- 2 Nisan 2013
- 4.066
- 28
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #9.541
bende cok sabırsızım ya
evde bi görsen halimi
her gün eşime göbüşüm büyümüş demi bugün dıyorum
simdi okulun bitmesini bekliyorum sonra yaz tatili biticek ve sonra okullar acılınca bebişim gelcekkucağımıza mis kokusuyla İnsallah Allahın izniyle
Geçen ay kimyasal gebelik yaşadım bu ayda idrarda test yaptım 2 çizgiyi gördüm korkuorum acaba yine kimyasal mı diye 😔
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ya göster göster merak ederiz
hem örneklerini görüp bende görümcemlere göstereyim de onlar da örsün
sen mi ördünnnnn?
maşşalahh çok güzel olmuş
ben de atkı şapka örüyorum da yelek denemedim hiç..
güle güle giysin Kağan paşa
senin erken başlamış canım..neyse şimdi düzene girmiş de ilaçlarla kendine gelmişin..
Nenacık yaa nedense bi kendimin hamile olduğuna inanamıyorum bi de senin
kıyamammmmm6.aydan sonra naparım acaba...çok da üşeniyorum wc ye gitmeye
bi de çok su içmek gerekiyormuş ya wc ye git gel zayıflıcam heralde
o zaman sana da sorayım bulantıların ne zaman başlamıştı canım?
canımm şimdi mi başladı bulantılarınnn
kıyamam yaa..inşaallah geçer biran önce..
cinsiyeti belli değil dimi daha?
hoşgeldin canım..
aslında size kalmış biraz da..biz 10 aylık evliyiz ama 8 yıldır beraberiz..maddi manevi hazır hissettik kendimizi..
ben çalışıyorum ama annem bakıcak bebişimize..
aslında ağustosta düşünüyorduk ama doktor yumurtalıklarımda problem görünce korunmayı bıraktık bebiş de geldi hemen.
iyiki de geldii..
bi de korunmayı bıraktığın ilk aydan olmama ihtimali var..eşin istiyorsa yap gitsin
Tşk ederim Korkuorum dr gitmeye 5 gün gecikti hastalığımm 2 hafta beklicem öyle ğitcem hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum
Slm bende 8 aylık evliyim bebiş düşünüoruz sizce ertelemek mi lazım birz daha
mrb bizde 8 aylık ewliyiz 4aydır istiyoruz bebek ama henüz nasip olmadı...
bn karar verirken önce eşimle olan sevgime sonra aileler arasındaki sevgi-saygıya,sonra yaşımız sonra kirada değiliz,geçinip gidiyoruz çok şükür dedim eşim istiyorduu en önemliysede babanın istiyor olması..
öyle yaniii bebek yapmak için zmn önemli değil uyum önemli balayında hamile kalanda var 4-5yıl sonra yapanda varr
Evt cnm haklısın bende öyle düşünüyorumm inş allah nasip eder
testte iki çizgi çıkmış sanırımmminş hamilesindirrr rabbim bekletmeden hayırlısını nasip eder...
darısı başımızaa
Geçen ay kimyasal gebelik yaşadım bu ayda idrarda test yaptım 2 çizgiyi gördüm korkuorum acaba yine kimyasal mı diye 😔
Tamam atayim diğerlerini de..
Siviticim ben ordum .ben bulantidan cok cektim ins benim gibi olmazsin. 7 haftada basladi ama benimki sadece bulantı diildi ben rezil gibi hic bişi yemedigim halde safra kusuyordum. Su dahi icemiyordum ve surekli serum almak icin hastaneye yatiyordum. 18 haftaya kadar boyle gitti. Ne yedim ne ictim 8 kg verdim sonra faiziyle geri aldim acayip yiyorum su anda gerci ben diil kagan pasa yiyor :)
mrb bizde 8 aylık ewliyiz 4aydır istiyoruz bebek ama henüz nasip olmadı...
bn karar verirken önce eşimle olan sevgime sonra aileler arasındaki sevgi-saygıya,sonra yaşımız sonra kirada değiliz,geçinip gidiyoruz çok şükür dedim eşim istiyorduu en önemliysede babanın istiyor olması..
