- 24 Eylül 2013
- 12.157
- 13.600
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #9.221
gez gezz bu günlerin kıymetini bil sonraa lousa fln derken bi süre cıkamıcaksnn :))
ammiinn inş. isteyen herkeze en kısa zmnda nasip olur plojocumm
afiyet olsunn
Günaydın kızlarr burda sizlerle sohbet etmeyi çok seviyorum ben yahu
Herkes bambaşka hayatlarda iki işin arasına burayı sıkıştırıyor.
bir kaç dert anlatıp sonra dert dinleyip yorumlar yapıyoruz ne güzel.
seviyorum sizleri sizlerle olmayı
Devacığım sen nerdesin ne zmandır?
hani seninde bize bir sürprizin vardı 1 haftaya kadar söylerim demiştin ne oldu o işin canım??
ahh canımm doğru herkes hesap kapatmaya çalışıyor.
ama 10 yıldan fazla olan hesaplar için geçerli diye bir şey söylenmiş TV'de.
müşteri hizmetlerini arayınca kapatamıyor muyuz acaba?
benim ziraat ve vakıftan var şimdi iş yerinin çalıştığı banka yapı kredi ile anlaşmış ona geçiyoruz. bide iş bankası hesabım boşa çıkacak.
bende kapatmak istiyorum aslında.
ayy gezentiler sizii
aman gez kuzumm boşver gerçekten bebiş doğunca çıkamayacaksın bide yaz geldi tam gezilecek zamanlarda sezoş seni eve kapattıracak malesef
Günaydın canımm afiyet olsun
Heyyyy millet gunadinlarrrrrr mutlu gunler
canım ne güzel istediğin anda bebiş sahibi olmuşsun...Dinleneyim iyi güzel tabi de bide can sıkıntısı var be nenacim.. tek başına evde. Kociş olaydi iyiydineyse yapack bişi yok tabisi.. kizlar bide siz bilirsinz tabi ama bendn tavsiye bu bebiş isini cok takmayin hic beklemediginZ anda gelir melekler. Ben bundan once kurtaj oldm kuzumun kalbi durdu. Bi ay regl oldum. Ikinci ay olmadm hic umudum yok korunduk gibi sanki eminde degilimse işte olmaz diye umut ediyorm. Kaganim geldi cok şükür bide kucagima gelsin. Dua ediyorm hepinize rahat olun sizlerde.
canımmm sen de iyiki varsın kiiiTeyzeleeeer teyzelleeeeerr :))
Bugunde gezdim be!
Arkadaslarimla gorustum :)
Allah hepinize boyle hamilelik nasip etsin,en kisa zamandaaa..
Simdi cay (rezene) keyfi yapiyoruz kizimla,babamizin omuzunda..nazar boncugu koyuyorum buraya :)
Iyi ki varsiniz..
Günaydın kızlarr burda sizlerle sohbet etmeyi çok seviyorum ben yahu
hani seninde bize bir sürprizin vardı 1 haftaya kadar söylerim demiştin ne oldu o işin canım??
benim ziraat ve vakıftan var şimdi iş yerinin çalıştığı banka yapı kredi ile anlaşmış ona geçiyoruz. bide iş bankası hesabım boşa çıkacak.
ayy gezentiler sizii
aman gez kuzumm boşver gerçekten bebiş doğunca çıkamayacaksın bide yaz geldi tam gezilecek zamanlarda sezoş seni eve kapattıracak malesef
günaydınnnn gelincikleeerrrr
PRENSES kuzum hayırlısı olsun zaten pek de sevmemiştin, çalışma saatleri de çok ağırmış.... bebiş çalışmaları tam gaz devam o zaman
major... ne güzel bisiklet keyfi de yapmışsın.... inşallah ikinizin de dileği gerçek olur da, bize de söylersiniz ne dilediğinizianaaam ben galiba kocamın dediği kadar meraklı tazeyim
NENAcık inşallah tez vakitte bitsin bulantıların.... bu arada bence de bünyeyle biraz da şansla alakalı.... tüp bebek kadar planlısı yoktur herhalde, ama bazı arkadaşlarımız başını kaldıramazken bazıları gayet rahat geçiriyorlar...
