Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .

canım zaten sen hep o kayınpeder yüzünden bunalmamışmıydın.
ne zaman alacaklarmış beyaz eşyalarını peki?

canım zaten sen hep o kayınpeder yüzünden bunalmamışmıydın.
ne zaman alacaklarmış beyaz eşyalarını peki?

ne zaman elını vıcdanına koyarsa o zaman alcak herhalde cok rahat adam s oylemıstım galıba ama bır dahakıne cok fena ters yapcamve esımede soylıycm

kızlarrr aranızda çalışan varmııııııııı

olmaz mııııı..... nerdeyse herkes çalışıyo burda

zamanında gelsin, kolaycacık gelsin, sağlıkla gelsin annesini hiç üzmesin emi bu arada doğum sancıları sırasında aklına bebiş isteyen arkadaşların gelirse, svityy gibi prenses gibi amayaaa gibi "Rabbim onlarda bu duyguyu tatsın" dersen çok mu çok makbule geçer bence

:)))) bitmez o mide bulantıları baş dönmeleri.... hepsi izlediğimiz türk filmlerinden ötürü oluyo bunlar.... göğüslerde şişkinlik ve damarlarının belirginleşmesi, sıcak soğuk basmaları da hissetcen daha durrrrr ama inşallah tüm bunlar sadece psikolojik olmaz tatlım..... kendim kadar isterim haberlerinizi almayıııı

ne zaman elını vıcdanına koyarsa o zaman alcak herhalde cok rahat adam s oylemıstım galıba ama bır dahakıne cok fena ters yapcamve esımede soylıycm

deva coşmuş.... Allah yardım etsin önce kayınvalidene sonra da sana canım yaaaa.....

aynen oyle canm aynen oyle baen dıyorum olse gıtse dıye amam esımı dusunyrm kızını o bagardıgı kadnı bıle dsnyrm perısan olur emınım hıc uzulmyrm cnku ınsan kendı eder kndı bulur

Zor böyle şeyler,insan içinde olunca anlayabiliyor ancak..Atsan atılmaz,satsan satılmaz derler ya o cinsten..Allah akıl fikir versin bu yaştan sonra!

Sancı aralarında dua ederken aklıma geleceğini umuyorum..İnsan başka ne yapabilir ki di mi? Dua ettikçe yavaş yavaş herkes sıralanacak aklıma gelecek inşallah,sizde aklımdasınız canım

Yazabilirmişim bile size,düşünemiyorum öyle olsa :))))
Geçen doğumhanede nstye girdiğimde gördüm tlf serbestte,bayan konusuyordu arayanlarla,bende size yazarım :)))
Bende iyice pollyanna oldum :))) Olsun,belki o kadar güzel geçer işte :))))

Son düzenleme:

inşallah canım inşallah.

aynen oyle canım mala baglayan amca ınan baba derdım artık ıcımden gelmıyo bazen kafası guzlkn artık ...... dıye hıtap edıyrm ne bey ne amca ne baab koyamyrm yanına

Kızçeler eşiminde doğuma ve son zamanların sıkıntılarına karşı yaklaşımı 'Aytaşı' oldu :))
Tabi ki hep söylediği şeydir,böyle şeyleri gerçekten güvendiğiniz yerden ya da birilerinden almanız,normalde öyle stantlara fln yaklaştırmaz bile beni :))

Kadınların aylık periyotlarının düzenli olmasını sağlar.
Özellikle cinsel organların korunmasında etkisi vardır.
Kramplara, bacak ağrılarına ve sırt ağrılarına iyi gelir.
Oburluğa karşı etkilidir.
Ay’ın parıltısını yansıttığı söylentilerinden dolayı bu ismi alan Aytaşı, lenfotik sistemdeki bozuklukları ortadan kaldırır.
Duygusal dengeleyici vasıflara sahiptir. Tutumlarda esneklik yaratır.
Bu taş hakkında en çok rivayeti ortaya çıkartan yerlerden biri de Hindistan’dır. Hindistan da kutsal bir taş olarak kabul gören Aytaşı’nın sevgilileri daha ihtiraslı yaptığı da söylenir.
Aytaşı, kadınlar tarafından kısırlığa iyi geldiği ve üreme organlarının sorunlarını çözmesi ve de kolay doğum yapmaya yaradığı için taşınır.
Kişilerdeki egoizmi giderdiği ve fazla yemek yeme dürtülerini ortadan kaldırdığı da bilinir.
Aytaşı üzerine yapılan rivayetlerin en çarpıcısı da, onu tılsım olarak taşıyan kişiyi şöhretli ve görünmez yaptığıdır.

