- 29 Temmuz 2013
- 5.323
- 2.804
- Konu Sahibi ayprensesii
- #9.241
hu huuuu geceniz hayırlı olsun kızlarrr
bu aralar sabah çıkıyorum evden gece geliyoruz
boşa kira veriyoruz biz neyse bu akşam en azından yemeği evde yiyip çıktık..
bu saatte acıkır mı insan yaaaa diren sivit yeme yemekk
yaşam ve doğum koçum PLOJOOO mayısa az kaldııı....senin içinden hep 2-3 mayı gibi doğuyordu ya haydi hayırlısı..ben çok rahat bi doğum yaşıcağında yürekten inanıyorum..bu arada galiba geçmiş olsun demedim ben sana çook geçmiş olsun kuzum...bi dahaki hastaneye gidişinizde Sezenle çıkın inşallah
ASOŞŞ kuzu ne şanslısın yaa bi seminer başladı haftada 2 gün kendiliğinden tatil oldu maaşallah
zaten yaz tatiline az kaldı..eşim de iple çekiyor..ben de kızıyorum günde 4 saat gidion onda da tatili beklemene ne gerek var diye..ama zor işiniz kabul ediyorum...burda da hep yağmurlu hava perşembe annemlerle pikniğe gidicektik bu yağmurların sebebi biziz itiraf ediyorum
PRENSESS pek gelmiyosun artık topiğe
anca dinlendin heralde...haklısın da..
bu aralar sabahları benim de midem bulanıyor ama benimki psikolojik
inşallah bu ay bebişin seninledir....
haklısın svitt..gelemiyorum gecem hafta ztn çalışıyordum bu hafta da ablam annemlerde sabah kahvaltı yapmadan arıyor "sen beni sevmiyorsun çok geç geliyorsun " diyor koşa koşa gidiyorum.. aksmları geliyorum 2 satır yazıyorum ama kimse olmuyor.. ablam yarın gidicek sanrım..özlem gideririzz bol bol
bu arada bnm kv de de hafta sonu piknik plnlıyor ama bu 3.pazar olucak artık yağmurlardan fırsat bulamıyoruzz..