- 25 Eylül 2010
- 1.202
- 93
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #9.281
huhu gitmiştim geri geldimasenn :79:
burdayımm nasılsnn
Günaydınnnnn :))
Rüyamda sinav vardi..
Onceki sinav icin kopya mi cektiniz dedi hoca,ben dogrucu davut evet dedim :)))
Hain arkadasim hayir dedi,ben ondan cekmisim gb oldu :))
Sonra hocaya gidip oyle olmadigini anlattim benim sinav tekrar oluyordu :)
Esim kus satiyordu,gri mavii cok guzel bi kustu :)
Soooooora ben sinav olurken hoca benim fotogragimi cekiyordu ki elleri kocaman bir cizgi film kahramani musade istedi gecmek icin :))))
Bi yere girdi ve bagirarak cikti kuelaaaa kuelaaa diye bagirip cocuklari topluyordu,benim hocayla bi kac cocugu alip gokyuzunde ilerledi :))))
Biter mi bitmedi..
Bana biri evlenme teklifi etti,cicekler,ve nazar boncuklu bi yuzuk verdi,bende ciddiye almayip guldum :) yanii boylee sevgililer arasinda saka gb olur ya oyleydi :))))
Zaten evliydim bilincli ruyaa :)))))
Sonra babama yakalandik yanlis anlamasin diye,cocuga ben o ise girmiceem diyordum babami kandirmak icin :))))
Babam beni bekledi sonra :))))
Hamileligin guzel yanlarindan biride ilginc ruyalar :))
Diger topikte patates kizartmalarini ipe asanlar oldu
Cok konustum :)) öptuuumm
Günaydınnnnn tünaydınnnnnlar olsun canlarrr
işçiminn emekçiminn bayramı kutlu olsunnn
veeee kandiliniz dee mubarek olsunnn:26::26:
plojoooo kuzum çok güzel rüyaaa ahaha karman çormanhatta azcık korku film tadında
hayırlara yoralım kuzum
bu arada kızı verdim hakketten olursa kızım topikten evlendircemtabi kocam ne der bu duruma bilmiyorum
sivitoşşş aynen tatlışımmanneler ne güne duruyo süper kar amaoralarda çocuk yapabillirmisiniz bilmem biraz sıkıntı olabilirr
aşağıda bi prensess vaaaar
tünaydınlar tatlışkolarrr
tatil günleri o kadar mutlu oluyorum kiii...
hiç bitmesin hayat bayram olsunn
bu arada işçi bayramımız kutu olsunn kandilimiz mübarek olsun..Rabbim tüm dualarımızı kabul etsin inşallahh..
bu arada bi arkadaşımın oğlunu bugün 1.yaş günüymüş facebookta o kadar güzel şeyler yazmış ki oğluna hem gözlerim doldu hem kahkaha attım
mesela demiş ki "sen doğmasaydın limon sıkacağından nasıl oyuncak olur o kepçe yatak odasına nasıl gelir bilmicektik"
canımm hayır olsun rüyaların ama bence genel olarak güzel rüyalar kuşlar nazar boncuğu falan...
kuş haber derler yoksaaaaaaaa 2 mayısssssssss
bu arada senin bize bahsettiğin taş akik miydii?
kız onu bırak biz bu kadar oraya buraya gezerken yoruluyorum eve gelir gelmez uyuyorum bizim çocuk yalan oldu
eşim yakında isyan bayraklarını açar
hepimizin kandilin mübarek olsun, dualarımız kabul görsün inşallahhhh
tabi ki bayramımız da kutlu olsun
huhu gitmiştim geri geldim
iyiym tatlış sen nasılsın
sen gidince bnde gittimm iyim annemdeyimm...akşma gezmeye gitcezz
svitt nasıl yalan olduu kıss anlamadım benn..:44:
plojoo rüynı anlattın ya bnde bahsedeyim rüymdan :))
görümcemin oğlu resim yapıyorduu bende oyuncaklarla golf oynuyordummsonra yeğenim bnden yardım istedii hani bi kalem de 4renk olan tükenmez kalmler oluyor ya onu bozmuş yapmamı istedii daha da uzun bi hoca bni kampsün kantinine gödermek istedi ama işim oldugunu görünce başkasını gönderdii
oyy süperr bende annemi çok özledimm:2:
kuzeniminde nişanı var bu akşam orayada gidemiyorum uzakta yaşamak çok zoor
hayrolsun bütün kızlar tuhf rüyalar görmüş totişler açık mı kaldı hu huuuuu
hepimizin kandilin mübarek olsun, dualarımız kabul görsün inşallahhhh
tabi ki bayramımız da kutlu olsun
sen gidince bnde gittimm iyim annemdeyimm...akşma gezmeye gitcezz
svitt nasıl yalan olduu kıss anlamadım benn..:44:
plojoo rüynı anlattın ya bnde bahsedeyim rüymdan :))
görümcemin oğlu resim yapıyorduu bende oyuncaklarla golf oynuyordummsonra yeğenim bnden yardım istedii hani bi kalem de 4renk olan tükenmez kalmler oluyor ya onu bozmuş yapmamı istedii daha da uzun bi hoca bni kampsün kantinine gödermek istedi ama işim oldugunu görünce başkasını gönderdii
kızlaaaaarrrrrrrrne olur burda olunnnnn
test yaptım çift çizgi çıktııııııııı
foto yükleyemedim bi türlü..kan testine gittik sonucunu bekliyoruz 1-2 saate çıkıcak şoktayım..
bu mübarek gecede hayırlısııı....
kuzummmmmmm Allah'ım şu mubarek gece de hayırlı bir bebek nasip etsinnn
heyecanla bekliyorum tatlışımmmmm
Ooo ne zamandr ugramiyorumm hamileler cogaliyor. Gecen de nenaya denk geldim o da hamile di mii
Hayirli olsunn canimm, meraklar telaslar basliyor
çook sağol canım
sen tecrubelisin şimdii..
benim daha belli bile değil
senin oğlun da kocaman olduuu
Bizim iki aydan az kaldi canimm.
Belli degili mi kalmis kizzz kopkoyu cizgi var, test bozuk falan degilse daha ne olsunnn
Kimse dusunmuyordu bebis, masallah yavas yavas geliyo miniklerrsaglikla gelsinler insallahh. Cok guzel bi gecede mujdeyi almissin
ee düşünmüyoduk ama kıskandık sizi
aynen test de belli ama yanlış olma olasılığı korkutuyo beni
ama hayırlısı..