Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .

Bnmde kusagimi kardesm bagladi da hi aglamadm babiskomun gozleri dolmustu onla gozgoze gelmemeye ozen gösterim bide ben pasiflora icmstm onun verdgi sakinlik vardi die tahmin ediyrm yoksa bnm aglamamam mumkun degil :)))) ben sokakta yasli gorunce aglayan tipim :)))bide kayin validemlere snirlenmstm belki onlara olan snirimden aglmak gelmedi aklima okdr sinirldmki babamin annemn elini bile opmedm evden cikarken dusunsene kusak baglandi langir lungur kapiaya yrudum ahahah komik kizim ya

Ah ahhh ben kusagim baglandiginda babama sarilinca cok pis aglamistim çok duygusal bi andi cd izleyince o sahnede hala ağlarım uhuhuhhh:'( saka maka 1 yila uc bes gun kalmia şurda nasil gecti yahuuu:) kocişimle iyiki evlenmisim

Ayy kızlar size çok alıştımm. Her sabah kahvaltı edip bilgisayar açıp benim kızlar ne alemde diye merak ediyorum.

ömeli bişeyin olmamasına sevindim cnmm...peki neye alarji olmuşsun belli mii dikkat edersin bundan sonraa
Tam bilmiyorum aslında. Haftasonları eşimin oburluğundan kaynaklı ''insan'' gibi yemek yemediğimiz için herşey dokunmuş olabilir
Ama haftaiçi sebze yapıyorum ve sağlıklı besleniyorum. Hem kilo alıcam hem allerji falan yapıyor yani dikkat etmek lazım.
oohhh hamilelik en başlarda en çok uyku yapıyor sanırım. Uyu aşer.. Valla tadını çıkar bugünlerin ne güzel hertürlü kapris serbest bu zamanda bize
5 hafta sonra test negatif mi çıktııı AAA çok enteresan...
Merhaba hoşgeldin. Ben teorikte 7,5 aylık evliyiyim ama pratikte 6 haftalık diyelim :) Eşim yurtdışında yaşadığı için balayı sonrası döndü ve vize evrak derken evliliğimizin 6. ayında kavuşabildik. Ben de o kadar beklememe, sabretmeme ve vize çıkmadığı hergün söylenmeme rağmen buraya gelince çok hüzünlendim. Anne evinden ayrılmak insana koyuyor. Alıştığın düzen bozuluyor çünkü. Ama şimdi alıştım. Annemi de özledim tabiki ama burdaki hayatımdan memnunum. Sen de zamanla kendi evinde daha mutlu olacaksın. Ev işlerini senin yapman zor geliyor başta ama senin evin ister yap ister yapma karışan yok söylenen yok. Yemek içinde öyle. Birde eşinle ilişkinde zamanla oturuyor. Daha da güzel bir hal alıyor. Evlilik doğru insanla çok güzel birşey. Allah sağlık sıhhat ve mutlu huzurlu yuva nasip etsin..
Anneler ne kadar kutsal... Çocuk için neler çekiliyor.. Neyse son aylar artık az daha sabır

Ben de kınada ve düğünde ağlamadım. Ama sabah evden gelin almaya geldikleri zaman apartman kapısının önünde anneme sarılıp salya sümük ağladım. Hem ağlarım hem giderim misali

İşin komik tarafı da var bizde. Sabah gelin almaya geldiler davul zurna pazar sabahı. Herkes cama çıktı uyandı. Duymayan görmeyen komşu kalmadı kısaca. Düğün oldu. 1 haftada balayı derken ben 1 hafta sonra elimde bavulum anne evine geri döndüm

Herkes şoktaa!!! Tabi kimse bilmiyor eşimin yurtdışına geri döndüğünü. Anneme imalı laflar. ''Sizin kızı mı gördük acaba yoksa başkasımıydı ee o daha yeni evli ne işi var burda'' falan demeler. Bir de ben 6 ay kalınca artık soramayan ve işin aslını öğrenemeyen teyzeler bana baya ağlamaklı bakıyorlardı

Son düzenleme:

gerçekten komik kızsın vesselam

CITIRCIM belesten diil valla cennet analarin ayaklarinda.. anami cok iyi anliyorum. Cani sagolsun oglumun.
En ufak agrida ilaca atlayan ben aylardir çektiğim mahfedici bobrek agrisinda bile icmem diye inatlardayim ona bişi olmasin ben raziyim ağrıya siziya..!!

