Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
yaa bi ben miyim beceriksiz anne adayı:26: maşallah çok güzel örmüşsün ama ben de bi batik de olsa örcem bi şeyler mutlaka annem bi patik bile örmemiş dedirtmem yavruma

tospikk
merak etme yalnız degılsin bende beceriksizim bu konuda hiç bilmiyorum
ama allahtan görümcelerim ve kayınvalidem örgü konusunda iyiler
onlar örecek ben giydircem Allahın izniyle

Cok kotu cokkk böbrek agrisi bildigin gibi diil( az kaldi neyseki gececk...
Bnde yakin zamnda bobrekle ilgili sikinti yasamstm ama bnmki bebekle alakali deildi yinede seni cok iyi anliyrm allah yardmcn olsn acaba herkestemi oluo ben 20gun hic kimildamadan yattm...
Evet ya ruh halimz nasil oluosa her cagirann pesinden gdiosn saf saf
su wc isi bnde smdiden basladi gdip yatacaam nerdeyse wc de de is ernde ayip olmasn die tutuorm dayanamaynca gdyrm :)

tospikk
merak etme yalnız degılsin bende beceriksizim bu konuda hiç bilmiyorum
ama allahtan görümcelerim ve kayınvalidem örgü konusunda iyiler
onlar örecek ben giydircem Allahın izniyle

kız benim kv de beceriksiz ben de kermeslerde çok güzel örgüler satılıyo ordan alırız biz de diyo
ama benim erkek kardeşimin kv si cinsiyeti bekliyo o örcem dedi ben sana

Slm bende 8 aylık evliyim bebiş düşünüoruz sizce ertelemek mi lazım birz daha

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kız benim kv de beceriksiz ben de kermeslerde çok güzel örgüler satılıyo ordan alırız biz de diyo
ama benim erkek kardeşimin kv si cinsiyeti bekliyo o örcem dedi ben sana

ayy yok benimkilerin maşallahı var o konuda
görümcem arıyo gecen gün yelek baslıcam mavi mi olsun beyaz mı sarı mı falan diye
ben de bi tane mi olcak hepsinden ör dedim

yaa bi ben miyim beceriksiz anne adayı:26: maşallah çok güzel örmüşsün ama ben de bi batik de olsa örcem bi şeyler mutlaka annem bi patik bile örmemiş dedirtmem yavruma

çok tatlı olmus
güle güle giysin inşallah oğlun
benm de görümcem yelek örmeye baslamış oğluşuma ama daha görmedik

O zmn diger orduklerimi hiiicc göstermeyim :) tsk ederiz teyzeler yakin olsaniz orerdim Size. Ben cok seviyorun ormeyi.

tünaydın kızlar herkez bugun burdaymışşş

ewlimutlu inş dönebilirsiniz bursaya hergün bi yasa değişiypr ztn belki o da değişir :))

Canimmm sakin o tutayim dayanayim isine girme bak zatn bobreklerinde sorun olmuş idrar sikistirma yapio oylelikle buyuyor her geldiginde git benin doktorum sakin tutma sen yok sanıyorsun ama içerde kalio mutlaka dedi bana. Herkeste olacak diye bişey yok canim. Benim oglan saga yatkin ortali dursa bu kadar olmazdi saniyorum.

bilmiyorum ki öreyim
belki de öğrenirim bu yaz tatilinde bebiş aşkıyla
hadi yaaa hayırlı olsunnnn
öğren canım hem onla uğraşırken zaman geçer belki ben şimdiden ne zaman biticek ne zaman doğurcam diye sabırsızlanıyorum
aa bi de hani eve ultrason alma fikrimiz vardı yaa bi arkadaşım doppler almış onunla bebeğin kalp atışlarını duyabiliyosun evde tabi ultrason gibi cazip değil ama o da bi şey

bence evliliğinizin gidişatıyla ilgili bi karar bu. ya da hazır hissediyo musun sen veya eşin. bi de biz 6 yıllık bi ilişkiden sonra evlendik bi de 4-5 tane çocuk isteyince çok ertelemek istemedik

Kizlar oğlumun erkek adam yelegi nasil olmuş? Yerim onuuu :)

sen mi ördünnnnn?
maşşalahh çok güzel olmuş
ben de atkı şapka örüyorum da yelek denemedim hiç..
güle güle giysin Kağan paşa

senin erken başlamış canım..neyse şimdi düzene girmiş de ilaçlarla kendine gelmişin..
Nenacık yaa nedense bi kendimin hamile olduğuna inanamıyorum bi de senin

kıyamammmmm 6.aydan sonra naparım acaba...çok da üşeniyorum wc ye gitmeye
bi de çok su içmek gerekiyormuş ya wc ye git gel zayıflıcam heralde
o zaman sana da sorayım bulantıların ne zaman başlamıştı canım?

canımm şimdi mi başladı bulantılarınnn
kıyamam yaa..inşaallah geçer biran önce..
cinsiyeti belli değil dimi daha?

hoşgeldin canım..
aslında size kalmış biraz da..biz 10 aylık evliyiz ama 8 yıldır beraberiz..maddi manevi hazır hissettik kendimizi..
ben çalışıyorum ama annem bakıcak bebişimize..
aslında ağustosta düşünüyorduk ama doktor yumurtalıklarımda problem görünce korunmayı bıraktık bebiş de geldi hemen.
iyiki de geldii..
bi de korunmayı bıraktığın ilk aydan olmama ihtimali var..eşin istiyorsa yap gitsin

bence evliliğinizin gidişatıyla ilgili bi karar bu. ya da hazır hissediyo musun sen veya eşin. bi de biz 6 yıllık bi ilişkiden sonra evlendik bi de 4-5 tane çocuk isteyince çok ertelemek istemedik[/QUOTE]

Evliliğimiz çok iyi ğidiyor çocukta çok istiyoruz ama ben yaşımı birAz küçük buluyorum 23 yaşındayım

ayy yok benimkilerin maşallahı var o konuda
görümcem arıyo gecen gün yelek baslıcam mavi mi olsun beyaz mı sarı mı falan diye
ben de bi tane mi olcak hepsinden ör dedim
ahahahaha örsünler bol bol kış bebekleri geliyo nasılsa kullanılacak
O zmn diger orduklerimi hiiicc göstermeyim :) tsk ederiz teyzeler yakin olsaniz orerdim Size. Ben cok seviyorun ormeyi.

göster göster belki kolayından bize de öğretirsin duacın oluruz

bende cok sabırsızım ya
evde bi görsen halimi
her gün eşime göbüşüm büyümüş demi bugün dıyorum
simdi okulun bitmesini bekliyorum sonra yaz tatili biticek ve sonra okullar acılınca bebişim gelcekkucağımıza mis kokusuyla İnsallah Allahın izniyle

bulantı yok canım ilk 3 ayda bulantım vardı kusmam yoktu 4. aya girdim bulantılar geçti kusmalar başladı enteresan benimki de. tansiyon düşüklüğüm oluyo dr kusmaları ona bağladı. cinsiyeti daha öğrenmedik canım 2 hafta sonra randevum var o zaman inşallah

Son düzenleme:
Geçen ay kimyasal gebelik yaşadım bu ayda idrarda test yaptım 2 çizgiyi gördüm korkuorum acaba yine kimyasal mı diye 😔

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…