- 2 Nisan 2013
- 4.066
- 28
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #9.521
Kizlar oğlumun erkek adam yelegi nasil olmuş? Yerim onuuu :)
yaa bi ben miyim beceriksiz anne adayı:26: maşallah çok güzel örmüşsün ama ben de bi batik de olsa örcem bi şeyler mutlaka annem bi patik bile örmemiş dedirtmem yavruma
çok tatlı olmus
güle güle giysin inşallah oğlun
benm de görümcem yelek örmeye baslamış oğluşuma ama daha görmedik
Bnde yakin zamnda bobrekle ilgili sikinti yasamstm ama bnmki bebekle alakali deildi yinede seni cok iyi anliyrm allah yardmcn olsn acaba herkestemi oluo ben 20gun hic kimildamadan yattm...Cok kotu cokkk böbrek agrisi bildigin gibi diil( az kaldi neyseki gececk...
Evet ya ruh halimz nasil oluosa her cagirann pesinden gdiosn saf safValla izah edebildiğimize ettik. Bir o kadar da edemediğimiz vardır. Artık ''kız bozuk çıktı iade ettiler'' diye söylüyorlardır arkamdan
Yaz gelsede kocamla gerine gerine yürücem mahallede valla
çok komikmiş senin hikayen eşine bağırman da komik olmuş. Ama insan şaşkın oluyor yani çokta kendinde olmuyor aslında gelin düğün gününde. Herkes çekiştiriyor kim nereye çekiştirirse gidiyorsun kim ne yap derse yapıyorsun. Böyle şaşkın gerzek bir kıvamda gülümsemekten yoruluyorsun. Evden çıkman da çok komik olmuşş
Bence ev işi hayat boyu zor gelicek
Amin işallahh. Sağlıkla bebişin gelsin işallah.
su wc isi bnde smdiden basladi gdip yatacaam nerdeyse wc de de is ernde ayip olmasn die tutuorm dayanamaynca gdyrm :)SIVITICIMMM bobreklerim doktor kontrolunde kagan bey baski yaptigi icin sag tarafa büyüme yapiyor dogumda geçecek ins. Oyyy ben o minik keseyi yerin fasulye kadar :) bu arada wc durumuna duaci ol su an 6. Aydan sonra yatasin gelio wc de hatta ben geçen gece uyuklamisim eşim yataga gelmeyince mrk etmiş hahah sen anla gerisini işte. . Hep var yani hic bitmiyor :)
tospikk
merak etme yalnız degılsin bende beceriksizim bu konuda hiç bilmiyorum
ama allahtan görümcelerim ve kayınvalidem örgü konusunda iyiler
onlar örecek ben giydircem Allahın izniyle
pembişim sen bi şey örmicek misin kızben kafaya koydum cinsiyeti öğreniyim örcem bi şeyler
bu aradaaaaaaa bomba haberim varrrmorincim nişanlanmış
kız benim kv de beceriksiz ben dekermeslerde çok güzel örgüler satılıyo ordan alırız biz de diyo
ama benim erkek kardeşimin kv si cinsiyeti bekliyo o örcem dedi ben sana
yaa bi ben miyim beceriksiz anne adayı:26: maşallah çok güzel örmüşsün ama ben de bi batik de olsa örcem bi şeyler mutlaka annem bi patik bile örmemiş dedirtmem yavruma
çok tatlı olmus
güle güle giysin inşallah oğlun
benm de görümcem yelek örmeye baslamış oğluşuma ama daha görmedik
O zmn diger orduklerimi hiiicc göstermeyim :) tsk ederiz teyzeler yakin olsaniz orerdim Size. Ben cok seviyorun ormeyi.
Bnde yakin zamnda bobrekle ilgili sikinti yasamstm ama bnmki bebekle alakali deildi yinede seni cok iyi anliyrm allah yardmcn olsn acaba herkestemi oluo ben 20gun hic kimildamadan yattm...
