- 7 Eylül 2012
- 5.687
- 6.395
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #9.501
sizin bebeklerinizle mutlu oluşunuz benide mutlu ediyor acnım o yüzden sizinle konuşurken başka şeyleri düşünmediğimden hiç anlatmıyorum
kv cuma günü köye gidiyor 1 ay kadar olmayacak galiba. onun dışında yaşanan ufak tefek şeyler oluyor ama ne yapayım artık kafama taktıkça mutsuz oluyorum bende düşünmüyorum
hadi bakalım iyi ol bebişinde iyi olsun
ben nikahta ve kuşak bağlanırken kardeşime sarılıp ağlamıştım.
yani hem nikahta hem kuşak bağlanırken sadece kardeşim ağlatmıştı beni
Tam bilmiyorum aslında. Haftasonları eşimin oburluğundan kaynaklı ''insan'' gibi yemek yemediğimiz için herşey dokunmuş olabilirömeli bişeyin olmamasına sevindim cnmm...peki neye alarji olmuşsun belli mii dikkat edersin bundan sonraa
oohhh hamilelik en başlarda en çok uyku yapıyor sanırım. Uyu aşer.. Valla tadını çıkar bugünlerin ne güzel hertürlü kapris serbest bu zamanda bizeİnsanin evi gibi yok valla eve geldik kendimi dusa attim rahatladim biraz.sirtlarim agriokvlerde bir saat uyudum..Esim de pcyi kapti tablet bana kaldin pet saga diye bi oyun var ya ona taklidi ..ben de hic oyun oynamiyorum... Prenses kimse yok galibaaa...
5 hafta sonra test negatif mi çıktııızaten her an uyuyakalabilirim..uykucu şirin oldum
hep diyorum ya benim son adet tarihim 17 marttı 25 nisanda test negatif çıktı..1 mayısta anca pozitif çktı..geç döllenme olabiliyormuş..umutlandırmak da istemem ama üzülme şimdiden...pazar günü bi de ilk idrarla yap istersen
Merhaba hoşgeldin. Ben teorikte 7,5 aylık evliyiyim ama pratikte 6 haftalık diyelim :) Eşim yurtdışında yaşadığı için balayı sonrası döndü ve vize evrak derken evliliğimizin 6. ayında kavuşabildik. Ben de o kadar beklememe, sabretmeme ve vize çıkmadığı hergün söylenmeme rağmen buraya gelince çok hüzünlendim. Anne evinden ayrılmak insana koyuyor. Alıştığın düzen bozuluyor çünkü. Ama şimdi alıştım. Annemi de özledim tabiki ama burdaki hayatımdan memnunum. Sen de zamanla kendi evinde daha mutlu olacaksın. Ev işlerini senin yapman zor geliyor başta ama senin evin ister yap ister yapma karışan yok söylenen yok. Yemek içinde öyle. Birde eşinle ilişkinde zamanla oturuyor. Daha da güzel bir hal alıyor. Evlilik doğru insanla çok güzel birşey. Allah sağlık sıhhat ve mutlu huzurlu yuva nasip etsin..Merhaba kızlar.
Ben de aranıza karılmak istiyorum.
5 günlük evliyim
Âmin canım teşekkür ederim. Sizlerin de mutlu ve huzurlu yuvası olsun inşallah her daim. Size soracağım çok şey olucak. Sen ne kadar süredir evlisin canım? Ben ilk iki gün çok ağladım ve acayip hissettim
İnşallah canım. Evet ben de hep gider gelirim. Tamam yaparım canım. Şuan balayındayız da cepten giriyorum. :)
Anneler ne kadar kutsal... Çocuk için neler çekiliyor.. Neyse son aylar artık az daha sabırGunaydin kizlar. . Yazamadm iki gündür ama ara ara okuyorum herkes iyi. Bizim pek rahatimiz yok böbrek agrimiz basladi gene sanirim büyüyoroglumun yeride baya daraldi sanirim cikmak için ugrasio gibi:)
Ust kat komsuma bu günlerde ayar oluyorum arkadas her yaptigi yemegi bize kokutmak zorunda misinbinkac gündür de sabh bulantilarim var sanırım hamileyim ben :)) siviti dr gittin mi kacirdim ben orayı sanirim.
