Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .

haklısın svitt..gelemiyorum gecem hafta ztn çalışıyordum bu hafta da ablam annemlerde sabah kahvaltı yapmadan arıyor "sen beni sevmiyorsun çok geç geliyorsun " diyor koşa koşa gidiyorum.. aksmları geliyorum 2 satır yazıyorum ama kimse olmuyor.. ablam yarın gidicek sanrım..özlem gideririzz bol bol

bu arada bnm kv de de hafta sonu piknik plnlıyor ama bu 3.pazar olucak artık yağmurlardan fırsat bulamıyoruzz..

aman cnm dikkat et ağrı tekrar ederse hiç ihmal etmeden git dr.a beklme perşmbeyi fln..

iyim cnm bnde hafta sonu dinlendim..şimdide miğdem bulanıyor.. nedenini bilmiyorum belirti için daha cook erkenmişş

Hiiic genelleme ne belirtileri,ne hamileligini benden soylemesi,herkesin ki farkli
Insallah belirtidir :)

Amiiiiiin :))) sagol canim..
Abimde simdi aradi is icin Trabzona gidecekmis,olmaz di mi diyor :)))
Bende meraktayim cok )

8inde olsun babasinin dogum gunu )
Dusunemiyorum esimi oyle olursa :))

Güünaaaaydiiiiiinnn :)

Hadi gelin kahvaltiya, haziiirr :) desem,sonra soyle otursak masanin basinda,bi muhabbet bi muhabbett ohh ne guzel olur :))

Gunaydt canlarr... ohhh valla plojo cum ben gelirdim hemencik bi de kahvaltinin uzerine balkonda mis bir kahve ( Hasretimiz buyuk kendisiyle) nasıl güzel olurdu nerdesin ki sen bu arada belki halkaten gelirim:)))

Son düzenleme:
Hayirli olsuun :) pasa geliyor pasa :))

Asen teyzesiiii arkadas onlar arkadas
sagol canim
senin cok az kalmis ya masallah
cok heyecanli
bizde o gunleri goruruz insallah oglusumla
sag salim kucagimiza aliriz insallah

hadi hayirlisi bakalim
bizim prensimiz plojonun kuzusuna yetisemez ya ancak kardesi olur :)
yeni prensesleri bekliyoruz artik :)

Canim mrb biz tanismadik seninle ben yeni katildim araniza tanisalim dedim. . Konyada yasiyorum hamislik sayesinde ev hanimi oldum.vs.... bende hamisim yaramaz bi oglan dogurcm ins. Seninde erkk sanirim hayirla dogsun ins. Kac haftaliksin.?

Canim mrb biz tanismadik seninle ben yeni katildim araniza tanisalim dedim. . Konyada yasiyorum hamislik sayesinde ev hanimi oldum.vs.... bende hamisim yaramaz bi oglan dogurcm ins. Seninde erkk sanirim hayirla dogsun ins. Kac haftaliksin.?

merhaba canım
evet tanısmamstık bende ne zamandr yazamıyordum
benimde bi oğluşum olcak allahın izniyle
ama daha yaramazlıklarını hissedemiyoruz
17. haftamızdayız
hepimiz sag salim kavusuruz insallah bebişlerimize

Ilk bebekse daha erkn canim anca 20 gibi hissedersin. Saglikli olsn inşallah. 29 hafta bizimde heyecanla bekliyrz günler gecmiyr....
Kizlarrrr haydi buyrun çaya yanindada bol sohbet :)

Ilk bebekse daha erkn canim anca 20 gibi hissedersin. Saglikli olsn inşallah. 29 hafta bizimde heyecanla bekliyrz günler gecmiyr....
Kizlarrrr haydi buyrun çaya yanindada bol sohbet :)

evet ilk bebek
ama zaman hiç gecmiyo gibi
sabırsızlanıyorum
rüyamda ultrason resmi veriyodu doktor baktım bebişim futbol oynuyo

Gunaydt canlarr... ohhh valla plojo cum ben gelirdim hemencik bi de kahvaltinin uzerine balkonda mis bir kahve ( Hasretimiz buyuk kendisiyle) nasıl güzel olurdu nerdesin ki sen bu arada belki halkaten gelirim:)))

Ahh keskee :) Sakaryadayim ben :)
Bende ilk zamanlarda tiskinmistim cok sevdigim 3 seyden cikolata,kirmizi biber,turk kahvesi :)) sonra cabucak normale döndüm cok sükür :)

Amin insallah cumlemiz canim..
Cabuk geciyor zaman merak etme tadini cikar :)

evet ilk bebek
sabırsızlanıyorum

Hahah cok iyi valla futbolu sevecek demekki senin pasa.. valla ben dun gece hic uyumadim karnimi yirtip cikicak diye ödüm koptu neredeyse doktoru aricaktim valla :)) hele bide hazirliklar baslayinca daha cok Sabırsızlıkla bekliyorsun ahh ahh cok var daha bi doguramadim :)))

