Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
yok kuzum cok ertelemıcem en fazla 1 yıl sonra baslıcam calısmalara az kocamn tadını cıkarım aaaaa:KK9:

ben bsy dıyımmı daha haptan bır tane bıle atmadm agzma eşim korunuo sadece ondan şüphelendm ya kendmden... :KK52:

evet evet çok erteleme genç anne ol mis gibi yaa bak ben 28 2.yi yapaym desem yaş olcak 34 35 ):)):KK1:

gevezeeeeeeeeeeee nasıl sevindim anlatamam..geçmişi tam okumadan hemenncik sana yazayım dedim...zaten dün tahmin etmiştim ben..inşallah sağlıkla kucağına almak nasip olur inşallahh...bak bana da erkek gibi geldi ama tutturamam be genelde :)

canımmmmmmmm :KK16: çok tşk ederm çok saol Allah razı olsun sizlerden :KK16: bakarsn tutar kız teyzesiii :KK16:

ay nasıl kalın iki çizgi o öyle maaşallahhhh :)))

ben de aslanımmm teyzeler hep aslan ..aslan gibiyik :) nenaaa bu arada aşuremi yedim bu haftaki rejimimler sade kilomu korudum demek rejim yapmasam daha kaç kilo alıcam..senin nasıl gidiyor var mı giden :)

bu araadddaa eşimle biz yaramazlık yaptık..dün adetim bitti veee hiç korunmadık :KK66: risksiz gün gibi geldi bana ama sonradan dedim olur mu olur...ay nasıl geçicek bu 1 ay yaa bi dahaki adetimi nasıl beklerim ben..

amanın inş bebş gelir :KK16: ohh ohhh :21: bizde teyze olalım :KK16:

Uzaktan takip ediyorum sizi:KK66:

Riskli hareketlerine cok guldum nenaaa:KK9::KK8: ne oluyosa o risklerden oluyo dikkatt:KK23::KK23:

:KK9:öyle valla baya bir risk alıyoruz hadi bakalım ben 1 sene dedm de daha erken olma ıhtımalı yuksek:KK9:

evet evet çok erteleme genç anne ol mis gibi yaa bak ben 28 2.yi yapaym desem yaş olcak 34 35 ):)):KK1:

tam 1. yılımı doldurgum gece bebek çalışmasına başlıcam kocişe hediye vermek lazm dimi ama:KK9:

amanın inş bebş gelir :KK16: ohh ohhh :21: bizde teyze olalım :KK16:

senı bırazck gec teyze yapalım onc ebı anne ol sonra hemen teyzelıge bogucaz sneı baksana gelın cok

:KK9:öyle valla baya bir risk alıyoruz hadi bakalım ben 1 sene dedm de daha erken olma ıhtımalı yuksek:KK9:

tam 1. yılımı doldurgum gece bebek çalışmasına başlıcam kocişe hediye vermek lazm dimi ama:KK9:

senı bırazck gec teyze yapalım onc ebı anne ol sonra hemen teyzelıge bogucaz sneı baksana gelın cok

En hayrli zamanda olsun insallahh:KK66: kac yasndasin senn

24yasindayim bende :KK66:)

tam zamanı aslında annelıgın bnde hemen ısterdm de bıraz evlılıgn rahatlgn keyfnı cıkarım dedm ailemde hemen yapmayın dıo ama eşimn yaşı gecıo 29 yasnda :KK9:kv den de tık yok yapın dıen yok yanı bıze bızde beklemedeyz suan ama 1 yıl sonra hamıle kalırsam 9 ay 10 gunu baz alırsam takribi 2 yıl sonra anne olucam:KK9:

ohh bende sizin gibi gnç olsam kalkıp hemen istemem :))) yaşım gelmiş 28.. :KK1:29ada bişi kalmadı ya neyse :KK1: ondan acele etmemiz :KK1:

hee 29 olcam kızz aralıkda dşn bi sonra kardeş yapalm desek yaş olcak 35 riskli oluyor işde oda :KK14: bakalım hele birini doğralmda :KK1:erken evlensem hemen yapardm ben :)))

allah sana uzun omurler versn yasa takılma bazı kadınlar 15 20 yıl cocuk yapmak ıcın ugrasıolar yasları gelıo 40 a 45 e o yuzden 30 un da 35 ınde de anne olsan sukret allahım sana bahsetmıs saglıklı sıhatlı gelsn dunyaya ınsallah...

