- 24 Kasım 2013
- 2.356
- 757
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #8.901
işallah çok severek çalışacağın eğlenceli bir işin olur. Arkadaş ortamı da güzeldir umarım.yarın sabh ewrakları toparlamaya gidicem...
p.tesi iş başı kısmetsee...içim daralıyor ya sevmezsem işi ya yapamazsam diye korkuyorumm:18:
bnm için dua edin kızlarr.. huzulz işe gidip huzurla çalışayım zaman şıpp diye geçsın..:26:
işallah gönlüne göre olur. Son anda bile değişebiliyor sanırım sezeryan normal fln.Gerçekten o an baska sanırım..Olayın bu kadar içindeyim ama o yeni doğmuş bebekleri gördükçe her seferinde bambaşka hissettim..
Şuan hersey normal ilerliyor,bende normal istiyorum nasipse,vajinal muayene hiç olmadım son haftalarda kimi dokyor yapıyormuş kimisi yspmıyormuş çatı muayeneside olmadım,bakalım :)
ahh yazık ya senin kayınvalidende baya çekmiş. aman iyi sana bulaşamıyorsa.yok canm bana bagıramyr bıle yok canım ıddet falan evet haklsn tabıkı bu pskljk bır sddt ck onclerı ky dovermıs zaten
Bencede insanın çalışması güzel bir şey aslında. Evde oturunca köreliyor insan bir süre sonra. Bir de kendi paranı kazanmak çok büyük bir keyif. Az kazansan bile insanın kendinin kazanması başka bir güç veriyor.işe başlaman iyi olucak bence prenses bi de yaza çıkıcaksın ya muhtemelen..
daha zevkle çalışırsın..herkes iş ne olursa olsun ilk günler heyecanlanıyor stres oluyor ama ilk günden itibaren azalır..
alıştıkça güzel geliyor çalışmak belki ayrılmak istemezsin
inşallah iş yerindeki arkadaşların çok iyi olur gerisi boş bence...
ben de aynı uyumayı ve evimi çok seviyorum ama olsun para kazanmak da güzel
Valla siviticim 16 haftaya kadar bildigin surundum hastanelerde. Agzima lokma koymadim sudan bile tiksindim. Serumla beslendim aylarca. Yani ahh ahh yarama bastin rahat gecirenleride cok kiskaniyorumm:) kocam arn mumkunse dogurma bi daha dedi o derce.. daha aklima gelmeyen bi cok sey haa bak bide üst komşuma cok sinir olmuştum soganli yemek yapio die kokusu geliyordu:) neyseki gecti
Valla siviticim 16 haftaya kadar bildigin surundum hastanelerde. Agzima lokma koymadim sudan bile tiksindim. Serumla beslendim aylarca. Yani ahh ahh yarama bastin rahat gecirenleride cok kiskaniyorumm:) kocam arn mumkunse dogurma bi daha dedi o derce.. daha aklima gelmeyen bi cok sey haa bak bide üst komşuma cok sinir olmuştum soganli yemek yapio die kokusu geliyordu:) neyseki gecti
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
işallah çok severek çalışacağın eğlenceli bir işin olur. Arkadaş ortamı da güzeldir umarım.
işallah gönlüne göre olur. Son anda bile değişebiliyor sanırım sezeryan normal fln.
ahh yazık ya senin kayınvalidende baya çekmiş. aman iyi sana bulaşamıyorsa.
Bencede insanın çalışması güzel bir şey aslında. Evde oturunca köreliyor insan bir süre sonra. Bir de kendi paranı kazanmak çok büyük bir keyif. Az kazansan bile insanın kendinin kazanması başka bir güç veriyor.
hadi yaa senin çok zorlu geçmiş hamileliğinin başı arkadaşım. Ama neyseki şimdi iyisin sanırım. Eşin çok komik söylemiş
Merhaba kizlar,
bende neredeyse 7 aylik evliyim, ve cok mutluyum.. Yalniz annecigim kanserle savasiyorakciger- lenf bezi - ve omurilik kanseri..
dua edin nolur
Merhaba kizlar,
bende neredeyse 7 aylik evliyim, ve cok mutluyum.. Yalniz annecigim kanserle savasiyorakciger- lenf bezi - ve omurilik kanseri..
dua edin nolur
noldu kiiiiçok sıkıldııımmmmm yaaaaa
ben çay alsam olur muydu, kahve içmiyom da ben....tünaydın kızlarrr
Acıkmış bir sivit geldiiii
Işe başlaman iyi olucak bence prenses bi de yaza çıkıcaksın ya muhtemelen..
Daha zevkle çalışırsın..herkes iş ne olursa olsun ilk günler heyecanlanıyor stres oluyor ama ilk günden itibaren azalır..
Alıştıkça güzel geliyor çalışmak belki ayrılmak istemezsin
Inşallah iş yerindeki arkadaşların çok iyi olur gerisi boş bence...
