- 29 Temmuz 2013
- 5.323
- 2.804
-
- Konu Sahibi ayprensesii
ay diyalog muhtesem yaaaaçok güldüm enişte kararını vermiş
ohh keeyf sende masallah
amanın inş bebş gelirohh ohhh bizde teyze olalım
aksm yattık eşimle konusmamı paylasmak istiyorum kızlar
bn aşkm bu yaz tatile didim'e mi gidiyoruz.
eşim hyr gitmicez sen hamile olcaksın
bn nasıl? hadi ya ?olsmda giderim ben hemde arbaylaa
eşim sen öyle san hamile olcaksn otur ewde.
bn nezaman oluyomuş o?pardon!!
eşim martta
bn 2015 martmı diyosun
eşim hyr bu martta
bn saçmalama yaaa
eşim aşkm uyu hadi sabh erken kalkcam
kaldm ewe gelsn konuscaz bu konuyu
bebiş şimdi gelmesin teyzesi..senin doğum yapmana yakın ben hamile kalayım ki senin tecrubelerinden faydalanayım:)bak sakın hamileler forumuna kaçıp yalnız bırakma bizi...
prenses hoşgeldiiinnn..bu eşler ne çok istiyor hemen hamile kalmamızı..
ben de yaz sonu yapalım diyorum ki son kez rahat bi tatil yapalım...
ama kısmet..
bu arada doktor yalnızca ilaç mı verdi bişi demedi mi?
geveze tatlım hamileymişsin sanırımmm gerilerde okudumama alıntı yapamadımmçok sevindim tatlımmmm allah hayırlısıyla kuvcağına almayı nasip etsinn isteyen herkese varsinn aminnnnn ne güzel yaa bebişlerle şenlenen topiğimiz varr bu arada selam kızlaaar
Kan testi sonucunu yazmican miiii
ohh bee birileri geldi sonundaa
yanlıslıkla eşimin oynlarını silmişim vee medcezir var pc bndee ama kimse yok
Oyunlari mi silmissinbi gun bnde yanlislikla su menejerlik oyununu silmek istiyorummm bana tüyo vet nasi bi yanlislik yapiim
bnde menejerlik oyununu silmişim 2tane daha vardı onlarıda.. 2-3yerde oyun setupları vardı bnde onları hepsini bi yere kopyaladm ama istemedn olduuu
İyi olmus dicem de nasilsa yine indirir esinbnmki de galatasarayi kurtariyo suanda.
aynen aynen aslanlar yılmaz yıldırır bizden güçlüsü mü var şekerim irade de neymiş ters çevirir amuda kaldırtırım ben o ırade denen seyi bakma burda kuru sıkı kendmı gaza getırıom1 kg 600 gr verdm ya guvenm geldı yemıom ulan fazlasnı bana zarr veren hiç bşyi yemicem
evet ya seneye hamiş olalım biz daha cok erken riskli hareketler yapıoz her an kalıcm dıe odum kopuo vallahi
evet evet çok erteleme genç anne ol mis gibi yaa bak ben 28 2.yi yapaym desem yaş olcak 34 35 ):))
kızlar patronlardan birinin odasına girdim konustm sonunda sıkıntılarmı söyledm durumu dıle getrdm...çok üzüldübide arkamdan dedikodumu yapmıslar bu kzı nıe tatsız bı kac gundur dıe onu hissettimişim bunlara profesyonel iş haytnda olur böle şeyler dedi ama gercekten uzuldum emınımkı dıer arkdslarda üzülücektr dedi...bnm bıraz sesim titredi aglamaklı oldm ama aglamadım işte beraber calısmasakta mutlaka görüşürüz muhabbeti oldu ohh rahatladım yaaa
aksm yattık eşimle konusmamı paylasmak istiyorum kızlar
bn aşkm bu yaz tatile didim'e mi gidiyoruz.
eşim hyr gitmicez sen hamile olcaksın
bn nasıl? hadi ya ?olsmda giderim ben hemde arbaylaa
eşim sen öyle san hamile olcaksn otur ewde.
bn nezaman oluyomuş o?pardon!!
eşim martta
bn 2015 martmı diyosun
eşim hyr bu martta
bn saçmalama yaaa
eşim aşkm uyu hadi sabh erken kalkcam
kaldm ewe gelsn konuscaz bu konuyu
kuramadı valla annemler kv.ler geldi sımdı de yattı :) kaldı öylee.
burda yazdıgımı gördü okumaya calsıyoo.savaş veriyorum resmen bn cıkayım daha iyi yarın grsz kızlar ii gecler
ne kadar sürede verdim bu kiloyu nena, bende dietteyim ama ne kadar verdim şu an için muallak
benim yaşım 24, şurda ocakta 25 olacak, yazın tatilimi yapar direk hamile kalırım30 dan öncede 2. çocuğu yapar, çocuk faslını kapatırım senin zamanlaman süper
konuşmuşsun üstünden yükü atmışsın işte... iyi ki ağlamamışsın ya , ben de sulu gözlüyüm ama zayıflık gibi geliyor bana ağlamak....