:2:

yaaa kıyamam.. Gerçekten ne diyeceğimi bilemedim.. Böbrek ağrısı çok fena diye biliyorum. Gerçekten ilaç almadan dayanabilmek çok kolay değil.

Ahahha ayyyy tahmin edeblyrm merakli teyzeleri dedikoducu kizlari ve mahhale kadinlarni siz durumu izah edene kadar zorlanmssnzdr :)))hey allam yaaaa
gerçekten komik kızsın vesselam

E major yakomiginm hemde ne komik ne el optum ne bsy millet kapidan beni videoya cekio foto cekio ben milleti yara yara kapidan cikmaya calsyrm kacar gbi nasil bir ruh halindydim artk bilmyrm merdivenden inerken sokakta 20tane konvoy arabasi etraf es dost komsu kaynio suruyle bn bidr onlari gorunce tepem atti sokagi tikadilar die halbuki ole merasmleri cok severm geln evden cikarken insanlar olsun falan bnm psikoloji gidikti heralde her seye epem atti hatta en komigini anlatim nikah btti taki btti gelin odasnda isimz btti tam çıktık gelin arabasna yuruyorum bnm kocis arkdn tutuo gelinlgi bizim sulale yine arabann etrafnda toplanms baska nikahlar var bulundgmz yet anababa gunu esimde gelinlgime basti guya tutuo zaten ayaklar sismis 10cm topukta senmsn basan bir bagrmis napiosun sen be onune baksana die puhahaha esim utandi ozur dilemektn bi hal oldu milley bana kizdi kendini kontrol et die ole malliklarim oldu valla

Hoşbulduk kızlar. Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Zamanla alışırım ben de fakat ev işi yapmak zor geliyor şuan :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Valla izah edebildiğimize ettik. Bir o kadar da edemediğimiz vardır. Artık ''kız bozuk çıktı iade ettiler'' diye söylüyorlardır arkamdan
Yaz gelsede kocamla gerine gerine yürücem mahallede valla

çok komikmiş senin hikayen eşine bağırman da komik olmuş. Ama insan şaşkın oluyor yani çokta kendinde olmuyor aslında gelin düğün gününde. Herkes çekiştiriyor kim nereye çekiştirirse gidiyorsun kim ne yap derse yapıyorsun. Böyle şaşkın gerzek bir kıvamda gülümsemekten yoruluyorsun. Evden çıkman da çok komik olmuşş
Hoşbulduk kızlar. Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Zamanla alışırım ben de fakat ev işi yapmak zor geliyor şuan :)
Bence ev işi hayat boyu zor gelicek
Cok kotu cokkk böbrek agrisi bildigin gibi diil( az kaldi neyseki gececk...
Amin işallahh. Sağlıkla bebişin gelsin işallah.

kızlarrrr merhaba nasılsınız epeydir uğramadım herkesin keyfi yerindedir inşallah

Merhaba hoşgeldin.. Keyifler yerinde Allah'a şükür. Sen nasılsın?

Bu arada evlilik görselinden bakıyorum da... Yaklaşık zamanlarda evlendiğimiz arkadaşlar hep hamiş kalmış bileee

Biz tabi 6 ay geriden geliyoruz ama tahminen 6 ay civarında hamiş kalmışsınız ağustos eylül gelinleriii

Son düzenleme:
tünaydınlar kızlarrrr
sizsiz bi gün düşünemiyorummm
bi de ikide bir wcye gitmeyeydim iyiydi
şimdi zor tutuyorum yazmadan gitmicem
Merhaba kızlar.
Ben de aranıza karılmak istiyorum.
5 günlük evliyim.

