- 11 Mart 2013
- 2.621
- 19
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #9.261
sağol canm darısı basınacanımm hayırlı olsun tekrardan daha önce hayırlı olsun demişmiydim hatırlayamadım
sağlıkla kucağına al inşallah oğluşunu..
göbişin çıkmaya başladı mı?
yok canm daha arastırma asamasındayızSelamm kızlarr nasılsınız bugün??
ben yokken kaynatmışsınız bol bol
siz şimdi isimde arıyorsunuzdur yoksa bellimi prensin adı :44::44:
ayy alemsin valla canım ne güldüm okuyunca :121:
:
Benim kızım yorkshire terrier. Bu miniklerden. 3 yasında. Burayada getirdim çünkü annem alırken evlenince götürürsün şartıyla kabul etmişti. Gerçi şimdi çok özledim Çıtır'ı diye söyleniyor. Kendisi benim nickiminde ilham perisi
Valla bir garip sevgi bu. O bu evin çocuğu gibi oldu. Eşimde alıştı baya düştüler birbirlerine.Allah kızımıza sağlıklı uzun bir ömür versin işallah
Benim eşimde boğazına çok düşkün ve tatil günleri delirmiş gibi yemek yiyoruz. Ondan o yokken dengelemeye çalışıyorum. Birkaç gündür yulaf yiyorum. Ilık sütle balla tarçınla baya sevdim. Tavsiye ederim kızlar. Sırf kahvaltı değil öğlen akşam falan da olur. Baya da tok tutuyor.
Allah nazarlardan saklasın sizi
Çok geçmiş olsun kızımız naz yapıyor
ama gerçekten insan yakınına daha telaş yapıyor. Ablamın ilk doğumunda ben evde ablamla yalnızken doğum başlamıştı o zaman 20 yaşımdayım panikten ağlamaya başladım. Ablam tamam sakin ol şunu al bunu yap sunu ara diye beni sakinleştirmişti
süper bilgi bilmiyordum bunu. Sağol arkadaşım.
cok sevindiim. Sağlıkla büyütmeni kucağına almanı dilerimm.
ayy hadi hayırlısııı
Benim kızım yorkshire terrier. Bu miniklerden. 3 yasında. Burayada getirdim çünkü annem alırken evlenince götürürsün şartıyla kabul etmişti. Gerçi şimdi çok özledim Çıtır'ı diye söyleniyor. Kendisi benim nickiminde ilham perisi
Valla bir garip sevgi bu. O bu evin çocuğu gibi oldu. Eşimde alıştı baya düştüler birbirlerine.Allah kızımıza sağlıklı uzun bir ömür versin işallah
Benim eşimde boğazına çok düşkün ve tatil günleri delirmiş gibi yemek yiyoruz. Ondan o yokken dengelemeye çalışıyorum. Birkaç gündür yulaf yiyorum. Ilık sütle balla tarçınla baya sevdim. Tavsiye ederim kızlar. Sırf kahvaltı değil öğlen akşam falan da olur. Baya da tok tutuyor.
Allah nazarlardan saklasın sizi
Çok geçmiş olsun kızımız naz yapıyor
ama gerçekten insan yakınına daha telaş yapıyor. Ablamın ilk doğumunda ben evde ablamla yalnızken doğum başlamıştı o zaman 20 yaşımdayım panikten ağlamaya başladım. Ablam tamam sakin ol şunu al bunu yap sunu ara diye beni sakinleştirmişti
süper bilgi bilmiyordum bunu. Sağol arkadaşım.
cok sevindiim. Sağlıkla büyütmeni kucağına almanı dilerimm.
ayy hadi hayırlısııı
günayddnnn kızlarr anname gitmeden yazabildim sizzee
bu aksm kuzenimin kınası (bekarlığa veda partisi) var sadce gençler gidicek ama bn gidemiyorum eşim 4-12 çalışıyor..gitmek gelemk fln zorr
inş. cnm belirtisiz gelsn de sadece gelsinn.... :))
allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inş. cnmm
şimdi bizim topikte 3 erkek bi kız var dimiii
nena'nın erkek
citircik'ın erkek
pembegelin'şn erkek
plojo'nun kız
yanlışmı biliyorumm... benim svitin ve amayanın da kız olur eşitlenir durumlar heheh :))
yağmurlu bir günden tünaydınlarrrr
hava yağmurlu ama yarın tatil diye içimde güneşler açıyorr
yaaa ne kadar güzel olurduuuu...
