Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Valla siviticim 16 haftaya kadar bildigin surundum hastanelerde. Agzima lokma koymadim sudan bile tiksindim. Serumla beslendim aylarca. Yani ahh ahh yarama bastin rahat gecirenleride cok kiskaniyorumm:) kocam arn mumkunse dogurma bi daha dedi o derce.. daha aklima gelmeyen bi cok sey haa bak bide üst komşuma cok sinir olmuştum soganli yemek yapio die kokusu geliyordu:) neyseki gecti

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yarın sabh ewrakları toparlamaya gidicem...
p.tesi iş başı kısmetsee...içim daralıyor ya sevmezsem işi ya yapamazsam diye korkuyorumm:18:
bnm için dua edin kızlarr.. huzulz işe gidip huzurla çalışayım zaman şıpp diye geçsın..:26:
işallah çok severek çalışacağın eğlenceli bir işin olur. Arkadaş ortamı da güzeldir umarım.:KK19:
Gerçekten o an baska sanırım..Olayın bu kadar içindeyim ama o yeni doğmuş bebekleri gördükçe her seferinde bambaşka hissettim..
Şuan hersey normal ilerliyor,bende normal istiyorum nasipse,vajinal muayene hiç olmadım son haftalarda kimi dokyor yapıyormuş kimisi yspmıyormuş çatı muayeneside olmadım,bakalım :)
işallah gönlüne göre olur. Son anda bile değişebiliyor sanırım sezeryan normal fln.
yok canm bana bagıramyr bıle yok canım ıddet falan evet haklsn tabıkı bu pskljk bır sddt ck onclerı ky dovermıs zaten
ahh yazık ya senin kayınvalidende baya çekmiş. aman iyi sana bulaşamıyorsa.
işe başlaman iyi olucak bence prenses bi de yaza çıkıcaksın ya muhtemelen..
daha zevkle çalışırsın..herkes iş ne olursa olsun ilk günler heyecanlanıyor stres oluyor ama ilk günden itibaren azalır..
alıştıkça güzel geliyor çalışmak belki ayrılmak istemezsin :KK53:
inşallah iş yerindeki arkadaşların çok iyi olur gerisi boş bence...
ben de aynı uyumayı ve evimi çok seviyorum ama olsun para kazanmak da güzel
Bencede insanın çalışması güzel bir şey aslında. Evde oturunca köreliyor insan bir süre sonra. Bir de kendi paranı kazanmak çok büyük bir keyif. Az kazansan bile insanın kendinin kazanması başka bir güç veriyor.

Valla siviticim 16 haftaya kadar bildigin surundum hastanelerde. Agzima lokma koymadim sudan bile tiksindim. Serumla beslendim aylarca. Yani ahh ahh yarama bastin rahat gecirenleride cok kiskaniyorumm:) kocam arn mumkunse dogurma bi daha dedi o derce.. daha aklima gelmeyen bi cok sey haa bak bide üst komşuma cok sinir olmuştum soganli yemek yapio die kokusu geliyordu:) neyseki gecti

hadi yaa senin çok zorlu geçmiş hamileliğinin başı arkadaşım. Ama neyseki şimdi iyisin sanırım. Eşin çok komik söylemiş:KK1:

Merhaba kizlar,

bende neredeyse 7 aylik evliyim, ve cok mutluyum.. Yalniz annecigim kanserle savasiyor :KK43: akciger- lenf bezi - ve omurilik kanseri..
dua edin nolur :KK43:

neyse ki geride kalmış...benim de bi arkadaşım senin gibiydi 3 ayda 7 kilo verdi şimdi 5.ayında falan anca kendine gelmeye çalışıyor...
eşine de güldüm :KK9: :KK9: bezmiş adam :KK53: ama ikinci farklı olur belki..neyse ona daha var :KK8:

işallah çok severek çalışacağın eğlenceli bir işin olur. Arkadaş ortamı da güzeldir umarım.:KK19:

işallah gönlüne göre olur. Son anda bile değişebiliyor sanırım sezeryan normal fln.