ben bazen ne dusunuorum bılıomsn cocugum olmıcak hıssıyatına kapılıyorum hemde cok sıddetlı bı hıssıyat ya bnm olmazsa cok karamsarım bu konuda:KK14:

kızlar patronlardan birinin odasına girdim konustm sonunda sıkıntılarmı söyledm durumu dıle getrdm...çok üzüldü :KK14:bide arkamdan dedikodumu yapmıslar bu kzı nıe tatsız bı kac gundur dıe onu hissettimişim bunlara profesyonel iş haytnda olur böle şeyler dedi ama gercekten uzuldum emınımkı dıer arkdslarda üzülücektr dedi...bnm bıraz sesim titredi aglamaklı oldm ama aglamadım işte beraber calısmasakta mutlaka görüşürüz muhabbeti oldu:KK9:ohh rahatladım yaaa

allah sana uzun omurler versn yasa takılma bazı kadınlar 15 20 yıl cocuk yapmak ıcın ugrasıolar yasları gelıo 40 a 45 e o yuzden 30 un da 35 ınde de anne olsan sukret allahım sana bahsetmıs saglıklı sıhatlı gelsn dunyaya ınsallah...

ben bazen ne dusunuorum bılıomsn cocugum olmıcak hıssıyatına kapılıyorum hemde cok sıddetlı bı hıssıyat ya bnm olmazsa cok karamsarım bu konuda:KK14:

tabiki şükürler olsun Allahıma... o bende de oluyordu biliyor musun ? benm abimin çocuğu 7 yıl olmadı yengem defalarca aşılama yaptrdı tüp bebekle oldu bebekleri şuan yiğenim ilkokul 1e gidiyor ve ben ona tapıyorum desem yeri adı yunusemre evlenirken en çok ondna ayrı kalcama üzldm ben hep beraberdk :KK43:( sonra ardına hemen kendiliğnden zeynebimz geldi.. Allah işde.. bundan belkide ama bu korku bende de vardı hep o yzden aceleci oldm ya hem yaş hem o korku olsn kurtulaym dedm :KK1:

kızlar patronlardan birinin odasına girdim konustm sonunda sıkıntılarmı söyledm durumu dıle getrdm...çok üzüldü :KK14:bide arkamdan dedikodumu yapmıslar bu kzı nıe tatsız bı kac gundur dıe onu hissettimişim bunlara profesyonel iş haytnda olur böle şeyler dedi ama gercekten uzuldum emınımkı dıer arkdslarda üzülücektr dedi...bnm bıraz sesim titredi aglamaklı oldm ama aglamadım işte beraber calısmasakta mutlaka görüşürüz muhabbeti oldu:KK9:ohh rahatladım yaaa

ayyy ohhh iyi etmişsn bak rahatladın işde hadi geçmiş olsun canım benim hakkında en hayırlı olan olsun bundan sonra imnş daha iyi işler bulrsn daha rahat daha paralısından :KK16:

Günaydınlarrr:KK8:

Sen erken kalmayı bana sor, her gün 5,5 ta kalkıyorum, haftasonu bile en geç 7:KK30:

Annenin mi sonuçlarını alacaksınız bu arada?

bnm canm.gittim iğne hap fln verdi bişi demedi.doktor ama uzun uzun kan sonuclarına baktı pc ekranından sonra ilçalrı değiştirdi. kullanmaya basladm.
kuzum inş hayırlı haberlerle dönersin :KK16:

Eki Görüntüle 861631

kızlarrrrrrrrrr umarım çıkmıştr ilk kez yükledim resim yaaa akşam iş çıkışı kan testine gitcez malum şimdi iş gidemioz ama görünen o ki pozitif çıktı test hamileym sanısrsam galiba :KK70: ayyy çok değişik bşi buuu kan testi yapmadan da emn olamıom ama çift çizgi çıktı :)))):KK1:

çoook ama coook sevindim canm alalh mutlulugunu daim etsin.allah saglıklı bir bebek nasip etsin inş:nazar: 3.hamişi mi oldun şimdii :KK49:

teşekkür ederim canım benm :KK16: çok mutluyum :KK70: kızzz istiyorum ben ama hayırlısı olsun sağlıklı olsunda :KK16:

saglıklı olsundaa canm cinsiyet önemli değil.ama cin takvimine rus takvımıne bak baklm bn merk ediyorum gercekmi fln diye..

ohh bee sonunda stres yapmanın anlamı yokmuş dimi?? sevindm canm adına..

bnm canm.gittim iğne hap fln verdi bişi demedi.doktor ama uzun uzun kan sonuclarına baktı pc ekranından sonra ilçalrı değiştirdi. kullanmaya basladm.

çoook ama coook sevindim canm alalh mutlulugunu daim etsin.allah saglıklı bir bebek nasip etsin inş:nazar: 3.hamişi mi oldun şimdii :KK49:

saglıklı olsundaa canm cinsiyet önemli değil.ama cin takvimine rus takvımıne bak baklm bn merk ediyorum gercekmi fln diye..

ohh bee sonunda stres yapmanın anlamı yokmuş dimi?? sevindm canm adına..

valla baya yuk kalktı ustumden cok zorlandm öle böle dil nese ki çözdüm olayı rahatladm :KK9:sen napıosun canım benm nasıl gectı gunun

aksm yattık eşimle konusmamı paylasmak istiyorum kızlar :KK53:
bn aşkm bu yaz tatile didim'e mi gidiyoruz.
eşim hyr gitmicez sen hamile olcaksın
bn nasıl? hadi ya ?:KK53: olsmda giderim ben hemde arbaylaa
eşim sen öyle san hamile olcaksn otur ewde.
bn nezaman oluyomuş o?pardon!!
eşim martta
bn 2015 martmı diyosun
eşim hyr bu martta
bn saçmalama yaaa:KK52:
eşim aşkm uyu hadi sabh erken kalkcam

:KK53::KK53: kaldm ewe gelsn konuscaz bu konuyu

Son düzenleme:
:KK5:
valla baya yuk kalktı ustumden cok zorlandm öle böle dil nese ki çözdüm olayı rahatladm :KK9:sen napıosun canım benm nasıl gectı gunun

sevindm canm senın adına ne yapayım sbh gittik s.ocagına ordan annemlere gitik çay kahve içtik.az önce geldim. kvler kahveye geliolarmıs bu aksm annmlerde gelicek...

aksm yattık eşimle konusmamı paylasmak istiyorum kızlar :KK53:
bn aşkm bu yaz tatile didim'e mi gidiyoruz.
eşim hyr gitmicez sen hamile olcaksın
bn nasıl? hadi ya ?:KK53: olsmda giderim ben hemde arbaylaa
eşim sen öyle san hamile olcaksn otur ewde.
bn nezaman oluyomuş o?pardon!!
eşim martta
bn 2015 martmı diyosun
eşim hyr bu martta
bn saçmalama yaaa:KK52:
eşim aşkm uyu hadi sabh erken kalkcam

:KK53::KK53: kaldm ewe gelsn konuscaz bu konuyu

ay diyalog muhtesem yaaaa:KK9:çok güldüm enişte kararını vermiş:KK9:
:KK5:

sevindm canm senın adına ne yapayım sbh gittik s.ocagına ordan annemlere gitik çay kahve içtik.az önce geldim. kvler kahveye geliolarmıs bu aksm annmlerde gelicek...

ohh keeyf sende masallah:nazar:

X