- 7 Eylül 2012
- 5.687
- 6.395
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #8.961
tünaydın kızlaaarr ellacığıma heyecan ayptım tünaydın diyemedim...
Bi de hayırlı cumalar olsun hepimize
dualarımız kabul olsun göbişler bebiş dolsunn
Ahahhaa aynı belirtiler prenses mide bulantısı halsizlik ve bi de sırtım ağrıyo benim..
Ama kim kendini dinlese bulur böyle belirtiler ...
Bence de gün takip etmemek en iyisi...zaten benim günü belli olmadığı için istesem de takip edemiyorum..bi de benim koca sayesinde illa bi yumurtlama gününe denk gelir
Ay cuma vakti neler konuşuyor öyle ben
Canımm çok yorma kendinii...boşver yine kirlenicek nasıl olsa
,
huu huuu günaydın amayacıkkk eşinin vardiyesi bitti sanırım
aminnnn ellacannnn
Mis gibi olmuş hem deeee
Bak bebiş yoğurt isityormuş öyla yazıyoy
Plojoooo ses ver kuzumm
Ay valla o yaziyi bendr gorunce hemen dolaba kostum bi kase yogurt yedim... takip edin bizi yavrular..
Damlacikolata hg aramiza ben nena sendemi hamilesn bakim hemde erkek plojo kiz dogrck sen erkek bakalm bn hanginzle eslesicem :))
Heyo heyooo ellaniz geldi gunaydnlar musmutlu sabahlar herkese eski adimla acti site vallahi bn anlamadm ne girebiliyrm ne bsy uyuz oldm kac zamndr napiosnz cilgin kizlar basima ne geldi bilin bakalim kimse bilemz hehehehe
Hb canim... evett hamisim bende. Seninde yeniymis okudum hayirli olsun insallh saglikla gelsin bebişin. Kizin olursa dunur olurum artık. Plojoya yanasmadm hic o bizdn buyuk. Senin kizini alirim oglusuma :))
Hb canim... evett hamisim bende. Seninde yeniymis okudum hayirli olsun insallh saglikla gelsin bebişin. Kizin olursa dunur olurum artık. Plojoya yanasmadm hic o bizdn buyuk. Senin kizini alirim oglusuma :))
Oglusumun ferrarisi nasil Teyzelerihalimizida babamiz begendi...
nenaaaaa inanamıyorum şuan o kadar çok sevindimki anlatamam
nerdesin sen sana çok kızmıştım gelmiyorsun diye ama artık yiğenimizin hatrı için ceza vermekten vazgeçtim
kaç haftalık peki allahım bu kız tam sopalık çıktı
amayaa sıra sende artık inşallah tez zamanda tıbbi müdahale gerektirmeden bebişin olacak seninde
Valla sanirim kiz olck oyle hissedyrm ruyamdada kiz gormstm ama erkek olursa cok sevnrm erkek bebegni daha cok sevyrm allah saglikli versnde ne verirse versn ...:))
Sen napysn major esin nasil iyimiHahaha majorcum surprizle geldm dedm teyzeler beni dovemicek ahahahah aman su lanet olasi siteeye grmede sorun yasadm ise basladm e bulantim cok var derken gremdm 6haftalik bebisimz tatliskom amayaaa ya sira geldi sipsak hamile olck svitle ayprenseside istio onlarda kalsn hemen 2dkkada :*
çooook güzellllll
halıya ayrıca bayıldım....sağlıklı günlerde kullansın inşallahh..
düt düüüütt gezsinhalıda da yuvarlansın
bence de nenacım sağlıkla gelsin inşallah..benim de içimee erkek gibi doğdu senin bebiş ama genelde tersi çıkar benimkilerin
bu arada korunmadığınız ilk ay mı hamile kaldın sen?
Hahaha majorcum surprizle geldm dedm teyzeler beni dovemicek ahahahah aman su lanet olasi siteeye grmede sorun yasadm ise basladm e bulantim cok var derken gremdm 6haftalik bebisimz tatliskom amayaaa ya sira geldi sipsak hamile olck svitle ayprenseside istio onlarda kalsn hemen 2dkkada :*
Sen napysn major esin nasil iyimi
Ya subatn kaciydi bn size bebegn olmicak dedm ortasi15i falandi snra korunmadk ben nisann ilk haftasi 1aylik hamile oldgmu grendm yani martn ilk haftasi hamile kalms oldum subat 15inden snra baya bi attm sevglmi yataga beni biliosnz azgn bsyim :)))oluverms.. esimde dioki askm munkun olmayan spermden bile hamile kalmayi becerdn tebrk edyrm dedi heheheh
isteyen herkesin en hayırlı zamanda bebişleri gelsin göbişlerine
iyiyiz canım dün akşam yine eşimin baş ağrısı yüzünden acile gittik bi iğne yedi kendine geldi uyuduk sonrada.
ama genel anlamda iyiyiz
ahh nena vah nena sen neymişsin bee yavrusu
Iyi masallah sevndm canm esnn iyi olmasna peki kv napio :))
o bomba gibii