Bencede insanın çalışması güzel bir şey aslında. Evde oturunca köreliyor insan bir süre sonra. Bir de kendi paranı kazanmak çok büyük bir keyif. Az kazansan bile insanın kendinin kazanması başka bir güç veriyor.

hadi yaa senin çok zorlu geçmiş hamileliğinin başı arkadaşım. Ama neyseki şimdi iyisin sanırım. Eşin çok komik söylemiş:KK1:

sen Türkiye'de çalışıyormuşun ya canım orasını tatil olarak düşün...
benim de çok ihtiyacım var biraz evde kalmaya...
o yüzden hamileliği dört gözle bekliyorum:KK51:

Merhaba kizlar,

bende neredeyse 7 aylik evliyim, ve cok mutluyum.. Yalniz annecigim kanserle savasiyor :KK43: akciger- lenf bezi - ve omurilik kanseri..

canım Allah şifa versin inşallah...
İnşallah tez zamanda sağlığına kavuşur...:26:

Evett Sivitt keşke evde olsak çalışmaktan sıkıldım artık tatil istiyorum galiba :KK50::KK50:

en çok korktuğum şey seninki gibi bir hamilelik geçirmek :KK53:
annem bana hamileyken çok kötüymüş zayıflamış ama kardeşimde çok rahatmış ben kesin anneme çekmişimdir :KK53::KK53:

Merhaba kizlar,

canımm allah acil şifalar versin.
inşallah iyi olur

çok sıkıldııımmmmm yaaaaa
noldu kiiii :KK1: Bu kadar sıkılma kiiii, hem sıkılsan ne değişcek kiiii, anın tadını çıkar kiiii..... Neşeli ol kiii, genç kal kiiiiii:KK52::KK52::KK52::KK52::KK9::KK9::KK9::KK9: Bak can sıkıntın geçsin diye şiir yazdım sana ben :KK1:
tünaydın kızlarrr :KK16:
Acıkmış bir sivit geldiiii:KK56:

Işe başlaman iyi olucak bence prenses bi de yaza çıkıcaksın ya muhtemelen..
Daha zevkle çalışırsın..herkes iş ne olursa olsun ilk günler heyecanlanıyor stres oluyor ama ilk günden itibaren azalır..
Alıştıkça güzel geliyor çalışmak belki ayrılmak istemezsin :KK53:
Inşallah iş yerindeki arkadaşların çok iyi olur gerisi boş bence...

Plojooom çok yoğunsun kuzum ya okurken yoruldum :KK37:
Bence bu akşam tanışma faslının gündemi sen olucaksın :KK52:
Sezen çok ilgi toplıcak bu akşam :KK52:
şımarıp yanınıza gelmek istemese bari :KK9: :KK9:

Dinlenerek yap canım..çok yorma kendini...
Senin hamileliğin ilk aylarında bulantın olmuşmuydu?bizim plojo maşallah pek rahattı :nazar:

Ben de aynı uyumayı ve evimi çok seviyorum ama olsun para kazanmak da güzel ::KK52:

Noldu kiiiiiii ? Gerçi şimdi evlerimizde kahvelerimizi yudumluyor olsaydık hiç fena olmazdı :KK31:
ben çay alsam olur muydu, kahve içmiyom da ben....

merhaba kizlar,

Dua edin nolur :KK43:

tatlım hoşgeldin aramıza.... Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah canım, çok geçmiş olsun :KK43:

Son düzenleme:
Sabah 9da sağlıkocağında olacam,ordan hastaneye geçip kontrole girecem,saat 1buçuktada son ders var 4 e kadar,akşamda eltimin kızına dünürler geliyor tanışmaya oraya geçecem :)) Beni bravo hala uyumadım :))

Gerçekten o an baska sanırım..Olayın bu kadar içindeyim ama o yeni doğmuş bebekleri gördükçe her seferinde bambaşka hissettim..
Şuan hersey normal ilerliyor,bende normal istiyorum nasipse,vajinal muayene hiç olmadım son haftalarda kimi dokyor yapıyormuş kimisi yspmıyormuş çatı muayeneside olmadım,bakalım :)

İyi düşüüün,mutlu mutlu git :)
İstemezsen ayrılırsın kendini böyle üzme boşyere canım..

iyi düşünmeye çalışıyorum ama geriliyorumm...inş. huzurlu olurum...hemen ayrılamam sanrım...artık ewliyimm eskiden babam sağ olsun derdimm ama artık bnmde sorumluluğum var..:26:
ama yinede haklısın mutsuz olursam kocamda mutsuz eş istemez sanrım :))
canm sende cok gezinme özellikle yanlız gezinmee Sezen nerde harekete geçicek belli değil :KK1:

tünaydın kızlarrr :KK16:
acıkmış bir sivit geldiiii:KK56:

işe başlaman iyi olucak bence prenses bi de yaza çıkıcaksın ya muhtemelen..
daha zevkle çalışırsın..herkes iş ne olursa olsun ilk günler heyecanlanıyor stres oluyor ama ilk günden itibaren azalır..
alıştıkça güzel geliyor çalışmak belki ayrılmak istemezsin :KK53:
inşallah iş yerindeki arkadaşların çok iyi olur gerisi boş bence...

