Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
ben geldiimm..genelde ben gelince kimse kalmıyor burda zamanlamam hep kötü
geçmişi okumaya çalıştım da nena işten çıkıyormuşsunn çok kıskandımm :) adına çokkk sevindim..ben de işimi sevmiyorum ama maaşım iyi..bizim kirayı ve kredileri düşünürsekk çıkma ihtimalim bile yok (((

bu araaddaa c.tesi gezip eğlenmek için planlar kurarken ben hepsi suya düştü..kayınvalidemler ve eşimin halası falan gelicekmiş bize..yemeğe mi yoksa oturmaya mı gelicekleri henüz süprizini koruyor:)
kaç hafta sonudur hep misafir var geçen haftasonu da biz k.v deydik..ağlıcam artık yaa.. zaten bütün haftaiçi 7ye kadar işteyim..ayıptır sölemesi kaşlarımı aldırmaya gidicem vakit yok..bi de bütün haftasonları böyle curcuna olunca moralim bozuluyor..batsın bu dünya modundayım kızlar teselli edin beni..hiç bişey yapmadan oturayı özledim...hatta canımın sıkılmasını özledim ben yaa

biz de haftada bir hem kvlere hem annemlere gideriz..dediğin gibi hem yemek derdi olmuyor hem seviniyorlar..bi de annemleri özlüyorum ben çaktırmasam da şimdi bizimkilere git onlara gitme olmaz ki..

hoşgeldin canm...

hoşbulduk canım daaaa yine gitti herkes beni yalnız bıraktınız

ben de 18:30 gibi çıkıcam.

ayyy kıyamam al bnm can sıkıntımı vereyim sana
ne güzel otobuse fln biniyosundur sen işe giderken değişik yüzler görüyosun.çevrende binalar yapılıyormu yapılıyormu görüyorsun ne kdr güzel.

bende çalısıcam inş.kv amelyt olsun diye bekliyorum. ama o zmna kdr ewdeyim para ucu ucuna yetiyo dısarı cıkıp gecemiyoruz.ztn arba yok.merkeze uzağız.çarşı pazarı özldm (burdaki pazar hariç)

eşine söyle bnce cok yoruluyorm sürekli iş sürekli iş diye bi yolunu bul en azından yemeğe gelmesinler onun stresi yetiyo ztn insana.yemek yapmak servis vs. kahveye gelsnler eşin kv.le düzgün bi şekilde konussun da kv.de bulsun bi yolunu halayı o agrlasın sonra kahveye gelsnler. sana da yazk.

bn burdayım yaa askk olsunn

hatırlar gibiyim.acba cok fazla yazmadıgın için olabılırmı? artık daha cok yorum yaparsın olurmu

İşte sohbetin ortası oluyor yazamıyorum o zaman ortadan ortadan:)

Bugün de bi geldim hamilelik belirtileri konusu vardı, yine dışında kaldım. Allah hayırlı hamilelik nasip etsin isteyen herkese, zamanı gelince bizlere de.

onlar heycan içindee mazur gör :) bn fark ettim ama yazdm bak. sende konu dışında da olsa yaz ne geliyorsa içinden.

inş.aminn isteyen herkeze Allah sağlıklı ewlatlar nasip etsin.

ay tatlımm yaa hayırlısıı çok merak ettim şmdi amaa yaa bir an önce yazz

canlarımmm günaydııınnn adet olmama 2 3 gün kaldıı inş. olmam da hamileyimdiiirrr sizler nasılsınız bakalım ne var ne yok .
inşalla tatlımm bu topik bebiş haberleriyle şenlensin artıkkkk
hosşgeldin canm kimse yok sanırm bnden baska bnde aksm aksam temizlik yaptım cok iyi geldi valla hiç yapasım yoktu bi anda yapıverdimmm:82:

bi karşılaşamadık tatlım ohhh ne iyi olmuş valla yarında dinlenirsin :) ayhh kv lerden konuşmuşsunuz galiba biraz bende yazim kv mi seviyorum kp de aynen öle çok iyi ama gel gelelim hergün görüşsek görüşürler salı günü yemeğe gittik dün annemlere gittik dedim biraz gitmicem çünkü geçen hafta 7günün 6 günü görüştük az yada çok bugün kocam yine dio gitsek mi yada gel diolar çıldırdım bende gelmiyorum ben diye bide diyoki ben gidim gelirken sana yemek paket getiririm çıldırdım ondan sonra tabi vazgeçti dışarı çıkardı beni cinnetimi görünce ayhh içimi döktüm