Aşırı tepki verdiğiniz ve endişeli olduğunuz durumlarda aytaşı sizi dengeler ve diğer insanların hislerine karşı duyarlı olmanızı sağlar.
Aytaşı, kişinin duygusal gerilimden kurtulmasına ve duygularını kabullenmesine yardımcı olur.
Duygusal dengeyi sağlar ve egoya karşı iyi gelir.
İnsanlarla aranızdaki şefkat ve sempati duygularını karşılıklı olarak artırır ve kendisini taşıyan kişiye sempati kazandırır.
Rüyaların daha net hatırlanmasını sağlar.
Sevgililerin daha ihtiraslı olmasını sağlar.
Sezgileri ve iletişimi kuvvetlendirir.
Yıldızı düşük olanların taşıdır. Nazara karşı etkilidir.

Ay taşı, Pazartesi günü ile temsil edilir ve bu taşın takmaya başlanması için Pazartesinin seçilmesi uygundur. Taş, yüzük veya kolye olarak tercih edilmeli ve teninize değmesine özen gösterilmelidir. Ay taşı, şifa için takılacak diğer taşlar gibi, takmadan önce içinde deniz tuzu bulunan bir miktar su ile yıkanmalı ve tek başına takılmalıdır. İlk kez takılma döneminin yeni ay zamanına gelmesi de ayrıca tavsiye edilir.

Son düzenleme:
bu gün de bitti kiii
akşama anemler yemeğe gelicekler veee pişmiş bi adet yemeğim yok
aslında çaya geliceklerdi ama ısrar ettim yemeğe gelin diye..sanırım hazır bi şeyler alıp kızartırız..
insanın kendi ailesi olunca hiiiç dert etmiyor....

devacım tez zamanda kendi evine çıkarsın inşallah..yoksa psikolojin bozulucak senin de

valla ben hep bebiş bekleyenlere-başta sen ve prenses-hep dua ediyorum....
Allah aratmaz inşallah..
bu gün bankada 1,5 yaşlarında bi kız vardı çook tatlı biraz konuştum sevdim sonra kollarını açtı sarıldı bana ben de kucağıma aldım..
duygusal anlar yaşadım :26: insan bebiş isteyince çocukara da farklı gözle bakıyor..bi de bana benziyordu Allahım dedim ne olur bana fa böle bi kızçe nasip et..

hakkatten beklerim senden plojoo doğumdan canlı yayın
gerçekten doğum esnasında kadınlar tüm günahlarından arınırmış bi de dilekleri kabul olurmuş...
biz sana burdan dilek siparişi veririz

aa hiç duymamıştımm..gerçek "aytaşı"satan bi yer bulsam da alsam..
ben inanırım öyle şeylere..uğur getir belkiii
zaten bu bankada beni sakinleştirick bişeyler lazım belki aytaşı yapar

öptüm hepiciğinizii...akşam belki gelemem ama tel.den takiptesiniz

valla cnm blmyrmda nrlerım bozuluyr cok bos yasıyorlar

O gün sancı çeken bayan telefonla konusuyordu hep ne yapayım,bende yazarım
Rabbim neylerse güzel eyler ne yapalım,o kadar kolaysa günahlarımızdan arınmak ne mutlu..Bu konuyla ilgili bir yazı vardı bulursam paylaşırım çok güzeldi..
Bende severim öyle taş fln :) Ama şuan ki kolyemi çıkarmakta istemiyorum,nazar boncuklu biberon :)) Eşim evlilik yıldönümü doğumgünü hediyesi almıştı,minişide o zaman öğrenmiştik zaten :)

Bir tek annem olsun bana birşey olmaaaazz,sözü tamamen doğru :) O yüzden sıkıntı yapmamak normal,insanın ailesi olunca..Bütün o rahatlık anneden geliyor sanırım :)

