Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Eki Görüntüle 861631

kızlarrrrrrrrrr umarım çıkmıştr ilk kez yükledim resim yaaa akşam iş çıkışı kan testine gitcez malum şimdi iş gidemioz ama görünen o ki pozitif çıktı test hamileym sanısrsam galiba :KK70: ayyy çok değişik bşi buuu kan testi yapmadan da emn olamıom ama çift çizgi çıktı :)))):KK1:

Kesinlikle hamilesin bence, çok net ikinci çizgi.
Tebrik ederimmmmmm:KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:

pazar günü yapacağım demişsin test, vallahi ben senden daha çok merak ediyorum sonucunu :KK9: burda bebişlerden söz ediyorsunuz benim de yapasım geliyor:KK53: ama tayin işi falan ... puff... önce bir arada yaşamamız gerekir bizim....

ben anlamadım, çoraplarını yıkadın ok de sonrası :44:

sende bebiş bekliyorsun anlaşılan canım, inş hepiniz hamilesinizdir, sonuçlardan haberdar olmak istiyoruz ama....

benim annem tedaviyle hamile kalmış , kaç sene önce ve ben iikizim... kardeşim pat diye kaldı hamile, ama ben de ne olur bilemem... inş aratmadan sağlıklı bir bebek verir yarabbim...

ikizmisn ne güzel yaa hiç bi zamn ikizm olsun istemezdm ama tek yumurta ikizlerni görünce dik dik bakıorum cok tuhaf gelıo 1 ınsandan 2 tane :KK9:

her zaman biz mi hizmet edicez, biraz bizimde hizmete ihtiyacımız var dimi :KK53: gerçi ben benimkinin yaptığı işleri çok beğenemiyorum ya, sürekli bir müdahale içindeyim... bu arada işten çıkmanın sebebi maaşsa iste zam yapsınlar... ha yapmadılar mı ayrıl gitsin :KK1: en azından şansını dene....

maaş ve yol zam yapmayı düşünmüyolar uyuz oldum zaten aman neyse ya bıktım valla bugun cok pis gaza getrdm kendmı bırazdan konusucam

kpss için mi ders çalışacağım diyorsun canım...

evet kpss cnm bnm bakalım hyrlısı gecen yıl grmstmde puanım cok ii deildi zaten calısmadn grmiştm

:KK9:

az değilsin nena sen :KK9: ama böyle olmak gerekiyor valla... bu arada yemek olayını bende senin gibi yapıyorum... güzelde yemek yapar ky, gittiğimde de mutlaka eve de bir şeyler koyar ya da bir şeyler alır bana... mutfak eşyaları tupp.r falan işte...

az deilim evet:KK9:dier topikte yasak bana bu konusmalar nena basladı yıne yandık dıolar 5 dkka sonra hepsi kabak çiçeği gibi açılıo +18 dil +30 muahbbet yapıolar:KK9:

onlara gitmek kesinlikle çok hoşlarına gidiyor, ben davet ettiğimde akrabalarına anlata anlata bitirememiş :KK1: yakın olsak evden çıkmaz aslında öyle biri de, allahtan uzağız da haftada bir görüşüyoruz :KK53:

bende hafta bir gidiorum dün annemdeydm bugun kayın valıdemde pazar günü annemlerle yine kayın valıdeme gidicez yanı bu hafta 2 defa gtmıs olcaz

yemeğe misafir çok zor oluyor ya, benim de haftasonu yatılı arkadaşım gelecek... gerçi çok yakın arkadaşım, bana çok zor olacağını düşünmüyorum...ama gene de stres yapıyor insan :KK1: yarın erken kalkıp evi temizlesem yeter aslında...
bir de gelen misafire yemeğe mi çaya mı geleceksin demek de olmuyor... pazar günü dinlenirsin artık sende cnm, yapacak bişi yok....