çok istedim bak şimdii...
bu arada ben de çikolatadan tiksinebilicek miyim acaba? çikolata hayatta en sevdiğim yiyecek...
ondan tiksinirsem hamilelik boyu kilo almam
canımm hayırlı olsun tekrardan daha önce hayırlı olsun demişmiydim hatırlayamadım
sağlıkla kucağına al inşallah oğluşunu..
göbişin çıkmaya başladı mı?
prensesss kız nenanın erkek değil daha doğrusu belli değil daha ama bana da erkek olcak gibi geliyor onun ki..
bu arada biz de eşimle-tabi baştan sağlıklı-kız istiyoruzz
Allah nasip etsin hepimize hemencik....
bu arada bana da çevreden baskı gelmeye başladı e artık yapın diye
ben de kısmet yaz gibi düşünüyoruz diye geçiştiriyorum insanları..
çalışmaya başladığımızı ilan etmeye gerek yok
Selamm kızlarr nasılsınız bugün??
valla tatlım aslında aklımdan 2 mayıs geçtide şimdi böyle şeyler genelde tatil günlerinde olur ya hastalık doğum vs ondan 1 mayıs dedim
2 mayıs olursa yine tatil hafta sonu var arada
gerçekten bugn yarın kucağına alacaksın artık sağlıkla olsun inş tatlım
ne güzel olurduu hep birlikte bir masanın etrafında sohbet etmek.
inşallah gelir bebiş bu bulantıları ona yoralım ama sonra olmazsa sen üzülyorsun
Nena'nınkinide erkek yapmışsın ya allah mı söylettti acaba
Biz gecede gezdik :))))
Ensemdeki agri ve uyusma gecmeyince hastaneye gittik :)
Dogumhanede nstye baglandim sonrada 1 saat müşaade altinda tuttular,minisimin tekme gurultulerini duydugum kar yanima :)))
Gece 3 te döndük :)
Esimle annemi gormeliydiniz :)
Esim gidene kadar 30 kere sormustur iyi misin diye,hastaneye gittik gulumseyerek diyor ki acaba gelir mi ki bu aksam :)))
Galiba dogumada bu 3lü gidersek ben onlari sakinlestirecem :))))
Doğum koçun olurum ben senin..
Eşimi sakinleştireceğim kesin :)
:)) İnşallah canım..
Yine de doğumhane bir garip..Güzel,huzurlu,sakin çok ilgileniyorlar ama yalnızlık garip..Beklemek fln..Gerçekten bambaşka bir görev annelik..
Amayaaa
Beni de öp amaaa yaaaaaa:82:
Valla eşimde hastanede öyle diyordu :))) Nazar oldun sen,hep geziyorsun deyip durdu :))
Sezen yaramaz teyzesi :) Nsteye bağladı hemşire,hiç sevmiyor hoopp kaydırdı totoyu hemen başladı tekmelere :) Güldürdü herkesi :) Sonra yine ayarladı hemşire :) Ya bulamıyorlar uğraştırıyor ya da 2. kez bağlanmak zorunda bırakıyor beni :)))) Uslu dur dedim eve gidecez
bende iyiyim canlarim
bebegimin cinsiyeti belli oldu
bi prensimiz olucak allahin izniyle
onu buyutmeye calisiyoruz bu aralar
sen zaten sezen başkası için yapmadın, o senin ve hep senin kalcak dimiiiiiiiHayirli olsuun :) pasa geliyor pasa :))
Asen teyzesiiii arkadas onlar arkadas
Güünaaaaydiiiiiinnn :)
Hadi gelin kahvaltiya, haziiirr :) desem,sonra soyle otursak masanin basinda,bi muhabbet bi muhabbett ohh ne guzel olur :))
orası öylee tabiii bn hep kız hayal ediyorum ama kesin erkek olurr sağlıklı olsunda cinsiyeti önmli değilll
uzun zamandır uzun uzun yazamadım, bakalım bu defa yapabilecek miyim?? ne başlasam yarım kalıyodu bi kaç gündür
ben de herkese katılıyorum kesin sen onları sakinleştirirsin tatlım... 1 hafta daha dayansın da babasına süper süpriz yapsın
dimi bambaşka.... öyle olmalı bence de......
ben sana "öp öp öp öp DO-YA-MA-DIMMM" bile yaparım ayol
söz dinleyip uslu durdu mu bari????