Heyyyyy gunaydin millettt nqpiosunzzz bakalimmm ben ilac iciyrm bulantlarm hafifledi cok sukur saglik gbisi yok vallahi :))aramiza yeni gelin gelms hg mis ben hic aglamamistm ne salagin yaaa kina nikah hic bsyde aglamadm belime kusak baglanrken bile aglamadm ki ben cok sulu gözlüyumdr hayrt bana hele balayinda ailem aklima bile gelmedi sevglmle mutluluk kervanina grmsym 5sene snra evlennce ole oluo demekki ahahaha o gunler aklima geldi ne cabuk gecti 7.5ay vayyy beeee smdi bebisim bile gelio oturup smdi aglicam esas smdi duygusallastm malum hamilelik hormonu insana sacma sapan syler yaptrio bu ara icindr sikilio hep kotu bsy olcakms gbi hatta dun cok durgundm Güle medim hic istanbulda hava da berbat iyice daraliyorum :)))ay kafa utuledm sorryyyyy
Bnmde kusagimi kardesm bagladi da hi aglamadm babiskomun gozleri dolmustu onla gozgoze gelmemeye ozen gösterim bide ben pasiflora icmstm onun verdgi sakinlik vardi die tahmin ediyrm yoksa bnm aglamamam mumkun degil :)))) ben sokakta yasli gorunce aglayan tipim :)))bide kayin validemlere snirlenmstm belki onlara olan snirimden aglmak gelmedi aklima okdr sinirldmki babamin annemn elini bile opmedm evden cikarken dusunsene kusak baglandi langir lungur kapiaya yrudum ahahah komik kizim ya
CITIRCIM belesten diil valla cennet analarin ayaklarinda.. anami cok iyi anliyorum. Cani sagolsun oglumun.
En ufak agrida ilaca atlayan ben aylardir çektiğim mahfedici bobrek agrisinda bile icmem diye inatlardayim ona bişi olmasin ben raziyim ağrıya siziya..!!
Ahahha ayyyy tahmin edeblyrm merakli teyzeleri dedikoducu kizlari ve mahhale kadinlarni siz durumu izah edene kadar zorlanmssnzdr :)))hey allam yaaaaAyy kızlar size çok alıştımm. Her sabah kahvaltı edip bilgisayar açıp benim kızlar ne alemde diye merak ediyorum.
Tam bilmiyorum aslında. Haftasonları eşimin oburluğundan kaynaklı ''insan'' gibi yemek yemediğimiz için herşey dokunmuş olabilir
Ama haftaiçi sebze yapıyorum ve sağlıklı besleniyorum. Hem kilo alıcam hem allerji falan yapıyor yani dikkat etmek lazım.
oohhh hamilelik en başlarda en çok uyku yapıyor sanırım. Uyu aşer.. Valla tadını çıkar bugünlerin ne güzel hertürlü kapris serbest bu zamanda bize
5 hafta sonra test negatif mi çıktıııAAA çok enteresan...
Merhaba hoşgeldin. Ben teorikte 7,5 aylık evliyiyim ama pratikte 6 haftalık diyelim :) Eşim yurtdışında yaşadığı için balayı sonrası döndü ve vize evrak derken evliliğimizin 6. ayında kavuşabildik. Ben de o kadar beklememe, sabretmeme ve vize çıkmadığı hergün söylenmeme rağmen buraya gelince çok hüzünlendim. Anne evinden ayrılmak insana koyuyor. Alıştığın düzen bozuluyor çünkü. Ama şimdi alıştım. Annemi de özledim tabiki ama burdaki hayatımdan memnunum. Sen de zamanla kendi evinde daha mutlu olacaksın. Ev işlerini senin yapman zor geliyor başta ama senin evin ister yap ister yapma karışan yok söylenen yok. Yemek içinde öyle. Birde eşinle ilişkinde zamanla oturuyor. Daha da güzel bir hal alıyor. Evlilik doğru insanla çok güzel birşey. Allah sağlık sıhhat ve mutlu huzurlu yuva nasip etsin..
Anneler ne kadar kutsal... Çocuk için neler çekiliyor.. Neyse son aylar artık az daha sabır
Ben de kınada ve düğünde ağlamadım. Ama sabah evden gelin almaya geldikleri zaman apartman kapısının önünde anneme sarılıp salya sümük ağladım. Hem ağlarım hem giderim misali
İşin komik tarafı da var bizde. Sabah gelin almaya geldiler davul zurna pazar sabahı. Herkes cama çıktı uyandı. Duymayan görmeyen komşu kalmadı kısaca. Düğün oldu. 1 haftada balayı derken ben 1 hafta sonra elimde bavulum anne evine geri döndüm
Herkes şoktaa!!! Tabi kimse bilmiyor eşimin yurtdışına geri döndüğünü. Anneme imalı laflar. ''Sizin kızı mı gördük acaba yoksa başkasımıydı ee o daha yeni evli ne işi var burda'' falan demeler. Bir de ben 6 ay kalınca artık soramayan ve işin aslını öğrenemeyen teyzeler bana baya ağlamaklı bakıyorlardı
gerçekten komik kızsın vesselam
:2:
yaaa kıyamam.. Gerçekten ne diyeceğimi bilemedim.. Böbrek ağrısı çok fena diye biliyorum. Gerçekten ilaç almadan dayanabilmek çok kolay değil.