Damlaçikolata kağanın odasını merakla bekliyoruz.... kağan çok gezmeyi sevcek, şimdiden antremanlı olcakne güzel
Svityyyy biliyomusun burda bankalar salı günü çok yoğun oluyo, buranın pazarı var salı günü ve çevre köylerden gelenlerde "hazır gelmişken" hallediyo banka işlerini nefret ediyorum salı günü bankaya gitmekten..... neyse inşallah sizde normal bi gün olur bugün :)))
ASEN kuzum zaman senin için çabucak geçsin şu seminerin bitsin.... valla bizlere dert oldu haftasonu sabahları erken kalkman
​DEVAcım.... meraklandırmıştın bizi sonra da kayıplara karıştın......nerlerdesin ki sen????
uzatın bakıyım yanakları
Biz gecede gezdik :))))
Ensemdeki agri ve uyusma gecmeyince hastaneye gittik :)
Dogumhanede nstye baglandim sonrada 1 saat müşaade altinda tuttular,minisimin tekme gurultulerini duydugum kar yanima :)))
Gece 3 te döndük :)
Esimle annemi gormeliydiniz :)
Esim gidene kadar 30 kere sormustur iyi misin diye,hastaneye gittik gulumseyerek diyor ki acaba gelir mi ki bu aksam :)))
Galiba dogumada bu 3lü gidersek ben onlari sakinlestirecem :))))
Dogumhanede nstye baglandim sonrada 1 saat müşaade altinda tuttular,minisimin tekme gurultulerini duydugum kar yanima :)))
Esim gidene kadar 30 kere sormustur iyi misin diye,hastaneye gittik gulumseyerek diyor ki acaba gelir mi ki bu aksam :)))
işte geldim burdayımmmmmm
önce şu hesaplarla ilgili bildiklerimi paylaşayım sizlee...
benim de bi sürü bankada öğrencilikten kala hesaplarım var ama kapatmadım hala
bankanın kendi insiyatifindeymiş para alıp almamak..
bizim bankanın hesapları sıfır bakiyeli ise telefon bankacılığı ile de kapatılıyor şu 444lü numaralar...sanırım diğerleri de kapatır..
bana aslında para almazlar gibi geliyor sonuçta unutlan hesaplar da vardır herkes nasıl takip edip kapatsın ama kou banka olunca valla korkuyorum
bize bile net açıklama gelmedi yeni net bilgi gelirse hemencik söylerim sizeee
canım ne güzel istediğin anda bebiş sahibi olmuşsun...
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
canımmm sen de iyiki varsın kiii
bu arada nazar değmesin bence sen doğumdan sonra hastane çıkışı sezenle bi nikah ya da kınada alıcan soluğu
aynen canım bana da terapi gibi geliyor burası..
gerçek hayattan arkadaşım gibi oldunuz ama hala ben bi çoğunuzun gerçek isimlerini bilmiyorum yahuu
bu gün düne göre biraz daha rahat amayacım..
ama desene sizin ordakiler yandı
sizin orda aklıma gelen ilk şey çuvalla patates soğan oluyor
desene prova yaptınız doğum öncesi
bana da sen sakinleştirirsin gibi geldi
ben çok paik olurdum kesin...olmadı ben doğum yaparken sana canlı yayından bağlanayım kuzu m beni de sakinleştir
ayy geçmiş olsun canımm..
valla sen bu rahatlıkla fırt diye doğurursun kimsenin telaşe yapmaya zamanı bile kalmaz
huhu kuzumm bende sizle aohbet etmeyi cok seviyorum kiii iyi ki varsiniz kiiGünaydın kızlarr burda sizlerle sohbet etmeyi çok seviyorum ben yahu
ayy gezentiler sizii
Allahtan baya tatil oldu bana kuzumm haftasonlari uyuyuyamiyorum ama 2 gundur tatil merak etmeyiingünaydınnnn gelincikleeerrrr
PRENSES kuzum hayırlısı olsun zaten pek de sevmemiştin, çalışma saatleri de çok ağırmış.... bebiş çalışmaları tam gaz devam o zaman
major... ne güzel bisiklet keyfi de yapmışsın.... inşallah ikinizin de dileği gerçek olur da, bize de söylersiniz ne dilediğinizianaaam ben galiba kocamın dediği kadar meraklı tazeyim
NENAcık inşallah tez vakitte bitsin bulantıların.... bu arada bence de bünyeyle biraz da şansla alakalı.... tüp bebek kadar planlısı yoktur herhalde, ama bazı arkadaşlarımız başını kaldıramazken bazıları gayet rahat geçiriyorlar...