PLOJOOOM çok yoğunsun kuzum ya okurken yoruldum :KK37:
bence bu akşam tanışma faslının gündemi sen olucaksın :KK52:
Sezen çok ilgi toplıcak bu akşam :KK52:
şımarıp yanınıza gelmek istemese bari :KK9: :KK9:

dinlenerek yap canım..çok yorma kendini...
senin hamileliğin ilk aylarında bulantın olmuşmuydu?bizim plojo maşallah pek rahattı :nazar:

ben de aynı uyumayı ve evimi çok seviyorum ama olsun para kazanmak da güzel ::KK52:

noldu kiiiiiii ? gerçi şimdi evlerimizde kahvelerimizi yudumluyor olsaydık hiç fena olmazdı :KK31:

inş. öyle olur ayrılırken üzülcek durumda olurum...
elimde değil cok stresliyimm zaman hemen geçiyor sankiii:18:

Merhaba kizlar,

Allah acil şifalar versin inş..çok zor kanserle mücadele etmek ama en önemlisi moral...
savaşı yenmesi için morali yüksek olması gerekiyorr...inş. en yakın zmnda sağlığına hemen kavuşurr...

neyse ki geride kalmış...benim de bi arkadaşım senin gibiydi 3 ayda 7 kilo verdi şimdi 5.ayında falan anca kendine gelmeye çalışıyor...
eşine de güldüm :KK9: :KK9: bezmiş adam :KK53: ama ikinci farklı olur belki..neyse ona daha var :KK8:

o yüzden hamileliği dört gözle bekliyorum:KK51:

canım Allah şifa versin inşallah...
İnşallah tez zamanda sağlığına kavuşur...:26:

Evett Sivitt keşke evde olsak çalışmaktan sıkıldım artık tatil istiyorum galiba :KK50::KK50:

annem bana hamileyken çok kötüymüş zayıflamış ama kardeşimde çok rahatmış ben kesin anneme çekmişimdir :KK53::KK53:

canımm allah acil şifalar versin.
inşallah iyi olur

Bende basta 8 kg verdim simdi iyiki vermişim diyorm yoksa yuvarlanarak dolasirmisim:) esime cok cekti valla allah razi olsun bi gün gik demedi aylarca yumurta makarna yedi ondada benim kusmalarımdan ne kadar yediyse işte garibim. Evet her hamilelik bir olmuyormuş bunda böyle ikinci iyi olur insallh. Korkunun ecele faydasi yok canim o tekmeleri hissedince hayat sana guzellesiyor bi anda :)

Son düzenleme:
Merhaba kizlar,

Geçmiş olsun canim Allah sifasinu versin ins.

yavrum bana ulasmak yurek ıster :):KK53:

ben geldiimmmmm:KK51:
korktuğum başıma geldi eşim grip olmuş :84:
malum erkekler hastayken çook nazlı oluyorlar :KK31:
bu akşam yemeği o yapıcaktı yemek dediğim de buzluktan tavuk çıkardık kavurucaktı...
aradı hastayım dışarıda yiyelim diyor..dedim halsizlik var mı?yok sadece burnu akıyomuş
e o zaman yemek yapmasına engel ne anlamadım :KK31:
ben yapayım diyorum çok açmış bekleyemezmiş..yazık yarın da kvlere gidicez çöpe gidicek tavuk :KK31:

neyseki bu akşam arkadaşlara gidicez de fazla naz yapamıcak :KK9: :KK9:

ööptüm kiiiiiiiiii :KK54:

bu arada AMAYAAA benden sana bi çayyyy :KK52:
bi gün bize gel de ben demlerim kiii :132:

veeee zafer benimmm:KK51:
geldğimde eşim uyuyordu-sanırım gerçekten hasta :KK50:-
ben de hemen mutfağa giriştim vee yemkeleri yaptım..
şimdi eşimi uyandırmam lazım ki bu yemek yapmaktan daha zor bir şey :KK9: :KK9:

iyi aksamlarr kızlarrr....nasılsınızzz:79:

svitt geçmiş olsun inş. eşin hemen iyileşir..çokk nazlılar gerçekten..:KK53:

ablmlar yarın gidiyor sanrımm...cuma günü de annemle çarşıya gidicezz sanrımm...işe başlamadan önce bii gezip tozayımm diye düşünüyorm...:KK53:

biz pek konusamadık seninlee tekrar tebrik ederimm...Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...:nazar:

bebeğin için hamilelik takvimi yaparmısın bizde ordan takip ederizz..birde ewlilik görselini :))