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin şekerimmmm.... gel bakalım öpelim seni de göbeğinden
sen zaten sezen başkası için yapmadın, o senin ve hep senin kalcak dimiiiiiii
sanırım her yazını alıntıladım dimi plojo.... pek de güzel olur çok da güzel olurdu kiiii....
canım yaaaa.....
as
tesekkur ederiz canim
darisi isteyen herkesin basina insallah :)
ahaha kendimde 50 yaşındaki çöpçatan teyzeler gibi hissettim onun çocuğunu öbürününkine yakıştırırlar yaHayirli olsuun :) pasa geliyor pasa :))
Asen teyzesiiii arkadas onlar arkadas
ahaha öğretmen mantığı kuzum bende 2 aydakaptım tatili iple çeiyorumhu huuuu geceniz hayırlı olsun kızlarrr
bu aralar sabah çıkıyorum evden gece geliyoruz
boşa kira veriyoruz bizneyse bu akşam en azından yemeği evde yiyip çıktık..
bu saatte acıkır mı insan yaaaadiren sivit yeme yemekk
yaşam ve doğum koçum PLOJOOO mayısa az kaldııı....senin içinden hep 2-3 mayı gibi doğuyordu ya haydi hayırlısı..ben çok rahat bi doğum yaşıcağında yürekten inanıyorum..bu arada galiba geçmiş olsun demedim ben sanaçook geçmiş olsun kuzum...bi dahaki hastaneye gidişinizde Sezenle çıkın inşallah
ASOŞŞ kuzu ne şanslısın yaa bi seminer başladı haftada 2 gün kendiliğinden tatil oldu maaşallah
zaten yaz tatiline az kaldı..eşim de iple çekiyor..ben de kızıyorum günde 4 saat gidion onda da tatili beklemene ne gerek var diye..ama zor işiniz kabul ediyorum...burda da hep yağmurlu havaperşembe annemlerle pikniğe gidicektik bu yağmurların sebebi biziz itiraf ediyorum
PRENSESS pek gelmiyosun artık topiğe
anca dinlendin heralde...haklısın da..
bu aralar sabahları benim de midem bulanıyor ama benimki psikolojik
inşallah bu ay bebişin seninledir....
Güünaaaaydiiiiiinnn :)
Hadi gelin kahvaltiya, haziiirr :) desem,sonra soyle otursak masanin basinda,bi muhabbet bi muhabbett ohh ne guzel olur :))
sagol canim
senin cok az kalmis ya masallah
cok heyecanli
bizde o gunleri goruruz insallah oglusumla
sag salim kucagimiza aliriz insallah
hadi hayirlisi bakalim
bizim prensimiz plojonun kuzusuna yetisemez ya ancak kardesi olur :)
yeni prensesleri bekliyoruz artik :)
huhuhuhuhuhuhuhuhuuuu canlarrrr , tatlışş arkadaşlarımmm
bir tatil gününe daha ulaştık
nasılsınız kızçelerrrr:82::82:
ahaha kendimde 50 yaşındaki çöpçatan teyzeler gibi hissettim onun çocuğunu öbürününkine yakıştırırlar ya
benim yaşlılığım fena olacak
ahaha öğretmen mantığı kuzum bende 2 aydakaptım tatili iple çeiyorum
zor ama okulunu öğrencini sevincee güzeeelbence senin işş,in daha zor be kuzumm
ay valaa süper olur kuzum yaa boluda olsaydım 1.5 saate sendeydimbrunch yapardık senle
eni prensesler olacak inşallaahbaya aday çıkar senin prensine kuzum
2-3 yaş küçük gelin olur dersen beni bekle (hayırlısıysa )
ahaha kendimde 50 yaşındaki çöpçatan teyzeler gibi hissettim onun çocuğunu öbürününkine yakıştırırlar ya
ay valaa süper olur kuzum yaa boluda olsaydım 1.5 saate sendeydimbrunch yapardık senle
beklesin aaa erken evlenmekte neymişu
bekliyoruz o zaman oglusumla taliplerimizi
elini cabuk tutsun guzel anneler :)
bana uyar kucuk gelin ama bakalim bizim ufaklik bekler mi
valla kolay geçti de kuzum tatil yaramadı hiç gidesim gelmiyoo eski hevesim pek kalmadı çocukları da toplayamıyorumçoook yorgunum çççooookkk..