öyle yaniii bebek yapmak için zmn önemli değil uyum önemli balayında hamile kalanda var 4-5yıl sonra yapanda varr
İşte bunlar birazii:))) araya bode gobusteki kagani sikistirdim :))
Cok kotu cokkk böbrek agrisi bildigin gibi diil( az kaldi neyseki gececk...
Valla izah edebildiğimize ettik. Bir o kadar da edemediğimiz vardır. Artık ''kız bozuk çıktı iade ettiler'' diye söylüyorlardır arkamdan
Yaz gelsede kocamla gerine gerine yürücem mahallede valla
çok komikmiş senin hikayen eşine bağırman da komik olmuş. Ama insan şaşkın oluyor yani çokta kendinde olmuyor aslında gelin düğün gününde. Herkes çekiştiriyor kim nereye çekiştirirse gidiyorsun kim ne yap derse yapıyorsun. Böyle şaşkın gerzek bir kıvamda gülümsemekten yoruluyorsun. Evden çıkman da çok komik olmuşş
Bence ev işi hayat boyu zor gelicek
Amin işallahh. Sağlıkla bebişin gelsin işallah.
SIVITICIMMM bobreklerim doktor kontrolunde kagan bey baski yaptigi icin sag tarafa büyüme yapiyor dogumda geçecek ins. Oyyy ben o minik keseyi yerin fasulye kadar :) bu arada wc durumuna duaci ol su an 6. Aydan sonra yatasin gelio wc de hatta ben geçen gece uyuklamisim eşim yataga gelmeyince mrk etmiş hahah sen anla gerisini işte. . Hep var yani hic bitmiyor :)
Canimmm sakin o tutayim dayanayim isine girme bak zatn bobreklerinde sorun olmuş idrar sikistirma yapio oylelikle buyuyor her geldiginde git benin doktorum sakin tutma sen yok sanıyorsun ama içerde kalio mutlaka dedi bana. Herkeste olacak diye bişey yok canim. Benim oglan saga yatkin ortali dursa bu kadar olmazdi saniyorum.
bi de şafak sayma seklime bakar mısınsöylerken ne kadar kolay yavrum bi de koca 3 ayı düşünüyorum ben yaz bi de günler uzun aman yarabbiiiama yazı dolu dolu geçirmeye kararlıyım önce memlekete annemlere gidicem ordan eşimin memleketine gideriz bi de arnavutluğa gitme planımız var bu sene bakalım inşallah öyle böyle geçiricem kocabanlık yaz dönemini
Kızlar rrrr isyana baglicm bugun cok kalablgz yetisemiyrm hic brinize cvplari atlaya ziplaya veriorm tlfndan ..bi yandan is yapyrm sizsiz de duramiyrm offf
aynen nenaa bnde yetişemiyorumm herkezde hamile maşallahhh
sadece okuyabiliyorumm arda yazıyorum burda oldugumu hissetireyim diyee
Idrar yolu bendede var enfeksiyon ilac alıyorum dikkat etmek gerek erken dogumu twtikliyor canım. Wc ahh ahh cok pis bir olayHimm bnmde tutmamam lazm bide nde idrar yolu ilthbi var gebelgmde riskli o yuzden ama calsncada ha diyince gdemysn wcye is oluo guc oluo ama dkkat etmk gerekio valla hepmz icin :))
Canim orgu bilmiyorsan zor gelir ama az bisi bilsen hemen olayi cozersin örnekleri netten cikariyorum ben.ayyyy hepsi çok güzel ama bunlar zor gibi yaa düz bildiğim örgüdedn değil değişik modellerle örmüşsün eline sağlık canım
bi de şafak sayma seklime bakar mısın
okullar kapanacak yaz tatili gelecek sonra okul acılacak falan
öğretmenlik bu kadar etkilemiş hayatımı
çok güzeller canım gercekten eline koluna saglık
kagan a da maşallah büyümüş
bende istiyorum göbüş biraz daha büyüsn ya
bu arada Kagan ismi de cok güzel
biz de düşünmüştük ama sonradan Kayra ya karar werdik gibi sanki