canım hoşgeldin aramıza
balayında nerdesinizzz?
bu arada ben de çook severek evlendim ki hala daha da çok seviyorum..hatta 7 yıl çıktık biz..amaaa hem ağlarım hem giderim yine de ..
kuşak bağlanırken ağladım..bi de balayına giderken annemleri aradım otobüse bindik diye seslerini duydum ya
yol boyu ağlamıştım eşim kıyamam yol boyu teselli etti beni..şimdi komik geliyor düşününce..
benim de anemler çok yakın bize..şimdi evime çook alıştım..bazen annemlerdeyken erkenden eve gidesim geliyor..
sen de zamanla alışırsın..normal yani hislerin..
sanki eşimle doğmuş gibiyim şimdi

canımmm sen her belirti galiba dediğinde beim yüreğim ağzıma geliyor
1 gün daha sabretsin yarın babasının doğum gününde gelsin
bi de ilk günler çok yazamazsın haliyle..özleriz ki biz senii
neyse Szenimiz iyi olsun gerisi boş..

canım çok geçmiş olsun..doktora gitmişmiydin ağrıların için?
ben geçen c.tesi gittim ama çok küçük olduğu için keseyi görmeye bu c.tesi gidicez çok heyecanlıyım

alemsin nenaaa

" sevglmle mutluluk kervanina grmsym " çok güldüm bu sözüne de
bu arada senin bulantıların kaçıncı haftada başladı?

oleyyy kv gidiyorrr
görümceni de götürse ne güzel olurduuuu
2.balayı gibiii

aynen canım geç döllenme olmuş ben de..
benim bebek nazlanarak geç gelmiş
normalde 6-7 haftalık olmamız lazım ama 4-5 haftalığız..minicik
sen 2 defa çıkmışın evden..neyseki birincisi antreman olmuş
millet de zaten bişey olsa da dedikodu yapsak diye bekliyor hep

yaşasınn yazdım bitirdim şimdi koşa koşa wc ye

Hosgeldin yeni gelinimiz...ev işi candir..şimdiden zor gelmesin yoksa bu hayat böyle gecmez yapamayincada ozluyor insan..
manyakmiyim neyim bende anlamadim ki dogum icin yardimci alicam şimdiden kahirlaniyorum ya Güzel yapmazsa diye pofff...
Amin CITIRCIM darisi basiniza inşallah.

Son düzenleme:
Kizlar oğlumun erkek adam yelegi nasil olmuş? Yerim onuuu :)

Eklentiler

• $1399454739501.jpg
    48 KB · Görüntüleme: 40
Sivitos benim bulantim sanirim4haftalikken basladi cunku ben dr bulantilarm oldgu icin ve reglm gecktgi icin gtmstm hamileymisim dr a sordum bnm bulantilarm normal mi psikolijikmi dr kimisnde erken bylanti olur szdeki gbi dedi ama normali kacinci haftada baslar bilemiyrm hic bulanmayada bilr kendini bulantiya sartlama insallah bulanmaz okadr kotu bir sy ki tarfi yok suan ben iyiyim bi kc gündür yrmek yiebilyrm ilaclarmida iciyrm o sekilde

SIVITICIMMM bobreklerim doktor kontrolunde kagan bey baski yaptigi icin sag tarafa büyüme yapiyor dogumda geçecek ins. Oyyy ben o minik keseyi yerin fasulye kadar :) bu arada wc durumuna duaci ol su an 6. Aydan sonra yatasin gelio wc de hatta ben geçen gece uyuklamisim eşim yataga gelmeyince mrk etmiş hahah sen anla gerisini işte. . Hep var yani hic bitmiyor :)

ben de iyiyi canım evde uyuklama modu hep benim hamişlik biraz zor geçiyo tansiyonum çok düşüyo 3. aydan sonra başladı istifralarım:26:
okudum canım 6 ay ayrı kalmak zorunda kalmışsınız ama olsun geç değil biz ilk 3 ay düşünmedik bebek biraz evliliğin tadını çıkaralım dedik siz de ona sayarsınız hayırlısıyla sen de istediğin zaman hamile kalırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…