- 24 Kasım 2013
- 2.356
- 757
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #8.921
Gunaydınnn..
Ne yazacaktim bilemedim,alıntı yapmıstım alakasız..
DERBEDER
Allah yardimciniz olsun..Aglattın beni sabah sabah..'cok mutluyum ama annem' cumlesi cok oturdu icime..Rabbim hicbirimizin basindan eksik etmesin..
Kizlar galiba Sezen mesaj gönderdi..Pembe leke oldu,cok degil..Nisan dedikleri buysa 10 gun icinde misafirimiz var galiba :))
garip bir hüzün cöktü........
noldu kiiiiBu kadar sıkılma kiiii, hem sıkılsan ne değişcek kiiii, anın tadını çıkar kiiii..... Neşeli ol kiii, genç kal kiiiiii Bak can sıkıntın geçsin diye şiir yazdım sana ben
ben çay alsam olur muydu, kahve içmiyom da ben....
tatlım hoşgeldin aramıza.... Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah canım, çok geçmiş olsun
Bende basta 8 kg verdim simdi iyiki vermişim diyorm yoksa yuvarlanarak dolasirmisim:) esime cok cekti valla allah razi olsun bi gün gik demedi aylarca yumurta makarna yedi ondada benim kusmalarımdan ne kadar yediyse işte garibim. Evet her hamilelik bir olmuyormuş bunda böyle ikinci iyi olur insallh. Korkunun ecele faydasi yok canim o tekmeleri hissedince hayat sana guzellesiyor bi anda :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gunaydınnn..
DERBEDER
Allah yardimciniz olsun..Aglattın beni sabah sabah..'cok mutluyum ama annem' cumlesi cok oturdu icime..Rabbim hicbirimizin basindan eksik etmesin..
Kizlar galiba Sezen mesaj gönderdi..Pembe leke oldu,cok degil..Nisan dedikleri buysa 10 gun icinde misafirimiz var galiba :))
:)))))) demek burnu akıyomuş, ama adam burnu akarken nası yemek yapsın, peeehhhh seninki de laffffama sonunda zafer senin olmuş ya, yaşasın ev yemekleri....
kocam gececi çalışmasına rağmen, sabah 8 yerine 10 da işten çıkması bile engel olamadı ve bu gece yine maça gittimuhtemelen mesaiyi uyuyarak geçirecek normalde ben işten geliyo, yemek yapıyo, onu uyandırıyodum ve yemek yiyoduk... ama kocamcım yoksa ben nası yemek yiyim diye düşünüp kv ye gittim, sobanın üstüne ekmek koydum çok geç olmadan kalktım tabi, yalnız döneceğim için
bu arada bi kaç zamandır bi dişimde sorun var, sıcak soğuk hepsi arasına gidiyo sanki, dellendiriyo ben.... yarın dişçiye gidicem :18::18::18: hamile kalmadan önce bu problemlerin halledilmesi gerek dimi ama yaaaa
hepinizi öporuuummmmmm
Gunaydınnn..
DERBEDER
Anammmm yolcu geliyorrr yasasinnnnn:)) ayyy cok sevindim ya hayırlısıyla gelsin insallh prenses.
Günaydınnn nasılsınız kızlar???
anlaşıldı sen roy roy kasım'ı izlemişsin
çok güzel bestelemiş değil mi kiiiii
ayy bende versem ya 8 kilo ne güzezl olur
aaaa gerçekten mii çok heyecanlı ama artık hamileliğinin sonuna doğru yaklaştın.
sezoşun yatağının son halini paylaşmadı hiç bizimle şeker
doğuma yakın öyle leke mi oluyor bilmiyordum ben.
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
tünaydın kızlaaarrr
soba üstü ekmek nefiss olmalııöğle yemeği öncesi hayali bile güzel
bence de hamilelik öncesi diş bakımı gerekliymiş..hamileyken sorun oluyormuş..
amayaaa inşallah yaz sonuna kadar hamişlik halimizi konuşuruz burda
bir adet prensess geliyooooorrrr
canımm ne güzel kucağına alıcaksın Sezenini kavuşuyorsunuz artık..
doktora gidicek misin son bi kez?
bi de bakarsın 23 nisanda doğar çocuk bayramı ne güzell
ama tabi herşeyden önce hep dediğimiz gibi e hayırlı zamanda gelsin..
dualarımız hep seninle ki..kolayca bi avazda gelsin Sezen..