ooo eşin kararı vermiş geçmiş olsun ... gelsin bir tane daha hamiş
totomu kaldırıp biraz karın kalça hareketlerini yapıp sonra da ütü yapmam gerekiyor... uyumam 2 yi bulur herhalde... kocişime bugün yatak odasını baştan aşağı mumlarla süsleyerek süpriz yaptım, tabi başka süprizlerim de vardı, onlar +18 e giriyor
yarın malum misafir var yemeğe ve temizlik günü... gene kyvaldemlere yaptığım menüyü yapacağım eşim kolaya kaçıyorsun diyor... ay sanki sen yapıyorsun yemeği dedimnapıyım risksiz bir şey istiyorum... güveçte sebzeli et yapacaktım , et pişmez diyerek korktum... ki bugün marketten aldığımız et 1 saat düdüklüde pişmedi
geveze tatlım hamileymişsin sanırımmm gerilerde okudumama alıntı yapamadımmçok sevindim tatlımmmm allah hayırlısıyla kuvcağına almayı nasip etsinn isteyen herkese varsinn aminnnnn ne güzel yaa bebişlerle şenlenen topiğimiz varr bu arada selam kızlaaar
ne kadar sürede verdim bu kiloyu nena, bende dietteyim ama ne kadar verdim şu an için muallak
benim yaşım 24, şurda ocakta 25 olacak, yazın tatilimi yapar direk hamile kalırım30 dan öncede 2. çocuğu yapar, çocuk faslını kapatırım senin zamanlaman süper
konuşmuşsun üstünden yükü atmışsın işte... iyi ki ağlamamışsın ya , ben de sulu gözlüyüm ama zayıflık gibi geliyor bana ağlamak....
ooo eşin kararı vermiş geçmiş olsun ... gelsin bir tane daha hamiş
totomu kaldırıp biraz karın kalça hareketlerini yapıp sonra da ütü yapmam gerekiyor... uyumam 2 yi bulur herhalde... kocişime bugün yatak odasını baştan aşağı mumlarla süsleyerek süpriz yaptım, tabi başka süprizlerim de vardı, onlar +18 e giriyor
yarın malum misafir var yemeğe ve temizlik günü... gene kyvaldemlere yaptığım menüyü yapacağım eşim kolaya kaçıyorsun diyor... ay sanki sen yapıyorsun yemeği dedimnapıyım risksiz bir şey istiyorum... güveçte sebzeli et yapacaktım , et pişmez diyerek korktum... ki bugün marketten aldığımız et 1 saat düdüklüde pişmedi
vay vayy bnide eşim çagrıyo gideyim.
eti bn kısık ateste susuz pişiriyorum.öyle dene daha lezzetli oluyo da.nese gitm bn
a.slm.tatalım ewt hamileler çoğalıyo valla
sen nasılsın yoksun bayağıdır
ben nasılımmmiyiyim tatlım yaın kuzeniin sözü var ona köstebek pasta yaptım ama yapana kadar canım çıktııı ancak işimi bitirdim oturdumm yarınn yoğun bi gün beni bekliyooo :18: sanırım herkes gitti
ben nasılımmmiyiyim tatlım yaın kuzeniin sözü var ona köstebek pasta yaptım ama yapana kadar canım çıktııı ancak işimi bitirdim oturdumm yarınn yoğun bi gün beni bekliyooo :18: sanırım herkes gitti
süprizler iyidirbenim de arada süpriz yapmam lazım yaa böyle ayıcıklı pijamalarla falan uyuyorum hala..napıyım çok rahat ve sıcak :)bu arada ben de sürekli aynı şeyleri yapıyorum risksiz diye..kekte bile 2 çeşit kekim var bi zebra kek bi tarçınlı havuçlu 4 aydır hep 2sini yaptım..yarınki misafirler için de şimdi zebrayı yapıcam ama üşeniyorum
ben et pişirmeyi beceremiyorum yaa bi kere denedim ama yüksek ateşte pişirdim çabuk olsun diye kaskatı oldu şimdi korkuyorum pişirmeye et rezil olcak diye...gerçi ben rezil olmuştum eşime :) iyi geceler ay prenses yine gel :)
ı ıh gitmedi herkes ben burdayımkekimi yaptım geldim...ne hamaratız biz ..
köstebek pasta yemedim ben hiç ama şimdi görsellerden baktım çok güzel gözüküyor..yapması zor mu?ben bi tiremisu yapıyorum ona da elim alıştı gelene gidene ondan yapıyorum