Son düzenleme:

heheh paket servis miii iyimişş.

ayyyy yazık kız sana, ne çektin beeee şaka bi yana bikaç aya bitiyo bunlar, yani bende bitti. herkes ısrar etti etti. herkese nası gidiyim yada alıyım. önce çağırdılar ben gidemeyince onlarda gelmediler ve herşey rayına girdi. kız çamaşır ütü, temizlik zaten anca cumartesi hallediyorum. e pazar da goncamla olmıyım mı azcık bana da yazık diyip sıyrıldım. ilk aylar kv işte 10 gündür gelmediniz falan derdi de, şimdi fark etti ki anca yetiştirebiliyorum. sende de bitecek, az sabır....

pazar günü yapacağım demişsin test, vallahi ben senden daha çok merak ediyorum sonucunu burda bebişlerden söz ediyorsunuz benim de yapasım geliyor ama tayin işi falan ... puff... önce bir arada yaşamamız gerekir bizim....

bnmki kirli sepetini az çok tanıdı da dolabı henüz çözemedi . bi defa bütün çoraplarını yıkadm çorapsz kalınca kirli sepetini mecbur öğrendi dolabı nasl tanıtsam henüz onu bulamadm :26::26:
ben anlamadım, çoraplarını yıkadın ok de sonrası :44:

bnm de sankiimm midem bulanıyo yaa varyaa psikolojik olarak mide bulantısı baş dönmesi yaratıyorum kendmee İNŞALLAH HAMİLESİNİZDİR canlarmmm

sende bebiş bekliyorsun anlaşılan canım, inş hepiniz hamilesinizdir, sonuçlardan haberdar olmak istiyoruz ama....

Ve bi arkadaş demiş ya, bu kadar zormu ben hemen olur diye düşünüyom diyo, inşallah senin ki zor olmaz ama işte ben gibi uğraşanlar var işte... :)

benim annem tedaviyle hamile kalmış , kaç sene önce ve ben iikizim... kardeşim pat diye kaldı hamile, ama ben de ne olur bilemem... inş aratmadan sağlıklı bir bebek verir yarabbim...

her zaman biz mi hizmet edicez, biraz bizimde hizmete ihtiyacımız var dimi gerçi ben benimkinin yaptığı işleri çok beğenemiyorum ya, sürekli bir müdahale içindeyim... bu arada işten çıkmanın sebebi maaşsa iste zam yapsınlar... ha yapmadılar mı ayrıl gitsin en azından şansını dene....

kpss için mi ders çalışacağım diyorsun canım...

az değilsin nena sen ama böyle olmak gerekiyor valla... bu arada yemek olayını bende senin gibi yapıyorum... güzelde yemek yapar ky, gittiğimde de mutlaka eve de bir şeyler koyar ya da bir şeyler alır bana... mutfak eşyaları tupp.r falan işte...

onlara gitmek kesinlikle çok hoşlarına gidiyor, ben davet ettiğimde akrabalarına anlata anlata bitirememiş yakın olsak evden çıkmaz aslında öyle biri de, allahtan uzağız da haftada bir görüşüyoruz

yemeğe misafir çok zor oluyor ya, benim de haftasonu yatılı arkadaşım gelecek... gerçi çok yakın arkadaşım, bana çok zor olacağını düşünmüyorum...ama gene de stres yapıyor insan yarın erken kalkıp evi temizlesem yeter aslında...
bir de gelen misafire yemeğe mi çaya mı geleceksin demek de olmuyor... pazar günü dinlenirsin artık sende cnm, yapacak bişi yok....

hoşgeldin canm. inş sende tez vakitte anne olursun

kocam ders çalışıyor, totomu kaldırabilirsem ben de birazcık spor yapayım ütü de var ama bekleyebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…