Aminn insallah :) heyecanlandirdi valla..
Nişan gelmesi derler ya,o canim..
Her an ya da 10 gun icinde dogum olur derler..hayirlisi bakalim..telefonla nasil yapacam bilemiyorum kiiiiesim tlf almis bana pc yaptirmayiz buyuk ihtimal uzun sure,temizlik olduktan sonra takamiyorum tvye yerleri degisti,ya sandalyeye oturup kucagima pc alacam ya da yere oturacam cok zor :))
Bana 1-2 Mayis yakin geliyordu ama bakalim :) 23 nisan guzel olur :))
amin insallah canim,sagol dualarin icin..
Esimde okuya okuya hatim etmis ise giderken,nişan gelmesini :) oyle heyecanli kii..
Gunaydınnn..
DERBEDER
ben de bilmiyodum nişan gelmesi terimini.... kocacın heyecanlanmasın da napsın???? prenses çok yakında geleceğini haber salmışAminn insallah :) heyecanlandirdi valla..
Nişan gelmesi derler ya,o canim..
Her an ya da 10 gun icinde dogum olur derler..hayirlisi bakalim..telefonla nasil yapacam bilemiyorum kiiiiesim tlf almis bana pc yaptirmayiz buyuk ihtimal uzun sure,temizlik olduktan sonra takamiyorum tvye yerleri degisti,ya sandalyeye oturup kucagima pc alacam ya da yere oturacam cok zor :))
Bana 1-2 Mayis yakin geliyordu ama bakalim :) 23 nisan guzel olur :))
amin insallah canim,sagol dualarin icin..
Esimde okuya okuya hatim etmis ise giderken,nişan gelmesini :) oyle heyecanli kii..
saol cnm bebek düşünüyoruz ama biraz değişiklik olur kafamız dağılır...denicez baklm böyle yerlerde pek sansım yok 10 gün sonra bırakabilirmdee ama kısmett :)
canım mutluluğun bol olsunnn :26:Merhaba kizlar,
bende neredeyse 7 aylik evliyim, ve cok mutluyum.. Yalniz annecigim kanserle savasiyorakciger- lenf bezi - omurilik kanseri..
dua edin nolur
demek sana pembe zarfla mektup geldi haaaa :)))) canım inşallah bi avazda kolayca gelir sezencik.......
ben de bilmiyodum nişan gelmesi terimini.... kocacın heyecanlanmasın da napsın???? prenses çok yakında geleceğini haber salmış
bu arada sviti cimmmm canım inşallahhh öyle olur, gebelik hallerimizi konuşur, hatta aramıza yeni katılanları özendiririzeeee hocamız plojodan öyle öğrendik dimi amayaaaa
dişim çok çürümüş ama doktor yine de dolgu deneyelim dedi ve eğer ağırırsa hem dolguyu hem dişi çekecek.... çok korkuyorummmmm :18::18::18: inşallah ağrı sızı yapmazzzzz
Kizlar napiyorsunuz bakalim oglumun mobilyalari geldi daha kurulmadi ama cok mrk ediyorum hatta catlicam:)
ben bile bu kadar heyecan yaptıysam eşini düşünemiyorumm
gerçekten erkekler dokuz doğuruyor bence
demek sana pembe zarfla mektup geldi haaaa :)))) canım inşallah bi avazda kolayca gelir sezencik.......
