Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
bi de şafak sayma seklime bakar mısın :KK53:
okullar kapanacak yaz tatili gelecek sonra okul acılacak falan :KK9::KK9:
öğretmenlik bu kadar etkilemiş hayatımı :KK52:

çok güzeller canım gercekten eline koluna saglık :KK34:
kagan a da maşallah büyümüş :emir_bebek:
bende istiyorum göbüş biraz daha büyüsn ya :KK76::KK49:
bu arada Kagan ismi de cok güzel :nazar:
biz de düşünmüştük ama sonradan Kayra ya karar werdik gibi sanki :emir_bebek::emir_bebek:
ee hayatın öyle bi rutinde geçiyo tatlım mecbur her şeyi ona göre düşünüyosun :KK1::KK1:
pembiş benim göbüş çıktı kız bi de salak gibi triplere girdim eşime cinnet getirdim ben ağlama krizine girdim :KK53: bi yere gidicektik yok bunda karnım büyük göründü yok şişko göründüm yani ne bekliyoduysam hamilesin tabi karnın büyüycek:KK53::KK53: şimdi alıştım zırt pırt aynadan bakıyorum ayy gündüz çok belli olmuyo ama akşam 6 aylık gibiyim:KK53::KK53:
Idrar yolu bendede var enfeksiyon ilac alıyorum dikkat etmek gerek erken dogumu twtikliyor canım. Wc ahh ahh cok pis bir olay :KK43:

Canim orgu bilmiyorsan zor gelir ama az bisi bilsen hemen olayi cozersin örnekleri netten cikariyorum ben.

Kagan bey kocaman oldu sipa:) akin dusunuyordum ben eşim kagan istedi bende cok begendim.
SIVITICIMMM 11 kg aldim ben cok sistim cokkk:) arayi kapattik
ayy yok ben netten bakıp yapamam illa yanımda biri göstermeli atkı lif örmüşlüğüm var :KK31:

ee hayatın öyle bi rutinde geçiyo tatlım mecbur her şeyi ona göre düşünüyosun :KK1::KK1:
pembiş benim göbüş çıktı kız bi de salak gibi triplere girdim eşime cinnet getirdim ben ağlama krizine girdim :KK53: bi yere gidicektik yok bunda karnım büyük göründü yok şişko göründüm yani ne bekliyoduysam hamilesin tabi karnın büyüycek:KK53::KK53: şimdi alıştım zırt pırt aynadan bakıyorum ayy gündüz çok belli olmuyo ama akşam 6 aylık gibiyim:KK53::KK53:

ayy yok ben netten bakıp yapamam illa yanımda biri göstermeli atkı lif örmüşlüğüm var :KK31:

Orguye sipariş alayim bari
Haydi aplalar 3 lira 5 lira 15 liraa ( bizim pazardaki kumasci gibi bagiricam) :))