aynen oyle canm aynen oyle baen dıyorum olse gıtse dıye amam esımı dusunyrm kızını o bagardıgı kadnı bıle dsnyrm perısan olur emınım hıc uzulmyrm cnku ınsan kendı eder kndı bulur
çok yakından bildiğim bir konu. Yaşayan insanların da psikolojisi bozluyor gerçekten. Umarım en kısa zamanda o evden çıkarsın. Hasta bir insana tahammül etmek zamanla insanı hasta ediyor. Bir de mutsuzluk geçici birşey herkese bulaşıyor ortamdaki negatif enerji.
aman işallah sular seller gibi olsun. Bundan 1,5 ay önce ben hala İstanbuldayken ananem kalçasını kırdı. Ameliyat gerekti ve dayım doktor. Apar topar onun çalıştığı hastaneye gittik ve hastane dolu olduğu için bizi doğum odalarından birine aldılar. Hastanede eski bir hastane ve doğum odası da doğum odalarının katında. (O zamana kadar gördüğüm doğum odaları en alt kattaydı). Annem, ablam ve ben hastanede kaldık. Gece 1 2 gibi yan odada doğum başladı. Normal doğum. Tüm sancıları ve doğum anına tanıklık ettik. Sonrasında kesik kesik cılız cılız ağlamaya çalışan bebek sesini duıymak mucize gibi birşeydi. Büyülendik resmen. Hayattaki en kıymetli an anne olunan an herhalde. Allah tüm isteyenlere nasip etsin.
aynen oyle canım mala baglayan amca ınan baba derdım artık ıcımden gelmıyo bazen kafası guzlkn artık ...... dıye hıtap edıyrm ne bey ne amca ne baab koyamyrm yanına
Şiddet uyguluyor mu? Fiziksel yani.. Zaten psikolojik şiddet uyguluyor anlattığın kadarıyla.
süper bilgi. Tez zamanda alıcam. Adet öncesi oluşan ''seri katil ruhu hali''ni alabilse ne güzel.

Annelerimiz birtane. Bize en güzel gücü veren onlar. Normal doğum mu sezeryan mi doğumun canım?

slm kızlarr ben olmadıgımda coşuyorsunuzz...maşallah

yarın sabh ewrakları toparlamaya gidicem...
p.tesi iş başı kısmetsee...içim daralıyor ya sevmezsem işi ya yapamazsam diye korkuyorumm:18:
bnm için dua edin kızlarr.. huzulz işe gidip huzurla çalışayım zaman şıpp diye geçsın..:26:

svitt..inş haklı cıkarsın diyorumm...ama yinede hayırlısı sağlık sorunu olmasın da zamanı önemli değil..

kızlarr o kdr cok şey konuslumus kii alıntılamadım kimseyiiii

Sabah 9da sağlıkocağında olacam,ordan hastaneye geçip kontrole girecem,saat 1buçuktada son ders var 4 e kadar,akşamda eltimin kızına dünürler geliyor tanışmaya oraya geçecem :)) Beni bravo hala uyumadım :))

Gerçekten o an baska sanırım..Olayın bu kadar içindeyim ama o yeni doğmuş bebekleri gördükçe her seferinde bambaşka hissettim..
Şuan hersey normal ilerliyor,bende normal istiyorum nasipse,vajinal muayene hiç olmadım son haftalarda kimi dokyor yapıyormuş kimisi yspmıyormuş çatı muayeneside olmadım,bakalım :)

İyi düşüüün,mutlu mutlu git :)
İstemezsen ayrılırsın kendini böyle üzme boşyere canım..

yok canm bana bagıramyr bıle yok canım ıddet falan evet haklsn tabıkı bu pskljk bır sddt ck onclerı ky dovermıs zaten

Günaydın gelinler. .. dun cok yorulmusuZ oglumla aksm halimiz kalmamis bu günde cok Işimiz var kisliklara el atmamiz lazim. Geçmişi okumaya calisiyorm ama tam hakim olamadm accik fransizim hala..:! Neyse halletcZ. Günümüz mutlu huzurlu ve AYTASI gibi aydinlik olsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tünaydın kızlarrr
acıkmış bir sivit geldiiii
işe başlaman iyi olucak bence prenses bi de yaza çıkıcaksın ya muhtemelen..
daha zevkle çalışırsın..herkes iş ne olursa olsun ilk günler heyecanlanıyor stres oluyor ama ilk günden itibaren azalır..
alıştıkça güzel geliyor çalışmak belki ayrılmak istemezsin
inşallah iş yerindeki arkadaşların çok iyi olur gerisi boş bence...

PLOJOOOM çok yoğunsun kuzum ya okurken yoruldum
bence bu akşam tanışma faslının gündemi sen olucaksın
Sezen çok ilgi toplıcak bu akşam
şımarıp yanınıza gelmek istemese bari

dinlenerek yap canım..çok yorma kendini...
senin hamileliğin ilk aylarında bulantın olmuşmuydu?bizim plojo maşallah pek rahattı
evi ve uyumayı çok sevdiğim için
ben de aynı uyumayı ve evimi çok seviyorum ama olsun para kazanmak da güzel :

çok sıkıldııımmmmm yaaaaa

noldu kiiiiiii ? gerçi şimdi evlerimizde kahvelerimizi yudumluyor olsaydık hiç fena olmazdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…