Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
hepimizin kandilin mübarek olsun, dualarımız kabul görsün inşallahhhh:KK16::KK16::KK16:

tabi ki bayramımız da kutlu olsun:KK16::KK16:

tünaydınlar tatlışkolarrr :KK16:
tatil günleri o kadar mutlu oluyorum kiii...
hiç bitmesin hayat bayram olsunn :KK52:
bu arada işçi bayramımız kutu olsunn kandilimiz mübarek olsun..Rabbim tüm dualarımızı kabul etsin inşallahh..
bu arada bi arkadaşımın oğlunu bugün 1.yaş günüymüş facebookta o kadar güzel şeyler yazmış ki oğluna hem gözlerim doldu hem kahkaha attım
mesela demiş ki "sen doğmasaydın limon sıkacağından nasıl oyuncak olur o kepçe yatak odasına nasıl gelir bilmicektik :KK9:"

Günaydınnnnn :))

Rüyamda sinav vardi..
Onceki sinav icin kopya mi cektiniz dedi hoca,ben dogrucu davut evet dedim :)))
Hain arkadasim hayir dedi,ben ondan cekmisim gb oldu :))
Sonra hocaya gidip oyle olmadigini anlattim benim sinav tekrar oluyordu :)
Esim kus satiyordu,gri mavii cok guzel bi kustu :)
Soooooora ben sinav olurken hoca benim fotogragimi cekiyordu ki elleri kocaman bir cizgi film kahramani musade istedi gecmek icin :))))
Bi yere girdi ve bagirarak cikti kuelaaaa kuelaaa diye bagirip cocuklari topluyordu,benim hocayla bi kac cocugu alip gokyuzunde ilerledi :))))
Biter mi bitmedi..
Bana biri evlenme teklifi etti,cicekler,ve nazar boncuklu bi yuzuk verdi,bende ciddiye almayip guldum :) yanii boylee sevgililer arasinda saka gb olur ya oyleydi :))))
Zaten evliydim bilincli ruyaa :)))))
Sonra babama yakalandik yanlis anlamasin diye,cocuga ben o ise girmiceem diyordum babami kandirmak icin :))))
Babam beni bekledi sonra :))))

Hamileligin guzel yanlarindan biride ilginc ruyalar :))
Diger topikte patates kizartmalarini ipe asanlar oldu :KK9::KK9:

Cok konustum :)) öptuuumm

canımm hayır olsun rüyaların ama bence genel olarak güzel rüyalar kuşlar nazar boncuğu falan...
kuş haber derler yoksaaaaaaaa 2 mayısssssssss :KK53:
bu arada senin bize bahsettiğin taş akik miydii?

Günaydınnnnn tünaydınnnnnlar olsun canlarrr:KK3::KK3:
işçiminn emekçiminn bayramı kutlu olsunnn:KK24::KK24:
veeee kandiliniz dee mubarek olsunnn:26::26:
plojoooo kuzum çok güzel rüyaaa ahaha karman çorman :KK9::KK9: hatta azcık korku film tadında:KK9::KK9:
hayırlara yoralım kuzum:KK9::KK9:
bu arada kızı verdim hakketten olursa kızım topikten evlendircem:KK53: tabi kocam ne der bu duruma bilmiyorum:KK9::KK9:

sivitoşşş aynen tatlışımm :KK1: anneler ne güne duruyo süper kar amaoralarda çocuk yapabillirmisiniz bilmem:KK9::KK9: biraz sıkıntı olabilirr:KK9::KK9:

aşağıda bi prensess vaaaar:KK24::KK24:

kız onu bırak biz bu kadar oraya buraya gezerken yoruluyorum eve gelir gelmez uyuyorum bizim çocuk yalan oldu:KK17: :KK9:
eşim yakında isyan bayraklarını açar :KK9:

tünaydınlar tatlışkolarrr :KK16:
tatil günleri o kadar mutlu oluyorum kiii...
hiç bitmesin hayat bayram olsunn :KK52:
bu arada işçi bayramımız kutu olsunn kandilimiz mübarek olsun..Rabbim tüm dualarımızı kabul etsin inşallahh..
bu arada bi arkadaşımın oğlunu bugün 1.yaş günüymüş facebookta o kadar güzel şeyler yazmış ki oğluna hem gözlerim doldu hem kahkaha attım
mesela demiş ki "sen doğmasaydın limon sıkacağından nasıl oyuncak olur o kepçe yatak odasına nasıl gelir bilmicektik :KK9:"

canımm hayır olsun rüyaların ama bence genel olarak güzel rüyalar kuşlar nazar boncuğu falan...
kuş haber derler yoksaaaaaaaa 2 mayısssssssss :KK53:
bu arada senin bize bahsettiğin taş akik miydii?

