricem kocabanlık yaz dönemini

Geçen ay kimyasal gebelik yaşadım bu ayda idrarda test yaptım 2 çizgiyi gördüm korkuorum acaba yine kimyasal mı diye 😔

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

aa geçmiş olsun canım, korkma inşallah bu kez bebeğin seninledir kan testini de yaptır kesinleşsin sonra başlasın heyecan kese oluştu mu kesenin içinde bebiş var mı kalp atışı falan oyyy

Tşk ederim Korkuorum dr gitmeye 5 gün gecikti hastalığımm 2 hafta beklicem öyle ğitcem hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum

ya göster göster merak ederiz
hem örneklerini görüp bende görümcemlere göstereyim de onlar da örsün

Tamam atayim diğerlerini de..
Siviticim ben ordum .ben bulantidan cok cektim ins benim gibi olmazsin. 7 haftada basladi ama benimki sadece bulantı diildi ben rezil gibi hic bişi yemedigim halde safra kusuyordum. Su dahi icemiyordum ve surekli serum almak icin hastaneye yatiyordum. 18 haftaya kadar boyle gitti. Ne yedim ne ictim 8 kg verdim sonra faiziyle geri aldim acayip yiyorum su anda gerci ben diil kagan pasa yiyor :)

Tşk ederim Korkuorum dr gitmeye 5 gün gecikti hastalığımm 2 hafta beklicem öyle ğitcem hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum

bekleyebiliyosan bekle tabi canım o zaman kalp atışı başlamış olur rabbim hakkınızda hayırlısını versin.

Slm bende 8 aylık evliyim bebiş düşünüoruz sizce ertelemek mi lazım birz daha

mrb bizde 8 aylık ewliyiz 4aydır istiyoruz bebek ama henüz nasip olmadı...
bn karar verirken önce eşimle olan sevgime sonra aileler arasındaki sevgi-saygıya,sonra yaşımız sonra kirada değiliz,geçinip gidiyoruz çok şükür dedim eşim istiyorduu en önemliysede babanın istiyor olması..
öyle yaniii bebek yapmak için zmn önemli değil uyum önemli balayında hamile kalanda var 4-5yıl sonra yapanda varr

Evt cnm haklısın bende öyle düşünüyorumm inş allah nasip eder

İşte bunlar birazii:))) araya bode gobusteki kagani sikistirdim :))

Eklentiler

• $1399459576760.jpg
    32,1 KB · Görüntüleme: 22
  • $1399459590953.jpg
    36,3 KB · Görüntüleme: 27
  • $1399459606709.jpg
    28,3 KB · Görüntüleme: 29
  • $1399459624730.jpg
    43,2 KB · Görüntüleme: 21
  • $1399459651314.jpg
    46,5 KB · Görüntüleme: 25
  • $1399459674981.jpg
    33,8 KB · Görüntüleme: 26
  • $1399459697536.jpg
    22,6 KB · Görüntüleme: 22
Evt cnm haklısın bende öyle düşünüyorumm inş allah nasip eder

testte iki çizgi çıkmış sanırımmm inş hamilesindirrr rabbim bekletmeden hayırlısını nasip eder...
darısı başımızaa

Geçen ay kimyasal gebelik yaşadım bu ayda idrarda test yaptım 2 çizgiyi gördüm korkuorum acaba yine kimyasal mı diye 😔

canımm hayırlı olsun..
kan testine gitsen keşke...
reglin de 5 gün geçmiş..kötü düşünme sakın...
benim de daha çok yeni..korkularım var ama iyi düşünelim iyi olsu..

Kağan ilk 4 ayı telafi ediyor desene
kaç kilo aldın toplamda?
yarasın Kağancığa..

valla çok güzel demişinh prenses bence bebiş kararı tamamen eşe bağlı...

Cok kotu cokkk böbrek agrisi bildigin gibi diil( az kaldi neyseki gececk...

Himm bnmde tutmamam lazm bide nde idrar yolu ilthbi var gebelgmde riskli o yuzden ama calsncada ha diyince gdemysn wcye is oluo guc oluo ama dkkat etmk gerekio valla hepmz icin :))

Kızlar rrrr isyana baglicm bugun cok kalablgz yetisemiyrm hic brinize cvplari atlaya ziplaya veriorm tlfndan ..bi yandan is yapyrm sizsiz de duramiyrm offf

çook güzeller yaa maaşallahhh
süpersin valla...
ben de aşka geldim örebilirmiyim acaba?gerçi görümcemler meraklı örgüye..ilk haber verdiğimiz gün ben hemen örgüye başlıyım dedi
sayenizde hamişlik çok güzel geliyor bana..ani oldu ya sizle alışıyorum..
göbüşteki Kağan da çok tatlı

bi de şafak sayma seklime bakar mısın
okullar kapanacak yaz tatili gelecek sonra okul acılacak falan
öğretmenlik bu kadar etkilemiş hayatımı

çok güzeller canım gercekten eline koluna saglık
kagan a da maşallah büyümüş
bende istiyorum göbüş biraz daha büyüsn ya
bu arada Kagan ismi de cok güzel
biz de düşünmüştük ama sonradan Kayra ya karar werdik gibi sanki

Kızlar rrrr isyana baglicm bugun cok kalablgz yetisemiyrm hic brinize cvplari atlaya ziplaya veriorm tlfndan ..bi yandan is yapyrm sizsiz de duramiyrm offf

aynen nenaa bnde yetişemiyorumm herkezde hamile maşallahhh
sadece okuyabiliyorumm arda yazıyorum burda oldugumu hissetireyim diyee

Himm bnmde tutmamam lazm bide nde idrar yolu ilthbi var gebelgmde riskli o yuzden ama calsncada ha diyince gdemysn wcye is oluo guc oluo ama dkkat etmk gerekio valla hepmz icin :))
Idrar yolu bendede var enfeksiyon ilac alıyorum dikkat etmek gerek erken dogumu twtikliyor canım. Wc ahh ahh cok pis bir olay
ayyyy hepsi çok güzel ama bunlar zor gibi yaa düz bildiğim örgüdedn değil değişik modellerle örmüşsün eline sağlık canım
Canim orgu bilmiyorsan zor gelir ama az bisi bilsen hemen olayi cozersin örnekleri netten cikariyorum ben.

Kagan bey kocaman oldu sipa:) akin dusunuyordum ben eşim kagan istedi bende cok begendim.
SIVITICIMMM 11 kg aldim ben cok sistim cokkk:) arayi kapattik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…