Damlaçikolata kağanın odasını merakla bekliyoruz.... kağan çok gezmeyi sevcek, şimdiden antremanlı olcakne güzel
Svityyyy biliyomusun burda bankalar salı günü çok yoğun oluyo, buranın pazarı var salı günü ve çevre köylerden gelenlerde "hazır gelmişken" hallediyo banka işlerini nefret ediyorum salı günü bankaya gitmekten..... neyse inşallah sizde normal bi gün olur bugün :)))
ASEN kuzum zaman senin için çabucak geçsin şu seminerin bitsin.... valla bizlere dert oldu haftasonu sabahları erken kalkman
​DEVAcım.... meraklandırmıştın bizi sonra da kayıplara karıştın......nerlerdesin ki sen????
uzatın bakıyım yanakları
Deva kuzu meraklardayiiiizzzcanım hala haber beklyrm ıs yogun ondan gıremyrm bakıp cıktm ama kımse yoktu bır kac kez sızde ne var ne yok
Nenosss nasilsin bugunn tatliskiHeyyyy millet gunadinlarrrrrr mutlu gunler
Gecmis olsun kuzummm:26:Biz gecede gezdik :))))
Benim tatli finans danismani arkadasimişte geldim burdayımmmmmm
önce şu hesaplarla ilgili bildiklerimi paylaşayım sizlee...
benim de bi sürü bankada öğrencilikten kala hesaplarım var ama kapatmadım hala
bankanın kendi insiyatifindeymiş para alıp almamak..
bizim bankanın hesapları sıfır bakiyeli ise telefon bankacılığı ile de kapatılıyor şu 444lü numaralar...sanırım diğerleri de kapatır..
bana aslında para almazlar gibi geliyor sonuçta unutlan hesaplar da vardır herkes nasıl takip edip kapatsın ama kou banka olunca valla korkuyorum
bize bile net açıklama gelmedi yeni net bilgi gelirse hemencik söylerim sizeee
canım ne güzel istediğin anda bebiş sahibi olmuşsun...
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
canımmm sen de iyiki varsın kiii
bu arada nazar değmesin bence sen doğumdan sonra hastane çıkışı sezenle bi nikah ya da kınada alıcan soluğu
aynen canım bana da terapi gibi geliyor burası..
gerçek hayattan arkadaşım gibi oldunuz ama hala ben bi çoğunuzun gerçek isimlerini bilmiyorum yahuu
bu gün düne göre biraz daha rahat amayacım..
ama desene sizin ordakiler yandı
sizin orda aklıma gelen ilk şey çuvalla patates soğan oluyor
desene prova yaptınız doğum öncesi
bana da sen sakinleştirirsin gibi geldi
ben çok paik olurdum kesin...olmadı ben doğum yaparken sana canlı yayından bağlanayım kuzu m beni de sakinleştir
Bakalim ne kadar cikamicaz meraktayim :))
Ne guzel demissin :) bende cok merak edip keyifle bakiyorum buraya..
Bakalim hanimefendiyle ne kadar duracaz evde,saglik olsunda yine cok durmayacam gb gelio evde :) takacaz sapkalari gezecez kizceyle :)
Size deeee :)
Gunaydin taze majko :)
Nasilsin,devam ediyor mu bulantilar?
kıyamam yaa dayan kuzumm geçer yakında inşallaahAsos valla iyi deilim ögğ yapa yapa bi halim sen neler yapiosn bakim keyfler yerndemi
merhabalar taze gelincikler
nasilsiniz bakalim keyifler yerindedir insallah herkesin
Doğum koçun olurum ben senin..
Eşimi sakinleştireceğim kesin :)
:)) İnşallah canım..
