- 31 Ekim 2012
- 2.215
- 134
-
- Konu Sahibi ayprensesii
ben evlendgmde güya hep şey derdim kv evime ayak basamaz ben sittinsene ona gtmem hiç bir kuvvet götüremez salladım saladm durdum bırazck uyuz olmustum vayy anasını şimdi hafta bir gidiorum kadıncagznda hosuna gdıo yada hosuna gtmıs gıbı yapıo anlamadm
hoşgeldin canm...
ben geldiimm..genelde ben gelince kimse kalmıyor burda zamanlamam hep kötü
geçmişi okumaya çalıştım da nena işten çıkıyormuşsunn çok kıskandımm :) adına çokkk sevindim..ben de işimi sevmiyorum ama maaşım iyi..bizim kirayı ve kredileri düşünürsekk çıkma ihtimalim bile yok(((
bu araaddaa c.tesi gezip eğlenmek için planlar kurarken ben hepsi suya düştü..kayınvalidemler ve eşimin halası falan gelicekmiş bize..yemeğe mi yoksa oturmaya mı gelicekleri henüz süprizini koruyor:)
kaç hafta sonudur hep misafir var geçen haftasonu da biz k.v deydik..ağlıcam artık yaa.. zaten bütün haftaiçi 7ye kadar işteyim..ayıptır sölemesi kaşlarımı aldırmaya gidicem vakit yok..bi de bütün haftasonları böyle curcuna olunca moralim bozuluyor..batsın bu dünya modundayım kızlar teselli edin beni..hiç bişey yapmadan oturayı özledim...hatta canımın sıkılmasını özledim ben yaa
biz de haftada bir hem kvlere hem annemlere gideriz..dediğin gibi hem yemek derdi olmuyor hem seviniyorlar..bi de annemleri özlüyorum ben çaktırmasam daşimdi bizimkilere git onlara gitme olmaz ki..
hoşbulduk canım daaaa yine gitti herkes beni yalnız bıraktınız
ben de 18:30 gibi çıkıcam.
anne adaylarıı nerdelerr ne yapıyolarr??
bncede erken daha ama bazıları kaza ile bazıları da yaştan dolayı oluyor sende yeni ewlisin yenimisin topiğimizdee
Aslında ben gelmiştim daha önce de sonradan sohbetin dışında kaldım nedense.
hatırlar gibiyim.acba cok fazla yazmadıgın için olabılırmı? artık daha cok yorum yaparsın olurmu
İşte sohbetin ortası oluyor yazamıyorum o zaman ortadan ortadan:)
Bugün de bi geldim hamilelik belirtileri konusu vardı, yine dışında kaldım. Allah hayırlı hamilelik nasip etsin isteyen herkese, zamanı gelince bizlere de.
huhuuu kızlaaar ben geldimmnappıyosunuzz
ay tatlımm yaa hayırlısıı çok merak ettim şmdi amaa yaa bir an önce yazzayyy beni ne güldürdün sabah sabahhohohoho öldm yahu allah seni de güldürsn emiii demek sağlk ocağndan arıolar ha bide sen iştesn soruolar allahtan ilk şıkta cevabı blmşsnz :)))) hayırlısı olsn hakkınızda annem yaa ben sanırsam galiba hamile gibiyim ya bugn gnm ama olmadm ve belrtler var bakalm test yapmıom negatf çıkar die :))) üzülüom sonra bide hayırlısı allahtan
inşalla tatlımm bu topik bebiş haberleriyle şenlensin artıkkkkcanlarımmm günaydııınnnadet olmama 2 3 gün kaldıı inş. olmam da hamileyimdiiirrr sizler nasılsınız bakalım ne var ne yok .
