Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .

yok canım işe yürüyerek gidiyorum 10 dk falan sürüyor bak o da monotonlaştı her sabah aynı esnafın önünden geçiyorum nerdeyse hayırlı işler amca falan diye seslenicem o kadar aşina olduk :)
bu arada ayprensescim ctesi yemekten sonra kahveye geliyorlarmış oh bee rahatladım ben de..misaffiri çok seviyorum ama bi günde temizlikle yemeği zor yetiştiriyorum..şimdi börek kek falan yaptım mı tamam hatta gezmeye bile çıkabilirz öğleden sonra...
buarada inşallah sen de gönlüne göre bi iş bulursun canım..

aynen yaa orda cinnet geldi tabi bana evimde oturmak istiyorum beni sürüklüyo pis yaa napıyosun tatlım bu saate kimseciker olmuyo

asen yaa biz de bu ara bi kvlerdeyiz bi annemlerde ..evimi özledim valla..neyse bi düzene sokmak lazım..boşa kira veriyoruz valla

canımm valla ne çektim ben beee ama mecburrrr :) ay inşallah biter canım yaa yoksa ben biticem gerçekten..

beauty sen ikizmisinnn...ya ben bayılırım ikizlere hep ikiz çocuğum olsun diye dua ettim ama nasip tabi....sen de şanslısın bence bi ikizin olduğu için ..

beauty sen ikizmisinnn...ya ben bayılırım ikizlere hep ikiz çocuğum olsun diye dua ettim ama nasip tabi....sen de şanslısın bence bi ikizin olduğu için ..

hem de tek yumurta ikiziyim güzel bir şey ikiz olmak da, her arkadaşın hem kardeşin her şeyin işte....büyütene zor valla... millet bir çocuğu büyütürken çok zorlandım diyor düşünsene 2 tane olduğunu

düşününce çok mutlu oluyorum kiiii :) ama maddi manevi her anlamda zor dediğin gibi..ben de isterdim ikiz kardeşim olsun..insan hayatı boyunca yalnız kalmaz ki...benim arkadaşlarım var ünv.teyi aynı yerde okudular aynı yerde de çalışıyorlar nerdeyse ayrılmamak için evlenmicekler..eğer ikizim olursa senden ve annenden tavsiyeler alırım :))

sevindm canm kahveye gelmelerine. inş bnde iş bulabılırm aminn

bizde üniyi aynı yerde okuduk, aynı yere atandık sonra ikimizde aynı ilden birileriyle evlendik...gurbetteyim ama en azından kardeşimle aynı ildeyim... hiç ayrılmadık yani hatta farklı ünilerde okumamıza rağmen ikimizinde mesleği aynı ayrılmama gibi çabamızda olmadı ama hayat hep aynı noktada buluşturdu bizi...

neyse kızlar ben yatıyorum... sabahları eşime kahvaltı hazırlamak için kalkıyorum... normalde hayatta yapmazdım, yeni evliyiz ama uykuyu daha çok seviyordum... diete başladığımızdan beri 8.3 da kalkıp kahvaltı hazırlıyorum kahvaltı hazırlamak içinden gelmiyor mu diyerek soranlar için, uyumak daha çok içimden geliyor

bnde hep istemişimdir ikizim olsun ama ailede hiç yokk sanmıyorum yani:26:

Allah hiç ayırmasın sizi o zaman...ben de öyle yaa 5 dk fazla uyumak için ölebilirim o yüzden ben de genelde kahvaltı yapmam hatta montumu bile asansörde giymişliğim çok..aaa saat 1 olmuş e ben de yatayım o zaman..

bnde hep istemişimdir ikizim olsun ama ailede hiç yokk sanmıyorum yani:26:

ayprenssi o zaman dualara başlayalım ikizimiz olsun diye...40 kez söyleyince olur belki..

ben de yatayım o zaman..iyi geceler güzel yeni gelinler...

canım kpss çalışsan aslında..benim şimdiki aklım olsa mezun olduktan sonra iş diye ağlıcağımıa kpss çalışırdım..ama yine de en güzel işler senin olsun-amin-

aslında düşündüm ama hiç sanmıyorum ya yapmam ben kpss.mezun olalı 5yıl oldu 6-7 yıldır ders fln uzak kaldım cook.dershaneye fln gitmm lzm onun için

:) başlayalm ama Allah saglıklı bebek nasip etsin dee cinsiyeti bile önemli değil.
ii geceler gelincikler bnde yatıyorum grsz yarınn

keşke benim de bir kızkardeşim olsaydı ne kadar güzel olur du dertleşebileceğim bir insan canımdan kanımdan

günaydn kızlar sabh sabh kalkmak ne zormus yaa.

gecede uyumadım kiii uyanayım. annemle bankalara ordan da saglık ocagına gidicez sonucları almya dua edin kızlar sonuclar iyi olsun grsz:26:

günaydn kızlar sabh sabh kalkmak ne zormus yaa.

gecede uyumadım kiii uyanayım. annemle bankalara ordan da saglık ocagına gidicez sonucları almya dua edin kızlar sonuclar iyi olsun grsz:26:

Günaydınlarrr

Sen erken kalmayı bana sor, her gün 5,5 ta kalkıyorum, haftasonu bile en geç 7

Annenin mi sonuçlarını alacaksınız bu arada?

benim annem tedaviyle hamile kalmış , kaç sene önce ve ben iikizim... kardeşim pat diye kaldı hamile, ama ben de ne olur bilemem... inş aratmadan sağlıklı bir bebek verir yarabbim...

ikiz aslında evet çok güzel ama çalışan hatun için yani bilemedim şimdi.... olursa başımla beraber, sözüm yok da, hem bi kere de ikisi birden büyüyüverir, hatta olsa iyi bile olur. zaten erken menopoz riskim var, girersem ikinciyi yapamam da zaten....

anammmmm sabah sabah kararttım mı içinizi? ne düşüncelerin içinde buldum kendimi. neyse kısacası olursa süper olurmuş, düşündüm ve bunu buldum....

oyy annem sen benim yzdklarmı okumuyon mu kv pis diom hayatta yemek yemem ben onlarda 1 kez yedm oda babası frnda tavuk yapmştı o zamanda nişanlydk :))) evde yapmaya rağzıyım ben yaa yeterki orda yemeyim napim oda cırlasın dursun ne terbiyesizi kız arada yaramazlk iyidir

oyy kuzum ya benmde çıkma ihtimalm yok borç var ama napalım işde katlanıoz bende kıskandım valla ama bunda haklısın çalışmak bazen güzel yanları var ama misafir olnca iş karışıyor annem ya.. yemeğe gelmesnler hayrda eşine söyle ctesden plan yapalm de çıkmıyoz dışarı başbaşa kalamıoz de hfta içi zaten yorgn argn işten gel vakit geçiremioz de aklını çel başbaşa kalalım istiyorm de

cinnet arada iyidir bende geöçrdm geçenlerde

kızlarrrrrrrrrr umarım çıkmıştr ilk kez yükledim resim yaaa akşam iş çıkışı kan testine gitcez malum şimdi iş gidemioz ama görünen o ki pozitif çıktı test hamileym sanısrsam galiba ayyy çok değişik bşi buuu kan testi yapmadan da emn olamıom ama çift çizgi çıktı :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…