pazar günü yapacağım demişsin test, vallahi ben senden daha çok merak ediyorum sonucunu
burda bebişlerden söz ediyorsunuz benim de yapasım geliyor
ama tayin işi falan ... puff... önce bir arada yaşamamız gerekir bizim....
ben anlamadım, çoraplarını yıkadın ok de sonrası :44:
sende bebiş bekliyorsun anlaşılan canım, inş hepiniz hamilesinizdir, sonuçlardan haberdar olmak istiyoruz ama....
benim annem tedaviyle hamile kalmış , kaç sene önce ve ben iikizim... kardeşim pat diye kaldı hamile, ama ben de ne olur bilemem... inş aratmadan sağlıklı bir bebek verir yarabbim...
ikizmisn ne güzel yaa hiç bi zamn ikizm olsun istemezdm ama tek yumurta ikizlerni görünce dik dik bakıorum cok tuhaf gelıo 1 ınsandan 2 tane
her zaman biz mi hizmet edicez, biraz bizimde hizmete ihtiyacımız var dimi
gerçi ben benimkinin yaptığı işleri çok beğenemiyorum ya, sürekli bir müdahale içindeyim... bu arada işten çıkmanın sebebi maaşsa iste zam yapsınlar... ha yapmadılar mı ayrıl gitsin
en azından şansını dene....
maaş ve yol zam yapmayı düşünmüyolar uyuz oldum zaten aman neyse ya bıktım valla bugun cok pis gaza getrdm kendmı bırazdan konusucam kpss için mi ders çalışacağım diyorsun canım...
evet kpss cnm bnm bakalım hyrlısı gecen yıl grmstmde puanım cok ii deildi zaten calısmadn grmiştm az değilsin nena sen
ama böyle olmak gerekiyor valla... bu arada yemek olayını bende senin gibi yapıyorum... güzelde yemek yapar ky, gittiğimde de mutlaka eve de bir şeyler koyar ya da bir şeyler alır bana... mutfak eşyaları tupp.r falan işte...
az deilim evetdier topikte yasak bana bu konusmalar nena basladı yıne yandık dıolar 5 dkka sonra hepsi kabak çiçeği gibi açılıo +18 dil +30 muahbbet yapıolar onlara gitmek kesinlikle çok hoşlarına gidiyor, ben davet ettiğimde akrabalarına anlata anlata bitirememiş
yakın olsak evden çıkmaz aslında öyle biri de, allahtan uzağız da haftada bir görüşüyoruz
bende hafta bir gidiorum dün annemdeydm bugun kayın valıdemde pazar günü annemlerle yine kayın valıdeme gidicez yanı bu hafta 2 defa gtmıs olcaz yemeğe misafir çok zor oluyor ya, benim de haftasonu yatılı arkadaşım gelecek... gerçi çok yakın arkadaşım, bana çok zor olacağını düşünmüyorum...ama gene de stres yapıyor insan
yarın erken kalkıp evi temizlesem yeter aslında...
bir de gelen misafire yemeğe mi çaya mı geleceksin demek de olmuyor... pazar günü dinlenirsin artık sende cnm, yapacak bişi yok....