hosşgeldin canm kimse yok sanırm bnden baska bnde aksm aksam temizlik yaptım cok iyi geldi valla hiç yapasım yoktu bi anda yapıverdimmm:82:
bi karşılaşamadık tatlımohhh ne iyi olmuş valla yarında dinlenirsin :) ayhh kv lerden konuşmuşsunuz galiba biraz bende yazim kv mi seviyorum kp de aynen öle çok iyi ama gel gelelim hergün görüşsek görüşürler salı günü yemeğe gittik dün annemlere gittik dedim biraz gitmicem çünkü geçen hafta 7günün 6 günü görüştük az yada çok bugün kocam yine dio gitsek mi yada gel diolar çıldırdım bende gelmiyorum ben diye bide diyoki ben gidim gelirken sana yemek paket getiririm çıldırdım ondan sonra tabi vazgeçti dışarı çıkardı beni cinnetimi görünce ayhh içimi döktüm
heheh paket servis miii iyimişş.
aynen yaa orda cinnet geldi tabi banaevimde oturmak istiyorum beni sürüklüyo pis yaa napıyosun tatlım bu saate kimseciker olmuyo
geçmişi okumaya çalıştım da nena işten çıkıyormuşsunn çok kıskandımm :) adına çokkk sevindim..ben de işimi sevmiyorum ama maaşım iyi..bizim kirayı ve kredileri düşünürsekk çıkma ihtimalim bile yok(((
bu araaddaa c.tesi gezip eğlenmek için planlar kurarken ben hepsi suya düştü..kayınvalidemler ve eşimin halası falan gelicekmiş bize..yemeğe mi yoksa oturmaya mı gelicekleri henüz süprizini koruyor:)
kaç hafta sonudur hep misafir var geçen haftasonu da biz k.v deydik..ağlıcam artık yaa.. zaten bütün haftaiçi 7ye kadar işteyim..ayıptır sölemesi kaşlarımı aldırmaya gidicem vakit yok..bi de bütün haftasonları böyle curcuna olunca moralim bozuluyor..batsın bu dünya modundayım kızlar teselli edin beni..hiç bişey yapmadan oturayı özledim...hatta canımın sıkılmasını özledim ben yaa
napiim eşim işte önümde pc intikam'ı izliyorum.
pazar günü yapacağım demişsin test, vallahi ben senden daha çok merak ediyorum sonucunubende kolay diye dşnüyordm halyle yaşmz geçmesn diye biz hiç korunmadık hemen olsun dedk aman olsun diyoz ya bu olmuo :))) gnm gelio regl oluyorm yine beceremedk diyorum :))) bakalım bu sefer sanırsam hamileym test yapmycam :))) bi süre bekleym de yaparmkocşim ölüo ısrarla yap dio ama yapmycam
ben anlamadım, çoraplarını yıkadın ok de sonrası :44:bnmki kirli sepetini az çok tanıdı da dolabı henüz çözemedi . bi defa bütün çoraplarını yıkadm çorapsz kalınca kirli sepetini mecbur öğrendidolabı nasl tanıtsam henüz onu bulamadm :26::26:
bnm de sankiimm midem bulanıyo yaavaryaa psikolojik olarak mide bulantısı baş dönmesi yaratıyorum kendmee İNŞALLAH HAMİLESİNİZDİR canlarmmm
Ve bi arkadaş demiş ya, bu kadar zormu ben hemen olur diye düşünüyom diyo, inşallah senin ki zor olmaz ama işte ben gibi uğraşanlar var işte... :)
kızlar ya bugun hıc keyfm yok dun aksam bıraz usuttum kocişim bana corba yaptı saolsun koltuga yatrdı ustumu orttu corba içirtti sonra doymadgmı dusundu yesıllık salatası yaptı boll lımonlu onuda yedırdı butun evı topladı mutfagı temzledı kıyamam iş kıyafetlerıyle yaptı hepsnı sonra oturdu kendı 2 lokma bsyler yedı ıcım cızz etti bana hizmet etmesi zoruma gitti baktm sabah o da keyfszdı bogazı şişmiş