Yine de doğumhane bir garip..Güzel,huzurlu,sakin çok ilgileniyorlar ama yalnızlık garip..Beklemek fln..Gerçekten bambaşka bir görev annelik..
Amayaaa
Beni de öp amaaa yaaaaaa:82:
huhu kuzumm bende sizle aohbet etmeyi cok seviyorum kiii iyi ki varsiniz kii
:
huhu kuzumm bende sizle aohbet etmeyi cok seviyorum kiii iyi ki varsiniz kii
Allahtan baya tatil oldu bana kuzumm haftasonlari uyuyuyamiyorum ama 2 gundur tatil merak etmeyiin
Beni de oooop uzattim ki yanagimii
Deva kuzu meraklardayiiiizzzartik catlatcan biziii
Nenosss nasilsin bugunn tatliski
Gecmis olsun kuzummm:26:
Bencede sen sakinlestirirsin herkesionlar disarda dokuz dogururken sen icerde sezosu dogurursun
Benim tatli finans danismani arkadasim
Sen bize de buz gidelim bankaya hesap kapatmaya
Bu arada guzel salidan selam olsun cankaar 4 gundur okula gitmiyoruumyarin okul var hic gidesim yok netcez yahuu
Havada bozduu sizin oralarda hava nasiiil
Devam ediyor kuzum ya gecmio bulanti bileklgi aldn dun aksam bu sabahtan itibaren takiyrm banamisin demedi sinir oldum heee SANADA GECMISLER OLSUN BI YERNDE OTURMUOSN SNRA ACILLLIK OLDUN TABI ALEMSIN VALAHI KUZUM NAPIO SEZENIMZ YERM AYAKLARNI BEN ONUNNN :)))
anne olmaya şimdiden alışmış gibi görünüyorsun canım.
sezoş 1 mayıs'ta gelebilir
iyiyiz canımm teşekkürler sen nasılsın??
valla çok çektim plojooKüçükken okul,büyüdün okull :) Ne çektin be :)
Bizim burası güneşli ama dünden kalma bi serin hava,kandırıkçı güneş :)
İnşallah sonuna kadar fln sürmezde..Vardır sana da iyi gelecek bişy ama işte insan bilemiyor,kimine bişy iyi gelirken kimine hiç etki etmiyor..Sık sık az az yemeye çalış..
Valla eşimde hastanede öyle diyordu :))) Nazar oldun sen,hep geziyorsun deyip durdu :))
Sezen yaramaz teyzesi :) Nsteye bağladı hemşire,hiç sevmiyor hoopp kaydırdı totoyu hemen başladı tekmelere :) Güldürdü herkesi :) Sonra yine ayarladı hemşire :) Ya bulamıyorlar uğraştırıyor ya da 2. kez bağlanmak zorunda bırakıyor beni :)))) Uslu dur dedim eve gidecez
Biz iyiyiz kızçemle,sizi sormalı? :)
aaaaaNerden geldi aklına 1 Mayıs :)))
Bana da 1-2 Mayıs bi yakın geliyordu ama buara duracak gb geliyor hanımefendi :))
bende iyiyim canlarim
bebegimin cinsiyeti belli oldu
bi prensimiz olucak allahin izniyle
onu buyutmeye calisiyoruz bu aralar
bende iyiyim canlarim
bebegimin cinsiyeti belli oldu
bi prensimiz olucak allahin izniyle
onu buyutmeye calisiyoruz bu aralar
valla çok çektim plojoobugüünüme şükür yine de
burdada aynı ava bi tuhaf iki gündüür
ooo süper kuuzumm bu topikte erkek bebiş daha çokk bakalım senden sonrakilerde bir prenses daha çıkacak mııı
topiğimiz prens doluyoo ne güzeel
plojoooo baaak bi sürü damat adayıı vaar topikteee
kızçee çok geçmiş olsun...son durum nee herşey yolundadır inş. ensmede ağrı ve uyusma deyincee korktumm...
Iyiuiz canim cok sagol :)
Bende kendim icin degil ufaklik icin korktumda gittim,son haftalar diye..
Son durum ayniyiz gezmeye hazir :) beklemede :)
Persembe kontrol var..
Sende ne var ne yok? Dinlenebildin mi?