aynen canım geç döllenme olmuş ben de..
benim bebek nazlanarak geç gelmiş :KK9:
normalde 6-7 haftalık olmamız lazım ama 4-5 haftalığız..minicik :KK52:
sen 2 defa çıkmışın evden..neyseki birincisi antreman olmuş :KK9:
millet de zaten bişey olsa da dedikodu yapsak diye bekliyor hep
aa demek öyle sonradan döllenmede olabiliyor. Ya bu arada ben çin takvimi değilde yumurtlama dönemi takvimi biliyorum. teyzem diyebilceğim kadar yakın biri 2 çocuğunu da onla planlamış. 2side tutmuş dediğine göre.
Hosgeldin yeni gelinimiz...ev işi candir..şimdiden zor gelmesin yoksa bu hayat böyle gecmez :KK66: yapamayincada ozluyor insan..
manyakmiyim neyim bende anlamadim ki dogum icin yardimci alicam şimdiden kahirlaniyorum ya Güzel yapmazsa diye pofff...
Amin CITIRCIM darisi basiniza inşallah.
amin işallah. Eşim istiyor aslında ama ben Allah nasip ederse 1 sene sonra gibi planlıyorum.
SIVITICIMMM bobreklerim doktor kontrolunde kagan bey baski yaptigi icin sag tarafa büyüme yapiyor dogumda geçecek ins. Oyyy ben o minik keseyi yerin fasulye kadar :) bu arada wc durumuna duaci ol su an 6. Aydan sonra yatasin gelio wc de hatta ben geçen gece uyuklamisim eşim yataga gelmeyince mrk etmiş hahah sen anla gerisini işte. . Hep var yani hic bitmiyor :)
off cidden mii yaa? Niye o kadar tuvalet geliyor? Baskı mı yapıyor bebiş?
ben de iyiyi canım evde uyuklama modu hep benim hamişlik biraz zor geçiyo tansiyonum çok düşüyo 3. aydan sonra başladı istifralarım:26:
okudum canım 6 ay ayrı kalmak zorunda kalmışsınız ama olsun geç değil biz ilk 3 ay düşünmedik bebek biraz evliliğin tadını çıkaralım dedik siz de ona sayarsınız hayırlısıyla sen de istediğin zaman hamile kalırsın inşallah:KK16:
Evet hem evliliğin tadını çıkarmak için hem alışmak için iyi bir süre. Herşey bir anda çok fala gelebilir insana. Sizin tam zamanında olmuşç. Allah ne güzel nasip etmiş.
Slm bende 8 aylık evliyim bebiş düşünüoruz sizce ertelemek mi lazım birz daha
Tamamen size bağlı bir konu bu aslında. Maddi ve manevi o sorumluluğa hazır olmak lazım. Aynı zamanda ilişkinin oturması da lazım. Eminseniz erteleyip napıcaksınız.
O zmn diger orduklerimi hiiicc göstermeyim :) tsk ederiz teyzeler yakin olsaniz orerdim Size. Ben cok seviyorun ormeyi.
Ellerine sağlık. Harika şeyler yapmışsın. Gerçekten bayıldım ve şaşırdım.:KK9:
öğren canım hem onla uğraşırken zaman geçer belki ben şimdiden ne zaman biticek ne zaman doğurcam diye sabırsızlanıyorum:KK1:
aa bi de hani eve ultrason alma fikrimiz vardı yaa bi arkadaşım doppler almış onunla bebeğin kalp atışlarını duyabiliyosun evde tabi ultrason gibi cazip değil ama o da bi şey :KK53::KK53:
bence evliliğinizin gidişatıyla ilgili bi karar bu. ya da hazır hissediyo musun sen veya eşin. bi de biz 6 yıllık bi ilişkiden sonra evlendik bi de 4-5 tane çocuk isteyince çok ertelemek istemedik:KK53::KK53:
4 5 çocuk muu:KK52: Valla kolay değil ama bir yandan harika olur. Çok çocuklu aile olmak harika birşeyyy. bir o kadar da zor tabi ama dolu dolu bir ev ne güzel.
Evliliğimiz çok iyi ğidiyor çocukta çok istiyoruz ama ben yaşımı birAz küçük buluyorum 23 yaşındayım
Evet küçükmüşsün ama genç anne olmanın tadı da başka. Çocuğunla arkadaş gibi olursun. Şimdi hamile kalsan seneye doğsa 24 yaşında annesin o 20 yaşındayken sene hala 44 yaşında olursun. Gencecik.
Tamam atayim diğerlerini de..
Siviticim ben ordum .ben bulantidan cok cektim ins benim gibi olmazsin. 7 haftada basladi ama benimki sadece bulantı diildi ben rezil gibi hic bişi yemedigim halde safra kusuyordum. Su dahi icemiyordum ve surekli serum almak icin hastaneye yatiyordum. 18 haftaya kadar boyle gitti. Ne yedim ne ictim 8 kg verdim sonra faiziyle geri aldim acayip yiyorum su anda gerci ben diil kagan pasa yiyor :)
ne çok kilo vermişsiin. Ama bir yandan iyi olmuş hiç vermesen bir de iştahın açılsa çok kilo alırdın. Şimdi gene makuldür durum
mrb bizde 8 aylık ewliyiz 4aydır istiyoruz bebek ama henüz nasip olmadı...
bn karar verirken önce eşimle olan sevgime sonra aileler arasındaki sevgi-saygıya,sonra yaşımız sonra kirada değiliz,geçinip gidiyoruz çok şükür dedim eşim istiyorduu en önemliysede babanın istiyor olması..
öyle yaniii bebek yapmak için zmn önemli değil uyum önemli balayında hamile kalanda var 4-5yıl sonra yapanda varr:KK37:
Aynen öyle. Hem ilişkiye hem eşine hem maddiyata bağlı.
İşte bunlar birazii:))) araya bode gobusteki kagani sikistirdim :))
:KK52::KK52::KK52: valla daha napacağğdıınnn???

