Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
amanın inş bebş gelir ohh ohhh bizde teyze olalım

bebiş şimdi gelmesin teyzesi..senin doğum yapmana yakın ben hamile kalayım ki senin tecrubelerinden faydalanayım:)bak sakın hamileler forumuna kaçıp yalnız bırakma bizi...

prenses hoşgeldiiinnn..bu eşler ne çok istiyor hemen hamile kalmamızı..
ben de yaz sonu yapalım diyorum ki son kez rahat bi tatil yapalım...
ama kısmet..

bu arada doktor yalnızca ilaç mı verdi bişi demedi mi?

aynen tatlım gevezee bizi bırakıp giderrr.biz hep beraber hamile kalalım da yeni topik acalm :)

bn gittim tee ne zmn kimse yok bugun hayırdır nerde bu millet?
aynen canm bnde tatil yapmak istiyorum arba almak istiyorum. bg de yamam gerkn ewrak işleri var...vs. ama adam beni şaşırttı. bugun sordum ciddimisin sen diye 2015 cok geç diyo

ewt canm hap ve iğne verdi.bişi demedi.iğne için almya gittim döndüğümde yoktu yerinde beklemedim.

geveze tatlım hamileymişsin sanırımmm gerilerde okudumama alıntı yapamadımm çok sevindim tatlımmmm allah hayırlısıyla kuvcağına almayı nasip etsinn isteyen herkese varsinn aminnnnn ne güzel yaa bebişlerle şenlenen topiğimiz varr bu arada selam kızlaaar

a.slm.tatalım ewt hamileler çoğalıyo valla
sen nasılsın yoksun bayağıdır

Oyunlari mi silmissin bi gun bnde yanlislikla su menejerlik oyununu silmek istiyorummm bana tüyo vet nasi bi yanlislik yapiim

bnde menejerlik oyununu silmişim 2tane daha vardı onlarıda.. 2-3yerde oyun setupları vardı bnde onları hepsini bi yere kopyaladm ama istemedn olduuu

İyi olmus dicem de nasilsa yine indirir esin bnmki de galatasarayi kurtariyo suanda.

kuramadı valla annemler kv.ler geldi sımdı de yattı :) kaldı öylee.
burda yazdıgımı gördü okumaya calsıyoo.savaş veriyorum resmen bn cıkayım daha iyi yarın grsz kızlar ii gecler

ne kadar sürede verdim bu kiloyu nena, bende dietteyim ama ne kadar verdim şu an için muallak
evet evet çok erteleme genç anne ol mis gibi yaa bak ben 28 2.yi yapaym desem yaş olcak 34 35 ):))

benim yaşım 24, şurda ocakta 25 olacak, yazın tatilimi yapar direk hamile kalırım 30 dan öncede 2. çocuğu yapar, çocuk faslını kapatırım senin zamanlaman süper

konuşmuşsun üstünden yükü atmışsın işte... iyi ki ağlamamışsın ya , ben de sulu gözlüyüm ama zayıflık gibi geliyor bana ağlamak....

ooo eşin kararı vermiş geçmiş olsun ... gelsin bir tane daha hamiş

valla tatili kafmda ayarladım ama arba olmadan olmazzz:95:
tabii kısmettt ama sanmam henüzz

totomu kaldırıp biraz karın kalça hareketlerini yapıp sonra da ütü yapmam gerekiyor... uyumam 2 yi bulur herhalde... kocişime bugün yatak odasını baştan aşağı mumlarla süsleyerek süpriz yaptım, tabi başka süprizlerim de vardı, onlar +18 e giriyor

yarın malum misafir var yemeğe ve temizlik günü... gene kyvaldemlere yaptığım menüyü yapacağım eşim kolaya kaçıyorsun diyor... ay sanki sen yapıyorsun yemeği dedim napıyım risksiz bir şey istiyorum... güveçte sebzeli et yapacaktım , et pişmez diyerek korktum... ki bugün marketten aldığımız et 1 saat düdüklüde pişmedi

vay vayy bnide eşim çagrıyo gideyim.
eti bn kısık ateste susuz pişiriyorum.öyle dene daha lezzetli oluyo da.nese gitm bn

selam canımm hoşgeldik :)

ben de sulu gözlüyüm işe başladığım ilk yılda her müşteriyle kavga edişimde gözlerim dolar ağlayıp içeri kaçardım..şimdi ben onları ağlatıyorum nerdyeyse hehe:)ama en çok eşime karşı sulu gözlüyüm o en ufacık bişey desin benim gözler doluverir..

süprizler iyidir benim de arada süpriz yapmam lazım yaa böyle ayıcıklı pijamalarla falan uyuyorum hala..napıyım çok rahat ve sıcak :)bu arada ben de sürekli aynı şeyleri yapıyorum risksiz diye..kekte bile 2 çeşit kekim var bi zebra kek bi tarçınlı havuçlu 4 aydır hep 2sini yaptım..yarınki misafirler için de şimdi zebrayı yapıcam ama üşeniyorum

vay vayy bnide eşim çagrıyo gideyim.
eti bn kısık ateste susuz pişiriyorum.öyle dene daha lezzetli oluyo da.nese gitm bn

ben et pişirmeyi beceremiyorum yaa bi kere denedim ama yüksek ateşte pişirdim çabuk olsun diye kaskatı oldu şimdi korkuyorum pişirmeye et rezil olcak diye...gerçi ben rezil olmuştum eşime :) iyi geceler ay prenses yine gel :)

a.slm.tatalım ewt hamileler çoğalıyo valla
sen nasılsın yoksun bayağıdır

ben nasılımmm iyiyim tatlım yaın kuzeniin sözü var ona köstebek pasta yaptım ama yapana kadar canım çıktııı ancak işimi bitirdim oturdumm yarınn yoğun bi gün beni bekliyooo :18: sanırım herkes gitti

ı ıh gitmedi herkes ben burdayım kekimi yaptım geldim...ne hamaratız biz ..

köstebek pasta yemedim ben hiç ama şimdi görsellerden baktım çok güzel gözüküyor..yapması zor mu?ben bi tiremisu yapıyorum ona da elim alıştı gelene gidene ondan yapıyorum

bende burdayım , sporumu yaptım, sıra ütü de... sonra mutfağı toplar , uyurum... bu arada kocişi çok yordum sanırım, fosur fosur uyuyor

bence eti pişirmek kadar aldığın yerde önemli... ben problemsiz pişirirdim hep bu sefer çok sert oldu... marketten hiç almazdm ama eşim tutturdu ben et sote istiyorum diyerek, saat olmuş 8 daha marketteyiz, eve gelmemişiz, o saatte yapılır mı neyse çok aç olduğu için önüne ne koysam yerdi misafire de hep elimin alıştığı şeyleri yapmak daha rahat oluyor... patlıcan kebap var mesela... ilk kendimize deneyeceğim, güzel olursa yeni favorilerimden birisi olacak

senin kek yapılmış, oh ne güzel.... köstebek pastanın hazır satılanlar karışımları var, ben hep onlardan yapıyorum çok kolay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…