bide içim sıkılıo işi bırakmam lazm ama söyleyemedm patronlara bir türlü napıcam bilemiyorum 2 hafta sonra cıkmam gerekıo smdıden soylemem lazm da cesaret edemedm içim sıkıldı 5 karış suratla oturuom ofiste
patron 1 tane dilki 4 tane şimdi hepsni bir araya toplamam lazm durumu anlatnca hepsi ayrı bi soru soracak benden memnun olsalar nolcak ben memnun dılım hem ders calısamıorm bı kac ay evde oturmak ıstıorum eşim ay sonu burun amelıyatı olucak 10 gün raporlu dedm o amelıyat olucgı zamn cıkaymda hem kocama bakarm evde
film izleyn siz de hafta içi aksamları gdın ailelere hem yemek yapmamıs olursnz bak ben bugun anneme yarın kv gdecegum da maksat evde yemek yapmamak
bende kocişime dedim bu c.tesi film izleym +18çok terbiesizim dimi kocişte aynen böyle ne gerçekten mi dedi bende yes off course dedim çok fena kadınım heeee
onlara gitmek kesinlikle çok hoşlarına gidiyor, ben davet ettiğimde akrabalarına anlata anlata bitirememişben evlendgmde güya hep şey derdim kv evime ayak basamaz ben sittinsene ona gtmem hiç bir kuvvet götüremez salladım saladm durdum bırazck uyuz olmustum vayy anasını şimdi hafta bir gidiorum kadıncagznda hosuna gdıo yada hosuna gtmıs gıbı yapıo anlamadm
pazar günü yapacağım demişsin test, vallahi ben senden daha çok merak ediyorum sonucunuburda bebişlerden söz ediyorsunuz benim de yapasım geliyor ama tayin işi falan ... puff... önce bir arada yaşamamız gerekir bizim....
ben anlamadım, çoraplarını yıkadın ok de sonrası :44:
sende bebiş bekliyorsun anlaşılan canım, inş hepiniz hamilesinizdir, sonuçlardan haberdar olmak istiyoruz ama....
benim annem tedaviyle hamile kalmış , kaç sene önce ve ben iikizim... kardeşim pat diye kaldı hamile, ama ben de ne olur bilemem... inş aratmadan sağlıklı bir bebek verir yarabbim...
her zaman biz mi hizmet edicez, biraz bizimde hizmete ihtiyacımız var dimigerçi ben benimkinin yaptığı işleri çok beğenemiyorum ya, sürekli bir müdahale içindeyim... bu arada işten çıkmanın sebebi maaşsa iste zam yapsınlar... ha yapmadılar mı ayrıl gitsin en azından şansını dene....
kpss için mi ders çalışacağım diyorsun canım...
az değilsin nena senama böyle olmak gerekiyor valla... bu arada yemek olayını bende senin gibi yapıyorum... güzelde yemek yapar ky, gittiğimde de mutlaka eve de bir şeyler koyar ya da bir şeyler alır bana... mutfak eşyaları tupp.r falan işte...
onlara gitmek kesinlikle çok hoşlarına gidiyor, ben davet ettiğimde akrabalarına anlata anlata bitirememişyakın olsak evden çıkmaz aslında öyle biri de, allahtan uzağız da haftada bir görüşüyoruz
yemeğe misafir çok zor oluyor ya, benim de haftasonu yatılı arkadaşım gelecek... gerçi çok yakın arkadaşım, bana çok zor olacağını düşünmüyorum...ama gene de stres yapıyor insanyarın erken kalkıp evi temizlesem yeter aslında...
bir de gelen misafire yemeğe mi çaya mı geleceksin demek de olmuyor... pazar günü dinlenirsin artık sende cnm, yapacak bişi yok....
kocam ders çalışıyor, totomu kaldırabilirsem ben de birazcık spor yapayımütü de var ama bekleyebilir