şöyle 5 gün bir odaya kapanıp çıkmayasım var..
insanlardan da çalışmaktan da çok sıkıldımm
neyseee yarın tatillllll..temizlik de yapmam lazım
biri dünyayı durudursun incek var
reglim gecikince depresif moda girdim
kuzumm sana bu hafta ne kolay geçmiştir..
mehter marşı gibi 2 ileri 1 geri
çöpçatan mı oldun sennn
ben de hep bekar arkadaşlarımın eşimin arkadaşlarıyla çöplerini çatayım diyorum ..
ama yok sonuç yoook..gerçi riskli böyle şeyler ..iyi olur Allah'tan kötü olur bizden
bu akşam kv'deyiz...boşa kira veriyoruz derken şaka yapmıyorum kiii
beklesin aaa erken evlenmekte neymiş
a ah bendende hiçkız annesi olmaz kızımolsa vermeye pek meraklı oldum haa
valla kolay geçti de kuzum tatil yaramadı hiç gidesim gelmiyoo eski hevesim pek kalmadı çocukları da toplayamıyorum
bencede yaa çöpçatanlık zor zanaat kuzum girmemek lazım öyle işlere
valla tatlışko siz en iyisi kv lere taşınınhem kira cebinize kalır
Selamm kızlarr nasılsınız bugün??
valla tatlım aslında aklımdan 2 mayıs geçtide şimdi böyle şeyler genelde tatil günlerinde olur ya hastalık doğum vs ondan 1 mayıs dedim
2 mayıs olursa yine tatil hafta sonu var arada
gerçekten bugn yarın kucağına alacaksın artık sağlıkla olsun inş tatlım
ne güzel olurduu hep birlikte bir masanın etrafında sohbet etmek.
inşallah gelir bebiş bu bulantıları ona yoralım ama sonra olmazsa sen üzülyorsun
Nena'nınkinide erkek yapmışsın ya allah mı söylettti acaba
Amiinn :)
O naz yapmadida ben yaptim galiba :) Tedirgin oldum son zamanlar diye,daha cok onun iyi oldugunu gormek icin gittim sayilir :)
Citirada masallah :) cok severim tum hayvanlari ama kopekleri cok cok fazla..Depremden kurtulmamin sebebi bile kopek sevgisi :)))
Damlacikolatanin erkek :)
Kizceee,gitseneee..Kimse birakamaz mi dönüste senii?Kacirma :)
Ahh o cevre :)
Bizimde olmuyor sananlar varmis,haberi duyunca itiraf ettiler ama hic soylememislerdi sagolsunlar :)
Kimse cikolatadan tiskinmesin yaaaa :)
:))) cok dogru dedin..
Nasip bakalim,insallah..
uzun zamandır uzun uzun yazamadım, bakalım bu defa yapabilecek miyim?? ne başlasam yarım kalıyodu bi kaç gündür
ben de herkese katılıyorum kesin sen onları sakinleştirirsin tatlım... 1 hafta daha dayansın da babasına süper süpriz yapsın
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin şekerimmmm.... gel bakalım öpelim seni de göbeğinden
sanırım her yazını alıntıladım dimi plojo.... pek de güzel olur çok da güzel olurdu kiiii....
canım yaaaa.....