ellerine sağlık mükemmelller:nazar:
Çıktı ama kimyasal olmasından korkuyorumm sevinemedim bilee hayırlısı olsun hakkımıZda
o ne yahu?? Hamileliğin demi kimyasalı çıktı? Bir o kimyasal olmamıştı artık o da hayırlı olsun!!!:KK9:
ben de aşka geldim örebilirmiyim acaba?gerçi görümcemler meraklı örgüye..ilk haber verdiğimiz gün ben hemen örgüye başlıyım dedi :KK9:
sayenizde hamişlik çok güzel geliyor bana..ani oldu ya sizle alışıyorum..
göbüşteki Kağan da çok tatlı:emir_bebek::emir_bebek:
ooh ne güzel şanslısın sen. Görümceler örsün bol bol.

ayyy ne çok kaynatmışsınız kızlar oku oku bitiremedim.

Kağan'ın yelekleri çok güzelmişler kiii gelsinde giysin :KK52::KK52:

topikteki bütün gelinler hamile nerdeyse, amaya ve prenseste hamiş olursa geriye kalan bizlerin utanması lazım asen, çıtırcık ve bennn :KK52::KK52:

hamile topiği gibi olduk :KK76::KK76:

bu kadar bolluk içindee hamişlerin arasında kaldık...
amayaa ve bana da nasip olsun tez zmnda en sağlıklı şekilde inş.

topikte herkez hamiilee maşallahh:nazar::nazar::nazar:

gelinler___________durum:KK49:
plojoo _____________hamile
nena ______________hamile
svit________________hamile
damlaçikolata _______hamile
pembegelin_________hamile
istahsıztospa________hamile
esraaydogan________hamile
amayaa ___________ yapım aşamasında
ayprensessi ________ beklemede
major _____________istemiyor
asen ______________istemiyor
deva ______________istemiyor
çitircik _____________istemiyor

maşallahh:nazar::nazar::nazar:
inşallah atlammısımdır ve yanlış yazmamısımdırr:KK52::KK52:

Son düzenleme:

topiğimizin gelinleri___durum:KK49:

ahah amaayaaa ya cok guldum yapım asamasın da:KK9::KK9::KK9::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

Hihhh süper olmus valla liste prenses. ..
Gidemde ocaga bi yemek koyam poffff bu ne yaaa her gün her gün yemek mi yapilirmis:)

Gidemde ocaga bi yemek koyam poffff bu ne yaaa her gün her gün yemek mi yapilirmis:)

ay ben 1 aydan fazla oldu yemek pişirmiyorum dr yemek yapma cok etkilenrsn kokudan edi kocişte saolsun her aksam hazrlıo sofra ya kahvaltı yapıoruz yada dısardan eger mıdem kotu deılse bı kac aksamda anneme gdyrz miss misss buzdolabmda zaten yemeklık bsy yok full kahvaltılık baska bsy yıemedgmden :KK9::KK9:

ahah amaayaaa ya cok guldum yapım asamasın da:KK9::KK9::KK9::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

:KK9:napiim en uygun o olur diye düşündüm bu ay bnm de foss cıkarsa bnde öyle olucam:KK1:

teşekkür ederimm..
aynen bnde yemek yapıcam ama ne yapsam bilemiyorm baydır orda burdayız yaa şimdi yemek yapma zmnı ama alışverise de gitmek lazmm:KK31:

Daha kalkamadim yemek yapmaya icimdeki hevesi gorun yani işte:) ilk 4 ay buzdolabı bana acayip kokuyordu zeytm peynir ve recelden baskada bisi yok icinde annem neler yapti sildi yikadi yokkk gene kokuyordu sonra gecti artik kokuyor yasasinnn:))

Daha kalkamadim yemek yapmaya icimdeki hevesi gorun yani işte:) ilk 4 ay buzdolabı bana acayip kokuyordu zeytm peynir ve recelden baskada bisi yok icinde annem neler yapti sildi yikadi yokkk gene kokuyordu sonra gecti artik kokuyor yasasinnn:))

o bndede var acamıyorum buzdolbnı acmamla öğürmem bir oluo bu dolap kokuo dıyıp duruorum esım gelıp kokluo yok hayatm sana ole gelıo dıo bide banyo ve mutfak çöp kutularnn posetlrni degstremıorm parfum sıkamıorm apartnn ıcı her aksam yemek kokuo öğürmekten gözlermden yas gelıo ne zmn bıter bu ezıyet hıc bilmyrm

o bndede var acamıyorum buzdolbnı acmamla öğürmem bir oluo bu dolap kokuo dıyıp duruorum esım gelıp kokluo yok hayatm sana ole gelıo dıo bide banyo ve mutfak çöp kutularnn posetlrni degstremıorm parfum sıkamıorm apartnn ıcı her aksam yemek kokuo öğürmekten gözlermden yas gelıo ne zmn bıter bu ezıyet hıc bilmyrm

