Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Gunaydin canlaaar
Nasilsiniz bakalimm ise gidenler uyandi miii
Gitmeyenleer sicak yataklarindan cikmasiblaarr ohh misss hatta yarim saat fazla uyusunlar benim iciin

Günaydınn kızlarrr ben geldimkii

yıllardır bisiklet sürmüyordum hamlamışım haliyle hala bacaklarım ağrıyor

Dilek dilemeye Aya Yorgi'ye mi gidiyorsunuz? Onun günü geldi. Gerçekten oraya dilediğim dilekler oluyor. Ben de her sene giderdim bu sene gidemiyorum ama işallah İstanbul'a gelince enfes deniz kokusuyla adaya gideriz.

canım valla dileğimizi tuttuk ama bekleyeceğiz. eşim ne diledi bilmiyorum o da benimkini bilmiyor
olursa söyleriz artık heralde

yaa plojoo çok güzell her şey hazır Sezoşu bekliyor
Ne güzel dizmişsin kıyafetlerini allah sağlıklı güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin inşallah.
Umarım büyüyünce Sezoşta Yeni türkü'yü çok sever

iyi olmuş canım o zaman öyle çalışma saatimi olurmuş.
hayırlısı olsun artık

Hadi bakalım tatilnizde hayırlı olsun canım
yalnız ağustosta alanya çok sıcak olmaz mı:44:

Gunaydinlarrrr kizlarrrr bu bnm bulantilarm hic gecmicek sanirim napicam ben ya(
Prenses hyrlisi olsun bnde olsam cikardm o ne bicim calisma saati ole cok bile durdun :))

Amin canim tesekkurler :) insallah sever..
Bisiklet deyince aklima balayimiz geldi,bisiklet kiralayip gezmistik esimle,o zaten bisikletci oldugundan iyiydide ben bacaklarimin o kadar agriyacagini,o arnavut kaldirimli agacli yolun tikir tikir etmekten kasiklarimi agritacagini hesap edememistim :)))) neyse ki cabuk gecmisti :))))

Bana da gunaydin niye disliyosunuz kiz beni

Gunaydiinn :)))
Kim ne yapmis yahu,dislamazlar dislamazlar :)

Allah rahmet eylesin ama değişik biriydi.
Burda biz yalnızız. Benim kayınpederim vefat etmiş yıllar evvel. Kayınvalidem istanbulda yaşıyor. Evet işallah temmuzda gelicez.
yazıkk yaa kıyamamm. Köpek falan mı alsanız acaba? Benim var köpeğim. 3 yıldır beraberiz. Burayada ordan tek o geldi. En yakın arkadasım oldu.
ellerine sağlık sahane olmus.
En yakın zamanda güzel haberler almanı dilerim canım.
ben istifa ettm.. çalışma saatleri 7-17 ama nerdeyse her gün 7-22 çalışıyorlar..eşim de istemedi...alışırım ddim ama yorgunluk azalmıyor dha da artıyor..
aman iyi yapmıssın. zaten sevmemiştin. Hem de çocuk hazırlıgında istemiyordun. Hem öyle çalışma saatimi olurmus
Şimdi çalışmalar kaldığı yerden devamm
hadi senden de güzel haberler bekliyoruz. prenses sen sonra seneyede ben işallah.
gelse de yeni ay için umutlansam
ya belli olmaz. İlk zamanlarda o testlerde belli olmuyor deniyor??
bu arada tatilimizi aldıkkkkkk yupppiiiii
18 ağustosta alanyaya gidiyoruzzz
ooohh harikasınızzz.. Süper olur alanya. Çok özledim türkiyede yazı. Rakı balık mis gibi deniz kokusuu

Tunaydin hatunlar... gec geldim sabh beri evlr uğraşıyorum aman bitmiyor benim isim yahu hepinize tsk ediyorum canlar odamiz kuruldu dolap örtülerimiz halledilsin yetlestirip çekeceğim fotolari su an pek bişi belli diil. Misafirim geliyor bu gun gors. Kizlar yanakları uzatin Teyzeler oğluşum opecek:)

tünaydınlarrr kızlarrrr
böyle yoğun bi gün yok wcye gidemiyorum :44:
bu arada yine bu akşam tek hayalim tvde karadayı karşısında yayılmakkennnn halam aradıı
bu akşam annemlere gidiceklermiş de eşim oğlunu türkçe çalıştırabilir mi diye sordu?
e karadayı izlicez yarın gelin diyemedim
sonuç koştur koştur anemlere gidicez bu akşam da

benim genelde gecikiyor plojo
1 hafta gecikmike test yaptım negatifti..
umutlatr mayısa..
gerçi tatili aldık ya şu an tatilin hevesindeyimm