:2:
yaaa kıyamam.. Gerçekten ne diyeceğimi bilemedim.. Böbrek ağrısı çok fena diye biliyorum. Gerçekten ilaç almadan dayanabilmek çok kolay değil.
Valla izah edebildiğimize ettik. Bir o kadar da edemediğimiz vardır. Artık ''kız bozuk çıktı iade ettiler'' diye söylüyorlardır arkamdanAhahha ayyyy tahmin edeblyrm merakli teyzeleri dedikoducu kizlari ve mahhale kadinlarni siz durumu izah edene kadar zorlanmssnzdr :)))hey allam yaaaa
E major yakomiginm hemde ne komik ne el optum ne bsy millet kapidan beni videoya cekio foto cekio ben milleti yara yara kapidan cikmaya calsyrm kacar gbi nasil bir ruh halindydim artk bilmyrm merdivenden inerken sokakta 20tane konvoy arabasi etraf es dost komsu kaynio suruyle bn bidr onlari gorunce tepem atti sokagi tikadilar die halbuki ole merasmleri cok severm geln evden cikarken insanlar olsun falan bnm psikoloji gidikti heralde her seye epem atti hatta en komigini anlatim nikah btti taki btti gelin odasnda isimz btti tam çıktık gelin arabasna yuruyorum bnm kocis arkdn tutuo gelinlgi bizim sulale yine arabann etrafnda toplanms baska nikahlar var bulundgmz yet anababa gunu esimde gelinlgime basti guya tutuo zaten ayaklar sismis 10cm topukta senmsn basan bir bagrmis napiosun sen be onune baksana die puhahaha esim utandi ozur dilemektn bi hal oldu milley bana kizdi kendini kontrol et die ole malliklarim oldu valla
Bence ev işi hayat boyu zor gelicekHoşbulduk kızlar. Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Zamanla alışırım ben de fakat ev işi yapmak zor geliyor şuan :)
Amin işallahh. Sağlıkla bebişin gelsin işallah.Cok kotu cokkk böbrek agrisi bildigin gibi diil( az kaldi neyseki gececk...
kızlarrrr merhabanasılsınız epeydir uğramadım herkesin keyfi yerindedir inşallah
Merhaba kızlar.
Ben de aranıza karılmak istiyorum.
5 günlük evliyim.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Guuunaydiiiiin :)
Sezen hanim göbiste merak etmeyin :)
Hickiriyor suan
Afedersiniz ama ishal olmusum,bu bir belirti olabilir :))
Ya da ben artik herseyi doguma baglamaya basladim,oldum ben oldum
Bugün kontrol var rutin..Bakalim doktor belki gelmek istiyor der de merakima merak katar
Özlüyorum kiiiii benn siziiiiii
Gunaydin kizlar. . Yazamadm iki gündür ama ara ara okuyorum herkes iyi. Bizim pek rahatimiz yok böbrek agrimiz basladi gene sanirim büyüyoroglumun yeride baya daraldi sanirim cikmak için ugrasio gibi:)
Ust kat komsuma bu günlerde ayar oluyorum arkadas her yaptigi yemegi bize kokutmak zorunda misinbinkac gündür de sabh bulantilarim var sanırım hamileyim ben :)) siviti dr gittin mi kacirdim ben orayı sanirim.