Dayan canim cok sasiracaksin ama bi anda geciverecek.. hatta benim gecince anaaa ogluma bisimi oldu diye triplere girip dr randevumu öne alip gitmiştim. . Üst komsuma nerdeyse evde yemek yapma koku gelio dicektim. :))

prenses pratık bır seyler yapıver 2 dkkada :KK9:

ne yapıcam bilmiyorum kii eşim hala uyuyor bi uynsındaa markete gidelim dicemm..belki annemlere yada annenlere gidelim der :KK1:
calgon ve yumusatıcı almam lazm çamaşır mak.açamıyorumm.. hafta sonu düğnlerden alışveriş yapamdık:KK31:

sen hamileyken kokuyo diyorsunn ben değilken kokuya dayanamıyorumm..
2ay önce kv.leerde çiğ yumurta koktu içeri kaçtım kv.de hamile mi diye soruyormuşş hamile kalınca ne oluck durumum bilemiyormm:KK53:

yemeğe ne pişircenn:KK56:

ohh pcden girdim geniş geniş okuyorum vallahi tlfnla gözüm cıkacaktı:KK9::KK9::KK8:
Telefonda çok kötü oluyor. Bir de tüm herkesde benim nickim çıkıyor benim telimde garip bişi
ayyy ne çok kaynatmışsınız kızlar oku oku bitiremedim.

Kağan'ın yelekleri çok güzelmişler kiii gelsinde giysin :KK52::KK52:

topikteki bütün gelinler hamile nerdeyse, amaya ve prenseste hamiş olursa geriye kalan bizlerin utanması lazım asen, çıtırcık ve bennn :KK52::KK52:

hamile topiği gibi olduk :KK76::KK76:
Valla hamiş topiği oldu burası

:KK9::KK9::KK9::KK9: Harikasın Prenses:KK9: Ellerine sağlık. ''yapım aşamasında'' Şahane:KK9::KK9:

Pfff gerçekten yemek yapmayı severim ama her akşam ne yemek yapsam demek can sıkıcı. Ama olsun benim kocam pek sebze falan yemez. Ona daha pratik seveceği şeyler yapıp koyuyorum önüne. Zamanla daha sağlıklı beslenir diye umuyorum.
ay ben 1 aydan fazla oldu yemek pişirmiyorum dr yemek yapma cok etkilenrsn kokudan edi kocişte saolsun her aksam hazrlıo sofra ya kahvaltı yapıoruz yada dısardan eger mıdem kotu deılse bı kac aksamda anneme gdyrz miss misss buzdolabmda zaten yemeklık bsy yok full kahvaltılık baska bsy yıemedgmden :KK9::KK9:
Annelerin yakın olması ne büyük şans bu anlamda. Bir de sen hamişsin diye onlara yemeğe gitmene daha da sevinirler.:KK52:
:KK9:napiim en uygun o olur diye düşündüm bu ay bnm de foss cıkarsa bnde öyle olucam:KK1:
teşekkür ederimm..
aynen bnde yemek yapıcam ama ne yapsam bilemiyorm baydır orda burdayız yaa şimdi yemek yapma zmnı ama alışverise de gitmek lazmm:KK31:
Evet alışverişi kocayla yapmak güzel oluyo. tek başına çok zor.

Bu arada çamaşır makinenizi boş kireç çözen tabletle çalıştırdınız mı?? Ben bişi aldım ama tam ne anlamadım. Ama sanırım makineye boş atılıp onla çalıştırmam lazım. Buranın da suyu aşırı kireçli.

aa demek öyle sonradan döllenmede olabiliyor. Ya bu arada ben çin takvimi değilde yumurtlama dönemi takvimi biliyorum. teyzem diyebilceğim kadar yakın biri 2 çocuğunu da onla planlamış. 2side tutmuş dediğine göre.

amin işallah. Eşim istiyor aslında ama ben Allah nasip ederse 1 sene sonra gibi planlıyorum.

off cidden mii yaa? Niye o kadar tuvalet geliyor? Baskı mı yapıyor bebiş?