çalışan insan işi dil yemege misafir almak valla ben gecen hafta 8 kişilk arkds grubumu davet ettm aman öldüm öldüm,bayramın son ggünü de kendı aılemle eşimn ailesini davet ettm aynı anda çıkarmstm aradan daha kım blr ne zmn cagrırım:KK9:
hem de tek yumurta ikiziyim :KK9: güzel bir şey ikiz olmak da, her arkadaşın hem kardeşin her şeyin işte....büyütene zor valla... millet bir çocuğu büyütürken çok zorlandım diyor düşünsene 2 tane olduğunu :KK53:

zor yanları var tahmın edeblyrm ama şanslısın bence

oyy annem sen benim yzdklarmı okumuyon mu :KK52: kv pis diom hayatta yemek yemem ben onlarda 1 kez yedm oda babası frnda tavuk yapmştı o zamanda nişanlydk :))) evde yapmaya rağzıyım ben yaa yeterki orda yemeyim napim oda cırlasın dursun :KK1: ne terbiyesizi kız arada yaramazlk iyidir :KK70: :KK1:

:KK9::KK52::KK52:

Eki Görüntüle 861631

kızlarrrrrrrrrr umarım çıkmıştr ilk kez yükledim resim yaaa akşam iş çıkışı kan testine gitcez malum şimdi iş gidemioz ama görünen o ki pozitif çıktı test hamileym sanısrsam galiba :KK70: ayyy çok değişik bşi buuu kan testi yapmadan da emn olamıom ama çift çizgi çıktı :)))):KK1:

çıktı çıktı anammm inanmıyorum sen şimdi hamiş mi oldun yuppi içime dogdu oğlun olcak hadi allah saglıkla dünyaya getrmeyı nasip etsin cnmmm çok sevndm:KK9::KK9:tebriklerrr

Kesinlikle hamilesin bence, çok net ikinci çizgi.
Tebrik ederimmmmmm:KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:

ayy evet gayet net ama işde kan test,ne gidemedk yaa ama pozitif demi yoksa çıkmaz kii zaten idrarda çıkmayabilomş kanda çıkıomş benm idrarda ble çıktı demi kızlar ayy Rabbm isteyen herkese nasip etsn çok güzel bişi :)))) akşamdır başımn etni yedi kociş yap yap diee aaşam kötülendm midemde yanma karnm ağrıo allahm yatıom koltkta uyuyom kız üstmü örtüo yatağa yat dio yok uykm kaçıo diom yattm kalktm felan allahım dedm reglm olcam nedir bide tabi siz gaza getrdnz yap die dedm sabah hemen yapaym :)):KK1:

çalışan insan işi dil yemege misafir almak valla ben gecen hafta 8 kişilk arkds grubumu davet ettm aman öldüm öldüm,bayramın son ggünü de kendı aılemle eşimn ailesini davet ettm aynı anda çıkarmstm aradan daha kım blr ne zmn cagrırım:KK9:

zor yanları var tahmın edeblyrm ama şanslısın bence

:KK9::KK52::KK52:

çıktı çıktı anammm inanmıyorum sen şimdi hamiş mi oldun yuppi içime dogdu oğlun olcak hadi allah saglıkla dünyaya getrmeyı nasip etsin cnmmm çok sevndm:KK9::KK9:tebriklerrr

teşekkür ederim canım benm :KK16: çok mutluyum :KK70: kızzz istiyorum ben ama hayırlısı olsun sağlıklı olsunda :KK16:

canım kpss çalışsan aslında..benim şimdiki aklım olsa mezun olduktan sonra iş diye ağlıcağımıa kpss çalışırdım..ama yine de en güzel işler senin olsun-amin-
bende aynı fikirdeyim ben kpss ye bir yılımı verdim, hani o yılı saymıyorum bile...98 almıştım ve direk tak diye evimin 200 mt ötesindeki okula atandım :KK1: her ne kadar şu an tayinim çıkmasa da o okulda rahatım :KK34:

aslında düşündüm ama hiç sanmıyorum ya yapmam ben kpss.mezun olalı 5yıl oldu 6-7 yıldır ders fln uzak kaldım cook.dershaneye fln gitmm lzm onun için:KK53:

ya eğer ders çalışabilirim diyorsan yazıl bir kursa 1.5-2 civarı oluyor fiatları... onlar kitapları falan veriyorlar zaten... hani yapılmayacak bir şey değil... sadece sıkı bir çalışma gerekiyor... hem 1 yıl çalışacaksın sonrasında rahat edeceksin...

keşke benim de bir kızkardeşim olsaydı ne kadar güzel olur du dertleşebileceğim bir insan canımdan kanımdan :KK43::KK14:
ben hem ikizim hem de kız kardeşim olması yönünden şanslıyım demekki :KK34:

günaydn kızlar sabh sabh kalkmak ne zormus yaa.:KK53:

gecede uyumadım kiii uyanayım. annemle bankalara ordan da saglık ocagına gidicez sonucları almya dua edin kızlar sonuclar iyi olsun grsz:26:

Günaydınlarrr:KK8:

Sen erken kalmayı bana sor, her gün 5,5 ta kalkıyorum, haftasonu bile en geç 7:KK30:

Annenin mi sonuçlarını alacaksınız bu arada?

ikiz aslında evet çok güzel ama çalışan hatun için yani bilemedim şimdi.... olursa başımla beraber, sözüm yok da, hem bi kere de ikisi birden büyüyüverir, hatta olsa iyi bile olur. zaten erken menopoz riskim var, girersem ikinciyi yapamam da zaten....

anammmmm sabah sabah kararttım mı içinizi? ne düşüncelerin içinde buldum kendimi. neyse kısacası olursa süper olurmuş, düşündüm ve bunu buldum....:KK52:

ya tedaviyle falan ikiz olma riski yüksek aslında... erken menopoz diyorsun cnım da hiç belli olmuyor o işler, menopoza girip hamile kalanlar var :KK1:
Eki Görüntüle 861631

ayy , yaşasın :KK76: hamilesin :KK52: testler tam doğru sonuç vermiyor diyorlar ama hamile olmasan tek çizgi olurdu... kan testinde kesin sonucu alırsın.... inş sağlıklı bir bebişin olur :KK34: akşama haberlerini bekliyoruz...

bende aynı fikirdeyim ben kpss ye bir yılımı verdim, hani o yılı saymıyorum bile...98 almıştım ve direk tak diye evimin 200 mt ötesindeki okula atandım :KK1: her ne kadar şu an tayinim çıkmasa da o okulda rahatım :KK34:

ya eğer ders çalışabilirim diyorsan yazıl bir kursa 1.5-2 civarı oluyor fiatları... onlar kitapları falan veriyorlar zaten... hani yapılmayacak bir şey değil... sadece sıkı bir çalışma gerekiyor... hem 1 yıl çalışacaksın sonrasında rahat edeceksin...

ben hem ikizim hem de kız kardeşim olması yönünden şanslıyım demekki :KK34:

ya tedaviyle falan ikiz olma riski yüksek aslında... erken menopoz diyorsun cnım da hiç belli olmuyor o işler, menopoza girip hamile kalanlar var :KK1:

ayy , yaşasın :KK76: hamilesin :KK52: testler tam doğru sonuç vermiyor diyorlar ama hamile olmasan tek çizgi olurdu... kan testinde kesin sonucu alırsın.... inş sağlıklı bir bebişin olur :KK34: akşama haberlerini bekliyoruz...

inş sağlıkla annem darısı tüm istyenlere inş.. akşam testi yaptırırız yarın sabah veririm haberi sizlere inş :KK16:

hamilesin sen gevezecmmmm topiğin kaçıncı hamişisin :26::KK9:bugun testlerini yaptr hastanede gecıktırme bakalım net miymiş ay ben heyecan yaptm eşin ne tepki verdi sen nasıl bir psikolojdsn anlat yahu

sweat nerdesn gel bakım yedın mı dun aşurelerı yarasın :KK9:sabah ne yedn anlattt kaçak

zor ama seviyorum ben misafiri ya... her ne kadar hazırlanma sürecinde yorulsam da :KK53: ben daha kendi ailemi davet edeceğim bir de.... bir de annem kayınvaldeme yaptığım menünün aynısını ister... hani bir şey demez ama belli ediyor işte...garip ama kıskanıyor nedense....

ayy evet gayet net ama işde kan test,ne gidemedk yaa ama pozitif demi yoksa çıkmaz kii zaten idrarda çıkmayabilomş kanda çıkıomş benm idrarda ble çıktı demi kızlar ayy Rabbm isteyen herkese nasip etsn çok güzel bişi :)))) akşamdır başımn etni yedi kociş yap yap diee aaşam kötülendm midemde yanma karnm ağrıo allahm yatıom koltkta uyuyom kız üstmü örtüo yatağa yat dio yok uykm kaçıo diom yattm kalktm felan allahım dedm reglm olcam nedir bide tabi siz gaza getrdnz yap die dedm sabah hemen yapaym :)):KK1:

ben olsam akşamdan yapardım bile testi... hayırlı olsun tekrardan bebişin canım... inş istediğin gibi sağlıklı bir kızın olur... ben de kız çok istiyorum... hani kız olsa çok şımarık bir kız olacak... tüm aile kız istiyor çünkü :KK1:

kızlar ben spora kaçıyorum, öğleden sonra arkadaşımla buluşacağım... akşam görüşürüz...