Plojooom çok yoğunsun kuzum ya okurken yoruldum
Bence bu akşam tanışma faslının gündemi sen olucaksın
Sezen çok ilgi toplıcak bu akşam
şımarıp yanınıza gelmek istemese bari
Dinlenerek yap canım..çok yorma kendini...
Senin hamileliğin ilk aylarında bulantın olmuşmuydu?bizim plojo maşallah pek rahattı
Ben de aynı uyumayı ve evimi çok seviyorum ama olsun para kazanmak da güzel :
Noldu kiiiiiii ? Gerçi şimdi evlerimizde kahvelerimizi yudumluyor olsaydık hiç fena olmazdı
merhaba kizlar,
Dua edin nolur
Sabah 9da sağlıkocağında olacam,ordan hastaneye geçip kontrole girecem,saat 1buçuktada son ders var 4 e kadar,akşamda eltimin kızına dünürler geliyor tanışmaya oraya geçecem :)) Beni bravo hala uyumadım :))
Gerçekten o an baska sanırım..Olayın bu kadar içindeyim ama o yeni doğmuş bebekleri gördükçe her seferinde bambaşka hissettim..
Şuan hersey normal ilerliyor,bende normal istiyorum nasipse,vajinal muayene hiç olmadım son haftalarda kimi dokyor yapıyormuş kimisi yspmıyormuş çatı muayeneside olmadım,bakalım :)
İyi düşüüün,mutlu mutlu git :)
İstemezsen ayrılırsın kendini böyle üzme boşyere canım..
tünaydın kızlarrr
acıkmış bir sivit geldiiii
işe başlaman iyi olucak bence prenses bi de yaza çıkıcaksın ya muhtemelen..
daha zevkle çalışırsın..herkes iş ne olursa olsun ilk günler heyecanlanıyor stres oluyor ama ilk günden itibaren azalır..
alıştıkça güzel geliyor çalışmak belki ayrılmak istemezsin
inşallah iş yerindeki arkadaşların çok iyi olur gerisi boş bence...
PLOJOOOM çok yoğunsun kuzum ya okurken yoruldum
bence bu akşam tanışma faslının gündemi sen olucaksın
Sezen çok ilgi toplıcak bu akşam
şımarıp yanınıza gelmek istemese bari
dinlenerek yap canım..çok yorma kendini...
senin hamileliğin ilk aylarında bulantın olmuşmuydu?bizim plojo maşallah pek rahattı
ben de aynı uyumayı ve evimi çok seviyorum ama olsun para kazanmak da güzel :
noldu kiiiiiii ? gerçi şimdi evlerimizde kahvelerimizi yudumluyor olsaydık hiç fena olmazdı
Merhaba kizlar,
dua edin nolur
işallah çok severek çalışacağın eğlenceli bir işin olur. Arkadaş ortamı da güzeldir umarım.
işallah gönlüne göre olur. Son anda bile değişebiliyor sanırım sezeryan normal fln.
Bencede insanın çalışması güzel bir şey aslında. Evde oturunca köreliyor insan bir süre sonra. Bir de kendi paranı kazanmak çok büyük bir keyif. Az kazansan bile insanın kendinin kazanması başka bir güç veriyor.
hadi yaa senin çok zorlu geçmiş hamileliğinin başı arkadaşım. Ama neyseki şimdi iyisin sanırım. Eşin çok komik söylemiş
neyse ki geride kalmış...benim de bi arkadaşım senin gibiydi 3 ayda 7 kilo verdi şimdi 5.ayında falan anca kendine gelmeye çalışıyor...
eşine de güldümbezmiş adam ama ikinci farklı olur belki..neyse ona daha var
sen Türkiye'de çalışıyormuşun ya canım orasını tatil olarak düşün...
benim de çok ihtiyacım var biraz evde kalmaya...
o yüzden hamileliği dört gözle bekliyorum
canım Allah şifa versin inşallah...
İnşallah tez zamanda sağlığına kavuşur...:26:
Evett Sivitt keşke evde olsak çalışmaktan sıkıldım artık tatil istiyorum galiba
en çok korktuğum şey seninki gibi bir hamilelik geçirmek
annem bana hamileyken çok kötüymüş zayıflamış ama kardeşimde çok rahatmış ben kesin anneme çekmişimdir
canımm allah acil şifalar versin.
inşallah iyi olur
Merhaba kizlar,
dua edin nolur
Merhaba kizlar,
dua edin nolur
Allah en kısa zamanda şifasını versin işallah. Umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur.Merhaba kizlar,
dua edin nolur
5 yıl çalıştım. 7 aydır çalışmıyorum. Gerçekten çok iyi geldi. Sürekli aynı işte çalışmak özellikle insanı çok yoruyor ve çok sıkıyor. Monotonluk sıkıyor. Ama alışınca iş değişmekte kolay değil. Ama artık yavaştan çalışayim diyorumsen Türkiye'de çalışıyormuşun ya canım orasını tatil olarak düşün...
