-
- Konu Sahibi ayprensesii
ayyy cok alemsinnnnn enişte ne anlasın 2 çizgiden ben bile geçen yıl ögrenmiştm düşün yani... o d aarkdsm hamılelık testı yapmıstı onda 1 cızgı cıkmıstı ozaman ögrendm yani düşün komedsn yemn ederm
şimdi akşam kocişin seni kolltuga oturtur ayaklarnıda uzattırır ustunu orter aman askım ona elını surme buna elını surme der oyooyoyyo
dur aksam bende test alıp sabah yapım beklıom ama nolur nolmaz surpriz olmasnmaksat kocişimi heyecanlandrmak bi havaya girim ay askım test aldmda unutturma sabah yapim dicem o d ahheyecanlı sekılde hyrdır askım bsylermı var ay ne bılım bakalım belkı vardır dıcem ahhaha şaka maka bende regl olmadm gerçi bnmki çok düzensz kafasına estimi gelio
demi kızzz teşekkür ederim canım yaaa
Himm bnmkide ondan sor bakalim ne dicek dr14 ekmdi son aet tarhm bi önceki 14 eylldü ilk kez 30 gne bi oldm normalde hep öne kayardı.. folk asit almş eşmde ama henz içmedm dr sorcam iç derse çeym risk etmeym dedm kız ovulasyon testi bile almş bizim herif :))) valla markesnı hatrlamıom ama kutusu pembe plus olandan 90 adet içnde var
Hamişlerle dolu bir topikSüper.Takipteyiz hamişlerrrr
Himm bnmkide ondan sor bakalim ne dicek dr
Eger gec dollenme degilse ki cizginin koyuluguna bakarsan degil4 hafta ile 5hafta arasnda bebeginn ) benden 3hafta geride saysakkkk temmuz sonu gibi gelir kucagina insallahh
inşallah topğimz hep mutlu huzurlu hamişli sağlıklı bebişli olsun inş...
Amin canım Rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattırsın :26:
ayy ne fenasın yap yap bak nası dönüo çevrende pervane :))) hha akşam ben duşa grdm çıktm meyve tabakları hazrlanmş aman aman neler görseniz :))) haha demştm zaten hamile kalrsam sen ayvayı yedn die :))) diom temzlk lazm gn var nası yapcaz dio aşkım ben yaparm sen sakın elni sürme :)))
galiba bende ağustos olablr die dşndm ama bakalm ne derse dr :)) ayyy bz ağstos 25de evlendk :)))) tam tarhgde olsa bari eşim dio 25inde olsa ayarlasaydk dio he dedm yaptk becerdk ayarlamsı kaldı allasen dedm :))))
galiba bende ağustos olablr die dşndm ama bakalm ne derse dr :)) ayyy bz ağstos 25de evlendk :)))) tam tarhgde olsa bari eşim dio 25inde olsa ayarlasaydk dio he dedm yaptk becerdk ayarlamsı kaldı allasen dedm :))))
yapim bakim ay bide hamileymişimçok erken bana yaaa şuan hiç istemiyorum ki zaten işide bırakcm hiç sırası dil korkmaya başladm
temmzu sonu agustos bası dogurucaksan teyzesi nena gibi aslan olacak ooyyy yandın cok fenayız biz aslanlar...
) he he bnce de ama agustosa kaysa da 25ini bulmaz canim.artik yildonumuzunu bebegnzle kutlarsinizzz bnm de temmuzda dogum gunum bende ayni gune denk getrmek istiyorum ama o a zor galibaa
hayırlısı olsun evet öyle beraberce kutlarız inşayyy ne değişk bi duygu anam ya neyse az işlere bakaym ha koptum resmen şirketten :)))) görüşürüz ben yne gelrm az bakınaym işlere de
olsun aslan olsun benm kızım teyzesi gibikız hayırlısı olsun erteleme çokda hap felan zorlaştıurıo diolar ben korkudan korunmadm valla bde istedk zaten
hayırlısı olsun evet öyle beraberce kutlarız inşayyy ne değişk bi duygu anam ya neyse az işlere bakaym ha koptum resmen şirketten :)))) görüşürüz ben yne gelrm az bakınaym işlere de
Eki Görüntüle 861631
kızlarrrrrrrrrr umarım çıkmıştr ilk kez yükledim resim yaaa akşam iş çıkışı kan testine gitcez malum şimdi iş gidemioz ama görünen o ki pozitif çıktı test hamileym sanısrsam galibaayyy çok değişik bşi buuu kan testi yapmadan da emn olamıom ama çift çizgi çıktı :))))
yapim bakim ay bide hamileymişimçok erken bana yaaa şuan hiç istemiyorum ki zaten işide bırakcm hiç sırası dil korkmaya başladm
temmzu sonu agustos bası dogurucaksan teyzesi nena gibi aslan olacak ooyyy yandın cok fenayız biz aslanlar...
ay nasıl kalın iki çizgi o öyle maaşallahhhh :)))
ben de aslanımmm teyzeler hep aslan ..aslan gibiyik :) nenaaa bu arada aşuremi yedim bu haftaki rejimimler sade kilomu korudum demek rejim yapmasam daha kaç kilo alıcam..senin nasıl gidiyor var mı giden :)
bu araadddaa eşimle biz yaramazlık yaptık..dün adetim bitti veee hiç korunmadıkrisksiz gün gibi geldi bana ama sonradan dedim olur mu olur...ay nasıl geçicek bu 1 ay yaa bi dahaki adetimi nasıl beklerim ben..
afyet olsun kuzucuguma hafta sonu bnde ilk defa asure yapıcam eee bı kase yemek hakkım bakım nasıl olcak yaaaben vermısım ya 1 kılo600 gr
ama tabı bu duyet yaptgm 2 gun ıcınde deıldr heralde oncesndede demekkı vermsm bırazck bu 600 gr da 2 gunde vermıssem affern banakafaya koydum nedr bu ırademzı koruyamıoruz modu korıcaz uleynnnn ıradede kımmiş biz aslanlar olarak o ıradeyı alır futbol topu yapar kaleye d edoksandan cakarız abiiii verecgm kılolarmı kılo vermedn hamiş olmak istemıyrm yoksa topaç olurum rezalettt
aslanlarn dün gece yaramazlık gunuydu desene sweatttt
bak gaza geldimm aslanlar yılmaz dimi ben de verebilirim ki kilo yapabilirim bunu :))
bu arada nenacım inşallah bi dahaki ay da biz çift çizgili foto koymayız biz buraya..seneye koyalım biz ne güzel olur :))
aynen aynen aslanlar yılmaz yıldırır bizden güçlüsü mü var şekerim irade de neymiş ters çevirir amuda kaldırtırım ben o ırade denen seyi bakma burda kuru sıkı kendmı gaza getırıom1 kg 600 gr verdm ya guvenm geldı yemıom ulan fazlasnı bana zarr veren hiç bşyi yemicem
evet ya seneye hamiş olalım biz daha cok erken riskli hareketler yapıoz her an kalıcm dıe odum kopuo vallahi
aynen aynen aslanlar yılmaz yıldırır bizden güçlüsü mü var şekerim irade de neymiş ters çevirir amuda kaldırtırım ben o ırade denen seyi bakma burda kuru sıkı kendmı gaza getırıom1 kg 600 gr verdm ya guvenm geldı yemıom ulan fazlasnı bana zarr veren hiç bşyi yemicem
evet ya seneye hamiş olalım biz daha cok erken riskli hareketler yapıoz her an kalıcm dıe odum kopuo vallahi