Eki Görüntüle 861631

Hayırlı olsun hamilesin bukadar net ve kesin çıkanda pek görmedim :KK52:

hamilesin sen gevezecmmmm topiğin kaçıncı hamişisin :26::KK9:bugun testlerini yaptr hastanede gecıktırme bakalım net miymiş ay ben heyecan yaptm eşin ne tepki verdi sen nasıl bir psikolojdsn anlat yahu

sweat nerdesn gel bakım yedın mı dun aşurelerı yarasın :KK9:sabah ne yedn anlattt kaçak

valla bi evlive mutlu vardı hamiş bildiğim başka varmı blmom ? kızzz akşam yaptrcz testi izin alsam ne dicem olmuo eşmde yoğun çalışıo anca akşama test ... ayy akşamdr beni snr etti yap die die yapmadm çnkü bilomki sabah idrarnda çıkıo ..derken sabah yaptm çıktm dedm testn sonucuna baksana sanki anlar ya :KK1: dedi 2 çizgi ne oluo dedm pozitif hamileym :))) aman nası sevndi dkkat et kendne felan :KK70: ayy çok değişk bi duyguu bi sürü şey merak ediom :KK70: nası beslencem kese felan dio bazıları yorumlarda o ne ne zaman görünüo :KK1: ayyyy karmakarışığm :KK30:

Kizzzz o nasil bi cizgi oyle kopkoyuuuuu:KK66:)
Hadi bakalimm hayirli olsun tebriklerrrr:21::21::21:

zor ama seviyorum ben misafiri ya... her ne kadar hazırlanma sürecinde yorulsam da :KK53: ben daha kendi ailemi davet edeceğim bir de.... bir de annem kayınvaldeme yaptığım menünün aynısını ister... hani bir şey demez ama belli ediyor işte...garip ama kıskanıyor nedense....

ben olsam akşamdan yapardım bile testi... hayırlı olsun tekrardan bebişin canım... inş istediğin gibi sağlıklı bir kızın olur... ben de kız çok istiyorum... hani kız olsa çok şımarık bir kız olacak... tüm aile kız istiyor çünkü :KK1:

kızlar ben spora kaçıyorum, öğleden sonra arkadaşımla buluşacağım... akşam görüşürüz...

çok teşekkür ederim canım ya :KK16: amin Rabbim herkese versin inş.. görüşürüz :KK16:

valla bi evlive mutlu vardı hamiş bildiğim başka varmı blmom ? kızzz akşam yaptrcz testi izin alsam ne dicem olmuo eşmde yoğun çalışıo anca akşama test ... ayy akşamdr beni snr etti yap die die yapmadm çnkü bilomki sabah idrarnda çıkıo ..derken sabah yaptm çıktm dedm testn sonucuna baksana sanki anlar ya :KK1: dedi 2 çizgi ne oluo dedm pozitif hamileym :))) aman nası sevndi dkkat et kendne felan :KK70: ayy çok değişk bi duyguu bi sürü şey merak ediom :KK70: nası beslencem kese felan dio bazıları yorumlarda o ne ne zaman görünüo :KK1: ayyyy karmakarışığm :KK30:

:KK9::KK9:ayyy cok alemsinnnnn enişte ne anlasın 2 çizgiden ben bile geçen yıl ögrenmiştm düşün yani... o d aarkdsm hamılelık testı yapmıstı onda 1 cızgı cıkmıstı ozaman ögrendm yani düşün komedsn yemn ederm

şimdi akşam kocişin seni kolltuga oturtur ayaklarnıda uzattırır ustunu orter aman askım ona elını surme buna elını surme der oyooyoyyo

dur aksam bende test alıp sabah yapım beklıom ama nolur nolmaz surpriz olmasn :KK9:maksat kocişimi heyecanlandrmak bi havaya girim ay askım test aldmda unutturma sabah yapim dicem o d ahheyecanlı sekılde hyrdır askım bsylermı var ay ne bılım bakalım belkı vardır dıcem ahhaha:KK9::KK9:şaka maka bende regl olmadm gerçi bnmki çok düzensz kafasına estimi gelio

Bilirler:) folik asit icmeyi ihmal etme hangi marka almistin bi de son adet tarihin ne zaman

14 ekmdi son aet tarhm bi önceki 14 eylldü ilk kez 30 gne bi oldm normalde hep öne kayardı.. folk asit almş eşmde ama henz içmedm dr sorcam iç derse çeym risk etmeym dedm kız ovulasyon testi bile almş bizim herif :))) valla markesnı hatrlamıom ama kutusu pembe plus olandan 90 adet içnde var

X