Merhaba kizlar,

Allah en kısa zamanda şifasını versin işallah. Umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur.
o yüzden hamileliği dört gözle bekliyorum
5 yıl çalıştım. 7 aydır çalışmıyorum. Gerçekten çok iyi geldi. Sürekli aynı işte çalışmak özellikle insanı çok yoruyor ve çok sıkıyor. Monotonluk sıkıyor. Ama alışınca iş değişmekte kolay değil. Ama artık yavaştan çalışayim diyorum
annem bana hamileyken çok kötüymüş zayıflamış ama kardeşimde çok rahatmış ben kesin anneme çekmişimdir
Valla çok zor öyle. Ablamında ilk hamileliği çok rahat oldu. 2. hamileliğinde canımız kök söktürdü ablama. Karından çıktı çıkalı kök söktürmeye devam ediyor. 4 yaşına geliyor valla yetişemiyoruz :KK52:
Bende basta 8 kg verdim simdi iyiki vermişim diyorm yoksa yuvarlanarak dolasirmisim:) esime cok cekti valla allah razi olsun bi gün gik demedi aylarca yumurta makarna yedi ondada benim kusmalarımdan ne kadar yediyse işte garibim. Evet her hamilelik bir olmuyormuş bunda böyle ikinci iyi olur insallh. Korkunun ecele faydasi yok canim o tekmeleri hissedince hayat sana guzellesiyor bi anda :)
:KK9::KK9: Valla eşin artık bir süre makarna ve yumurta görmek istemez herhalde
bu akşam yemeği o yapıcaktı yemek dediğim de buzluktan tavuk çıkardık kavurucaktı...
aradı hastayım dışarıda yiyelim diyor..dedim halsizlik var mı?yok sadece burnu akıyomuş
ben yapayım diyorum çok açmış bekleyemezmiş..yazık yarın da kvlere gidicez çöpe gidicek tavuk
:KK9::KK9: ay evet hastayken çok komik oluyorlar. Pireyi deve yapıyorlar.
veeee zafer benimmm:KK51:
geldğimde eşim uyuyordu-sanırım gerçekten hasta :KK50:-
ben de hemen mutfağa giriştim vee yemkeleri yaptım..
şimdi eşimi uyandırmam lazım ki bu yemek yapmaktan daha zor bir şey :KK9: :KK9:

:KK9::KK9: aman iyi yapmışsın arkadaşım. Benim eşimde sağolsun 2 gün aynı yemeği yemeyi sevmiyor. Ama mecburen yiyoruz. Hergün yemek yapmak istemiyorum. Dünden kalan yemekleri yiyecektik. Dışarda yedik. Onlar kaldı. Bozulmaz işallah ben de onları düşünür oldum.:KK9: Valla kaçınılmaz son yarın onları yicez.En Büyük KK

Son düzenleme:
24 saat topik başında nöbetçiyim :KK8:
arkadaşlara gittik zaten aynı sitedeyiz..sonra 11e doğru kalkıcakken eşim onları da kandırdı dışarı çıktık..
tophaneye gittik bir şeyler içtik şimdi geldik eve...uyumam lazımmmm :KK31:

iyi aksamlarr kızlarrr....nasılsınızzz:79:

svitt geçmiş olsun inş. eşin hemen iyileşir..çokk nazlılar gerçekten..:KK53:

ablmlar yarın gidiyor sanrımm...cuma günü de annemle çarşıya gidicezz sanrımm...işe başlamadan önce bii gezip tozayımm diye düşünüyorm...:KK53:
sağol canımmm...biran önce geçsin diye ıhlamur kaynattım..neyse dışarı çıkınca havası değişti iyi oldu...
gez bol bol..ki anneyle çarşı turu paha biçilemez ...evlenmeden önce her c.tesi çıkar çeyize bir şey alırdık..özledim kiii:26:
ama c.tesi pazarın tatil ya gezersin yine..

Allah en kısa zamanda şifasını versin işallah. Umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur.