aslında bende önce hep kız görüyodum rüyamda, gerçi mantık açısından değişmedi, son zamanlarda ise büyüğü kız küçüğü erkek iki tane görüyorum.... aklım fikrim kadar rüyalarıma da girdi.... stres yapmak değil ama düşünmeden de olmuyo malesef, sürekli iğne ilaçlarla uğraştığımdan....
tez vakitte hepimize inşallahhhhh, hayırlısıyla tabiki de....
beklesin aaa erken evlenmekte neymiş
a ah bendende hiçkız annesi olmaz kızımolsa vermeye pek meraklı oldum haa
valla kolay geçti de kuzum tatil yaramadı hiç gidesim gelmiyoo eski hevesim pek kalmadı çocukları da toplayamıyorum
bencede yaa çöpçatanlık zor zanaat kuzum girmemek lazım öyle işlere
valla tatlışko siz en iyisi kv lere taşınınhem kira cebinize kalır
herkezzz nerdeeee
hafta sonu da değil ama yarın tatill sanrım ondan
huu huuu gece nöbetine geldimmmm
yarın tatilll,elimde çayım -ama soğuk çaypc+tv keyfi dizlerimin dibinde eşim daha ne isterim yahuuuu
ııhh taşınmayalım biz kvlere
aslında planım da hazır eşyaları depoya koysak normal düzenimizde devam etsek yanii
bi gece annemler,kvler,arkadaşlar,avm de falan da yatarız
bak işte kafadan yılda 10bin kardayız
ayy haklısın biz de öğrenciyken-gençliğimizdetatil öncesi ve sonrası bi rehavet çökerdii.
ahh ahh kıymetini bilemedik o günlerin...
ben burdayımmmm
sen nerdesin prensesss
canım yaaaa.....
aslında bende önce hep kız görüyodum rüyamda, gerçi mantık açısından değişmedi, son zamanlarda ise büyüğü kız küçüğü erkek iki tane görüyorum.... aklım fikrim kadar rüyalarıma da girdi.... stres yapmak değil ama düşünmeden de olmuyo malesef, sürekli iğne ilaçlarla uğraştığımdan....
tez vakitte hepimize inşallahhhhh, hayırlısıyla tabiki de....
iyi aksmlar kızlarrr size annemlerden sesleniyorumm...ablm gitti rahat rahat takılıyoruzzz..
valla bilmiyorumm artık malummu oldu acbaa :)
hatlar karısmıs cnm bnm o zmn :)
giticektmm ama bizim taraftan kimse yok hem gitmek hem dönmek sorun olucak o yuzden gitmedim bnde..
hep düşünmekten oluyor cnm şubat aylarında bnde öyledeyim..ama raht bıraktım artık...ama senin durum farklı tabikii artık allah hayırlısını nasip etsin tez zmnda sağlıklı bebekler nasip olurr
Günaydınnnnn :))
Rüyamda sinav vardi..
Onceki sinav icin kopya mi cektiniz dedi hoca,ben dogrucu davut evet dedim :)))
Hain arkadasim hayir dedi,ben ondan cekmisim gb oldu :))
Sonra hocaya gidip oyle olmadigini anlattim benim sinav tekrar oluyordu :)
Esim kus satiyordu,gri mavii cok guzel bi kustu :)
Soooooora ben sinav olurken hoca benim fotogragimi cekiyordu ki elleri kocaman bir cizgi film kahramani musade istedi gecmek icin :))))
Bi yere girdi ve bagirarak cikti kuelaaaa kuelaaa diye bagirip cocuklari topluyordu,benim hocayla bi kac cocugu alip gokyuzunde ilerledi :))))
Biter mi bitmedi..
Bana biri evlenme teklifi etti,cicekler,ve nazar boncuklu bi yuzuk verdi,bende ciddiye almayip guldum :) yanii boylee sevgililer arasinda saka gb olur ya oyleydi :))))
Zaten evliydim bilincli ruyaa :)))))
Sonra babama yakalandik yanlis anlamasin diye,cocuga ben o ise girmiceem diyordum babami kandirmak icin :))))
Babam beni bekledi sonra :))))
Hamileligin guzel yanlarindan biride ilginc ruyalar :))
Diger topikte patates kizartmalarini ipe asanlar oldu
Cok konustum :)) öptuuumm