Heyyyyy gunaydin millettt nqpiosunzzz bakalimmm ben ilac iciyrm bulantlarm hafifledi cok sukur saglik gbisi yok vallahi :))aramiza yeni gelin gelms hg mis ben hic aglamamistm ne salagin yaaa kina nikah hic bsyde aglamadm belime kusak baglanrken bile aglamadm ki ben cok sulu gözlüyumdr hayrt bana hele balayinda ailem aklima bile gelmedi sevglmle mutluluk kervanina grmsym 5sene snra evlennce ole oluo demekki ahahaha o gunler aklima geldi ne cabuk gecti 7.5ay vayyy beeee smdi bebisim bile gelio oturup smdi aglicam esas smdi duygusallastm malum hamilelik hormonu insana sacma sapan syler yaptrio bu ara icindr sikilio hep kotu bsy olcakms gbi hatta dun cok durgundm Güle medim hic istanbulda hava da berbat iyice daraliyorum :)))ay kafa utuledm sorryyyyy
oleyyy kv gidiyorrrsizin bebeklerinizle mutlu oluşunuz benide mutlu ediyor acnım o yüzden sizinle konuşurken başka şeyleri düşünmediğimden hiç anlatmıyorum
kv cuma günü köye gidiyor 1 ay kadar olmayacak galiba. onun dışında yaşanan ufak tefek şeyler oluyor ama ne yapayım artık kafama taktıkça mutsuz oluyorum bende düşünmüyorum
hadi bakalım iyi ol bebişinde iyi olsun
ben nikahta ve kuşak bağlanırken kardeşime sarılıp ağlamıştım.
yani hem nikahta hem kuşak bağlanırken sadece kardeşim ağlatmıştı beni
Ayy kızlar size çok alıştımm. Her sabah kahvaltı edip bilgisayar açıp benim kızlar ne alemde diye merak ediyorum.
Tam bilmiyorum aslında. Haftasonları eşimin oburluğundan kaynaklı ''insan'' gibi yemek yemediğimiz için herşey dokunmuş olabilir
Ama haftaiçi sebze yapıyorum ve sağlıklı besleniyorum. Hem kilo alıcam hem allerji falan yapıyor yani dikkat etmek lazım.
oohhh hamilelik en başlarda en çok uyku yapıyor sanırım. Uyu aşer.. Valla tadını çıkar bugünlerin ne güzel hertürlü kapris serbest bu zamanda bize
5 hafta sonra test negatif mi çıktıııAAA çok enteresan...
Merhaba hoşgeldin. Ben teorikte 7,5 aylık evliyiyim ama pratikte 6 haftalık diyelim :) Eşim yurtdışında yaşadığı için balayı sonrası döndü ve vize evrak derken evliliğimizin 6. ayında kavuşabildik. Ben de o kadar beklememe, sabretmeme ve vize çıkmadığı hergün söylenmeme rağmen buraya gelince çok hüzünlendim. Anne evinden ayrılmak insana koyuyor. Alıştığın düzen bozuluyor çünkü. Ama şimdi alıştım. Annemi de özledim tabiki ama burdaki hayatımdan memnunum. Sen de zamanla kendi evinde daha mutlu olacaksın. Ev işlerini senin yapman zor geliyor başta ama senin evin ister yap ister yapma karışan yok söylenen yok. Yemek içinde öyle. Birde eşinle ilişkinde zamanla oturuyor. Daha da güzel bir hal alıyor. Evlilik doğru insanla çok güzel birşey. Allah sağlık sıhhat ve mutlu huzurlu yuva nasip etsin..
Anneler ne kadar kutsal... Çocuk için neler çekiliyor.. Neyse son aylar artık az daha sabır
Ben de kınada ve düğünde ağlamadım. Ama sabah evden gelin almaya geldikleri zaman apartman kapısının önünde anneme sarılıp salya sümük ağladım. Hem ağlarım hem giderim misali
İşin komik tarafı da var bizde. Sabah gelin almaya geldiler davul zurna pazar sabahı. Herkes cama çıktı uyandı. Duymayan görmeyen komşu kalmadı kısaca. Düğün oldu. 1 haftada balayı derken ben 1 hafta sonra elimde bavulum anne evine geri döndüm
Herkes şoktaa!!! Tabi kimse bilmiyor eşimin yurtdışına geri döndüğünü. Anneme imalı laflar. ''Sizin kızı mı gördük acaba yoksa başkasımıydı ee o daha yeni evli ne işi var burda'' falan demeler. Bir de ben 6 ay kalınca artık soramayan ve işin aslını öğrenemeyen teyzeler bana baya ağlamaklı bakıyorlardı
Hoşbulduk kızlar. Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Zamanla alışırım ben de fakat ev işi yapmak zor geliyor şuan :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ben de iyiyi canım evde uyuklama modu hep benim hamişlik biraz zor geçiyo tansiyonum çok düşüyo 3. aydan sonra başladı istifralarım:26:Merhaba hoşgeldin.. Keyifler yerinde Allah'a şükür. Sen nasılsın?
Bu arada evlilik görselinden bakıyorum da... Yaklaşık zamanlarda evlendiğimiz arkadaşlar hep hamiş kalmış bileee
Biz tabi 6 ay geriden geliyoruz ama tahminen 6 ay civarında hamiş kalmışsınız ağustos eylül gelinleriii