ben de bilmiyodum nişan gelmesi terimini.... kocacın heyecanlanmasın da napsın???? prenses çok yakında geleceğini haber salmış
bu arada sviti cimmmm canım inşallahhh öyle olur, gebelik hallerimizi konuşur, hatta aramıza yeni katılanları özendiririzeeee hocamız plojodan öyle öğrendik dimi amayaaaa
dişim çok çürümüş ama doktor yine de dolgu deneyelim dedi ve eğer ağırırsa hem dolguyu hem dişi çekecek.... çok korkuyorummmmm :18::18::18: inşallah ağrı sızı yapmazzzzz
Kizlar napiyorsunuz bakalim oglumun mobilyalari geldi daha kurulmadi ama cok mrk ediyorum hatta catlicam:)
plojoommmmmmmmsayfayı açtımmm pembe zarf gönderdiğini öğrendim sezoşuuuuuuuuuuuunn
Allahımmm SEZOŞŞŞŞ GELİYOOOOOOORRRRRR:124::124::124::124::124::124::124:
ayyyy çok heyecanlandım ama beeeen:18::18::18::18:
yaşasın kii yaşasın kiii :124: :124:
Allah'ım bir avazda kurtulmayı nasip etsin inşallaaah:18::18::18:
içim bi tuhaf olduu
Kuzenimin nikahına geldik annemle,yolda esimi aradim geciyoruz diye,nereye nereye diyor :))) canim yaa..hee unutmusum ben nikahı dedi sonrada :))
Bence de onlarin isi cok zor,hissetmedikleri seylere yogunlasiyor,bizim icin ayri bebek icin ayri tedirgin oluyorlar..
:)) evet canimm..
sana da gecmis olsun,dis isi zor..disi kurtarmaya bakiyorlar ya once eferin doktora :)
Hayirli olsuuun..Allah guzel gunlerde,bol mutlu anilarla doldursun odanizida..
Amin canimm :)
Bakalim ne zaman sevindirecek..
Huzünlendim ilk boyle cikinca savunmasiz olacak herseye karsi gb geldi..garip...
plojoommmmmmmmsayfayı açtımmm pembe zarf gönderdiğini öğrendim sezoşuuuuuuuuuuuunn
Allahımmm SEZOŞŞŞŞ GELİYOOOOOOORRRRRR:124::124::124::124::124::124::124:
ayyyy çok heyecanlandım ama beeeen:18::18::18::18:
yaşasın kii yaşasın kiii :124: :124:
Allah'ım bir avazda kurtulmayı nasip etsin inşallaaah:18::18::18:
içim bi tuhaf olduu
Kuzenimin nikahına geldik annemle,yolda esimi aradim geciyoruz diye,nereye nereye diyor :))) canim yaa..hee unutmusum ben nikahı dedi sonrada :))
Bence de onlarin isi cok zor,hissetmedikleri seylere yogunlasiyor,bizim icin ayri bebek icin ayri tedirgin oluyorlar..
:)) evet canimm..
sana da gecmis olsun,dis isi zor..disi kurtarmaya bakiyorlar ya once eferin doktora :)
Hayirli olsuuun..Allah guzel gunlerde,bol mutlu anilarla doldursun odanizida..
Amin canimm :)
Bakalim ne zaman sevindirecek..
Huzünlendim ilk boyle cikinca savunmasiz olacak herseye karsi gb geldi..garip...
canım hayırlı olsun sağlıklı günlerde kullansın prensimizz
kurulunca foto bekliyoruz kiiii
hatta aldıkarını da ekle bakalım çok zevkli bebiş eşyalarına bakmak
aaa asoş gelmiş hoşgelmişşşş
kuzu özlettin valla kendini..
şarkılarını özledik kiiiiiiiiiii
misal telefonun başında çaresiz bekliyorummmmmmmmmmm
ne güzel sizin aile kalabalık olunca bi yandan söz ,nikah,doğum..heyecan tam gaz devam:
bu arada Sezen sizin gibi bi alieye sahip olduğu için dünyanın en şanslı bebişi olarak geliyor dünyaya
savunmasız olur mu hiçç..
hem teyzeleri de var burdaaa
onun sırtı hiççç yere gelmez kii
şimdi eşim almaya gelicek de kv'ye gidicezz
ama akşam size iyyi geceler demeden uyuyamam kii
24 saat topik başında nöbetçiyim
arkadaşlara gittik zaten aynı sitedeyiz..sonra 11e doğru kalkıcakken eşim onları da kandırdı dışarı çıktık..
