Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
yeni bi hayat yeni bi ew herşey değişiyo mutluluğa gelince akşamı zor ediyorum gün içinde sürekli konuşuyoruz mesajlaşıyoruz ama özlüyorum. nişanlıyken bu kadar değildim sanırım. ewlilik doğru kişi olursa cennet bahçesi doğru kişi değilse cehennem ateşi. rabbım herkesin ewliliğini cennet bahçesi yapsın inşallah

noldu şimdi kız neden dertlendn ? ayyy fatura kesmekten bakamadım okudum konuşulanları hemenck :d

ne bileyim darlandım..içim sıkıldı

çok haklısın sevdiğnle olmak çok önemli ama biz tartısır olduk sürekli atışmalar fln sanrım benden kaynaklanıyor.hiç dısarı cıkmıyorum.çıkarsamda anneme kv.markete gidiyorum.gezmeyi tozmayı özledim

ooff off bi dertlendim şimdii

neden ne oldu ?prenses

ayyy bende kocişimi özledim arada atışıyoruz ama olsun tadı tuzu evliliğin... tam 1 saat sonra görücem miss kokulumu

bugun muazzam daraldım şimdi brazck alıveriş yaptm trendyolda kociş extreyi görünce böle olcakbide taksit yapmadm aman canım sagolsun kac zamndr kendıme bsy almıodum

milla da çok güzel şeyler varmış ben aylık kotamı doldurdgm için alamadm

neden ne oldu ?prenses

ayyy bende kocişimi özledim arada atışıyoruz ama olsun tadı tuzu evliliğin... tam 1 saat sonra görücem miss kokulumu

bilmiyorum ya sıkıldım kocam ewdeyken onunla ugrasıyodum o da gittii

bnde tutamam kendimi diye hiç bakmıyorum orayaa..

kızz bizde kavga edioz ama naplm oda olmynca olmuyor gez sende evdesn kuzum

ohhh güle güle kullan annem iyi güzel günlerde inşallah. bizlere alşveriş iyi gelir extreyi görünce kocana nası gelir bilemedim

ohhh güle güle kullan annem iyi güzel günlerde inşallah. bizlere alşveriş iyi gelir extreyi görünce kocana nası gelir bilemedim

ya ben kaç zamandr kendıme 1 tllik bsy bile almıyorum öyle bakınmak için grdm bi kaç bsy aldım ev eksiği tamamlamaktan kendıme bsy alamadm salla gtsn evi yaaa azda kendıme bakayım

aman görsün ekstreyi napim gerçi bsy demez de bi kısmınıda bi sonraki aya bıraksaydn ne var ne yok toplamıssın bedavamıydı gıbı bı cumle kurabılr onada hazırlıklıyım

ama ben ona gecen ay dan bozugum cok kötü pot kırdı yanımda hiç unutmıcam cok üzdü beni onu kimse yapmazdı her sefernde onu vuruorum yüzüne bugun 2bin tlde harcasydm gıkı cıkmazdı

bilmiyorum ya sıkıldım kocam ewdeyken onunla ugrasıyodum o da gittii

bnde tutamam kendimi diye hiç bakmıyorum orayaa..

bende aylardır grmıodumda işim d ebttı takılım dedm sitede bi baktm almışım aaaaa aaaaa

kızz bizde kavga edioz ama naplm oda olmynca olmuyor gez sende evdesn kuzum

inş. canm eşim yarın dönüyo 8-4 vardiasına ewde oturmcam valla bi aksm anneme bi aksam kv. 2aksm dısarı tabii bnm planım inş.uygularım:26:

ehehe güldüm sizee

iyi gıkı çıkmıyorken zorlayaydın limiti :))) iyi etmişsn ohhh üstünde paralansın hepsi giy giy eskiteme inşallah

inş. canm eşim yarın dönüyo 8-4 vardiasına ewde oturmcam valla bi aksm anneme bi aksam kv. 2aksm dısarı tabii bnm planım inş.uygularım:26:

ehehe güldüm sizee

ohh gez gezz kız ne çok kv annene gidiyorsun ben var ya bi pazarımız var elmden geldiğince uzak kalıom ctesiden başlıom aşkım yalnz kalalm evmzde film izlerz dnlenrz yaramazlk yaprz felan çeliom aklını bunun yada diyorum hadi plan yapalım ne yapalım bu pazar dolu dolu bi gün planlıytorum kv felan gtmeye zamn kalmıyor :))) benm annemlere gidiyoruz ama öyle hadi özledm gidek demiom ben yani abmlerde felan görüyorum bişi oluyor annemlere gidiyoruz ama illa özledm gidek demedm hç daha.. şimdi der hemen sen gidion ben gidemiom amaaan bi gnck tatlm var hiçç gidemem valla

iyi gıkı çıkmıyorken zorlayaydın limiti :))) iyi etmişsn ohhh üstünde paralansın hepsi giy giy eskiteme inşallah

yok ya limiti zorlamım işi bırakıyorum ya fazla borc harc olmasn...

sen ne fenasın gevezecim ya kv git kızım enişteye yazık ailesini göremio yakında başlar enişte cırlamaya

film izleyn siz de hafta içi aksamları gdın ailelere hem yemek yapmamıs olursnz bak ben bugun anneme yarın kv gdecegum da maksat evde yemek yapmamak

bende kocişime dedim bu c.tesi film izleym +18 çok terbiesizim dimi kocişte aynen böyle negerçekten mi dedi bende yes off course dedim çok fena kadınım heeee

normalde cok gitmem suanda gitmiyorum kızz en son pazar onlar gelmişti yemeğe biz ne zmn gitmiştikk:44: valla hatırlayamadım 2hafta olmuşş.yeğenler fln da var ya iyi oluyoo.

ewde olunca ya o pc de ya bn pc de beraber zmn geçiriyoruz ama ne bilimm ya off

aynenn bnde yemek yapmamak için.pazara da gitmicem bu hafta.bidahiki hafta da hep anneme giderim 2hafta yemekten tasarruf ederim 100-150tl cepte perdecinin parası ben böyle yaptıı

ben evlendgmde güya hep şey derdim kv evime ayak basamaz ben sittinsene ona gtmem hiç bir kuvvet götüremez salladım saladm durdum bırazck uyuz olmustum vayy anasını şimdi hafta bir gidiorum kadıncagznda hosuna gdıo yada hosuna gtmıs gıbı yapıo anlamadm

afern sana kızzz

napiim yaa off bnde böyle olmak istemem ama..
bnde hep dedim kv bnm mutfagıma çamasırma vs. karısamaz diye cok sukur de karısamadı daha. gitme konusunda da öyle gorundugu kadar cok gitmiyoruz özlücek duruma geliyorum yanniii düşün

istesekde gidemieyiz ztn eşim bi hafta akşamları ewde yok. böyle gayet iyii :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…