Evet ya ruh halimz nasil oluosa her cagirann pesinden gdiosn saf saf
su wc isi bnde smdiden basladi gdip yatacaam nerdeyse wc de de is ernde ayip olmasn die tutuorm dayanamaynca gdyrm :)
öğren canım hem onla uğraşırken zaman geçer belki ben şimdiden ne zaman biticek ne zaman doğurcam diye sabırsızlanıyorumbilmiyorum ki öreyim
belki de öğrenirim bu yaz tatilinde bebiş aşkıyla
hadi yaaa hayırlı olsunnnn
Slm bende 8 aylık evliyim bebiş düşünüoruz sizce ertelemek mi lazım birz daha
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sivitos benim bulantim sanirim4haftalikken basladi cunku ben dr bulantilarm oldgu icin ve reglm gecktgi icin gtmstm hamileymisim dr a sordum bnm bulantilarm normal mi psikolijikmi dr kimisnde erken bylanti olur szdeki gbi dedi ama normali kacinci haftada baslar bilemiyrm hic bulanmayada bilr kendini bulantiya sartlama insallah bulanmaz okadr kotu bir sy ki tarfi yok suan ben iyiyim bi kc gündür yrmek yiebilyrm ilaclarmida iciyrm o sekilde
SIVITICIMMM bobreklerim doktor kontrolunde kagan bey baski yaptigi icin sag tarafa büyüme yapiyor dogumda geçecek ins. Oyyy ben o minik keseyi yerin fasulye kadar :) bu arada wc durumuna duaci ol su an 6. Aydan sonra yatasin gelio wc de hatta ben geçen gece uyuklamisim eşim yataga gelmeyince mrk etmiş hahah sen anla gerisini işte. . Hep var yani hic bitmiyor :)
ben de iyiyi canım evde uyuklama modu hep benim hamişlik biraz zor geçiyo tansiyonum çok düşüyo 3. aydan sonra başladı istifralarım:26:
okudum canım 6 ay ayrı kalmak zorunda kalmışsınız ama olsun geç değil biz ilk 3 ay düşünmedik bebek biraz evliliğin tadını çıkaralım dedik siz de ona sayarsınız hayırlısıyla sen de istediğin zaman hamile kalırsın inşallah
Slm bende 8 aylık evliyim bebiş düşünüoruz sizce ertelemek mi lazım birz daha
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ahahahahaayy yok benimkilerin maşallahı var o konuda
görümcem arıyo gecen gün yelek baslıcam mavi mi olsun beyaz mı sarı mı falan diye
ben de bi tane mi olcak hepsinden ör dedim
O zmn diger orduklerimi hiiicc göstermeyim :) tsk ederiz teyzeler yakin olsaniz orerdim Size. Ben cok seviyorun ormeyi.
öğren canım hem onla uğraşırken zaman geçer belki ben şimdiden ne zaman biticek ne zaman doğurcam diye sabırsızlanıyorum
aa bi de hani eve ultrason alma fikrimiz vardı yaa bi arkadaşım doppler almış onunla bebeğin kalp atışlarını duyabiliyosun evde tabi ultrason gibi cazip değil ama o da bi şey
bence evliliğinizin gidişatıyla ilgili bi karar bu. ya da hazır hissediyo musun sen veya eşin. bi de biz 6 yıllık bi ilişkiden sonra evlendik bi de 4-5 tane çocuk isteyince çok ertelemek istemedik
bulantı yok canım ilk 3 ayda bulantım vardı kusmam yoktu 4. aya girdim bulantılar geçti kusmalar başladı enteresan benimki de. tansiyon düşüklüğüm oluyo dr kusmaları ona bağladı. cinsiyeti daha öğrenmedik canım 2 hafta sonra randevum var o zaman inşallahsen mi ördünnnnn?
maşşalahh çok güzel olmuş
ben de atkı şapka örüyorum da yelek denemedim hiç..
güle güle giysin Kağan paşa
senin erken başlamış canım..neyse şimdi düzene girmiş de ilaçlarla kendine gelmişin..
Nenacık yaa nedense bi kendimin hamile olduğuna inanamıyorum bi de senin
kıyamammmmm6.aydan sonra naparım acaba...çok da üşeniyorum wc ye gitmeye
bi de çok su içmek gerekiyormuş ya wc ye git gel zayıflıcam heralde
o zaman sana da sorayım bulantıların ne zaman başlamıştı canım?
canımm şimdi mi başladı bulantılarınnn
kıyamam yaa..inşaallah geçer biran önce..
cinsiyeti belli değil dimi daha?
hoşgeldin canım..
aslında size kalmış biraz da..biz 10 aylık evliyiz ama 8 yıldır beraberiz..maddi manevi hazır hissettik kendimizi..
ben çalışıyorum ama annem bakıcak bebişimize..
aslında ağustosta düşünüyorduk ama doktor yumurtalıklarımda problem görünce korunmayı bıraktık bebiş de geldi hemen.
iyiki de geldii..
bi de korunmayı bıraktığın ilk aydan olmama ihtimali var..eşin istiyorsa yap gitsin