- 25 Eylül 2010
- 1.202
- 93
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #9.181
Dilek dilemeye Aya Yorgi'ye mi gidiyorsunuz? Onun günü geldi. Gerçekten oraya dilediğim dilekler oluyor. Ben de her sene giderdim bu sene gidemiyorum ama işallah İstanbul'a gelince enfes deniz kokusuyla adaya gideriz.
Günaydıııınnnnnn
Bu smilelerin numaralarını aklımda tutayım telefondan yazarken cok sade oluyor
Eki Görüntüle 1088316
Kuşlar bitti kızımın dönencesi hazırrr :))
Aynı zamanda diğer fotoları yüklüyorum albüme :)
slmm kızlarr herkeze mutlu hafta sonları diliyorummm...
ben istifa ettm.. çalışma saatleri 7-17 ama nerdeyse her gün 7-22 çalışıyorlar..eşim de istemedi...alışırım ddim ama yorgunluk azalmıyor dha da artıyor..
neyse kızlarr sizler neler yaptını ben yokken?? herkez iyimi
plojo nasılsın ? zman var dimi dahaa??
canımmm sağolasınnnn
inşallahh yıl sonuna kadar anane yapıcaz hepimiz annelerimizi
bu arada tatilimizi aldıkkkkkk yupppiiiii
18 ağustosta alanyaya gidiyoruzzz
tam tatilimizi aldıkkk arabayla dönüyoruz eve bir yağmur başladı anlatamamm hala yağıyor ..
korku filmi gibiydi
sanki kovayla arabanın camına su boşatıyorlar ve sanki gölde gidiyoruz
yolu pek görmeden Allah'a emanet sağ salim geldik eve Survivor karşısındaki yerimizi aldık
slmm kızlarr herkeze mutlu hafta sonları diliyorummm...
ben istifa ettm.. çalışma saatleri 7-17 ama nerdeyse her gün 7-22 çalışıyorlar..eşim de istemedi...alışırım ddim ama yorgunluk azalmıyor dha da artıyor..
neyse kızlarr sizler neler yaptını ben yokken?? herkez iyimi
plojo nasılsın ? zman var dimi dahaa??
Günaydınn kızlarrr ben geldimkii
yıllardır bisiklet sürmüyordum hamlamışım haliyle hala bacaklarım ağrıyor
canım valla dileğimizi tuttuk ama bekleyeceğiz. eşim ne diledi bilmiyorum o da benimkini bilmiyor
olursa söyleriz artık heralde
yaa plojoo çok güzell her şey hazır Sezoşu bekliyor
Ne güzel dizmişsin kıyafetlerini allah sağlıklı güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin inşallah.
Umarım büyüyünce Sezoşta Yeni türkü'yü çok sever
iyi olmuş canım o zaman öyle çalışma saatimi olurmuş.
hayırlısı olsun artık
Hadi bakalım tatilnizde hayırlı olsun canım
yalnız ağustosta alanya çok sıcak olmaz mı:44:
Bana da gunaydin niye disliyosunuz kiz beni
Allah rahmet eylesin ama değişik biriydi.ay canım senin civciv hikayen çok acıklıymış
kıyamam kiiii
o adamı tebrik ederim pek açık sözlüymüş
senin kv'ler de sizinle aynı ülkede mi?yoksa kimse yok mu orda Türkiye'den?bi deee ayzın geliyor musunuz?
sorma şekerim artık civcivlerimiz yok.... akşamda kocama bi daha civciv almayı yasakladım.... duygusal bağım olmuştu benim onlarla ama... elimi uzatınca üstüne çıkıyodu bi tanesi... ki en son onu kaybettik zatenanahtar sesini suyunca viyaklayan bi şeydi, diğerlerine de üzüldüm ama en çok ona üzüldüm yaaaa
ellerine sağlık sahane olmus.Günaydıııınnnnnn
Bu smilelerin numaralarını aklımda tutayım telefondan yazarken cok sade oluyor
Eki Görüntüle 1088316
Kuşlar bitti kızımın dönencesi hazırrr :))
Aynı zamanda diğer fotoları yüklüyorum albüme :)
En yakın zamanda güzel haberler almanı dilerim canım.gittim ne tetkıkleri kaldı ne emarı herseyı yaptırdım.rahim gfilmine kadar cekıldım hersey tertemız sorun yok esımdede bır sorun yok.bizde cnm hiç korunmadık . ilk bi hastaneye gıttım ordakı doktor bana progestronun dusuk dedı progestron kullancan hamıle kalsan da 9 ay dedı.ben bır ay kullandım progestronu sinir oluyorum .doktora ne bısey sorabılıyodum nede senın sıkıntın ne dıyodu bırsey konusulamıyordu.6 ay bole bu doktorda zamn kaybm var.en son regl oldumda artık gözyaslarım benı ele gecırdı o sınırle uzuntuyle ozele gıttım .o nasıl bı doktordur yaa oturuyorum sıkıntımı anlatıp bu konu uzerıne sorular sorup cvp alabılıyorm.daha ılk gıttımde dedıkı senın progestron sıkıntın yok..gayet olması gerektıgı gıbı dedı.ve ultrasonla karnımdan baktı.kissler gördu kucuk kucuk.emar cekıldım boyutlarını ogrendım 2 aylık bı tedavı sonucu kurtuldum onlardan ama şuan hıc sorun olmamasına karsın hala bebısımız olmadı.uzuluyorum her ay artık esımde benımle bırlıkte bebısın yolunu gozluyo.ama ben regl oldumda ona bunu nasıl soylucem dıye dusunuyorum o daha cok uzuluyor.ALLAH IM bu ay yuzumuzu guldurur inş.Anne olmak isteyen herkese nasip etsin inş bu ay..Annelık duygusunu bızlerde tadalımmm.bebişlerimiz annelerının kollarında olsun.Ama hersey hayırlı zamnda hayırlı ve saglıklı evlatlar olsunlar...