5 yıl çalıştım. 7 aydır çalışmıyorum. Gerçekten çok iyi geldi. Sürekli aynı işte çalışmak özellikle insanı çok yoruyor ve çok sıkıyor. Monotonluk sıkıyor. Ama alışınca iş değişmekte kolay değil. Ama artık yavaştan çalışayim diyorum

Valla çok zor öyle. Ablamında ilk hamileliği çok rahat oldu. 2. hamileliğinde canımız kök söktürdü ablama. Karından çıktı çıkalı kök söktürmeye devam ediyor. 4 yaşına geliyor valla yetişemiyoruz :KK52:

:KK9::KK9: Valla eşin artık bir süre makarna ve yumurta görmek istemez herhalde

:KK9::KK9: ay evet hastayken çok komik oluyorlar. Pireyi deve yapıyorlar.

:KK9::KK9: aman iyi yapmışsın arkadaşım. Benim eşimde sağolsun 2 gün aynı yemeği yemeyi sevmiyor. Ama mecburen yiyoruz. Hergün yemek yapmak istemiyorum. Dünden kalan yemekleri yiyecektik. Dışarda yedik. Onlar kaldı. Bozulmaz işallah ben de onları düşünür oldum.:KK9: Valla kaçınılmaz son yarın onları yicez.En Büyük KK

aynen canım ben de 4 yılı geçti aynı yerdeyim..bence -çok sevmeme rağmen-şubem değişse aslında..ya da değişmesin evime çook yakın :KK52:
sen ne iş yapıyordun?hala dönüş olmadı mı son başvurduğun yerden?

bu arada bu erkekler niye hep aynı..benimki de pek sevez 2 gün aynı yemek yemeyi ama mecbuuur :KK53:
ben de yemek atmaktan nefret ederim...hem malzemeye hem emeğe yazık...

ben yatayım artık..hepinize iyi geceler...yarın öğle tatilinde görüşürrüüzzz:KK58:

ben yapayım diyorum çok açmış bekleyemezmiş..yazık yarın da kvlere gidicez çöpe gidicek tavuk :KK31:

neyseki bu akşam arkadaşlara gidicez de fazla naz yapamıcak :KK9: :KK9:

ööptüm kiiiiiiiiii :KK54:

bu arada AMAYAAA benden sana bi çayyyy :KK52:
bi gün bize gel de ben demlerim kiii :132:

:)))))) demek burnu akıyomuş, ama adam burnu akarken nası yemek yapsın, peeehhhh seninki de laffff :KK1: ama sonunda zafer senin olmuş ya, yaşasın ev yemekleri....

kocam gececi çalışmasına rağmen, sabah 8 yerine 10 da işten çıkması bile engel olamadı ve bu gece yine maça gitti :KK1: muhtemelen mesaiyi uyuyarak geçirecek :KK1: normalde ben işten geliyo, yemek yapıyo, onu uyandırıyodum ve yemek yiyoduk... ama kocamcım yoksa ben nası yemek yiyim diye düşünüp kv ye gittim, sobanın üstüne ekmek koydum :KK1: çok geç olmadan kalktım tabi, yalnız döneceğim için :KK1:

bu arada bi kaç zamandır bi dişimde sorun var, sıcak soğuk hepsi arasına gidiyo sanki, dellendiriyo ben.... yarın dişçiye gidicem :18::18::18: hamile kalmadan önce bu problemlerin halledilmesi gerek dimi ama yaaaa:KK1::KK1::KK16::KK16:

hepinizi öporuuummmmmm:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:

Günaydın hatunlar..uyku çok tatli yahu:KK66:
biz pek konusamadık seninlee tekrar tebrik ederimm...Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...:nazar:

bebeğin için hamilelik takvimi yaparmısın bizde ordan takip ederizz..birde ewlilik görselini :))

Evt konusamadk ama burdayım bundn sonra ooo cok konuşuruz; ) canim tlfdan giriyorum takvim ve gorsel tlfdn yapılmıyor saniyorum. Ama pc den girdigimde hemen yapcam oglusumu takip edersiniz sizde. :))

Gunaydınnn..
Ne yazacaktim bilemedim,alıntı yapmıstım alakasız..

DERBEDER
Allah yardimciniz olsun..Aglattın beni sabah sabah..'cok mutluyum ama annem' cumlesi cok oturdu icime..Rabbim hicbirimizin basindan eksik etmesin..

Kizlar galiba Sezen mesaj gönderdi..Pembe leke oldu,cok degil..Nisan dedikleri buysa 10 gun icinde misafirimiz var galiba :))
garip bir hüzün cöktü........

X