Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
kızlaaaarrr wc ye bile gidemediğim bi gündüü :2:
ççok ama çok yoğundu..
bi de haberlerde çıktı ya kullanmadığın hesapları kapamazsan ceza varmış diye-ki bize duyuru gelmedi-bütün millet akın etti bankaya...
sırtlarım ağrıyor..inşaatta çalışsam bu kadar yorulurdum heralde ::KK43:

Bu arada inşallah skıntısız Plojonunki gibi bi hamilelik yaşarız...Nenacığımın da bulantıları en yakın zamanda geçsin gitsin...
damlaçikolata olsun karnında da olsa erkek var evde yalnız değilsin :KK9:

kaçta çıkıcaz acaba bugün:KK4:

ben 1 kez tüp bebek denedim negatif sonuçlandı, 1 dondurulmuş emriyom vardı ancak çözülmedi, sonra ikinci tedavime başladım ama miyom çıktı bu defada ve ameliyat oldum kasım ayında... şimdi de sgk dan rapor çıkarıp yeniden tüp bebek deneyeceğim çünkü maddi anlamda ufak bi çöküntüye sebep oldu tüm bu yaşananlar :KK1: arada da saraçoğlundan kür aldım onları kullanıyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.... sorun ben de erken menopoz riski var, eşimde de morfoloji %7(%14 olması lazım en az) ve de ileri hız istenilen düzeyde değil ama bu değerler tüp bebek de o kadar önemli değil, önemli olan benim yumurtalarımın büyümeleri... folikül görünüyor ancak istenilen oranda büyüyen az yumurtam var.... benim umudum var, hem de oldukça :KK16::KK16::KK16: biliyorum çok zor ama elinden geldiğince stres yapmamak gerek tatlım... azcık oluruna bırakmayı kabullenmek zorundayız....

inş. cnm en kısa zamnda hepimiz anne olmayı tadarız...

en yakın zamanda bu topikte olan tüm kardeşlerımın lıstede olan arkaadaslarımın ben dahıl dileklerımız kabull olur inş.

bu arada kızlar bu gun ıtıbarı ile yumurtlama donemıne basladım.yanı 28 i ile 5 mayıs arası gün aşırı çalışma varrr:)

o zaman bu duyumuma hurafe diyosyn yani kuzum:KK9: bunyeyle alakalidir o zaman yaa:KK53: bakalim ben nasil gecircem:KK25: gecer seninde insallah kuzuum:26:
hurafe deildr de birilerine denk gelmstr ama bilimsel bi aciklamaya denk gelmedm bu knuyla alakali

Cok yoruldukkk sonunda gitti misafirlerimiz..ohh atlattik. Kocis yok bu gece. Oglumla yanliziz. Bi dogsa oglum yanliz kalmam boyle offf patliyorum skintidan.. herkes napio ben burdayim hadi cikin cikin geldin...
ohh yan gel yat cikolata:))hakettn dinlenmeyi

ççok ama çok yoğundu..
bi de haberlerde çıktı ya kullanmadığın hesapları kapamazsan ceza varmış diye-ki bize duyuru gelmedi-bütün millet akın etti bankaya...

Bu arada inşallah skıntısız Plojonunki gibi bi hamilelik yaşarız...Nenacığımın da bulantıları en yakın zamanda geçsin gitsin...

eyvahhh ne zor bir gunmus sen icin bnmde acik hesabm var kapattirym bari cezasi neki cok mu acaba

bu arada kızlar bu gun ıtıbarı ile yumurtlama donemıne basladım.yanı 28 i ile 5 mayıs arası gün aşırı çalışma varrr:)
Haydi sansin bol olsub bndede hic umit yokken fulledm calismayi bi baktm hamileym allah isteyen herkese nasip etsn insallah

Dinleneyim iyi güzel tabi de bide can sıkıntısı var be nenacim.. tek başına evde. Kociş olaydi iyiydi:KK43: neyse yapack bişi yok tabisi.. kizlar bide siz bilirsinz tabi ama bendn tavsiye bu bebiş isini cok takmayin hic beklemediginZ anda gelir melekler. Ben bundan once kurtaj oldm kuzumun kalbi durdu. Bi ay regl oldum. Ikinci ay olmadm hic umudum yok korunduk gibi sanki eminde degilimse işte :KK66: olmaz diye umut ediyorm. Kaganim geldi cok şükür bide kucagima gelsin. Dua ediyorm hepinize rahat olun sizlerde.