aman iyi yapmıssın. zaten sevmemiştin. Hem de çocuk hazırlıgında istemiyordun. Hem öyle çalışma saatimi olurmusben istifa ettm.. çalışma saatleri 7-17 ama nerdeyse her gün 7-22 çalışıyorlar..eşim de istemedi...alışırım ddim ama yorgunluk azalmıyor dha da artıyor..
hadi senden de güzel haberler bekliyoruz. prenses sen sonra seneyede ben işallah.günaydın prensesssss
sanırım aynı anda yazmaya başlamışız ki ben geldiğimde sen yoktun
çok sağol canımm..inşallahhh bu yaz sonuna kadar ikimiz de güzel haberlerle geliriz...
zaten bizden sonra da ard arda alırız topiğimizden bebiş haberlerini:emir_bebek
heyecanlı günler bizi beklerrr
ya belli olmaz. İlk zamanlarda o testlerde belli olmuyor deniyor??gelse de yeni ay için umutlansam
ooohh harikasınızzz.. Süper olur alanya. Çok özledim türkiyede yazı. Rakı balık mis gibi deniz kokusuubu arada tatilimizi aldıkkkkkk yupppiiiii
18 ağustosta alanyaya gidiyoruzzz
Amin insallah :)
Ne kadar gecikebildigi oluyordu?
Suprizdir insallah testte cikmamistir :)))
Tesekkur ederiz aşık teyzesi :)
Darisi basinizaa en en kisa zamanda insallah..
DAMLACIKOLATA
Hayirli olsun odaniiizz :)
Sende bi oyuncak asar bnm gb git gel mikk mikk öttürürsün :))
Guzel gunlerde saglikla kullanin insallah,bir sürü guzel anilarla dolsun odasi Kagan pasanin :))
Gunaydin canlaaar
Nasilsiniz bakalimm ise gidenler uyandi miii
Gitmeyenleer sicak yataklarindan cikmasiblaarr ohh missshatta yarim saat fazla uyusunlar benim iciin
canım valla dileğimizi tuttuk ama bekleyeceğiz. eşim ne diledi bilmiyorum o da benimkini bilmiyor
Ne güzel dizmişsin kıyafetlerini allah sağlıklı güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin inşallah.
hayırlısı olsun artık
Allah rahmet eylesin ama değişik biriydi.
Burda biz yalnızız. Benim kayınpederim vefat etmiş yıllar evvel. Kayınvalidem istanbulda yaşıyor. Evet işallah temmuzda gelicez.
yazıkk yaa kıyamamm. Köpek falan mı alsanız acaba? Benim var köpeğim. 3 yıldır beraberiz. Burayada ordan tek o geldi. En yakın arkadasım oldu.
ellerine sağlık sahane olmus.
En yakın zamanda güzel haberler almanı dilerim canım.
aman iyi yapmıssın. zaten sevmemiştin. Hem de çocuk hazırlıgında istemiyordun. Hem öyle çalışma saatimi olurmus
Şimdi çalışmalar kaldığı yerden devamm
hadi senden de güzel haberler bekliyoruz. prenses sen sonra seneyede ben işallah.
ya belli olmaz. İlk zamanlarda o testlerde belli olmuyor deniyor??