Evet hem evliliğin tadını çıkarmak için hem alışmak için iyi bir süre. Herşey bir anda çok fala gelebilir insana. Sizin tam zamanında olmuşç. Allah ne güzel nasip etmiş.

Tamamen size bağlı bir konu bu aslında. Maddi ve manevi o sorumluluğa hazır olmak lazım. Aynı zamanda ilişkinin oturması da lazım. Eminseniz erteleyip napıcaksınız.

Ellerine sağlık. Harika şeyler yapmışsın. Gerçekten bayıldım ve şaşırdım.:KK9:

4 5 çocuk muu:KK52: Valla kolay değil ama bir yandan harika olur. Çok çocuklu aile olmak harika birşeyyy. bir o kadar da zor tabi ama dolu dolu bir ev ne güzel.

Evet küçükmüşsün ama genç anne olmanın tadı da başka. Çocuğunla arkadaş gibi olursun. Şimdi hamile kalsan seneye doğsa 24 yaşında annesin o 20 yaşındayken sene hala 44 yaşında olursun. Gencecik.

ne çok kilo vermişsiin. Ama bir yandan iyi olmuş hiç vermesen bir de iştahın açılsa çok kilo alırdın. Şimdi gene makuldür durum

Aynen öyle. Hem ilişkiye hem eşine hem maddiyata bağlı.

:KK52::KK52::KK52: valla daha napacağğdıınnn???

ellerine sağlık mükemmelller:nazar:

o ne yahu?? Hamileliğin demi kimyasalı çıktı? Bir o kimyasal olmamıştı artık o da hayırlı olsun!!!:KK9:

ooh ne güzel şanslısın sen. Görümceler örsün bol bol.
evet çok şükür rabbim bizi bekletmedi sağlıkla zamanında gelsin de gerisi önemli değil.

4-5 istiyoruz ama o kadar doğurabilir miyim bilmiyorum ablam hele bunu doğur 2 yi zor düşünürsün diyo:KK1::KK1:

ahahahha güldürdün vallaa:KK9::KK9::KK9: yapım aşamasında:KK9::KK9:
ayy yine maşallah yemek yapıyosun canım ben 7. haftadan beri yapmıyorum dün bi de üstüne yemekli misafirim vardı kv yi çağırdım geldi yaptı yemeklerimi o yaptı ama sanki ben yorulmuşum gibi bi haldeydim:KK53::KK53: bi de üstüne mutfak dolaplarımı silmeye başladı silme yorulma falan diyorum ama içimden seviniyorum dolaplarım temizleniyo diyo hamilelikte hiç silmedim:KK53::KK53:
bebiş geliyo da kv ile aramız düzeldi bizim :KK1: inşallah doğurmak nasip olursa ilk torun olacak o yüzden bu ilgisi:KK1::KK1: ben de accık kullanıyorum:21:

Telefonda çok kötü oluyor. Bir de tüm herkesde benim nickim çıkıyor benim telimde garip bişi

Valla hamiş topiği oldu burası

:KK9::KK9::KK9::KK9: Harikasın Prenses:KK9: Ellerine sağlık. ''yapım aşamasında'' Şahane:KK9::KK9:

Pfff gerçekten yemek yapmayı severim ama her akşam ne yemek yapsam demek can sıkıcı. Ama olsun benim kocam pek sebze falan yemez. Ona daha pratik seveceği şeyler yapıp koyuyorum önüne. Zamanla daha sağlıklı beslenir diye umuyorum.

Annelerin yakın olması ne büyük şans bu anlamda. Bir de sen hamişsin diye onlara yemeğe gitmene daha da sevinirler.:KK52:

Evet alışverişi kocayla yapmak güzel oluyo. tek başına çok zor.

Bu arada çamaşır makinenizi boş kireç çözen tabletle çalıştırdınız mı?? Ben bişi aldım ama tam ne anlamadım. Ama sanırım makineye boş atılıp onla çalıştırmam lazım. Buranın da suyu aşırı kireçli.

bn çamaşır mak.hiç duymadım genelde bulaşık mak. için duydum boş çalıştırmayı ama onuda yapmadım..

X