Gunaydin canlaaar
Nasilsiniz bakalimm ise gidenler uyandi miii
Gitmeyenleer sicak yataklarindan cikmasiblaarr ohh misss hatta yarim saat fazla uyusunlar benim iciin

kuzum en güzel günaydın sana olsun küsme sennn

oo ne güzel bisiklete binmişiniz..ben uzun süre binmeyince popom bile ağrıyor
normalde alanya ağustosta çok sıcak olur amaa biz gidiyoruz diye kar yağabilir
geçen yıl temmuzda gittik işte balayına inanın havuzdan çıkınca ürperiyorduk hafif rüzgar vardı..
bakalım ağustosta nasıl olcakk

aa köpeğin senle miii süperrrr
eşimle en büyük hayalimiz bahçeli bir ev ve bir köpek..golden'ları çok seviyorum benn..seninkini cinsi nee?

çok yoğunnsun canım günlerin çabuk geçer böyle de kağana kavuşursun hemen
kağan da ne tatlı öptü k biziii

mesai başladııı hüüüüüüüüüü

Gunaydinlarrrr kizlarrrr bu bnm bulantilarm hic gecmicek sanirim napicam ben ya(

Prenses hyrlisi olsun bnde olsam cikardm o ne bicim calisma saati ole cok bile durdun :))

nenacım seni alıntılamayı unutmuşum
geçer kuzum en geç 4.ayda bitiyormuş bulantılar...
sonra bebişinin tepikleri başlıcak

ahh canımm seninde böyle olacakmış demek ki.
Plojo gibi rahat değil Plojo hep bize güzel güzel anlatıp kandırmış :18::18:

Bana da gunaydin niye disliyosunuz kiz beni

ben sabah yazarken sende yazmışsın sonra baktığımda gitmiştin Asenim iyi öğlenler

aynen benimde 1,5 gün falan sürdü ağrılarım ama geçtikiii
yalnız ada faytonlar yüzünden çok köü kokuyor

nenacım seni alıntılamayı unutmuşum
geçer kuzum en geç 4.ayda bitiyormuş bulantılar...
sonra bebişinin tepikleri başlıcak
Off daha cok var yahu bnm ne kadr zor gecio

Evet ben braz sikintli gecryrm korkmayn herkes boyle olmuo hepnz rahat gecrin hamilelignizi insallah kizlar

Bana kimse gunaydin demedi plojocaaan ama ben kusmedim kiiii

Kim kimi disladi amlamadim ki :))
Yok tatliskom saka yaptim ki been

Kuzum planli gebeliklerde cok mide bulantisi olmuyo diyolar dogrumu kii hamisleeeerr dogru muuu:44:

Aaa ne guzel kopusun mu var tatlimm cinsi nee bende cok istemistim bi zamanlar ama buyuk eorumluluk oldugunu anlayinca vazgectim

Kaganin odasini merak ediyoruzz annesii
Kuzucaan tunaydin sanada triptonik oldum bu sabah
Pqzartesiii senin is yeri yineee nefes alacak yer yoktuur kolay gelsin kuzuum

asosum biliosun benm bebek surpriz geldi o yuzden tamamen plansz oldu ama ben onun planli plansz oldna inanmyrm iki arkdsn tamamen planladilar istedkleri zamanda hamile kaldilar biri cok agir gecrdi dieri bnm gbi orta karar gecrdi hata suan isvyernde bi arkdsm var o da planli yapms 6.ayina grdi onda bulantinn b si olmamis hata bnm nie bukadr zor gecrdgme sasirio o bnce bunyeyle alakali bi durum yada planlanan gebelgn rahat geçmesi biraz sans isi bilemyrmki

çok farklı bi duygudur eminim ki :) Bide hamilelikte insan daha çok duygusal oluyor kii Allahh aramadılar diye ağıtlara oturmalar falan başlar heralde bende :)

o zaman bu duyumuma hurafe diyosyn yani kuzum bunyeyle alakalidir o zaman yaa bakalim ben nasil gecircem gecer seninde insallah kuzuum:26:

ahh ah inş. öyledirr...

teşekkürler kızlarr..
çalışmalara başladık hayırlısı baklm

Cok yoruldukkk sonunda gitti misafirlerimiz..ohh atlattik. Kocis yok bu gece. Oglumla yanliziz. Bi dogsa oglum yanliz kalmam boyle offf patliyorum skintidan.. herkes napio ben burdayim hadi cikin cikin geldin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…