ooohh harikasınızzz.. Süper olur alanya. Çok özledim türkiyede yazı. Rakı balık mis gibi deniz kokusuu
Tunaydin hatunlar... gec geldim sabh beri evlr uğraşıyorum aman bitmiyor benim isim yahuhepinize tsk ediyorum canlar odamiz kuruldu dolap örtülerimiz halledilsin yetlestirip çekeceğim fotolari su an pek bişi belli diil. Misafirim geliyor bu gun gors. Kizlar yanakları uzatin Teyzeler oğluşum opecek:)
Gunaydinlarrrr kizlarrrr bu bnm bulantilarm hic gecmicek sanirim napicam ben ya(
Prenses hyrlisi olsun bnde olsam cikardm o ne bicim calisma saati ole cok bile durdun :))
Gunaydinlarrrr kizlarrrr bu bnm bulantilarm hic gecmicek sanirim napicam ben ya(
Prenses hyrlisi olsun bnde olsam cikardm o ne bicim calisma saati ole cok bile durdun :))
Bana da gunaydin niye disliyosunuz kiz beni
Amin canim tesekkurler :) insallah sever..
Bisiklet deyince aklima balayimiz geldi,bisiklet kiralayip gezmistik esimle,o zaten bisikletci oldugundan iyiydide ben bacaklarimin o kadar agriyacagini,o arnavut kaldirimli agacli yolun tikir tikir etmekten kasiklarimi agritacagini hesap edememistim :)))) neyse ki cabuk gecmisti :))))
Gunaydiinn :)))
Kim ne yapmis yahu,dislamazlar dislamazlar :)
Off daha cok var yahu bnm ne kadr zor gecionenacım seni alıntılamayı unutmuşum
geçer kuzum en geç 4.ayda bitiyormuş bulantılar...
sonra bebişinin tepikleri başlıcak
ahh canımm seninde böyle olacakmış demek ki.
Plojo gibi rahat değilPlojo hep bize güzel güzel anlatıp kandırmış :18::18:
ben sabah yazarken sende yazmışsın sonra baktığımda gitmiştin Asenim iyi öğlenler
aynen benimde 1,5 gün falan sürdü ağrılarım ama geçtikiii
yalnız ada faytonlar yüzünden çok köü kokuyor
Bana kimse gunaydin demedi plojocaaanAmin canim tesekkurler :) insallah sever..
Bisiklet deyince aklima balayimiz geldi,bisiklet kiralayip gezmistik esimle,o zaten bisikletci oldugundan iyiydide ben bacaklarimin o kadar agriyacagini,o arnavut kaldirimli agacli yolun tikir tikir etmekten kasiklarimi agritacagini hesap edememistim :)))) neyse ki cabuk gecmisti :))))
Gunaydiinn :)))
Kim ne yapmis yahu,dislamazlar dislamazlar :)
Yok tatliskom saka yaptim ki beenKim kimi disladi amlamadim ki :))
Kuzum planli gebeliklerde cok mide bulantisi olmuyo diyolar dogrumu kii hamisleeeerr dogru muuu:44:Gunaydinlarrrr kizlarrrr bu bnm bulantilarm hic gecmicek sanirim napicam ben ya(
Aaa ne guzel kopusun mu var tatlimm cinsi nee bende cok istemistim bi zamanlar ama buyuk eorumluluk oldugunu anlayinca vazgectimAllah rahmet eylesin ama değişik biriydi.
Burda biz yalnızız. Benim kayınpederim vefat etmiş yıllar evvel. Kayınvalidem istanbulda yaşıyor. Evet işallah temmuzda gelicez.
yazıkk yaa kıyamamm. Köpek falan mı alsanız acaba? Benim var köpeğim. 3 yıldır beraberiz. Burayada ordan tek o geldi. En yakın arkadasım oldu.
aman iyi yapmıssın. zaten sevmemiştin. Hem de çocuk hazırlıgında istemiyordun. Hem öyle çalışma saatimi olurmus
hadi senden de güzel haberler bekliyoruz. prenses sen sonra seneyede ben işallah.
ooohh harikasınızzz.. Süper olur alanya. Çok özledim türkiyede yazı. Rakı balık mis gibi deniz kokusuu
Kaganin odasini merak ediyoruzz annesiiTunaydin hatunlar... gec geldim sabh beri evlr uğraşıyorum aman bitmiyor benim isim yahuhepinize tsk ediyorum canlar odamiz kuruldu dolap örtülerimiz halledilsin yetlestirip çekeceğim fotolari su an pek bişi belli diil. Misafirim geliyor bu gun gors. Kizlar yanakları uzatin Teyzeler oğluşum opecek:)
Kuzucaan tunaydin sanada triptonik oldum bu sabahtünaydınlarrr kızlarrrr
böyle yoğun bi gün yok wcye gidemiyorum :44:
bu arada yine bu akşam tek hayalim tvde karadayı karşısında yayılmakkennnn halam aradıı
bu akşam annemlere gidiceklermiş de eşim oğlunu türkçe çalıştırabilir mi diye sordu?