tophaneye gittik bir şeyler içtik şimdi geldik eve...uyumam lazımmmm
sağol canımmm...biran önce geçsin diye ıhlamur kaynattım..neyse dışarı çıkınca havası değişti iyi oldu...
gez bol bol..ki anneyle çarşı turu paha biçilemez ...evlenmeden önce her c.tesi çıkar çeyize bir şey alırdık..özledim kiii:26:
ama c.tesi pazarın tatil ya gezersin yine..
aynen canım ben de 4 yılı geçti aynı yerdeyim..bence -çok sevmeme rağmen-şubem değişse aslında..ya da değişmesin evime çook yakın
sen ne iş yapıyordun?hala dönüş olmadı mı son başvurduğun yerden?
bu arada bu erkekler niye hep aynı..benimki de pek sevez 2 gün aynı yemek yemeyi ama mecbuuur
ben de yemek atmaktan nefret ederim...hem malzemeye hem emeğe yazık...
ben yatayım artık..hepinize iyi geceler...yarın öğle tatilinde görüşürrüüzzz
Günaydın hatunlar..uyku çok tatli yahu
Evt konusamadk ama burdayım bundn sonra ooo cok konuşuruz; ) canim tlfdan giriyorum takvim ve gorsel tlfdn yapılmıyor saniyorum. Ama pc den girdigimde hemen yapcam oglusumu takip edersiniz sizde. :))
Gunaydınnn..
DERBEDER
prensesss kuzummm hayırlı olsunnçok sevindimm :) kendini deneiş olursun heem hamile kalırsanda bi kaç ay daha çalışır çıkarsınnn ne güzel :))
inşallah güzel bir ortamın oluur
canım mutluluğun bol olsunnn :26:
inşallah annen en kısa zamanda düzelir , Allah acil şfalar versin inşallaah:26::26:
tatlışımmm acımaz merak etme uyuşturursaaönceden benhep kaçardım doktor benden nefret ediyodu sabrını taşırıyodum çünkü bi keresinde iğne yaptırıp kaçmışlığım var dolgudan
diş ağrısından iyidiirr
ooo hayırlı olsun kuzummkurulunca paylaş biizimlee heveslenelimm
kkuzummmm ben hep sizinleyim kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii(majora selam)
okuyodum sadece yazamıyodumm bugün yazayım dedimm
sen napıyosun bakalımm ohh kv lerde yemekleri götürcen dimi bugünnn
hadi yine iyisinn
Baapoçunuuz :))
Tesekkur ediyorum dusunceleriniz ve temennileriniz icüün :)
Bizim kiz cocugun ayagina topukla basmis direk,fotolara bakarken cok gulduk :) cok azimli :))))
Hadiii gec olmadan geliiiinn,geliiiinnler :)
iyi aksamlar kızlarrr....
eşinin iyi olmasına sevindim cnm...
yarın gezip tozucammm c.tesi deee eşimlee gezerizz
bncee biraz kurcalaa teldenn belki yaparsınn...
merk ediyorummm
hadi hayırlısı plojoommm inş. sağlıkla alırsın inş kucağınaa....
saol canmm...hayırlısı 1-2 ay çalışsam yine yeter bizzee...
bugunn sağlık raporu almaya gittim...röntgene girdim bi tuhaf oldumm..acbaa hamile olsam ne olurrr daha 1haftalıkdır amaa içim bi garip olduuu...
gece nöbtine geldiiimmmm
kızz sorma gittik yemek yedik tıka basa sonraaaa ayıptır söylemesi yarım saat sonra falan çay faslında kv bana süpriz yapıp en sevdiğim böreği yapmışo tokluğun üzerine ayıp olmasın diye bi de börek yedim...şu an mide ağrım sırtlarıma vuruyor göbüşüm Plojo ile yarışır halde
plojom da burdaymışşşş
nikahta foto falan çekindiysen ekleseneeee sezenin son halini görelimmm
sorma prenses inan 2 haftadır bisikletime binemiyorum bebiş varsa diye..
kahve içerken bi tuhaf oluyorum..eşim ağır taşıtmıyo....ah ahhh psikopata bağlandık yeminle
o yüzden çok iyi anlıyorum seniii...