benim de çok ihtiyacım var biraz evde kalmaya...
o yüzden hamileliği dört gözle bekliyorum
Valla çok zor öyle. Ablamında ilk hamileliği çok rahat oldu. 2. hamileliğinde canımız kök söktürdü ablama. Karından çıktı çıkalı kök söktürmeye devam ediyor. 4 yaşına geliyor valla yetişemiyoruzen çok korktuğum şey seninki gibi bir hamilelik geçirmek
annem bana hamileyken çok kötüymüş zayıflamış ama kardeşimde çok rahatmış ben kesin anneme çekmişimdir
Bende basta 8 kg verdim simdi iyiki vermişim diyorm yoksa yuvarlanarak dolasirmisim:) esime cok cekti valla allah razi olsun bi gün gik demedi aylarca yumurta makarna yedi ondada benim kusmalarımdan ne kadar yediyse işte garibim. Evet her hamilelik bir olmuyormuş bunda böyle ikinci iyi olur insallh. Korkunun ecele faydasi yok canim o tekmeleri hissedince hayat sana guzellesiyor bi anda :)
ben geldiimmmmm
korktuğum başıma geldi eşim grip olmuş :84:
malum erkekler hastayken çook nazlı oluyorlar
bu akşam yemeği o yapıcaktı yemek dediğim de buzluktan tavuk çıkardık kavurucaktı...
aradı hastayım dışarıda yiyelim diyor..dedim halsizlik var mı?yok sadece burnu akıyomuş
e o zaman yemek yapmasına engel ne anlamadım
ben yapayım diyorum çok açmış bekleyemezmiş..yazık yarın da kvlere gidicez çöpe gidicek tavuk
veeee zafer benimmm
geldğimde eşim uyuyordu-sanırım gerçekten hasta-
ben de hemen mutfağa giriştim vee yemkeleri yaptım..
şimdi eşimi uyandırmam lazım ki bu yemek yapmaktan daha zor bir şey
sağol canımmm...biran önce geçsin diye ıhlamur kaynattım..neyse dışarı çıkınca havası değişti iyi oldu...iyi aksamlarr kızlarrr....nasılsınızzz:79:
svitt geçmiş olsun inş. eşin hemen iyileşir..çokk nazlılar gerçekten..
ablmlar yarın gidiyor sanrımm...cuma günü de annemle çarşıya gidicezz sanrımm...işe başlamadan önce bii gezip tozayımm diye düşünüyorm...
Allah en kısa zamanda şifasını versin işallah. Umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur.
5 yıl çalıştım. 7 aydır çalışmıyorum. Gerçekten çok iyi geldi. Sürekli aynı işte çalışmak özellikle insanı çok yoruyor ve çok sıkıyor. Monotonluk sıkıyor. Ama alışınca iş değişmekte kolay değil. Ama artık yavaştan çalışayim diyorum
Valla çok zor öyle. Ablamında ilk hamileliği çok rahat oldu. 2. hamileliğinde canımız kök söktürdü ablama. Karından çıktı çıkalı kök söktürmeye devam ediyor. 4 yaşına geliyor valla yetişemiyoruz
Valla eşin artık bir süre makarna ve yumurta görmek istemez herhalde
ay evet hastayken çok komik oluyorlar. Pireyi deve yapıyorlar.
aman iyi yapmışsın arkadaşım. Benim eşimde sağolsun 2 gün aynı yemeği yemeyi sevmiyor. Ama mecburen yiyoruz. Hergün yemek yapmak istemiyorum. Dünden kalan yemekleri yiyecektik. Dışarda yedik. Onlar kaldı. Bozulmaz işallah ben de onları düşünür oldum. Valla kaçınılmaz son yarın onları yicez.
ben geldiimmmmm
korktuğum başıma geldi eşim grip olmuş :84:
malum erkekler hastayken çook nazlı oluyorlar
bu akşam yemeği o yapıcaktı yemek dediğim de buzluktan tavuk çıkardık kavurucaktı...
aradı hastayım dışarıda yiyelim diyor..dedim halsizlik var mı?yok sadece burnu akıyomuş
e o zaman yemek yapmasına engel ne anlamadım
ben yapayım diyorum çok açmış bekleyemezmiş..yazık yarın da kvlere gidicez çöpe gidicek tavuk
neyseki bu akşam arkadaşlara gidicez de fazla naz yapamıcak
ööptüm kiiiiiiiiii
bu arada AMAYAAA benden sana bi çayyyy
bi gün bize gel de ben demlerim kiii :132:
biz pek konusamadık seninlee tekrar tebrik ederimm...Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
bebeğin için hamilelik takvimi yaparmısın bizde ordan takip ederizz..birde ewlilik görselini :))