e karadayı izlicez yarın gelin diyemedim
sonuç koştur koştur anemlere gidicez bu akşam da
benim genelde gecikiyor plojo
1 hafta gecikmike test yaptım negatifti..
umutlatr mayısa..
gerçi tatili aldık ya şu an tatilin hevesindeyimm
kuzum en güzel günaydın sana olsun küsme sennn
oo ne güzel bisiklete binmişiniz..ben uzun süre binmeyince popom bile ağrıyor
normalde alanya ağustosta çok sıcak olur amaa biz gidiyoruz diye kar yağabilir
geçen yıl temmuzda gittik işte balayına inanın havuzdan çıkınca ürperiyorduk hafif rüzgar vardı..
bakalım ağustosta nasıl olcakk
aa köpeğin senle miii süperrrr
eşimle en büyük hayalimiz bahçeli bir ev ve bir köpek..golden'ları çok seviyorum benn..seninkini cinsi nee?
çok yoğunnsun canım günlerin çabuk geçer böyle de kağana kavuşursun hemen
kağan da ne tatlı öptü k biziii
mesai başladııı hüüüüüüüüüü
asosum biliosun benm bebek surpriz geldi o yuzden tamamen plansz oldu ama ben onun planli plansz oldna inanmyrm iki arkdsn tamamen planladilar istedkleri zamanda hamile kaldilar biri cok agir gecrdi dieri bnm gbi orta karar gecrdi hata suan isvyernde bi arkdsm var o da planli yapms 6.ayina grdi onda bulantinn b si olmamis hata bnm nie bukadr zor gecrdgme sasirio o bnce bunyeyle alakali bi durum yada planlanan gebelgn rahat geçmesi biraz sans isi bilemyrmkiBana kimse gunaydin demedi plojocaaanama ben kusmedim kiiii
Yok tatliskom saka yaptim ki been
Kuzum planli gebeliklerde cok mide bulantisi olmuyo diyolar dogrumu kii hamisleeeerr dogru muuu:44:
Aaa ne guzel kopusun mu var tatlimm cinsi nee bende cok istemistim bi zamanlar ama buyuk eorumluluk oldugunu anlayinca vazgectim
Kaganin odasini merak ediyoruzz annesii
Kuzucaan tunaydin sanada triptonik oldum bu sabah
Pqzartesiii senin is yeri yineee nefes alacak yer yoktuurkolay gelsin kuzuum
İster istemez öyle oluyor,merak ediyorsun :)
Hamileliğimin başında çok uyuduğum ve halsiz olduğum kısacık dönemde bile annemin gelebildiğine çok sevinmiştim..İyi ki yakınız dedim..
Evlendiğin günün sabahında bile telefonlara fln bakıyorsun zaten
'ahh babam aramıştır'
'şimdi ararlar'
'neredesin sen' diyecekler gb oluyor :)) Sanki gizlice bi yerde kalmış gb
o zaman bu duyumuma hurafe diyosyn yani kuzumasosum biliosun benm bebek surpriz geldi o yuzden tamamen plansz oldu ama ben onun planli plansz oldna inanmyrm iki arkdsn tamamen planladilar istedkleri zamanda hamile kaldilar biri cok agir gecrdi dieri bnm gbi orta karar gecrdi hata suan isvyernde bi arkdsm var o da planli yapms 6.ayina grdi onda bulantinn b si olmamis hata bnm nie bukadr zor gecrdgme sasirio o bnce bunyeyle alakali bi durum yada planlanan gebelgn rahat geçmesi biraz sans isi bilemyrmki
olsun kuzum elektrikli seminerdense elektriksiz ev daha iyidir
nasıl saçma bi cümle kurdum yahu
olsun asoşcanım seminerden sonra ver elini boluuuuuu
benim eşimin seminerlerini hafta içi hergün 17:00-22:00 arası yapmışlardı yorucuydu ama 1 aya kalmadan çabucak bitmişti..
gerçi hertürlü saçma şu seminerler
oo demek beklenen gün geldi oda kurulduuu
yerleşince bi foto koyarsın yinetakipteyiz Kağanıııııı
eşine malum olmuştır belkiii
e baba yüreği hissseder
annene çok güldüm PLOJOOO
Allah uzuuuunn sağlıklı ömürler versin...
e artık varsa yoksa torunu haklı tabi fındık içi o
ben de hamiş bi arkadaşımla konuştum..eşi askeri personel arada nöbete kalıyor göreve gidiyor...diyor ki artık o yokken hiiç üzülmüyorum oğlum var benim yalnız kalmıyorum ki diyor ....çoook hoşuma gitti ...
benim adet de 8 gün gecikti ama test negatif
gelse de yeni ay için umutlansam
hayırlısı olsun artık
Allah rahmet eylesin ama değişik biriydi.