kız onu bırak biz bu kadar oraya buraya gezerken yoruluyorum eve gelir gelmez uyuyorum bizim çocuk yalan oldu:KK17: :KK9:
eşim yakında isyan bayraklarını açar :KK9:

ahahah bi rahat bırakmıyolar ki çocuk yapın demi:KK9::KK9: torun torun demeyi biliyolar nası olacak o iş demiyolar :KK9::KK9::KK9:
aaamaan bende evde çok sıkılıom valla sıkıntıdan çocuk yapacam yaa:KK31: havada bi öyle bi böyle:KK31::KK31:

huhu gitmiştim geri geldim:KK9::KK9:
iyiym tatlış sen nasılsın

sen gidince bnde gittimm iyim annemdeyimm...akşma gezmeye gitcezz :KK8:

svitt nasıl yalan olduu kıss anlamadım benn..:44:

plojoo rüynı anlattın ya bnde bahsedeyim rüymdan :))
görümcemin oğlu resim yapıyorduu bende oyuncaklarla golf oynuyordumm:KK1: sonra yeğenim bnden yardım istedii hani bi kalem de 4renk olan tükenmez kalmler oluyor ya onu bozmuş yapmamı istedii daha da uzun bi hoca bni kampsün kantinine gödermek istedi ama işim oldugunu görünce başkasını gönderdii:KK9:

Son düzenleme:

görümcemin oğlu resim yapıyorduu bende oyuncaklarla golf oynuyordumm:KK1: sonra yeğenim bnden yardım istedii hani bi kalem de 4renk olan tükenmez kalmler oluyor ya onu bozmuş yapmamı istedii daha da uzun bi hoca bni kampsün kantinine gödermek istedi ama işim oldugunu görünce başkasını gönderdii:KK9:

oyy süperr bende annemi çok özledimm:2:
kuzeniminde nişanı var bu akşam orayada gidemiyorum uzakta yaşamak çok zoor :KK5::KK5:

hayrolsun bütün kızlar tuhf rüyalar görmüş totişler açık mı kaldı hu huuuuu:KK53::KK53::KK53:

oyy süperr bende annemi çok özledimm:2:
kuzeniminde nişanı var bu akşam orayada gidemiyorum uzakta yaşamak çok zoor :KK5::KK5:

hayrolsun bütün kızlar tuhf rüyalar görmüş totişler açık mı kaldı hu huuuuu:KK53::KK53::KK53:

aynen öylee uzakta olmak cok cok zorr..allah tez zmnda kavustursun inş.

bnm her zmnki halim canm garip garip rüyalar..hiç normal olmadılar :KK9:

hepimizin kandilin mübarek olsun, dualarımız kabul görsün inşallahhhh:KK16::KK16::KK16:

tabi ki bayramımız da kutlu olsun:KK16::KK16:

Amiiinnn :KK16:

Hayir olsun seninde ruyan kizce :KK66:
ASENin dedigi bende dogru,acikta kalmisti uyandigimda :)))))

SWEATT
Aytasıydı benim dedigim :KK66:

kızlaaaaarrrrrrrr :KK53: ne olur burda olunnnnn :KK53: :KK53:

test yaptım çift çizgi çıktııııııııı :KK53:
foto yükleyemedim bi türlü..kan testine gittik sonucunu bekliyoruz 1-2 saate çıkıcak şoktayım..
bu mübarek gecede hayırlısııı....:KK49:

kızlaaaaarrrrrrrr :KK53: ne olur burda olunnnnn :KK53: :KK53:

test yaptım çift çizgi çıktııııııııı :KK53:
foto yükleyemedim bi türlü..kan testine gittik sonucunu bekliyoruz 1-2 saate çıkıcak şoktayım..
bu mübarek gecede hayırlısııı....:KK49:

kuzummmmmmm Allah'ım şu mubarek gece de hayırlı bir bebek nasip etsinnn:nazar:
heyecanla bekliyorum tatlışımmmmm:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

$20140501_213601.jpg
eşimin tel.den yükleyebildim :KK52:
ama kimse yok kiiii :KK50:

Son düzenleme:
çook sağol canım:KK52:
sen tecrubelisin şimdii..
benim daha belli bile değil :KK31:
senin oğlun da kocaman olduuu :KK52:

Bizim iki aydan az kaldi canimm. :KK66:
Belli degili mi kalmis kizzz kopkoyu cizgi var, test bozuk falan degilse daha ne olsunnn:KK1:
Kimse dusunmuyordu bebis, masallah yavas yavas geliyo miniklerr:emir_bebek: saglikla gelsinler insallahh. Cok guzel bi gecede mujdeyi almissin:KK54:

Bizim iki aydan az kaldi canimm. :KK66:
Belli degili mi kalmis kizzz kopkoyu cizgi var, test bozuk falan degilse daha ne olsunnn:KK1:
Kimse dusunmuyordu bebis, masallah yavas yavas geliyo miniklerr:emir_bebek: saglikla gelsinler insallahh. Cok guzel bi gecede mujdeyi almissin:KK54:

ee düşünmüyoduk ama kıskandık sizi :KK9: :KK9:
aynen test de belli ama yanlış olma olasılığı korkutuyo beni :KK31:
ama hayırlısı..

X