- 24 Eylül 2013
- 12.157
- 13.600
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #8.941
afiyett olsunn svittt yarasınn.
oo pisikolojii cok garipp valla inş. tez zmnda o duygu gerçekleşirr...
Tek cekilmedim fotoo,yarın size cekilirim,digerlerinin yanina atarim..O dosyaya atabilirim herhalde tlfndan,yatagida istemisti major onuda atarim ama daha cibinligi halletmedik ki :)) olsun sonradavatarim kiii..
PRENSES
daha cok yeniyse zaten simdilik uzun yollardadir,zarari olacagini sanmiyorum suan,bilemedim tabi yine de bir fikir..
Tek cekilmedim fotoo,yarın size cekilirim,digerlerinin yanina atarim..O dosyaya atabilirim herhalde tlfndan,yatagida istemisti major onuda atarim ama daha cibinligi halletmedik ki :)) olsun sonradavatarim kiii..
PRENSES
daha cok yeniyse zaten simdilik uzun yollardadir,zarari olacagini sanmiyorum suan,bilemedim tabi yine de bir fikir..
ı ıhhh yaramasınnn
bi de geçen gün de yazdım yaa testin negatif çıkmasına rağmen ben ısrarla hamilelik belirtileri yaşıyorum
neyse önümüzdeki maçlara bakıcaz artık umudumuz mayıs topiği olursa katılırım heralde
gunaydin hatunlar... Bebiş isteyenlere insallh rn kisa zmnda saglikli bebişler gelsin. Dua ediyrom. Oglumla biz kahvaltimizi ettik. Bu gun temizlik gunumuz yorulmaya gidiyoruz:) odamiz kurulsun çekip atarim diger aldiklarimida tabi haa hatta bi ara gobusude atayim oglumu gorun:)) kolay gelsin herkese.
Nenayı merak edenler parmak kaldırsınnnn
Heyo heyooo ellaniz geldi gunaydnlar musmutlu sabahlar herkese eski adimla acti site vallahi bn anlamadm ne girebiliyrm ne bsy uyuz oldm kac zamndr napiosnz cilgin kizlar basima ne geldi bilin bakalim kimse bilemz hehehehe
Kimse merak etmemis baksana amayaaaa kinsecikler yok((onlara tyze oldklarni soylemicem hehehehhe
hmm doğru diyorsunn...inş zararsızdır :) 2sn sürdü ztn :)
ayyhh aynen öylee oluyorr uyku hali miğde bulantısı bnde öyle hissediyorum
ama bu ay eşime işaretlettim tele işartliyorum..bn bakmayınca yumurtlama günün fln bilmeden olması daha rahat kafam...stres yapmıyorumm
canımm çok yorma kendinii...boşver yine kirlenicek nasıl olsaGunaydin hatunlar... bebiş isteyenlere insallh rn kisa zmnda saglikli bebişler gelsin. Dua ediyrom. Oglumla biz kahvaltimizi ettik. Bu gun temizlik gunumuz yorulmaya gidiyoruz:) odamiz kurulsun çekip atarim diger aldiklarimida tabi haa hatta bi ara gobusude atayim oglumu gorun:)) kolay gelsin herkese.
,amin canım inşallahhhhhMerakla bekliyoruz resimlerini deee
kuzumm hışgeldiinnnnnn
çok özledik ki seniii
ya tel.den okudum çatlıcaktım ama valla tahmin ettim ama 12den önce net açılmıyo ya bizim yazamadım...
teyze mi oluyoruzzzzzzzz
çoook sevindimmmmm yaaa nasıl olduu anlat nasıl öğrendin ka haftalık çatlıcam valla yaaa
Hahha hemen anlatim ohom ohom smdi bnm reglm geckti bide mide bulantm vardi her gun ama ara ara snra is yerindeki kizlarda dioki kiz baska bsy var sende yok ya dedm bnm olmvk seneye tup bebek dusuyrz falan onlarda bi test yap d ediler kanima grdiler bnd eo gun esine test aldrdm sabah yaprm die ilk defa yapyrm acmeym bilmyrm nasl yapilio kalktm sabahn 6da uyku ttmadi tabi yaptm baktm kabak gbi cift cizgi bi prospektuse bakyrm bi esime esimdr safsaf sirito hamileymssn dio yok ya dedm bunlar yanltio o gunun aksami bi ozel hastanee gttm kan tesine hamilesnz diolar alla alla nasl olur esmin dojtorunn dedgi tibben mumkun deil soyle dil boyle dil esimn testi fosss cikti anlcgnz 1hafta falan sojtaydk sevinemedk idrak edemedk hala yok cnm dilimdr modundaydim ama artk kabullebdk bnmsedk anne baba oluyrz cok baska bsy tarfi yok tanrim herkese nasip etsn insallah
nenaaa inanılmaz sevindim
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahh
darısı isteyen herkesin başınaaa.
gitme artık bi yere beraber bekleyelim bebişi..bi avatar koy bi de hamilelik takvimi yap tamamdırrr
Aksam pcde yaparm smdi tlfndan beceremm sagol kuzum allah hpnze nasip etsn
Kizlar ben yaptim sanirim hamilelik takvimimi ve evlilik gorselimi bi kontrol edin bakayim olmusmu?
aminnnn ellacannnn
mis gibi olmuş hem deeee
bak bebiş yoğurt isityormuş öyla yazıyoy
PLOJOOOO ses ver kuzumm
Ay valla o yaziyi bendr gorunce hemen dolaba kostum bi kase yogurt yedim... takip edin bizi yavrular..