ççok ama çok yoğundu..

geçmiş olsun svitt... ewt bnde duydum onu 15gün önce bizde kapattık eşimle ne kdr hesap varsa bir tek aktif olarak kullandıgımız k.kartları kaldı eşimin taksitler bitince onuda kapıtıcaz 1 tne yeterli..

bnde nenanın gibi hamilelik istiyorumm miğdem bulnsn da bişi aşerrmeyeyimm özellikle hamur işleriniii zayıflarım belki:KK1:

Teyzeleeeer teyzelleeeeerr :))

Bugunde gezdim be!
Arkadaslarimla gorustum :)

Allah hepinize boyle hamilelik nasip etsin,en kisa zamandaaa..

Simdi cay (rezene) keyfi yapiyoruz kizimla,babamizin omuzunda..nazar boncugu koyuyorum buraya :)

Iyi ki varsiniz..

Bugunde gezdim be!

Simdi cay (rezene) keyfi yapiyoruz kizimla,babamizin omuzunda..nazar boncugu koyuyorum buraya :)

Iyi ki varsiniz..

gez gezz bu günlerin kıymetini bil sonraa lousa fln derken bi süre cıkamıcaksnn :))

ammiinn inş. isteyen herkeze en kısa zmnda nasip olur plojocumm

afiyet olsunn

Günaydınnnn.. yaşasın Kociş geliyorrrr mis gibi kahvaltı hazirlayim oglumda uyumadi bütün gece ee baba yok tabi... gelinler herkese musmutlu günler diliyormmm gezmm var bu gün gene. Dogurunca gezemm telafi ediyorum:)) sizleri öpüyoruzzzz

Günaydın kızlarr burda sizlerle sohbet etmeyi çok seviyorum ben yahu :KK52::KK52:
Herkes bambaşka hayatlarda iki işin arasına burayı sıkıştırıyor.
bir kaç dert anlatıp sonra dert dinleyip yorumlar yapıyoruz ne güzel.
seviyorum sizleri sizlerle olmayı :KK52::KK52:

kızlar nasılsınız ben gelıyorum kımsecıkler olmuyo ama:KK5:

Devacığım sen nerdesin ne zmandır?
hani seninde bize bir sürprizin vardı 1 haftaya kadar söylerim demiştin ne oldu o işin canım??

ççok ama çok yoğundu..

ahh canımm doğru herkes hesap kapatmaya çalışıyor.
ama 10 yıldan fazla olan hesaplar için geçerli diye bir şey söylenmiş TV'de.
müşteri hizmetlerini arayınca kapatamıyor muyuz acaba?
benim ziraat ve vakıftan var şimdi iş yerinin çalıştığı banka yapı kredi ile anlaşmış ona geçiyoruz. bide iş bankası hesabım boşa çıkacak.
bende kapatmak istiyorum aslında.

Bugunde gezdim be!

Iyi ki varsiniz..

ayy gezentiler sizii :KK52:
aman gez kuzumm boşver gerçekten bebiş doğunca çıkamayacaksın bide yaz geldi tam gezilecek zamanlarda sezoş seni eve kapattıracak malesef :emir_bebek::emir_bebek:

Günaydınnnn.. yaşasın Kociş geliyorrrr mis gibi kahvaltı hazirlayim oglumda uyumadi bütün gece ee baba yok tabi... gelinler herkese musmutlu günler diliyormmm gezmm var bu gün gene. Dogurunca gezemm telafi ediyorum:)) sizleri öpüyoruzzzz

Günaydın canımm afiyet olsun :KK56::KK56:

Majorcan ne güzel sohbet etmesi demi ya hele ben acayibim kendimden bi laflar sokusturup duruyom habire sonra bi kayboluyom ortadan falan olaun genede ben burdayim yazamasamda okuyom hepinizi.. bebişler icin dua ediyorum. Anamida ozledim zati :KK43: oglumuda doguramadim daha zati :KK43: poffff

günaydınnnn gelincikleeerrrr:KK16::KK16:

PRENSES kuzum hayırlısı olsun zaten pek de sevmemiştin, çalışma saatleri de çok ağırmış.... bebiş çalışmaları tam gaz devam o zaman :KK17::KK17:
major... ne güzel bisiklet keyfi de yapmışsın.... inşallah ikinizin de dileği gerçek olur da, bize de söylersiniz ne dilediğinizi:KK1::KK1: anaaam ben galiba kocamın dediği kadar meraklı tazeyim :KK1:

NENAcık inşallah tez vakitte bitsin bulantıların.... bu arada bence de bünyeyle biraz da şansla alakalı.... tüp bebek kadar planlısı yoktur herhalde, ama bazı arkadaşlarımız başını kaldıramazken bazıları gayet rahat geçiriyorlar...

Damlaçikolata kağanın odasını merakla bekliyoruz.... kağan çok gezmeyi sevcek, şimdiden antremanlı olcak :KK1: ne güzel
:KK16::KK16:

Svityyyy biliyomusun burda bankalar salı günü çok yoğun oluyo, buranın pazarı var salı günü ve çevre köylerden gelenlerde "hazır gelmişken" hallediyo banka işlerini nefret ediyorum salı günü bankaya gitmekten..... neyse inşallah sizde normal bi gün olur bugün :)))
:KK54:

ASEN kuzum zaman senin için çabucak geçsin şu seminerin bitsin.... valla bizlere dert oldu haftasonu sabahları erken kalkman :KK1:

​DEVAcım.... meraklandırmıştın bizi sonra da kayıplara karıştın......nerlerdesin ki sen????

uzatın bakıyım yanakları :KK54::KK54::KK54:

Günaydın kızlarr burda sizlerle sohbet etmeyi çok seviyorum ben yahu :KK52::KK52:
Herkes bambaşka hayatlarda iki işin arasına burayı sıkıştırıyor.
bir kaç dert anlatıp sonra dert dinleyip yorumlar yapıyoruz ne güzel.
seviyorum sizleri sizlerle olmayı :KK52::KK52:

Devacığım sen nerdesin ne zmandır?
hani seninde bize bir sürprizin vardı 1 haftaya kadar söylerim demiştin ne oldu o işin canım??

ahh canımm doğru herkes hesap kapatmaya çalışıyor.
ama 10 yıldan fazla olan hesaplar için geçerli diye bir şey söylenmiş TV'de.
müşteri hizmetlerini arayınca kapatamıyor muyuz acaba?
benim ziraat ve vakıftan var şimdi iş yerinin çalıştığı banka yapı kredi ile anlaşmış ona geçiyoruz. bide iş bankası hesabım boşa çıkacak.
bende kapatmak istiyorum aslında.

ayy gezentiler sizii :KK52:
aman gez kuzumm boşver gerçekten bebiş doğunca çıkamayacaksın bide yaz geldi tam gezilecek zamanlarda sezoş seni eve kapattıracak malesef :emir_bebek::emir_bebek:

Günaydın canımm afiyet olsun :KK56::KK56:

canım hala haber beklyrm ıs yogun ondan gıremyrm bakıp cıktm ama kımse yoktu bır kac kez sızde ne var ne yok

Amayacım odamizi bi parcada olsa yerleştirelim aninda sizlere yayinlicam :) evet sokaktan eve girmeyecek oğlum anasi kilikli olacak :)

günaydınnnn gelincikleeerrrr:KK16::KK16:
major... ne güzel bisiklet keyfi de yapmışsın.... inşallah ikinizin de dileği gerçek olur da, bize de söylersiniz ne dilediğinizi:KK1::KK1: anaaam ben galiba kocamın dediği kadar meraklı tazeyim :KK1:

uzatın bakıyım yanakları :KK54::KK54::KK54:

Meraklı tazee mii :KK52::KK52::KK52: inşallah canım aminnn :KK9::KK9:

X