Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .

Kesinlikle hamilesin bence, çok net ikinci çizgi.
Tebrik ederimmmmmm

çalışan insan işi dil yemege misafir almak valla ben gecen hafta 8 kişilk arkds grubumu davet ettm aman öldüm öldüm,bayramın son ggünü de kendı aılemle eşimn ailesini davet ettm aynı anda çıkarmstm aradan daha kım blr ne zmn cagrırım

zor yanları var tahmın edeblyrm ama şanslısın bence

çıktı çıktı anammm inanmıyorum sen şimdi hamiş mi oldun yuppi içime dogdu oğlun olcak hadi allah saglıkla dünyaya getrmeyı nasip etsin cnmmm çok sevndmtebriklerrr

Kesinlikle hamilesin bence, çok net ikinci çizgi.
Tebrik ederimmmmmm

ayy evet gayet net ama işde kan test,ne gidemedk yaa ama pozitif demi yoksa çıkmaz kii zaten idrarda çıkmayabilomş kanda çıkıomş benm idrarda ble çıktı demi kızlar ayy Rabbm isteyen herkese nasip etsn çok güzel bişi :)))) akşamdır başımn etni yedi kociş yap yap diee aaşam kötülendm midemde yanma karnm ağrıo allahm yatıom koltkta uyuyom kız üstmü örtüo yatağa yat dio yok uykm kaçıo diom yattm kalktm felan allahım dedm reglm olcam nedir bide tabi siz gaza getrdnz yap die dedm sabah hemen yapaym :))

teşekkür ederim canım benm çok mutluyum kızzz istiyorum ben ama hayırlısı olsun sağlıklı olsunda

canım kpss çalışsan aslında..benim şimdiki aklım olsa mezun olduktan sonra iş diye ağlıcağımıa kpss çalışırdım..ama yine de en güzel işler senin olsun-amin-
bende aynı fikirdeyim ben kpss ye bir yılımı verdim, hani o yılı saymıyorum bile...98 almıştım ve direk tak diye evimin 200 mt ötesindeki okula atandım her ne kadar şu an tayinim çıkmasa da o okulda rahatım

aslında düşündüm ama hiç sanmıyorum ya yapmam ben kpss.mezun olalı 5yıl oldu 6-7 yıldır ders fln uzak kaldım cook.dershaneye fln gitmm lzm onun için

ya eğer ders çalışabilirim diyorsan yazıl bir kursa 1.5-2 civarı oluyor fiatları... onlar kitapları falan veriyorlar zaten... hani yapılmayacak bir şey değil... sadece sıkı bir çalışma gerekiyor... hem 1 yıl çalışacaksın sonrasında rahat edeceksin...

keşke benim de bir kızkardeşim olsaydı ne kadar güzel olur du dertleşebileceğim bir insan canımdan kanımdan
ben hem ikizim hem de kız kardeşim olması yönünden şanslıyım demekki

günaydn kızlar sabh sabh kalkmak ne zormus yaa.

gecede uyumadım kiii uyanayım. annemle bankalara ordan da saglık ocagına gidicez sonucları almya dua edin kızlar sonuclar iyi olsun grsz:26:

Günaydınlarrr

Sen erken kalmayı bana sor, her gün 5,5 ta kalkıyorum, haftasonu bile en geç 7

Annenin mi sonuçlarını alacaksınız bu arada?

ya tedaviyle falan ikiz olma riski yüksek aslında... erken menopoz diyorsun cnım da hiç belli olmuyor o işler, menopoza girip hamile kalanlar var

ayy , yaşasın hamilesin testler tam doğru sonuç vermiyor diyorlar ama hamile olmasan tek çizgi olurdu... kan testinde kesin sonucu alırsın.... inş sağlıklı bir bebişin olur akşama haberlerini bekliyoruz...

inş sağlıkla annem darısı tüm istyenlere inş.. akşam testi yaptırırız yarın sabah veririm haberi sizlere inş

hamilesin sen gevezecmmmm topiğin kaçıncı hamişisin :26:bugun testlerini yaptr hastanede gecıktırme bakalım net miymiş ay ben heyecan yaptm eşin ne tepki verdi sen nasıl bir psikolojdsn anlat yahu

sweat nerdesn gel bakım yedın mı dun aşurelerı yarasın sabah ne yedn anlattt kaçak

zor ama seviyorum ben misafiri ya... her ne kadar hazırlanma sürecinde yorulsam da ben daha kendi ailemi davet edeceğim bir de.... bir de annem kayınvaldeme yaptığım menünün aynısını ister... hani bir şey demez ama belli ediyor işte...garip ama kıskanıyor nedense....

ben olsam akşamdan yapardım bile testi... hayırlı olsun tekrardan bebişin canım... inş istediğin gibi sağlıklı bir kızın olur... ben de kız çok istiyorum... hani kız olsa çok şımarık bir kız olacak... tüm aile kız istiyor çünkü

kızlar ben spora kaçıyorum, öğleden sonra arkadaşımla buluşacağım... akşam görüşürüz...

Hayırlı olsun hamilesin bukadar net ve kesin çıkanda pek görmedim

valla bi evlive mutlu vardı hamiş bildiğim başka varmı blmom ? kızzz akşam yaptrcz testi izin alsam ne dicem olmuo eşmde yoğun çalışıo anca akşama test ... ayy akşamdr beni snr etti yap die die yapmadm çnkü bilomki sabah idrarnda çıkıo ..derken sabah yaptm çıktm dedm testn sonucuna baksana sanki anlar ya dedi 2 çizgi ne oluo dedm pozitif hamileym :))) aman nası sevndi dkkat et kendne felan ayy çok değişk bi duyguu bi sürü şey merak ediom nası beslencem kese felan dio bazıları yorumlarda o ne ne zaman görünüo ayyyy karmakarışığm

Kizzzz o nasil bi cizgi oyle kopkoyuuuuu)
Hadi bakalimm hayirli olsun tebriklerrrr

çok teşekkür ederim canım ya amin Rabbim herkese versin inş.. görüşürüz

ayyy cok alemsinnnnn enişte ne anlasın 2 çizgiden ben bile geçen yıl ögrenmiştm düşün yani... o d aarkdsm hamılelık testı yapmıstı onda 1 cızgı cıkmıstı ozaman ögrendm yani düşün komedsn yemn ederm

şimdi akşam kocişin seni kolltuga oturtur ayaklarnıda uzattırır ustunu orter aman askım ona elını surme buna elını surme der oyooyoyyo

dur aksam bende test alıp sabah yapım beklıom ama nolur nolmaz surpriz olmasn maksat kocişimi heyecanlandrmak bi havaya girim ay askım test aldmda unutturma sabah yapim dicem o d ahheyecanlı sekılde hyrdır askım bsylermı var ay ne bılım bakalım belkı vardır dıcem ahhahaşaka maka bende regl olmadm gerçi bnmki çok düzensz kafasına estimi gelio

Bilirler:) folik asit icmeyi ihmal etme hangi marka almistin bi de son adet tarihin ne zaman

14 ekmdi son aet tarhm bi önceki 14 eylldü ilk kez 30 gne bi oldm normalde hep öne kayardı.. folk asit almş eşmde ama henz içmedm dr sorcam iç derse çeym risk etmeym dedm kız ovulasyon testi bile almş bizim herif :))) valla markesnı hatrlamıom ama kutusu pembe plus olandan 90 adet içnde var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…