Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Bu arada hemserm plojo nerelerde kizimz napio tütůleri hazr mi :))kac zamn kaldi doguma en son karni kocamandi

yok kuzum bu gece de gidecek, ben yarın sabah kalkıcam erkencecik kahvaltı hazırlıycam kocama.... Sonra da muhtemelen devirip kıçımızı uyuycaz Veeee akşam yemeğininden sonra da evde olcak sonundaaaaa Rahatça uyuycammmmmm

aminnnn ellacannnn

Mis gibi olmuş hem deeee
Bak bebiş yoğurt isityormuş öyla yazıyoy

Plojoooo ses ver kuzumm

Nası sevindim nası sevindim ellaya..... Anlatamam... Canı nası sıkılmış hakikaten nasıl karalar bağlamıştı... Her zaman dediğim gibi rabbim ol dedikten sonra tıbbın eli kolu bağlanır şekerim.... Ne imkansızlardan neler doğdu

Ay valla o yaziyi bendr gorunce hemen dolaba kostum bi kase yogurt yedim... takip edin bizi yavrular..

takipteyiz hevesleee

bu arada yine test yapıp o kalın tek kırmızı çizgiyi görmeyi başardım:26:
testi gözüme sokucaktm belki silik 2.çizgi var mı diye ama ı ıh yokk
insanoğlu garip valla normalde ağustosa kadar istemiyordum ama böyle çalışmalara başlayınca illa hemen olsun istiyor insan..
arkadaşımla konuştum da o da diyoki insanın doğum ve ölüm günü-ki bi de nikah-değişmezmişmiş..hiçç stres yapma diyor haklı da....

Son düzenleme:
Damlacikolata hg aramiza ben nena sendemi hamilesn bakim hemde erkek plojo kiz dogrck sen erkek bakalm bn hanginzle eslesicem :))

Hb canim... evett hamisim bende. Seninde yeniymis okudum hayirli olsun insallh saglikla gelsin bebişin. Kizin olursa dunur olurum artık. Plojoya yanasmadm hic o bizdn buyuk. Senin kizini alirim oglusuma :))

Heyo heyooo ellaniz geldi gunaydnlar musmutlu sabahlar herkese eski adimla acti site vallahi bn anlamadm ne girebiliyrm ne bsy uyuz oldm kac zamndr napiosnz cilgin kizlar basima ne geldi bilin bakalim kimse bilemz hehehehe

nenaaaaa inanamıyorum şuan o kadar çok sevindimki anlatamam
nerdesin sen sana çok kızmıştım gelmiyorsun diye ama artık yiğenimizin hatrı için ceza vermekten vazgeçtim
kaç haftalık peki allahım bu kız tam sopalık çıktı

amayaa sıra sende artık inşallah tez zamanda tıbbi müdahale gerektirmeden bebişin olacak seninde

Oglusumun ferrarisi nasil Teyzeleri halimizida babamiz begendi...

Eklentiler

• $1397818014185.jpg
    41,4 KB · Görüntüleme: 36
  • $1397818028757.jpg
    50,6 KB · Görüntüleme: 45
Hb canim... evett hamisim bende. Seninde yeniymis okudum hayirli olsun insallh saglikla gelsin bebişin. Kizin olursa dunur olurum artık. Plojoya yanasmadm hic o bizdn buyuk. Senin kizini alirim oglusuma :))

Valla sanirim kiz olck oyle hissedyrm ruyamdada kiz gormstm ama erkek olursa cok sevnrm erkek bebegni daha cok sevyrm allah saglikli versnde ne verirse versn ...:))

Hahaha majorcum surprizle geldm dedm teyzeler beni dovemicek ahahahah aman su lanet olasi siteeye grmede sorun yasadm ise basladm e bulantim cok var derken gremdm 6haftalik bebisimz tatliskom amayaaa ya sira geldi sipsak hamile olck svitle ayprenseside istio onlarda kalsn hemen 2dkkada :*

Oglusumun ferrarisi nasil Teyzeleri halimizida babamiz begendi...

çooook güzellllll
halıya ayrıca bayıldım....sağlıklı günlerde kullansın inşallahh..
düt düüüütt gezsin halıda da yuvarlansın

Valla sanirim kiz olck oyle hissedyrm ruyamdada kiz gormstm ama erkek olursa cok sevnrm erkek bebegni daha cok sevyrm allah saglikli versnde ne verirse versn ...:))

bence de nenacım sağlıkla gelsin inşallah..benim de içimee erkek gibi doğdu senin bebiş ama genelde tersi çıkar benimkilerin

bu arada korunmadığınız ilk ay mı hamile kaldın sen?

Sen napysn major esin nasil iyimi

Ya subatn kaciydi bn size bebegn olmicak dedm ortasi15i falandi snra korunmadk ben nisann ilk haftasi 1aylik hamile oldgmu grendm yani martn ilk haftasi hamile kalms oldum subat 15inden snra baya bi attm sevglmi yataga beni biliosnz azgn bsyim :)))oluverms.. esimde dioki askm munkun olmayan spermden bile hamile kalmayi becerdn tebrk edyrm dedi heheheh

Sen napysn major esin nasil iyimi

isteyen herkesin en hayırlı zamanda bebişleri gelsin göbişlerine

iyiyiz canım dün akşam yine eşimin baş ağrısı yüzünden acile gittik bi iğne yedi kendine geldi uyuduk sonrada.
ama genel anlamda iyiyiz

ahh nena vah nena sen neymişsin bee yavrusu

Iyi masallah sevndm canm esnn iyi olmasna peki kv napio :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…