Son düzenleme:

aynen nasıl bi bilinçaltım varsa artık
ayy bi dogsun da sag salim futbol da oynarız biz onunla
ayy bende istiyorum oyle hareket etsin
az kalmış sayılır senin canım cogu gitmiş azı kalmıs

insallah canım
evet tadını cıkarmaya calısıyorum

aa köpeğin senle miii süperrrr
eşimle en büyük hayalimiz bahçeli bir ev ve bir köpek..golden'ları çok seviyorum benn..seninkini cinsi nee?
Aaa ne guzel kopusun mu var tatlimm cinsi nee bende cok istemistim bi zamanlar ama buyuk eorumluluk oldugunu anlayinca vazgectim:31
Benim kızım yorkshire terrier. Bu miniklerden. 3 yasında. Burayada getirdim çünkü annem alırken evlenince götürürsün şartıyla kabul etmişti. Gerçi şimdi çok özledim Çıtır'ı diye söyleniyor. Kendisi benim nickiminde ilham perisi
Valla bir garip sevgi bu. O bu evin çocuğu gibi oldu. Eşimde alıştı baya düştüler birbirlerine. Allah kızımıza sağlıklı uzun bir ömür versin işallah
Haydi sansin bol olsub bndede hic umit yokken fulledm calismayi bi baktm hamileym allah isteyen herkese nasip etsn insallah

bnde nenanın gibi hamilelik istiyorumm miğdem bulnsn da bişi aşerrmeyeyimm özellikle hamur işleriniii zayıflarım belki
Benim eşimde boğazına çok düşkün ve tatil günleri delirmiş gibi yemek yiyoruz. Ondan o yokken dengelemeye çalışıyorum. Birkaç gündür yulaf yiyorum. Ilık sütle balla tarçınla baya sevdim. Tavsiye ederim kızlar. Sırf kahvaltı değil öğlen akşam falan da olur. Baya da tok tutuyor.
Simdi cay (rezene) keyfi yapiyoruz kizimla,babamizin omuzunda..nazar boncugu koyuyorum buraya :)

Iyi ki varsiniz..
Allah nazarlardan saklasın sizi
Galiba dogumada bu 3lü gidersek ben onlari sakinlestirecem :))))
Çok geçmiş olsun kızımız naz yapıyor

ama gerçekten insan yakınına daha telaş yapıyor. Ablamın ilk doğumunda ben evde ablamla yalnızken doğum başlamıştı o zaman 20 yaşımdayım panikten ağlamaya başladım. Ablam tamam sakin ol şunu al bunu yap sunu ara diye beni sakinleştirmişti

süper bilgi bilmiyordum bunu. Sağol arkadaşım.
bende iyiyim canlarim
bebegimin cinsiyeti belli oldu
bi prensimiz olucak allahin izniyle
onu buyutmeye calisiyoruz bu aralar
cok sevindiim. Sağlıkla büyütmeni kucağına almanı dilerimm.
iyim cnm bnde hafta sonu dinlendim..şimdide miğdem bulanıyor.. nedenini bilmiyorum belirti için daha cook erkenmişş
ayy hadi hayırlısııı

günayddnnn kızlarr anname gitmeden yazabildim sizzee
bu aksm kuzenimin kınası (bekarlığa veda partisi) var sadce gençler gidicek ama bn gidemiyorum eşim 4-12 çalışıyor..gitmek gelemk fln zorr

inş. cnm belirtisiz gelsn de sadece gelsinn.... :))

allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inş. cnmm

şimdi bizim topikte 3 erkek bi kız var dimiii
nena'nın erkek
citircik'ın erkek
pembegelin'şn erkek
plojo'nun kız
yanlışmı biliyorumm... benim svitin ve amayanın da kız olur eşitlenir durumlar heheh :))

olsun da ... farketmez cnsiyet :))))

yağmurlu bir günden tünaydınlarrrr
hava yağmurlu ama yarın tatil diye içimde güneşler açıyorr

Hadi gelin kahvaltiya, haziiirr :) desem,sonra soyle otursak masanin basinda,bi muhabbet bi muhabbett ohh ne guzel olur :))

yaaa ne kadar güzel olurduuuu...
çok istedim bak şimdii...
bu arada ben de çikolatadan tiksinebilicek miyim acaba? çikolata hayatta en sevdiğim yiyecek...
ondan tiksinirsem hamilelik boyu kilo almam

canımm hayırlı olsun tekrardan daha önce hayırlı olsun demişmiydim hatırlayamadım
sağlıkla kucağına al inşallah oğluşunu..
göbişin çıkmaya başladı mı?

prensesss kız nenanın erkek değil daha doğrusu belli değil daha ama bana da erkek olcak gibi geliyor onun ki..
bu arada biz de eşimle-tabi baştan sağlıklı-kız istiyoruzz
Allah nasip etsin hepimize hemencik....

bu arada bana da çevreden baskı gelmeye başladı e artık yapın diye
ben de kısmet yaz gibi düşünüyoruz diye geçiştiriyorum insanları..
çalışmaya başladığımızı ilan etmeye gerek yok

hmm bn erkek diye hatırlıyordumm:44:
banada diyolar yaa.. yok mu daha bişey boş gezmee artık fln laflar geliyor:26: bende yok daha kısmet diyorumm

Selamm kızlarr nasılsınız bugün??
ben yokken kaynatmışsınız bol bol

valla tatlım aslında aklımdan 2 mayıs geçtide şimdi böyle şeyler genelde tatil günlerinde olur ya hastalık doğum vs ondan 1 mayıs dedim
2 mayıs olursa yine tatil hafta sonu var arada
gerçekten bugn yarın kucağına alacaksın artık sağlıkla olsun inş tatlım

bende iyiyim canlarim
bebegimin cinsiyeti belli oldu
bi prensimiz olucak allahin izniyle
onu buyutmeye calisiyoruz bu aralar

siz şimdi isimde arıyorsunuzdur yoksa bellimi prensin adı :44::44:

ne güzel olurduu hep birlikte bir masanın etrafında sohbet etmek.

evet ilk bebek
sabırsızlanıyorum

ayy alemsin valla canım ne güldüm okuyunca :121:

inşallah gelir bebiş bu bulantıları ona yoralım ama sonra olmazsa sen üzülyorsun

Nena'nınkinide erkek yapmışsın ya allah mı söylettti acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…